Коментари - Разкриха подробности за договора между Русия и Северна Корея | Днес.dir.bg

Разкриха подробности за договора между Русия и Северна Корея

Съгласно документа те ще си сътрудничат в областта на военната помощ, космоса, ядрената енергетика за граждански цели, високите технологии и ще развиват двустранното икономическо сътрудничество

Обратно в новината

Коментари - Разкриха подробности за договора между Русия и Северна Корея | Днес.dir.bg

Коментари

Поредица от унизителни провали и поражения: . 1. С февраля Украина е освободила от оккупантите 2089 населеннени пункта 2. НАД 2 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 520 000 орки вече са унищожени . 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. . «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" ………….. -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Херсон . А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА мАсква и още 28 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите

Медиите на Посолството се мъчат да обръщат новините в полза на господарите си. За жалост дори и кадърни да бяха в информационно общество където отчаяно се борят крадците, убийците на държави, унищожителите на човечеството облекли се в добри намерения, с едни Оръжия за Мир, нито на оръжия могат да стъпят на БРИКС, нито като количество армия, нито като производствена икономика. Карат на спомени и опорки (дума, която няма никакво значение, но за троловете и глупендерите облечени във власт е значима). В този ред на мисли, проекът Украйна успешно довърши това, което пландемията на др. Фаучи не успя. Раздели тотално Европа, ограби и резервите на оръжие и маггизи, набута я в гигантски заеми, опоцка и държавните бюджети и създаде условия за Иесджи модела. Модел, в който официално копорациите на богоизбралите се ще определят бъдещето на безработната и ограбена маса и убитата и меритокрация. Конкретно по темата. С.Корея и Русия подписаха договор, в който ако една от двете държави е нападната, ще реагират като едно цяло. Какво означава това за Краваристан? Означава повече Руски ядрени системи в С.Корея. Означава поредната държава, която вече няма да бъде изолирана от санкции. Означава поредна загуба на фронта срещу мултиполярното устройство на света. Означава икономическа загуба и допълнителни разходи за реципрочни действия в Ю.Корея. А това на фона на дедоларизацията на света и астрономическият дълг от 34 трилиона е непосилна задача. Остава им да потъват в Украйна и Близкият изток прогресивно. Да се борят с миграцията и инфраструктурните си проблеми. А Европа? Вещицата Нюланд ви го каза още 2014 та: ФЪК ДЕ ЕУ.

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Двама велики лидера! Две горди нации! Два щастливи и свободни народа! Дано успеят да се справят с мигрантската вълна от милиарди хора, които искат да емигрират в Русия и Северна Корея!

Пророк си Иванчо. Пророк. Едно светло бъдеще ви чака в Еврокочината. Са като санкционирате и Китай и ще цъфнете и вържете. Ще ви следят официално през всичко измислено, ще рупате брашно от хлебарки и синтетично месенце на Килл Гейтс и ще се ваксинирате като говеда в евро обора. Слава Кокаине.

ли успя да съчиниш с кухата си манерка?

Е не искате да виждате истината с очите си,ама като дойдат азиатските орди ще чакате бабето на макарона да ви помогне.

Знам, че за мнозинството хора това не ги устройва да е истина. Имат нужда да вярват, че Доборото се бори срещу Злото. В случая изтока и запада. Много хубаво, ама ще има да вземат. Империите никога не се борят за доборото. А за бласт, пари, ресурси, територии. И контрол. И американци, и руснаци са в кацата. На нас само ни пускат фишеци- я, за ядрени зими, бомби, АЕЦ Запорожие почти всеки месец е в опасност, ковиди, маймунски шарки, варицели, морбили. Всеки ден вадят по някое зайче от ръкава да ахкаме и охкаме. Елементарни сме на манипулации и те го знаят.

Ама има банани ...

Сътрудничеството им ще е насочено и за създаване на фалшиви новини и на информационни провокации. В статията са сбъркали.

Кой вече вярва на фалшивите новини на БТВ, Нова и БНТ

Ще бъдат разкрити тайните рецепти за салата от люцерна, супа от брезови кори и кюфтета от шишарки.

Истината е, че знаем много малко за Северна Корея. Откъслечни изречения, подхвърлени от пропагандата - че били беден и гладен народ. Само че от тях излизат неща, които ние нямаме - спътници, балистични ракети, ядрено оръжие. Знаем, че отвличат умни хора от чужбина и ги женят в Северна Корея, за да допринасят за развитието на нацията. Сигурно не е само това...

Знаем,че се държат на путин за "я. , и обратно.

Харчете си доларите , не отлагайте много !

Сменяйте за рубли и си вържете въжето !

Получава се една много интересна триада. Китай и северна Корея от години имат договор за взаимна защита. Сега и Русия е в него. В смисъл, а някой се осмели да ги нападне, отговорят като един. Оставете е Украйната, тя е ясна. Само гледайте какво ще се случи с Тайван. Иран и близкия изток са друга бира. Там нещатата предстоят.

Що? Тайван ще нападне Китай ли? С

ся ще произвеждат високотехнологични външни кенефи. :)

Момент от подписването на договора ,потърсете в тубата "обманутий росссиянин"

и краволизите квичат, като че някой да им е разпрал с тъп нож анала... Това е много добър знак, че светът се движи в правилната посока!

Руско тролче педерастче? Явно много ги разбирате вие тия работи с поренето на задници...

100+

Свърши времето на световния джендърмер и полицай и всички са в истерия. Кой ви е крив, когато можехте да привлечете Русия на своя страна, вие високомерно и обърнахте гръб и насила я накарахте да отиде при Ким, сега очаквайте плодовете на "разума" си.

Тегаво ли ти е ,а вата? Никой вече не ебаба педерацията за две стотинки

Защото ви "скопиха" работодателя и ще мрете от глад и мизерия.

Теория на ластика: "Един ластик може да го разпъваш до един момент. После той се къса и колкото и да го отпускаш си остава скъсан". Е, преразтегна се ластика. Сега северна Корея получи военни технологии, а Русия достъп до редките минерали и метали в планините и.

Някои маниаци в Пентагона сигурно подскачат и си скубят косите, а други подобни във Вашингтон още чакат обобщените доклади за да започнат и те да вият. Такова споразумение означава съвременни системи за ранно предупреждение в Северна Корея, както и комплекси за прихващане и сваляне на балистични и крилати ракети. Русия току.-що подсигури гърба си. А разширяването на търговския обем означава за С. Корея, че търговското ембаргото, което САЩ им налагат за различни видове стоки от седемдесет години и което спъваше развитието им и държеше страната в застой е свършило. Веднага ще се появят предприемчиви хора, за да доставят на корейците, каквото поискат. Столтенберг си говори, онези там действат без много да се появават пред камери и да изнасят речи за наивните си последователи.

И така докато американците за пореден път не ви спасят засраните жопи да не изпукате от глад...

Никой няма нужда да чете безсмислените глупости от промития ти мозък. Американците направиха така, че сега внасяме 80% от храната си ( при това боклуци), докато преди това изхранвахме две трети от Европа. Откакто сме им приятели, сме тотално зависими за изхранването си. Ако утре вноса спре, ще гладуваме. Няма да те питам, дали си тъп.

Крали Марко, много си прост, честно......

Уникалното тъпо парче си марче, американците ли са ти виновни че не може да се засадиш домати и краставици в двора и да си ядеш чисти храни? Виновни са тези които управляват вече 35 години държавата се бивши агенти на държавна сигурност в тясна връзка с педерацията. Където има комунизъм има глад мизерия и разруха ,набий си го най-накрая в тъпата тиква ,покажи си миризливата жопа извън България да видиш как живеят хората по света. Къде ви намират такива олигофрени по тази фабрика за руски тролчета педерастчета ,ма?

Ей, четящия и повтарящия като папагал, каквото му се каже! Какво знаеш за онова време, което наричаш комунизъм, наивнико? Знаеш ли, че майка ми и баща ми си хващаха двете мизерни заплатки и всяка година отивахме на море за две седмици и като се върнехме, имахме да си изкараме месеца. Семейство с две деца. Я го направи сега! Знаеш ли, че като отивахме на вилата, пълнехме един багажник с дини и ги хвърляхме в мазето да се студят и ядяхме всеки ден по една? Имахме безплатно здравеопазване. Имахме едни от най-добрите диагностици в света. Бяхме на 26 място по БВП на глава от населението в света за 1988. Според Международната банка. Или МВФ, вече не помня, на чия институция беше доклада. Знаеш ли, че само износа ни на оръжие ни докарваше по пет милиарда долара към бюджета годишно? А по Европа още си спомнят вкуса на плодовете и зеленчуците ни. Имали сме изцяло български компютър. Всички части произведени у нас, вклячително процесора. Който за съжаление, така и не влиза в производство. Има създадени само една или две бройки. И всичко това, та и повече в малка държава, когато само най-големите са моглида си го позволят. Могли сме да правим всичко почти сами. Сега сме сто процента зависими. Това е само част от всичко. Не ми се изброява. И не ми обвинявай агентите и бившите комунисти, вече демократи, за положението. Никой не е толкова идиот, че да съсипе всичко построено. Така беше по план. Който познай, кой ни спусна? Та обяснявай на останалите, колко уникално тъпи парчета са, вместо да се поинтересуваш за фактите. Да те питам ли, кой е тъпия?

Каквото повикало - такова се обадило. В природата, науката и живота изобщо няма празни пространства. Няма и нищо вечно, историята го потвърждава. Специално за клетата Европа това важи с пълна сила. След промените от 1990г. "Вечният мир и благоденствие" не изтраяха и 30 години. Всичко започна с пренаписване на историята и тоталното зомбиране на младото поколение. Ястребите на войната не могат да живеят и дишат без врагове. Ако няма такива, те си ги създават или просто нарочват за заплаха на националната сигурност. И отново истерия за превъоръжаване, лавина от манипулирана информация и тлеещи с години локални конфликти. Със или без договори, Корея и Русия отдавна си сътрудничат. Т.н. "Трети свят" вече е мощен икономически, военен и политически фактор. За сега само регионален, в близкото бъдеще може би и световен.

Ние двамата сме си интимни, ебем се и си лапаме. Понякога викаме надареното съседче арабче с голямата паламарка да ни обслужи. Малко ни поразшири отзад,но голям секс пада !

Абе защо вие руските тролчета педерастчета се арабчета с големи паламарки сънувате? На Асвободителите ви кадир и мюмюн от Чечня не ви ли стигат?

Е кво ще правим,ако Русия подпише и с Китай такъв договор,монголите не можаха,ама тия ще опустошат Европа.Мислите ли че някой ще спре азиатските орди,кой Макарона ли или Бриджит бабето,всеки ще се спасява как може,от балтийците нищо няма да остане,Турция ще си вземе България и ще ни помогнат колкото на Кипър помогнаха.И с държанието май си го заслужихме,ще чакаме гей парада да ни помогне,

Поредица подобни договори беше завършена още март миналата година. Обхватите на им са за политическо, икономическо и военно сътрудничество. На практика - почти всичко.

Бляк, с еднакви малки очички са ...Но дори Ким е по-висок от тупьо! Отврат! Егаси двойката противна!

Споко бе...тука имаш гиганти..по 1,80 на 120 кила... Боко тиквата и магнитски/пеевски...дерзай

Да направим ли сравнение с Байдън?:D Горкия дори не знае, къде се намира.

и какво ни засяга нас азиатските кочини

че живеят по-добре от тебе, робски добитъко..

Смях в залата.Какво чакаш отивай да живеш там,сега може спокойно да идеш където искаш.

Двете страни ще си сътрудничат в областта на изкуствения интелект и високите технологии?!?! Боже, прибери си вересиите!

Моля? Ти изобщо наясно ли си, как стоят нещата? "Глобалният дял на Китай в научните трудове в областта на изкуствения интелект е нараснал от 4,26% (1 086) през 1997 г. до 27,68% през 2017 г. (37 343), изпреварвайки всяка друга държава в света, включително САЩ - позиция, която Китай продължава да заема. Китай също така постоянно подава повече патенти за изкуствен интелект от която и да е друга държава." Това е от публикация в "Harvard Business Review" през далечната 2021

Темата е за С. Корея и Русия, но ти си кажи за Китай ...

Исказа на този индивид е с презупцията, че всичко добро се случва на запад. Това е контекста. Репликата ми е към коментара, не към публикацията в dir.bg.

А договара вклюхахахахахаххахахачва ли някакви стъпки към подобряване на стандарта на живот , спазването на елементарните човешки права и свободата на хората в двете държави ? :)

Абе кви права, къФ стандарт, ква свобода бе ? Нали си имат ракети, те само като ги гледат се нахранват за месец напред :)

Може да си разменят проекти за въшни тоалетни :)

Така.е....е ти даже и на евронивата с ягоди имаш вътрешна...

До вчера Путин бъркаше имената на Кимчо, днес е съгласен да му дава всичко. Явно нещата са сериозни. Пропагандата вече не помага.

Група коментари с подобно съдържание по едно и също време. В 7:30 ли започвате работа, тролчета?

Всъщност си разпределят света и зоните на вличние. Пред нас се разиграва сценката на врагове и се плюят. Нямам съмнения, че играят заедно. Не може държави и техните лидери, участвали в цирк 13.03.2020година да ми разправят как са врагове. Сценария с Украйна беше започна също така - цирк 2020: "две седмици извънредно положение да се нормализрат нещата и ви пускаме" Цирк Украйна: за две седмици сме приключили конфликта" :)) Да не забравяме и срещата Путин- Байдън 06.2021г. Уговорки за следващите циркове, които вървят в момента.

* Да уточня! Разпределят си света Изтока и Запада. Начело със САЩ, Русия и началниците им :))

подобни "мисли", жената не се счита за човек от повечето религии...

Знам, че за мнозинството хора това не ги устройва да е истина. Имат нужда да вярват, че Доборото се бори срещу Злото. В случая изтока и запада. Много хубаво, ама ще има да вземат. Империите никога не се борят за доборото. А за бласт, пари, ресурси, територии. И контрол. И американци, и руснаци са в кацата. На нас само ни пускат фишеци- я, за ядрени зими, бомби, АЕЦ Запорожие почти всеки месец е в опасност, ковиди, маймунски шарки, варицели, морбили. Всеки ден вадят по някое зайче от ръкава да ахкаме и охкаме. Елементарни сме на манипулации и те го знаят.

Значи западняците били свободни и демократични, а неугодните им държави били авторитарни? Нищо че Вовата е демократично избран, докато Зеленски е нелегитимен? А пък за Столтенберг и другите бюрократи които ни налагат волята на САЩ през НАТО и ЕС изобщо не сме гласували и дори за самото членство в тези организации не е имало референдум? И в демократичните Съединени щати преследват съдебно до дупка по някакви измислени обвинения кандидата за президент на опозицията?

Путя е толкова демократичен, че най-демократично нападна Украйна, за да я демократизира.

Западната цивилизация загива под нео либералфашисткото иго и сатанинските педофилски идеологии ,отвратителна корупция и разпад на основните семейни и христиански ценности

Няколко особено големи паламарки почти ми пръснаха анала, но аз съм трениран.

Велики Лидери на достойни народи

Прав си, достойни смачкани от тоталитаризъм народи.

бавно сварената жаба в "демокрация", докато си мислила как ще си плаща 3-те кредита този месец...

във Великата демокрация Америк в момента има над 800 политически затворници от 2021 г без съд и присъда за това че са протестирали мирно против бруталното фалшифициране на изборите .В Америка ако случйно някой случайно стане президент по волята на народа бива убиван или в най добрият слуачай импичван от слугите на сатанистите

Русия изгражда алтернативна система от банки и разплащания и постепенно привлича към себе си и други партньори (Китай, Виетнам, Северна Корея). Краварите гледат и газ пикаят, понеже нямат никаква информация какво минава през нея, кой на кого, колко и за какво плаща, и най-вече - доларът губи позиции, няма комисионни от всяка транзакция, няма средства за спекулации, източвания и въобще - някакво влияние. Все по-жално мучене се чува откъм краварника...

Туй за долара и загниващия запад го слушаме от +70 години. И що ли нефта и газа все в долари цената? И що ли Русия не отказва плащания в долари?

700 да слушате, но... в момента това се случва на практика! Кризата от 2008-2009 година беше достатъчно показателна (гледайте филма Inside Job от 2014 - има го на Заминдата). Вече и да се получи нещо такова, то ще засегне само тези, които са го предизвикали, плюс подлогите им).

Много ме кефят рашките като извадят пачките долари или евро в безмитните магазини на летището в Истанбул и ку пуват, купуват. И що ли не изавадят рублета или карточки МИР или нещо алтернативно?

трябва да се харчи спешно, докато все още струва нещо.

От седмицас насам вече няма петродолар. Саудитска арбия премина на юан. Та кво рече, долар петрол ли ... :)))))))))))))))

За да си водещ ти трябва икономика. Погледни около себе си какво имаш и ще разбереш кой е водещ. Готов съм да се обзаложа,че от 100 неща около теб няма да има и едно руско. А иначе самият аз работя с Русия от 32 години, имах дори фирма там и много добре познавам ситуацията.

Погледнах...всичко ми е китаиско...тока и бензина са ми руски... американска е инфлацията и педерастията

Високи технологии.....хахахааааааа !

Ядрена бомба, собсвена ОС, ракети, което предполага и софтуер и материалознание, ати кво си измислил? Освен чушкопека, а да него го е измислил дядо ти, хахаха

Коментари - Разкриха подробности за договора между Русия и Северна Корея | Днес.dir.bg

Разкриха подробности за договора между Русия и Северна Корея

Съгласно документа те ще си сътрудничат в областта на военната помощ, космоса, ядрената енергетика за граждански цели, високите технологии и ще развиват двустранното икономическо сътрудничество

Обратно в новината

Коментари - Разкриха подробности за договора между Русия и Северна Корея | Днес.dir.bg

Коментари

Поредица от унизителни провали и поражения: . 1. С февраля Украина е освободила от оккупантите 2089 населеннени пункта 2. НАД 2 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 520 000 орки вече са унищожени . 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. . «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" ………….. -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Херсон . А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА мАсква и още 28 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите

Медиите на Посолството се мъчат да обръщат новините в полза на господарите си. За жалост дори и кадърни да бяха в информационно общество където отчаяно се борят крадците, убийците на държави, унищожителите на човечеството облекли се в добри намерения, с едни Оръжия за Мир, нито на оръжия могат да стъпят на БРИКС, нито като количество армия, нито като производствена икономика. Карат на спомени и опорки (дума, която няма никакво значение, но за троловете и глупендерите облечени във власт е значима). В този ред на мисли, проекът Украйна успешно довърши това, което пландемията на др. Фаучи не успя. Раздели тотално Европа, ограби и резервите на оръжие и маггизи, набута я в гигантски заеми, опоцка и държавните бюджети и създаде условия за Иесджи модела. Модел, в който официално копорациите на богоизбралите се ще определят бъдещето на безработната и ограбена маса и убитата и меритокрация. Конкретно по темата. С.Корея и Русия подписаха договор, в който ако една от двете държави е нападната, ще реагират като едно цяло. Какво означава това за Краваристан? Означава повече Руски ядрени системи в С.Корея. Означава поредната държава, която вече няма да бъде изолирана от санкции. Означава поредна загуба на фронта срещу мултиполярното устройство на света. Означава икономическа загуба и допълнителни разходи за реципрочни действия в Ю.Корея. А това на фона на дедоларизацията на света и астрономическият дълг от 34 трилиона е непосилна задача. Остава им да потъват в Украйна и Близкият изток прогресивно. Да се борят с миграцията и инфраструктурните си проблеми. А Европа? Вещицата Нюланд ви го каза още 2014 та: ФЪК ДЕ ЕУ.

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Двама велики лидера! Две горди нации! Два щастливи и свободни народа! Дано успеят да се справят с мигрантската вълна от милиарди хора, които искат да емигрират в Русия и Северна Корея!

Пророк си Иванчо. Пророк. Едно светло бъдеще ви чака в Еврокочината. Са като санкционирате и Китай и ще цъфнете и вържете. Ще ви следят официално през всичко измислено, ще рупате брашно от хлебарки и синтетично месенце на Килл Гейтс и ще се ваксинирате като говеда в евро обора. Слава Кокаине.

ли успя да съчиниш с кухата си манерка?

Е не искате да виждате истината с очите си,ама като дойдат азиатските орди ще чакате бабето на макарона да ви помогне.

Знам, че за мнозинството хора това не ги устройва да е истина. Имат нужда да вярват, че Доборото се бори срещу Злото. В случая изтока и запада. Много хубаво, ама ще има да вземат. Империите никога не се борят за доборото. А за бласт, пари, ресурси, територии. И контрол. И американци, и руснаци са в кацата. На нас само ни пускат фишеци- я, за ядрени зими, бомби, АЕЦ Запорожие почти всеки месец е в опасност, ковиди, маймунски шарки, варицели, морбили. Всеки ден вадят по някое зайче от ръкава да ахкаме и охкаме. Елементарни сме на манипулации и те го знаят.

Ама има банани ...

Сътрудничеството им ще е насочено и за създаване на фалшиви новини и на информационни провокации. В статията са сбъркали.

Кой вече вярва на фалшивите новини на БТВ, Нова и БНТ

Ще бъдат разкрити тайните рецепти за салата от люцерна, супа от брезови кори и кюфтета от шишарки.

Истината е, че знаем много малко за Северна Корея. Откъслечни изречения, подхвърлени от пропагандата - че били беден и гладен народ. Само че от тях излизат неща, които ние нямаме - спътници, балистични ракети, ядрено оръжие. Знаем, че отвличат умни хора от чужбина и ги женят в Северна Корея, за да допринасят за развитието на нацията. Сигурно не е само това...

Знаем,че се държат на путин за "я. , и обратно.

Харчете си доларите , не отлагайте много !

Сменяйте за рубли и си вържете въжето !

Получава се една много интересна триада. Китай и северна Корея от години имат договор за взаимна защита. Сега и Русия е в него. В смисъл, а някой се осмели да ги нападне, отговорят като един. Оставете е Украйната, тя е ясна. Само гледайте какво ще се случи с Тайван. Иран и близкия изток са друга бира. Там нещатата предстоят.

Що? Тайван ще нападне Китай ли? С

ся ще произвеждат високотехнологични външни кенефи. :)

Момент от подписването на договора ,потърсете в тубата "обманутий росссиянин"

и краволизите квичат, като че някой да им е разпрал с тъп нож анала... Това е много добър знак, че светът се движи в правилната посока!

Руско тролче педерастче? Явно много ги разбирате вие тия работи с поренето на задници...

100+

Свърши времето на световния джендърмер и полицай и всички са в истерия. Кой ви е крив, когато можехте да привлечете Русия на своя страна, вие високомерно и обърнахте гръб и насила я накарахте да отиде при Ким, сега очаквайте плодовете на "разума" си.

Тегаво ли ти е ,а вата? Никой вече не ебаба педерацията за две стотинки

Защото ви "скопиха" работодателя и ще мрете от глад и мизерия.

Теория на ластика: "Един ластик може да го разпъваш до един момент. После той се къса и колкото и да го отпускаш си остава скъсан". Е, преразтегна се ластика. Сега северна Корея получи военни технологии, а Русия достъп до редките минерали и метали в планините и.

Някои маниаци в Пентагона сигурно подскачат и си скубят косите, а други подобни във Вашингтон още чакат обобщените доклади за да започнат и те да вият. Такова споразумение означава съвременни системи за ранно предупреждение в Северна Корея, както и комплекси за прихващане и сваляне на балистични и крилати ракети. Русия току.-що подсигури гърба си. А разширяването на търговския обем означава за С. Корея, че търговското ембаргото, което САЩ им налагат за различни видове стоки от седемдесет години и което спъваше развитието им и държеше страната в застой е свършило. Веднага ще се появят предприемчиви хора, за да доставят на корейците, каквото поискат. Столтенберг си говори, онези там действат без много да се появават пред камери и да изнасят речи за наивните си последователи.

И така докато американците за пореден път не ви спасят засраните жопи да не изпукате от глад...

Никой няма нужда да чете безсмислените глупости от промития ти мозък. Американците направиха така, че сега внасяме 80% от храната си ( при това боклуци), докато преди това изхранвахме две трети от Европа. Откакто сме им приятели, сме тотално зависими за изхранването си. Ако утре вноса спре, ще гладуваме. Няма да те питам, дали си тъп.

Крали Марко, много си прост, честно......

Уникалното тъпо парче си марче, американците ли са ти виновни че не може да се засадиш домати и краставици в двора и да си ядеш чисти храни? Виновни са тези които управляват вече 35 години държавата се бивши агенти на държавна сигурност в тясна връзка с педерацията. Където има комунизъм има глад мизерия и разруха ,набий си го най-накрая в тъпата тиква ,покажи си миризливата жопа извън България да видиш как живеят хората по света. Къде ви намират такива олигофрени по тази фабрика за руски тролчета педерастчета ,ма?

Ей, четящия и повтарящия като папагал, каквото му се каже! Какво знаеш за онова време, което наричаш комунизъм, наивнико? Знаеш ли, че майка ми и баща ми си хващаха двете мизерни заплатки и всяка година отивахме на море за две седмици и като се върнехме, имахме да си изкараме месеца. Семейство с две деца. Я го направи сега! Знаеш ли, че като отивахме на вилата, пълнехме един багажник с дини и ги хвърляхме в мазето да се студят и ядяхме всеки ден по една? Имахме безплатно здравеопазване. Имахме едни от най-добрите диагностици в света. Бяхме на 26 място по БВП на глава от населението в света за 1988. Според Международната банка. Или МВФ, вече не помня, на чия институция беше доклада. Знаеш ли, че само износа ни на оръжие ни докарваше по пет милиарда долара към бюджета годишно? А по Европа още си спомнят вкуса на плодовете и зеленчуците ни. Имали сме изцяло български компютър. Всички части произведени у нас, вклячително процесора. Който за съжаление, така и не влиза в производство. Има създадени само една или две бройки. И всичко това, та и повече в малка държава, когато само най-големите са моглида си го позволят. Могли сме да правим всичко почти сами. Сега сме сто процента зависими. Това е само част от всичко. Не ми се изброява. И не ми обвинявай агентите и бившите комунисти, вече демократи, за положението. Никой не е толкова идиот, че да съсипе всичко построено. Така беше по план. Който познай, кой ни спусна? Та обяснявай на останалите, колко уникално тъпи парчета са, вместо да се поинтересуваш за фактите. Да те питам ли, кой е тъпия?

Каквото повикало - такова се обадило. В природата, науката и живота изобщо няма празни пространства. Няма и нищо вечно, историята го потвърждава. Специално за клетата Европа това важи с пълна сила. След промените от 1990г. "Вечният мир и благоденствие" не изтраяха и 30 години. Всичко започна с пренаписване на историята и тоталното зомбиране на младото поколение. Ястребите на войната не могат да живеят и дишат без врагове. Ако няма такива, те си ги създават или просто нарочват за заплаха на националната сигурност. И отново истерия за превъоръжаване, лавина от манипулирана информация и тлеещи с години локални конфликти. Със или без договори, Корея и Русия отдавна си сътрудничат. Т.н. "Трети свят" вече е мощен икономически, военен и политически фактор. За сега само регионален, в близкото бъдеще може би и световен.

Ние двамата сме си интимни, ебем се и си лапаме. Понякога викаме надареното съседче арабче с голямата паламарка да ни обслужи. Малко ни поразшири отзад,но голям секс пада !

Абе защо вие руските тролчета педерастчета се арабчета с големи паламарки сънувате? На Асвободителите ви кадир и мюмюн от Чечня не ви ли стигат?

Е кво ще правим,ако Русия подпише и с Китай такъв договор,монголите не можаха,ама тия ще опустошат Европа.Мислите ли че някой ще спре азиатските орди,кой Макарона ли или Бриджит бабето,всеки ще се спасява как може,от балтийците нищо няма да остане,Турция ще си вземе България и ще ни помогнат колкото на Кипър помогнаха.И с държанието май си го заслужихме,ще чакаме гей парада да ни помогне,

Поредица подобни договори беше завършена още март миналата година. Обхватите на им са за политическо, икономическо и военно сътрудничество. На практика - почти всичко.

Бляк, с еднакви малки очички са ...Но дори Ким е по-висок от тупьо! Отврат! Егаси двойката противна!

Споко бе...тука имаш гиганти..по 1,80 на 120 кила... Боко тиквата и магнитски/пеевски...дерзай

Да направим ли сравнение с Байдън?:D Горкия дори не знае, къде се намира.

и какво ни засяга нас азиатските кочини

че живеят по-добре от тебе, робски добитъко..

Смях в залата.Какво чакаш отивай да живеш там,сега може спокойно да идеш където искаш.

Двете страни ще си сътрудничат в областта на изкуствения интелект и високите технологии?!?! Боже, прибери си вересиите!

Моля? Ти изобщо наясно ли си, как стоят нещата? "Глобалният дял на Китай в научните трудове в областта на изкуствения интелект е нараснал от 4,26% (1 086) през 1997 г. до 27,68% през 2017 г. (37 343), изпреварвайки всяка друга държава в света, включително САЩ - позиция, която Китай продължава да заема. Китай също така постоянно подава повече патенти за изкуствен интелект от която и да е друга държава." Това е от публикация в "Harvard Business Review" през далечната 2021

Темата е за С. Корея и Русия, но ти си кажи за Китай ...

Исказа на този индивид е с презупцията, че всичко добро се случва на запад. Това е контекста. Репликата ми е към коментара, не към публикацията в dir.bg.

А договара вклюхахахахахаххахахачва ли някакви стъпки към подобряване на стандарта на живот , спазването на елементарните човешки права и свободата на хората в двете държави ? :)

Абе кви права, къФ стандарт, ква свобода бе ? Нали си имат ракети, те само като ги гледат се нахранват за месец напред :)

Може да си разменят проекти за въшни тоалетни :)

Така.е....е ти даже и на евронивата с ягоди имаш вътрешна...

До вчера Путин бъркаше имената на Кимчо, днес е съгласен да му дава всичко. Явно нещата са сериозни. Пропагандата вече не помага.

Група коментари с подобно съдържание по едно и също време. В 7:30 ли започвате работа, тролчета?

Всъщност си разпределят света и зоните на вличние. Пред нас се разиграва сценката на врагове и се плюят. Нямам съмнения, че играят заедно. Не може държави и техните лидери, участвали в цирк 13.03.2020година да ми разправят как са врагове. Сценария с Украйна беше започна също така - цирк 2020: "две седмици извънредно положение да се нормализрат нещата и ви пускаме" Цирк Украйна: за две седмици сме приключили конфликта" :)) Да не забравяме и срещата Путин- Байдън 06.2021г. Уговорки за следващите циркове, които вървят в момента.

* Да уточня! Разпределят си света Изтока и Запада. Начело със САЩ, Русия и началниците им :))

подобни "мисли", жената не се счита за човек от повечето религии...

Знам, че за мнозинството хора това не ги устройва да е истина. Имат нужда да вярват, че Доборото се бори срещу Злото. В случая изтока и запада. Много хубаво, ама ще има да вземат. Империите никога не се борят за доборото. А за бласт, пари, ресурси, територии. И контрол. И американци, и руснаци са в кацата. На нас само ни пускат фишеци- я, за ядрени зими, бомби, АЕЦ Запорожие почти всеки месец е в опасност, ковиди, маймунски шарки, варицели, морбили. Всеки ден вадят по някое зайче от ръкава да ахкаме и охкаме. Елементарни сме на манипулации и те го знаят.

Значи западняците били свободни и демократични, а неугодните им държави били авторитарни? Нищо че Вовата е демократично избран, докато Зеленски е нелегитимен? А пък за Столтенберг и другите бюрократи които ни налагат волята на САЩ през НАТО и ЕС изобщо не сме гласували и дори за самото членство в тези организации не е имало референдум? И в демократичните Съединени щати преследват съдебно до дупка по някакви измислени обвинения кандидата за президент на опозицията?

Путя е толкова демократичен, че най-демократично нападна Украйна, за да я демократизира.

Западната цивилизация загива под нео либералфашисткото иго и сатанинските педофилски идеологии ,отвратителна корупция и разпад на основните семейни и христиански ценности

Няколко особено големи паламарки почти ми пръснаха анала, но аз съм трениран.

Велики Лидери на достойни народи

Прав си, достойни смачкани от тоталитаризъм народи.

бавно сварената жаба в "демокрация", докато си мислила как ще си плаща 3-те кредита този месец...

във Великата демокрация Америк в момента има над 800 политически затворници от 2021 г без съд и присъда за това че са протестирали мирно против бруталното фалшифициране на изборите .В Америка ако случйно някой случайно стане президент по волята на народа бива убиван или в най добрият слуачай импичван от слугите на сатанистите

Русия изгражда алтернативна система от банки и разплащания и постепенно привлича към себе си и други партньори (Китай, Виетнам, Северна Корея). Краварите гледат и газ пикаят, понеже нямат никаква информация какво минава през нея, кой на кого, колко и за какво плаща, и най-вече - доларът губи позиции, няма комисионни от всяка транзакция, няма средства за спекулации, източвания и въобще - някакво влияние. Все по-жално мучене се чува откъм краварника...

Туй за долара и загниващия запад го слушаме от +70 години. И що ли нефта и газа все в долари цената? И що ли Русия не отказва плащания в долари?

700 да слушате, но... в момента това се случва на практика! Кризата от 2008-2009 година беше достатъчно показателна (гледайте филма Inside Job от 2014 - има го на Заминдата). Вече и да се получи нещо такова, то ще засегне само тези, които са го предизвикали, плюс подлогите им).

Много ме кефят рашките като извадят пачките долари или евро в безмитните магазини на летището в Истанбул и ку пуват, купуват. И що ли не изавадят рублета или карточки МИР или нещо алтернативно?

трябва да се харчи спешно, докато все още струва нещо.

От седмицас насам вече няма петродолар. Саудитска арбия премина на юан. Та кво рече, долар петрол ли ... :)))))))))))))))

За да си водещ ти трябва икономика. Погледни около себе си какво имаш и ще разбереш кой е водещ. Готов съм да се обзаложа,че от 100 неща около теб няма да има и едно руско. А иначе самият аз работя с Русия от 32 години, имах дори фирма там и много добре познавам ситуацията.

Погледнах...всичко ми е китаиско...тока и бензина са ми руски... американска е инфлацията и педерастията

Високи технологии.....хахахааааааа !

Ядрена бомба, собсвена ОС, ракети, което предполага и софтуер и материалознание, ати кво си измислил? Освен чушкопека, а да него го е измислил дядо ти, хахаха