Разкриха отвличане и блудство с дете в Добрич

8-годишното момиче изчезва на 3 август от центъра на града, където отива да играе със сестрите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......"Разбира, че 8-годишното дете липсва, от другите две и подава сигнал в полицията. След по-малко от 24 часа момичето е върнато у дома."..... Да ти имам изказа!

1 до 6 години лишаване от свобода за блудство с малолетно дете! Смехотворно наказание за отвратително престъпление!!! Хората, които са определили такова наказание, заслужават да се случи нещо подобно на техните деца или внуци!

И за обезобразяване и осакатяване се дават толкова.

Сега в затвора ще го разпорят. Дано момиченцето се съвземе!

Ще се размине с условна. Той е невинен, кой знае как агресивно го е ухажвало това дете, те и бебетата вече се раждат научени да съблазняват, а 8 годишното, ехей!

Няма да го осъдят! Не виждате ли как го изкарват, че е "блудствал" т.е. без полово сношение. За тези 24 часа може би са играли на не се сърди човече според журналята, дори не го наричат педофил

Кастрация и затвор за изрода, а какви са тия родители дето си оставят децата да обикслят сами!?!/Освен ако не са от екектората..

Казаха, че майката е многодетна , самотна майка! И била на работа. Може ли да се грижи адекватно за децата си?

Нормално и закономерно е за социалната система, в която живеем.

Защо ми изтрихте коментара, че в инстаграм върлуват не само педофили, но и реклами на търговци на порноматериали с насилие над деца, които си вилнеят безнаказано, пускани са хиляди сигнали срещу това, но не само че инстаграм отказва да ги свали, но и санкционира подателите на сигналите.

За да ни е ясно, накъде сме тръгнали : в САЩ годишно изчезват безследно, завинаги 10 000 деца. Каква си мислите, е съдбата им?

Не е само там, педофилското лоби чрез ЛГТБ се опитва да "нормализира" най-гнусното извращение от десетки години. Не че няма откъде да се снабдяват с деца роби- чудовищни са пипалата на този "бизнес" по цял свят, особено далечния Изток, отрязва се едно, появяват се още десет, нямам идея как работят изродските им мозъци. Наскоро четох мемоарите на една белгийска, опитвала се да спаси дечица-роби от Тайланд- Мари Франс Бот, "Деца на килограм", чудовищни са не "само" извратеняците и търговците на деца, но и безхаберието на целия "цивилизован" свят към това съвременно робство, именно защото висши и богати негови представители се възползват от това. В книгата попаднах и на името на известен френски писател Габриел Мацнеф, който е станал известен отдавна с книгите си, описващи "приключенията" му с дечица-роби под 10 години- момиченца и момченца.Можете ли да допуснете, че не само е станал богат и известен с това, но и чак тази година се е завело дело срещу него от журналистка- негова жертва преди десетки години? Къде е спяло "цивилизованото" общество?

Най- големите педофили са хората с власт. Те си поръчват деца за забавление все едно, че си поръчват пица. Рибата се вмирисва от главата.

Обърках мястото за мястото за првдният си коментар,но и аз питам защо при кликване върху статията за Съборът в Копривщица ми се появи коментаторското пространство на статията за нещастното детенце. При всички случаи съжалявам за за случилото се с детето и желая от все сърце максимална присъда за този,който ЕВЕНТУАЛНО е злоупотребил с тялото и психиката на малката. Искам също така да узная от какъв етнос е злосторника. Някога,както и сега турците са практикували ежедневно изнасилвания на деца-момпета и момипета. Такава е и практиката при гърците данайци. Да бе забравяме какво ни сториха гърците ,кралят им циганин включая ,орвз 1918 година,йогато ЗАЕДНО С ТУРЦИТЕ НАХЛУХА НА НАША ЗЕМЯ. ГРЪЦКИЯТ "БЛАГОЧЕСТИВ" КРАЛ Е НОСИЛ ВЪРХУ КОНЯТ СИ С ДВЕТЕ СИ МРЪСНИ РЪЦЕ ПО ЕДНО БЪЛГАРСКО ИЗНАСИЛЕНО МОМИЧЕНЦЕ. СГАН ОСМАНСКА ЕВРЕО-ТУРКО-ГРЪЦКА! ЦИГАНИ!

За такива изроди трябва да се върне смъртното наказание!

Този педофил в личната си карта да не е записан само като С.М?А тези с далаверите и родата им знаем кой как се казва и лицата им.

Трябваше да са го приключили

Имаше едни момчета- около 20- тина годишни - ловци на педофили.Примамваха ги,снимаха и пращаха на ченгетата всичко-име,адрес,доказателствата. Ченгетата не арестуваха нито един от педофилите- средно 60-тина годишни изроди,примаващи, точещи лиги на 10- 12 годишни момиченца И момченца! И не само не ги арестуваха, но уродите нагло продължават да търсят жертви на същото място, в същите мрежи, щото родната милиция ГИ пази, да не им наруши прават.Бяха сигнализирали и за широкодостъпни реклами на порноматериали с деца! Нищо! Даже арестуваха момчетата, а на педофилите се извиниха.

Да, защото начинът по който бяха действали не беше съгласуван с полицията и лесно им паднаха обвиненията. Законово нищо не можеха да им направят, това е проблема.

А след това, защо не са им повдигнати обвинения, не само въз основа на събраните доказателства, но и те си продължават в същия дух, защо не ги приклещят, а ги оставят безнаказано да вилнеят? И ние сме гледали филми, де то хващат убиеца на място, доказателства и прочие, ама заради някаква съвсем дребна грешка при събиране на доказателствата го пускат според ТЕХНИТЕ, А НЕ НАШИТЕ ЗАКОНИ.Тук тези момчета свършиха повече работа,отколкото години работа на отдели. Гледах и при Цанов бившия шеф на престъпления срещу деца, който обясняваше за доказан педофил,който от години има детски парти център, както и много други такива, АМА нищо не можели да им направят! Как така не могат? Явно педофилите И в България имат желязно лоби СВИШЕ. Гледайте и филма "Дечицата", абстрахирайте се от наивитета, на цялата лента, а се съсредоточете в посланието, че бъдещето е в децата и те са принудени да вземат закона в свои ръце заради безхаберието на възрастни, полиция,власт.

Пу бай Тошуу тоя щяа да гу идат прасетата ф Белене.

Хем и партийци. И се знаеха.

Ама да не излезе че имат вече две деца?И чак сега да е изнасилил...

Дайте го на няколко женски татковци, те ще го подредят както му се полага.

1 бр. 7,62мм. и готово

Кой от трите ---7,62х25/ 7,62х39/ 7,62х54.По принци е удачно в такъв случай да се използува 7,62х25.Под такъв боеприпас работеше ТТ-то ми в казармата преди много ,много години.

Това следва да бъде, съгласен съм....повече от съгласен. Идеята по принцип такива чикиджии да се хващат и задържат преди да направят нещо. А дали тоз или детето са българи или други?! няма голямо значение. Ненормалника си е ненормалник

Манг.л,за тях това е нормално...

Едно време в родното ми село по неписано правило циганите нямаха право да престояват в селото а само да преминават транзит. Така е било от турско време и продължи до 70-те години на 20 век. Циганите имаха право да си правят временни колиби извън селото и то само за да предлагат услуги като калайдисване, коване на метални предмети и др. Дори в Османската империя мюсюлманите имали пряво да спират за кратко през деня, но нямали право да нощуват. Не знам кой и как е наложил тези правила но са се спазвали.

100про е туркоробецрусофоб с татус на Ердоан, Бобку, Костуф, Киро и Бидона.

Демонокрацията води до това, лумпените, човешките боклуци да се толерират, а нормалните хора да страдат. Ние не сме дорасли за истинска демокрация, нужна ни е жестока диктатура със смъртно накзание. Циганите не трябва да бъдат считани за повече хора от всички останали.

А съветската легенда Чикатило? Демокрацията води до тези неща, съгласен съм...

Интересен факт е, че Чикатило е роден в украина, тогава съветска рерпублика.

Мангал, разбира се, какъв друг да е. Обират ни, бият ни, убиват ни, изнасилват деца и бабички. А ние им осигуряваме материално подпомагане, за да могат да продължат да се размножават с пълна сила - детски надбавки, добавки за отопление, безплатни детски градини, инвалидни пенсии на базата на фалшиви ТЕЛК решения, помощи за бедност и продукти, и какво ли не още. Това е пълен абсурд!

При либерастката демокрация е така. Грижи за всевъзможни отрепки, изроди, престъпници, извратеняци...

Развъждане на боклуци и осъждане на нормалните...

Циганите редовно ни шлайфат ауспусите. И понеже да си съвременен политик е невъзможно да не си от групата на Шаро, си ги отглеждаме. А те работят кат пчелички на розовите ни задници...

Ромски работи.

Това са културни особености на етноса, как не се загрижиха така и за 10-15 годишните "майки" и 30-тина годишните "баби" и "дядовци"?!? Първите (както и татковците) също попадат под ударите на закона!

Да ми падне в ръчичките, кастрация и поне 15 години строг тъмничен затвор