Разкриха най-дългия контрабанден тунел между САЩ и Мексико (снимки+видео)

Тайният маршрут е дълъг над 1,3 км и свързва мексиканския град Тихуана и американския Сан Диего

Обратно в новината

Коментари - Разкриха най-дългия контрабанден тунел между САЩ и Мексико (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намират тунели от преди хилияди години из цялата Европа. Не знаят за какво са били построени Сега ясно. Друг е бил климатът Аруга растителност разбира се Поради монопола на олигархите и държавите хората са строили тунели в Европа по същата причина като на границата в Щати

Ми да сключи договор Боко да му направят тези хор тунелите на Струма.

Мутрите все на строителството ги избива. Кой тунели, кой хотели, кой сарай, кой с къщи с много стаи, но има и такива с магистрали!!! А, какво ще кажете!!!!

Стена над тунелчето има ли?

България строят водопрпвод за 10 години Китайците строят болници за 2 дена Мексиканжите копаят тунел за ден .....

единствения начин за справяне с дрогата е да се легализира. Тогава ще има контрол върху употребата - някакъв - както е с алкохола. В същото време децата няма да прибягват до дрога когато искат да направят нещо забранено защото тя няма да е забранена и ще стане демоде и използвана от определен кръг хора. Но май няма да направят същата грешка като отмяната на сухия режим.

И някой от този определен кръг хора ще е шофьор на автобус, влак, жп диспечер или водач на МПС на пътя или нещо друго. Знам какво ще кажеш, ама то и сега е така. Да, ама е по-трудно ! Ти знаеш, че всяка ключалка може да бъде разбита, но не си оставаш къщата отключена нали ?

Ми ще се криминализира употребата им в работно време бе, умник. Нима сега е разрешено на шофьорите да пият, въпреки, че алкохола е разрешен?

Плащещо зле си! Виж Сингапур и Япония къде са след тотталната забрана за дрога. Сингапур е бил клоака от дрога и барове. Но през 60те години забранява дрогата . Легализацията дори няма да разреши проблема с трафика и данъците. Горивата, алкохола , тютюна са разрешени, но продължават да се крият данъци и акцизи. А иначе то много хора искат и да убиват. Да разрешим ли наемните убийци като легална дейност? Между другото в Сингапур е имало здрави гонения и срещу левичарските идеи. За съжаление леви и евреи масово друсат света, защото не им понася свободни, уверени и образовни общества. Искат си здрава диктатура с център Израел стъпила върху милиарди необразовани, затъпяли, оскотяли, дрогирани и емоционално зависими хора.

А Оранжевия да продължава да си строи стената ..!

САЩ са около 5% от световното население и употребяват над 70% от световната дрога. Така че картелите скоро и метро ще направят до центъра на Лос Анджелис.

Само към Русия нема такива тунели! Опа, то никой не ще да бега натам де... :))))

защо само мангали бягат бе,а тебе не те пускат там като надежден бг мангалосорос

Пр0руски отпадък

По брой емигранти за 2019-та година класацията е: 1. САЩ, 2. Русия, 3. Канада, 4. Великобритания, 5. Австралия. В Русия отиват грамотни хора от Централна Азия, в САЩ неграмотни от Африка.

кой те излъга?

Големо разкритие.Сега очекваме кво ,че се роди.