Коментари - Разкриха измамна схема на "брокерки", теглили пари от банкови сметки на възрастни хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ковчегът -няма джобове!"

По скоро циганки. Дърти циганки. Най големият тумор на България гнусните цигани.

Добра работа на банковите служители!

важна е печалбата, колкото повече печели "човек", толкова по важен става

Явно много меко се действа в сливенския щом тия двете дъртачки продължават с измамната си кариера !

Пр. Радев става за агент на погребална агенция, защото неговите речи ,са подходящи само за гробищата.

ПО СТРАШНО Е СЪС ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ИМОТИ , ЛОЗЯ , КЪЩИ ПО СЕЛАТА .... ЕДИН ГРАЖДАНИН НЯМА ДА ТРЪГНЕ ДА ТЪРСИ ИМОТ ПО НЯКОЕ СЕЛО ОТ КОЕТО Е ДОШЪЛ ... ТОЙ ДИРЕКТНО ИЛИ БАЩА МУ ... И ГЕОДЕЗИСТКО - АРХИТЕКСКАТА ОБЩИНСКА МАФИЯ ГИ КРАДЕ ..... ОПИТАХА СЕ ДА МИ ПРИБИРАТ ИМОТ КОЙТО Е КУПЕН НА 5-ТИЙ ФЕВРУАРИ 1887 ГОДИНА :))

Даа

Ей тия баби много меркантилни ве

Имот се купува от голяма фирма строител . Много евтино ,без комисионна за брокер и веднага се влиза . Разбира се трябва да има акт 16.

Една добра новина .

Защо процъфтяват подобни схеми, същото важи и за телефонните измамници, и за "грижите" за възрастни хора, и за десетките фирми за бързи кредити!!! Защото държавата си трае, защото "независимите" съд и прокуратура са подкупени, както и адвокатите по такива дела. Колко и с какви присъди, влезли в сила, има досега? Защо не се прилага с пълна строгост Закона? В съседните Турция и Гърция за същите престъпления веднага длидва бърз съд и затвор за 10 и повече години.

Забранете фирмите за бързи кредити и заложните къщи!!!!

Зали и т.н т.н.

брокери, авто търговци, таксиджии, са утайката на обществото

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----->> https://urlis.net/biocom

А Бойко кога ще го арестуват че всеки ден ни лъже че ще намалява цените я на бензина, я на електричеството, я на газта?

Киро и Асен ги вдигат

98% от тези т.нар. брокерски агенции за недвижими имоти в България се занимават с такива измами, кражби, далавери и подобни "схеми". Който не става за абсолютно нищо, става брокер на недвижими имоти, таксиджия, погребален агент в погребална агенция или HR "специалист". Тези които участват в спекулативното покачване на цените на недвижимите имоти в БГ са брокерите на недвижими имоти! Плюс банкери, мутри, организирана престъпност, политици и депутати(за "чадър") плюс строителни "предприемачи". Основен начин за изпиране без накисване на мръсни пари с криминален произход България, са недвижимите имоти и строителството. Затова и има такава чудовищна спекула на цените. Просто спрете да им купувате копторите на тези изроди и мошеници, и стой та гледай как всички те изгарят прави под сянката!!! Факт!

И дртаците.Уж малки им пенсиите.В отвъдното ли ще ги носят

Дано и ти стигнеш до това ниво на пенсионер и да си ги носиш в отвъдното. Успех!