Разказва братът на изчезналия Емил Боев: Ето каква е неговата версия

Последното съобщение на издирвания е "Къде си" - към негов приятел, споделя Мартин Боев

Обратно в новината

Коментари - Разказва братът на изчезналия Емил Боев: Ето каква е неговата версия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от психари!

Цялата работа смърди , освен на алкохол, и на дрога!Компанията му от последната вечер да се бяха наговорили какво да приказват, че са смешни и жалки с толкова разминавания...А брат му _ "почерпили се, весели ли се...' То и ни сме се черпили и веселили, ама не сме хващали гората и деретата по нощите!

КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЯКАКВИ ОТРЕПКИ, НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ, СТАНАЛ НА ГОДИНИ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВО ДА ИМА, ШМАТКАТА ПРАВЕЛ СКЕЙТПАРКОВЕ НЕ Е ЯСНО КАК ГИ ПРАВИ И СЕ НАПИВА ПО КУКЕРСКИ ФЕСТИВАЛИ. ТОЙ САМИЯТ Е СТАНАЛ НА КУКЕР ОТ ТОЛКОВА ПИЕНЕ И ПУШЕНЕ НА ДЖОДЖЕН..

Все едно някой ще го съди Абе признай че брат ти е взимал дрога. Че може да е бил под въздействието в нощта . Това че криеш те прави много страхлив в очите на хората. Няма да те арестуват спокойно.

Не знам на какво се дължи , но доста млади хора напоследък се самоубиват и това да само известните случаи от изкараните в новините .

Мързи ги дори да живеят, не са свикнали да се борят за правото да бъдеш човек - на топло, с приятел/ка, работа, разходки, почивки и т.н. Само пиене, пушене, необразовани, или образовани ама не знае какво е учил и на 23 се озъбват сам без нито 1 лев, още на първата работа разбират че следващите 50 години ще е точно толкова тегаво колкото днес и директно си слагат въжето. Паляци, шматки..

да гръмнат някой депутат, министър - нали? който и да гръмнат, нема да сгрешат!

държавица без перспектива

Мъчно ми е за момчето, ако подпийнал, както казва брат му, се е затрил в някое дере...Дано не съм прав!

Абе само на мен ли ми прави впечатление или на тоя брат му е постоянно по телевизиите и постоянно или допълва нещо или си променя версията. Никой ли от разследващите не му прави впечатление това? Първо беше отишъл сам в Перник. После се оказа, че бил с приятели. Всичко било ок ама после се сдърпали, пък се били, пък се сдобрили. Пък после телефона му строшен, колата също. Сега трябвало да спи в някаква къща ама последно камера го видяла да отива към гората пък не знам си какво. Абсолютно нелогични и несвързани обяснения, които постоянно се променят, изменят, нещо се добавя и тн. За мен брат му много добре знае с кой е бил Емил в Перник, защо е отишъл там и предполага какво се е случило. Гаранция има замесени наркотици в тая работа. Скейтър, строящ скейт паркове, фен на тревицата, на записите бил видимо неадекватен и дезориентиран. Ами ако приемем, че е отишъл в Перник при приятелска компания, напафкал се е, напил се е на дърво и те са му предложили да пробва нещо по-силно - амфети или нещо друго. Той взема и това при което психясва и започва да търчи на където му видят очите. Те хукват след него и го намират пукнал в гората. Ако го оставят така полицията ще намери тялото, при аутопсията ще намерят следите от дрогата в него и ще трябва да им задават трудни въпроси особено ако тия същите вече имат проблеми и присъди за съхранение и разпространение на дрога. Затова решават да се отърват от тялото и го захвърлят някъде или го заравят, но преди това му чупят телефона и стъклото на колата, за да заблудят полицаите и да изсценират евентуален обир. Полицията не знае какво да прави, лута се по лъжливите следи, тяло няма, издирването продължава, а "приятелите" не си спомнят нищо, не знаят кога са го видяли за последно и тн. Нали точно това са казали на полицаите по време на разпитите. Дано не стане така, но според мен няма да го намерят може би никога. Ще се пошуми още седмица, две и дотам. Ще отиде в графата където са още стотици други подобни случаи. Някога след години може и да намерят останки някъде - я в някоя дупка в гората, я на дъното на някои язовир.

нищо не мога да разбера нека някой обясни какво става ако има такъв

Аман ! Този не излиза от телевизора !

работеше по 10 часа 6 дена в седмицата на минимална заплата нямаше да изчезне! нямаше да има време и пари даже да си помисли за напивания и дрога!

Спрете до кога ще гледаме тази пияница

Защо Все Е Перник Изчезват Предполагам Че Има Отвличания

Според Мен Е Мъртъв Убит О Захвърлен Някъде Или Е Умрели От Глад И Студ

Според Мен Е Мъртъв

Явно не само на мен ми е направило впечатление, че брат му говори за него в минало време. И някак все едно не го търси, а го жали вече. Изгубих най-добрата си приятелка преди две години и половина, още ми се случва често да говоря за нея в сегашно време. Може и да се дължи на много криминалета - четени и гледани, ама нещо не ми изглежда наред тази история.

Я стига,в какво време да говори при такова дълго отсъствие и студ. Дано се случи чудото както с малкия преди известно време.

Защо не разпитват приятеля на изчезналия скогото са били да се намерят още няколко с които са били в една компания

Изчезнал в Перник. Никъде не съобщиха от кой град е ? Дошъл за Кукери и се направил на кукер. Може да си е тръгнал за родния град от който е дъшъл. Защо го търсят само в Перник като казват че не няма познати в града. Изобщо моге да не е в Перник

Може да е заминал за Украйна - да се бие на някоя от страните. Няма смисъл да го чакат.

Емил Боев е нашенският Джеймс Бонд и е герой от романите на Богомил Райнов. Сигурно е на мисия във вражеска западна държава.

Защо брат му говори за него в минало време?

Точно това си помислих и аз. Защо в минало време?!

Ивелин Иванов, занимава се с радиестезия, ден преди да намерят Сашко, посочи мястото, на което го откриха спасителите. Същият човек е засякъл към 4.02., че локацията на Емил е в яз. Бушляк и казва, че за съжаление не засича биопоказатели. Дано това е грешка, но вече 8 дни нито следа, нито се е появил.

Или се е напил или се е надрусал или и двете. Тия скейтери доста друсат доколкото знам. Абе дано се намери, ама нада ли. При Сашко случая беше друг, а и беше малко по топло.

надали

Това се демократичните ценности, за да ядете банани и да ходите и Гърция, трябва да търпите джендърите, гмо, пропаганда, толерастия и най-вече наркотиците. Те са част от демокрацията, инак как ще държат масите под контрол? В Сащ е горино да се друсаш и да си неадекватен. Един от най-известните журналист Джо Роган задължава гостите си да се друсат. Решението е вие сами да се пазите от демокрацията

Какви джендъри, какви САЩ ? Само в демокрацията ли изчезват хора ? Бахти олигофрена !

А през соца не изчезват хора, нали по-добре се скрий, нещастник смотан!

Търси приятеля си със съобщения по телефона, а си оставя телефона.

Тва е последното, което е изпратил, т.е. докато все още малко е мязал на човек. След това се е нарисувал окончателно, били са се, трошили са колата и тоя е драснал по баирите.

Дано се намери жив, но изглежда се е напил и загубил по чукарите, а сега е голям студ.

Обърнете всяка циганска къща във всички гета из страната, ще откриете 2та страна на България... и изчезнали хора, абе знаете си го какво е било преди в гетата...а сега е стократно по толкова... мдаа, а сега 20г вече даже няма да ни има, докато стойм и още си коментираме и злобеем един към др:)) Супер сме!!

НИЩО НЕ ПИШАТ ЗА ИЗДИРВАНЕ С КУЧЕТА. ЗАЩО??? ПРИ САШКО ПЪРВО КУЧЕТА ПУСНАХА.

НЕ ПРАВЯТ ИЗДИРВАНЕ СПОРЕД СИГНАЛА НА ТЕЛЕФОНА. ЛЕСНО Е, НО НЕ ГО ПРАВЯТ. ТОВА ЩЕ УСТАНОВИ ПОСЛЕДНОТО МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ.

Нещо не е наред .Този Емил Б е наркоман.Просто напишете това и отам нататъка картинката е ясна.Имам чувството че е аутист също.

Какво ти е ясно? Ясно е, че понятие нямаш за какво говориш. 1/3 от българите имат някаква зависимост (хазарт, алкохол, дрога, да не споменавам цигари) - всички ли са боклуци? Но няма никаква стратегия за лечението им.

Етанолът е наркотик пар екселанс - от групата на депресантите и инхибиторите.

Естествено че са боклуци.. и какво лечение бе? Кат да решили да се самоубиват с дрога и алкохол, това си е техен проблем, няма аз за плащам за 'лечението' им.. И стига с тая драма. Напил се е, надрусал се е, тръгнал нанякъде и очевидно се е гътнал вече. Какви глупости дрънка брат му колко бил добричък, справедливост и подобни простотии.. да беше му спрял наркотиците навреме, нямаше сега да го търсят в канавката..

Аз мисля,.,че той е бил дезеорентиран....Може да е паднал някъде...В този студ не знам.как би оживял..Да, надеждата винаги крепи човека, но е хубаво да се мисли и логично...Дано да се намери жув и здрав...

Объркани братвежи на отчаян момък. Това че вече говори за него в минало време, може би ще му е от полза при по-нататъшното въздтановяване на психиката му. Рано или късно опечалените приемат действителността, но по-добре рано, че да може да се възтановят по-бързо и да продължат напред. А телата винаги биват намирани, пак рано или късно. По-добре рано, докато следите от престъплението не са изстинали, ако въобще им престъпление.

Познавам донякъде Емил. Наистина е добро момче, от малък е самостоятелен и не разчиташе на семейството за издръжка. Работеше за една ирландска авиокомпания, после смени работата. Проблемът е, че не смяташе марихуаната за вредна. Ако я е смесил по изключение с някое екстази на партито, ефектът би могъл да е остър психотичен пристъп. С други думи - внезапно полудяваш. Има доста такива случаи, дори и без комбинация с амфетамини. Оттам нататък студът го е довършил. Вместо да злобеете, питайте защо има толкова много наркотици в София и кой покровителства разпространението им.

Наркотиците се взимат доброволно,никой не те кара насила. Все едно да питаш "защо продават толкова много шоколад в магазините" Щото ако изядеш 10 шоколада....инфаркта ти е сигурен

Веднага ти отговарям що има толкова много наркотици, бре - щото има много търсене. В Сикарио или в кой филм беше, казаха "докато 20% от американците не престанат системно да се друсат, така ще е". Под "така ще е" визираха де факто гражданската война в Мексико. Предполагам насила са му наливали парцуцата и са го тъпкали с хапчета и с ганджа тоя самостоятелния.

Приятелят му, него да разпитат хубаво. Детектор на лъжата. Пияни заляни може да го е убил и скрил. Дано не съм прав и да се появи момчето жив и здрав.

Тоя вече го направихме на луканка и се суши на сушилнята. 40% загуба на тегло е идеална. Един човек една бъчва вино отива.

Много прост човек си много, като коментара ти, няма такъв. Много интересно ако на негово място беше твой близък (дете, брат, сестра и пр.) това ли пак щеше да напишеш? КАЛЪФ ГОЛЯМ!

Не можем да вървим срещу природата си. Всяко пълнолуние трябва да се храним.

Чупи малко...

Дано да е грешка при цитирането на думите на брата, но ме побиват тръпки като чета "неговата версия" за момчето в минало време.

Не е грешка. Така говореше, слушах интервюто. Няколко пъти каза "беше". Много странен човек.

Двама млади братя безделници... На тая възраст трябва да работят, а не да търсят къде да се напия или дрогират

Затворили са го в някоя психиатрия-в България има явен геноцид. Такива свобидилюбиви и приветливи младежи трябва да лежат в псхиатриите за да могат лекарите да си купуват джипове и вили по морето!

Аз пък четох, че 7 годишно момиченце е избягало с колело през нощта от родителите си.

Да, и аз прочетох. И нищо официално не се чу. Дано е на сигурно място детето при свестни хора.

Навсякъде има бум на изчезнали хора. Сега в Англия се търси изчезнала жена, разхождала кучето си, като преди това остава двете си дъщери на училище. Кучето, каишката и телефона са намерени на една пейка, но от нея няма следа вече седмица.

Този обаче е друсан, пиян или и двете. И какъв е този "приятел"?

занимавате сглупости бе то не бяха сашковци то не бяха тъпотии за отвличане на вниманието от истинските проблеми и престъпност и убийства включително

Странна работа. Брат му говереше за него в минало време...Но и версията за самоубийство не се връзва особено. Говори с майка си през деня, после отива на селски събор, музика, оркестри, наздравици и руйно вино до зори и после ще се самоубива?!? Няма логика в това. Счупено стъкло на колата, счупен телефон и приятеля му го зарязва през нощта. Може би свада с нещастен край?! Дано греша и бъде намерен човекът разбира се.

Защо се налива с алкохол по нощите в чужд град?

Като може би най добрият криминалист в тази държава,мога да кажа следното спрямо изнесените факти. Има два варианта - историята е ясна...педерастка работа. Вариант едно положителен край - Емил се е скарал с любовника си и е изпаднал в депресия и се е покрил някъде в София. Вариант две отрицателен край - същия сценарий като първия,но вместо да се покрие е решил да сложи край на живота си. Често срещано при педерастите Надявам се на първия вариант - все пак роднините му не са заслужили мъката която трябва да изживеят в случай на неговата кончина

А намереното мъртво момиче от Ботунец сигурно е лезбийка. Преди да се самоубие е опитала да се самоизгори. Милиционерско обяснение.

Толкова добър криминалист си, че си седнал да пишеш в дир

Ботьо,ти се съмняваше и в бащата на Сашо.Ходеше и го наблюдаваше и по тв ръсище констатациите си

Не ми харесва нещо в цялата тая история, премълчава се... Дано е жив и здрав човекът. Но нещо не е наред...

Дрогата моят приятел;)

Колко пиян трябва да е човек, че да отиде на майната си и да не се обади на никого ? Като е такъв, да си е знаел мярката колко да пие. Не е 13-годишен. Или се е напушил с нещо и нервната му система не е издържала или са го бастисали някакви криминални типове.

днешната версия на братчето е като за некролог - за мъртвия или добро, или нищо! драстично се различава от първата версия, която беше : ми бил е пиян и дезориентиран и камери са го засекли в някакъв имот, и ....

, с много изострено чувство за справедливост", каза Мартин Боев. Обикновено, това са хора, които не отстъпвот от своята истина, която считат, че е справедлива!

Лоша работа,много изчезнали хора напоследък,не знам,какво се случва,но лошото е ,че повечето,които намират са с фатален край. Има и намерени живи и здрави,което е доибре,но са по малък процент. Някой изкоментираха,че бил говорил с майка си и и казал,че я обича,което означавало,че се е самоубил... Ако наистина този човек,както и всеки друг на тая земя обича майка си,баща си и роднините ,и приятелите си не би се самоубил! Самоубийството е един от най големите грехове,с него показваш,че не си обичал никого от близките си и слагаш край на жалкия си живот,ама край навеки,няма прераждане,няма отвъдно,четете Библията,умираш и си до тук! Самоубилият се умира навеки,той дори няма да бъде възкресен...

Куку?

а брат му каза ли какво е работил този прекрасен човек?

Изграждал е скейтборд писти. Може да са го допълнили после, но сега това пише.

къде работи и къде си губи времето са различни неща!

Дано намерят момчето…

намериха мъртва 21 годишна жена дано намерят 25 годишното момче!

След като е бил подпийнал и е хванал гората,най добре да го търсите из някое дере,дано да е жив,ама ме съмнява вече в тоя студ да е... Интересно е и друго,няма ли пак да се появят супер големите експерти работещи в МВР и да обявят,какво се е случило с човека? За малкия Сашко същите супер хипер експерти казаха,че е умрял,сега за този,какво ще кажат?!? И като се замисля,че същите тези експерти правят експертизи по съдебни дела и са вещи лица в съда ми иде да побегна с 300 км в секунда без да се обръщам назад към чужбината...

Е,хайде,полицията са некадърници,ти като си много какадърен що те го намериш в някое дере !

Доказали са се,като некадърници!

Колкото полицията намери Сашко,толкова сега ще намери и Емил...

Той описва брат си като много позитивен, интересен, човек с много приятели, които помагат сега. "От малък си беше чувствителен, тъжеше за някои неща. Светът е много груб за него. Винаги е вярвал в доброто, в справедливото, с много изострено чувство за справедливост", каза Мартин Боев. Грабнат е,за да не живее в греховете на този пропаднал свят...

Най-вероятно е грабнат.