Демографски срив в ЕС, най-тежко е в България

Броят на ражданията във Франция и Европа намалява застрашително, най-тежко е положението в България.

Обратно в новината

Коментари - Демографски срив в ЕС, най-тежко е в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обърканите ценности натъпкани ни от медийната пропаганда водят до сериозни изкривявания и неизбежна разруха за рода ни в близко бъдеще-без значение под каква форма-религиозно или етническо завладяване или асимилиране/децата ни се женят за чужденци и раждат там чавета, които дори езика ни не знаят/. Така-личната история, която е добре да се избегне помъдрял от годините и липсата на ТВ. Завършил топ специалност заОбърканите ценности натъпкани ни от медийната пропаганда водят до сериозни изкривявания и неизбежна разруха за рода ни в близко бъдеще-без значение под каква форма-религиозно или етническо завладяване или асимилиране/децата ни се женят за чужденци и раждат там чавета, които дори езика ни не знаят/. Така-личната история, която е добре да се избегне помъдрял от годините и липсата на ТВ. Завършил топ специалност за времето,Обърканите ценности натъпкани ни от медийната пропаганда водят до сериозни изкривявания и неизбежна разруха за рода ни в близко бъдеще-без значение под каква форма-религиозно или етническо завладяване или асимилиране/децата ни се женят за чужденци и раждат там чавета, които дори езика ни не знаят/. Така-личната история, която е добре да се избегне помъдрял от годините и липсата на ТВ. Завършил топ специалност заОбърканите ценности натъпкани ни от медийната пропаганда водят до сериозни изкривявания и неизбежна разруха за рода ни в близко бъдеще-без значение под каква форма-религиозно или етническо завладяване или асимилиране/децата ни се женят за чужденци и раждат там чавета, които дори езика ни не знаят/.

Така-личната история, която е добре да се избегне - помъдрял от годините и липсата на ТВ. Завършил топ специалност за времето, добри пари за страната, красива и умна немеркантилна съпруга . Следва кариера, първо жилище/събиране на пари/, почивки по света/не Турция и Гърция, а най-екзотичните и красиви места/...Уупс станахме на 35+ и се оказа, че децата не се получават лесно....Яко кеш...и успех...един брой...Още едно жилище м/увременно....искаме още деца имаме възможност - финансова и желание ама не става....засега общо за целта с лихви похарчени пари за голям апартамент в Изток....На едното дете ще дадем образование и възпитание на макс, но вероятно няма да е достатъчно освен ако не го прекръстим на Мехмедка предвид неизбежната промяна на страната ни след 30-40 години...Оказва се че повече деца дори с по-лошо материално положение дават по-добра вероятност за продължаване на рода...Ако повече българи направят това тогава и средата ще е по-добра за всички....Българи правете деца....по-рано....

като изгонихте половината българки в детеродна възраст на гурбет , кой да ви ражда деца ? бабите на село ли ? как не видях една интегрирана от ромски произход , на процедура ив витро ?? защо те раждат безпроблемно, а българките половината чакат за инвитро процедури ???

Скапаняци от ДИР.БГ, не ми трийте постовете в които на висок глас изразявам лявата си ориентация и бляновете ми по Путин. Мъжественият Вова смущава сънищата ми и предизвиква нощните ми полюции. ДИР-аджий, Не ОГРАНИЧАВАЙТЕ възможността ми да споделям и да заявявам открито сексуалната си ориентация !!!

gonzales

баце, напиши си ника "аз съм ляв", "аз съм педерунгел" или нещо сходно. така всеки ще знае ориентацията ти без да е нужно всеки път да ни я пишеш.

JMM®

Когато аз публично разконспирирах този путинофилски гей, поста ми беше премахнат от ДИР.БГ Така и не разбрах, дали защото им допада мекерето или защото съм казал нещо против гейовете - аргументи нямаше ...

Така е Европа е задуяена от непосилни данъци, безработица, корупция, колко семейства в днешно време могат да си позволят 3 деца за да се увеличава нацията? Спешно намалячване на данъците, стимулиране на раждаемостта и безплатно образование до 12ти клас. Едно време турците са вземали 10% данък и българите са протестирали. Сега банките ни грабят за всяко влизане в банка и няма недоволни. Странно поведение.

Сега банката те ограбвала ,ами някой да ти е сложил нож до гърлото да теглиш? Сами си го правите после си търсите виновните !! П.С. Демографския срив е нормален процес в развитите общества .

До 2022 ционистите->кабалисти->талмудисти И сатанисти искат да останем един квартал българи ей така за цвят в черната мътилка. Дали ще им позволим си зависи от нас, но не виждам как с тролове може да се реши тази задача успешно. Тук си трябват мислещи, родолюбци, боици с дълга памет, че този късопаметен, промит, оскотял и угнетен народ няма нито едно от тези качества,а не ги ли придобие о'време го чака измитане от тази прекрасна територия или от живота. Затова понеже знам че ви се живее и то тук ставайте братя и сестри и се хващаите да питате и учите как се отговаря адекватно на подъл враг вече влязъл отдавна в страната, управлението и умовете ви. Начин Винаги има и ако търсите ще го намерите. Само които не търси тои не намира и не него и висшите сили не помагат.

нали русuя беше виновна до преди 27 години за всичко ... от тогава до сега минаха 27 години кои вдигна оръжие да размаже комунистите ... какви бяха всичките досега начело с бате ви боико ... кои продаде и разграби българя ... кои бре говеда ... кои можеше да уиде на работа в либя , кои мкожеше да учи в езикова гимназя ... кои насади мутрите , кои ограби народа ... руснаците ли бре , или нашите конмунисти и синовете им до ден днешен ... докато не се пролее кръв все така ще бъде амин !

Кой разграби България ,всички бивши комунисти и приближени до тях .Кой ходеше да бачка в чужбина всички видни партийни функционери ДС-та вербувани и близки до комунистическата власт .А всички онези които се опитваха да избягат от България заради "хубавия живот "биваха растрелвани на границата като предатели .Докато нагъвахте консервите с русенско варено и си ремонтирахте омазаните с масло пушещи и ръждясали москвичи през почивните дни псувахте сега хубаво било едно време .Може но за видните комунисти за целокупния български народ не беше .

Я гле колко чаавета се народиха, катуна се напълни. Нема да требат избори - и така ше си доем на власт, съвъсем кротъко и миръно. Бабо Мравке, хата джас? Бързам аз за пръви клас.

имат много малко кръстчета в календара.

ТОЧНО ПОСОЧВА КАКВИ СА ПРОБЛЕМИТЕ С ДЕМОГРАВСКИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ И КАК ТОЙ ДА БЪДЕ РЕШЕН С ПОДМЯНА НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ С ЕВРОПЕЙЦИ!! ЧЕТЕЙКИ ДОКЛАДА НА ЕВРОКОМИСАР ХАН СЕ ПИТАМ - ние европейци ли сме или абуригени ?! НА НАС ЮНКЕР И ХАН ГЛАДАТ КАТО ВТОРА РЪКА ХОРА. ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА ИМ ДАВАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЕВРОПРЕДСТАВИТЕЛИ!!

JMM®

Га печелехте зИлени карти нИ рИвахтИ, га пращахте децата си в чужбина с препоръка да не се връщат повече нИ рИвахтИ, сега що рИветИ ???

Според мене става въпрос за чист егоизъм. Липсата на материална обезпеченост е недействителна. На практика в България няма как жена да твърди сериозно, че не може да се грижи за децата си материално. Има стрес, има вредни сациални влияния, но в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ няма валидна причина за ниската раждаемост. Извърлете си телевизора и ще отстраните голяма част от лошите влияния. Оградете се с близък кръг от приятели и откажете да влизате в ниския тон на негативизма. Всеки може да си вземе кола, битови уреди, телефони, компютри, да иде на курорт и т.н. Ама не били високи доходите ? Да, не са, но какво от това, на баба ти не са били по-високи. Ако си на село или в малък град нямаш стрес и си по-свободен, но с по-малко кеш, ако си в голям град е обратното. Но това са битовизми, безсмислици, хартия.

Да тръгне една жена да бременнее, да ражда и да гледа малки деца ще трябва мъжът и да се грижи за тях материално, а колко мъже могат да си го позволят това? Децата се гледат от двама души, не само от жената.

програмата е измислена "свобода, равенство, братсво"

От тези 70000 раждания предполагам, че повече от половината не са Българи...това си е катастрофа...Имало едно време България с Българи.

Демографския срив се дължи на много фактори и за да бъдат точно определени са нужни и доста изследвания. Ако погледнете глобално на цялата планета ще видите, че човечеството е изживяло един демографски бум след като е започнало да използва въглищата и петрола за транспорт и най-вече за обработка на земята.

постижение за населението е ИНДУСТРИАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ ,едновременно и АГРАРНАТА с ползването на машини ,задвижвани от механизми и водна пара в ТРАНСПОРТА И ПЪРВИТЕ ДВГ по същото време -ИКОНОМИЧЕСКИЯТ СТАНДАРТ РАСТЕ...1760-1860-1880г ..предшествувано от СМЯНА НА БРАЧНОТО ПОВЕДЕНИЕ -ЗАПОЧНАЛИ ПО-КЪСНО ДА СЕ ЖЕНЯТ И ПРАВЯТ ДЕЦА,за да натрупат ЧОВЕШКИ КАПИТАЛ ,КОЙТО ИМА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА РАБОТА ....,ПРЕДШЕСТВУВАНО ОТ РЕВОЛЮЦИИ , тъй като пролетариатът искал да участвува в управлението и работата....Франция -въвеждат правото на работа и обучение ,И ЗАБРАНЯВАТ на деца под 13г да работят/забраняват детски труд-знаете ли какви по качество хирургически инструменти изработват деца в Пакистан като шлифоват отливки и оставят язви със смъртоносни инфекциозни агенти в язвите.../,след като във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ въвеждат право на участие в ИЗБОРИ за плащащите данък поне 15 паунда за бюджета...ПО-НАТАТЪК ИМА ОЩЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕВОЛЮЦИИ И 3 АГРАРНИ,ИНФОРМАЦИОННА РЕВОЛЮЦИЯ И Т.Н. с влияние върху общество,ред,управление,икономика и политика ,кризи и социални бедствия от организирана престъпност,тероризъм ...

напротив, ти въобще не се и опитваш да разбереш. Човека ти пише, че това е световна тенденция. Ама полираното мозъче отразява само своята си величавост и толкова. Ние хубаво сме в България, но е още по-хубаво да знаем какво става навсякъде - да не правим техните грешки, примерно. Е явно такива като теб са проблема, единствените и неповторимите, досущ копия на останалите 7 млрд дяволопоклонници.

ако държавите с висока раждаемост не използват този наричан от близко-източните държави дар-демографски взрив , с много младо поколение ,за икономическо развитие,ще продължат да имат най-високата безработица, и посбедваща висока смъртност от конфликти заради невостиг на ресурси за живот и епидемии,преждевременна смъртност и т.н. В ЕС няма да може да се интегрират имигрантите ,които може да са десетки или стотици милиони заради липса на поземлен ресурс -Европа е най-малкият континент,и невъзможност да се създадат толкова работни места,или училища ...

За наше голямо съжаление - НЕ МОГА да помогна!?...........

Я отидете някъде по Факултето ли у Филиповци да видите един срив... там направо си е взрив!

"ВЗРИВЪТ" ще дойде - когато няма да има кой да ги храни!?

са свързани и е явно защо ...Демографският срив сред работещите данъкоплатци е последица от агресивното експлозивно размнажаване на помощи на непълнолетни,ниско квалифицирани,които не се интегрират с равни човешки задължения в образованието,икономика и земеделие и т.н. с равни данъци за общите разходи,а са безкрайно дълго безработни и искат помощи за всичко и все повече с размножаването им от детска възраст -на 11,12,13,14,15 г и до пълнолетие имат няколко деца,с което консумират все повече на гърба на квалифицираните работещи данъкоплатци,на които им остава все по-малко......Това е не само тук,но е добре описано и в европейски държави,и азиатски държави ....

Виагра за всички. Секс със скъсани капути....

Ами трансджендърите да раждат...

късно се сети Корни да прави България осем милионна. Тъкмо се сети и навлезе в менопауза - ха-ха.

Раждаемостта се определя от социалния статус на жените в едно общество. Колкото повече свобода имат толкова по-малко деца раждат. Факт. Във всяка една страна, където жените имат роля основно на майки и домакини, раждаемостта е висока. Същевременно, страните където жените имат свобода да преследват кариера, пари и лична удовлетвореност изпадат във бавната спирала на демографския срив. САЩ имат висок прираст, защото имат безконтролна имиграция на испаноговорящи. Отделно имат и средна класа която може да си позволи повече от две деца.

До това води толерастията - почти задължиха педерастията, намалиха до мининум и майчинските и "бащинските", напълниха Европа с джагали и сега се чудят защо няма деца ! Защото има несигурност и недоимък за нормалните хора, за да има излишък за третият пол и за бежанците !

Демографския срив на ЕС е нормален резултат от приетата и наложена на европейските народи гей-култура. Жалко, че чрез наложеният от ЕС на България "кръвен данък" (масовата емиграция на младите хора) сметката я плащаме ние. Спасението на България е незабавно напускане на ЕС и НАТО и сключване на съюз с Русия !

в българия мнозинството млади искат гадже и секс, такъв начин на живот не води до раждане на деца, нито гаджето е съпруга, нито секса с цел задоволяване на нагон води до зачеване на дете.

Ами това е защото още е по-малобройно мюслито и мангото и не може да компенсира с много чавета бягащите българчета. Ама тя родната стъкмистика не иска да дискриминира, щото не е коректно. Но като няма учители, лекари, инженери, като няма пари за нищо (шото мюсли и манго не сее, а само жъне където не е сял), може да поизвадят щраусовите си главички от пясъка, но ще е късно, щото вече ще са ги опрашили по европейски

Децата са богатство, но как да им обясниш на алчните човечета. От род многолюден сме, но както е тръгнало няма да има продължение, все пак виждаме и няма смисъл да се жалим. Парите не са стимул. Те са средство за постигане на някаква цел. Иди им обяснявай, с едно дете, 4-5 жилища, къща, земя, злато, работа и не ми се мисли, спрете се бе хора, как вие простите без образование ще се равнявате с един еродиран, знаещ, чел много книги човек....

В Бундесария Баба ги покани и ще оправят работата- къде мирно, къде со малко кютек над женските. Ама да не ни ги прехвърлят рязаните чалми обратно у нас, че чак тогава ще се лее кръв и ще търсиме познайте коя меркелска подлога за ситуацията!

Държави с висока раждаемост са държавите със здрави семейни традиции, където баби и дядовци са близо до семейството(не казвам в един дом, а по скоро в едно населено място) и активно помагат в отглеждането на децата. В държавите където алчността и стремежа към забогатяване е водещ, то там се наблюдават най големите демографски проблеми. Често жените не осъзнават своята биологична определеност и "гонят" кариера до години в които трудно биха родили повече от едно дете.

Като потвърждение на думите ти, тази вътрешна миграция в България, където всички млади хора се стремят да отидат да живеят в София е пагубна. Стотици свободни жилища в "провинцията", а в София млади хора заробени с 20-30 годишни кредити по изплащане на новопридобити жилища ВЪОБЩЕ не мислят за деца докато не стане вече късно, а и дори да се сдобият с едно дете, то няма кой да им помага - баби и дядовци са зарязани в "провинцията" на доизживяване.

Жените са хора и също трябва да ядат, да си плащат сметките, да се грижат за възрастните си родители в една садистка обстановка управлявана от 240 серийни убийци, а ти ще ми пишеш тука че жените не раждали, защото били алчни. А ти си малоумен....

Келеш, а ти мъжете ли искаш да започнат да раждат ??? Гей недоклатен, преди да се опитваш да правиш неуместни забележки, се огледай там долу и си представи, как мъж може да роди с това с което разполага ?

Ами ще си оправят демографията на кукуво лято - принципно е нормално за детето да се грижат всички, които са кръвно свързани с него, в това число баща, баби и дядовци, не само майката. Около мен е пълно с примери на "бащи", които смятат, че трябва само да носят пари и с това им се изчерпват бащинските ангажименти, бабите също вече са много модерни и с много претенции и малко свободно време за внуци, при това положение е нормално, че никоя жена не иска да се жертва за второ. Все пак и майките са хора със своите потребности. На второ място децата са и голям разход. Вече почти всички мислещи хора раждат, ако имат средства да подсигуряват поне среден стандарт на детето си, не отглеждане като на бежанските деца тип улични кучета. А и земята е твърде пренаселена, още колко хора искате да изхрани?! Според мен трябва да се мисли в насока как мръсните мюсюлмани да бъдат трайно кастрирани, за да се ограничи тяхната раждаемост, а не как европейците да се плодят повече - в противен случай ни очаква глад и глобални екологични катастрофи.....

На задължителните избори се видя, че към днешна дата едва ли българите са повече от 3,5милиона, с децата и циганите да сме около 4 000 000. Всеки ден умират и ежрират още българи вкл и цигани, а се ражат все по-малко бебета. Лъжа е че са 70 000 бебета, не са повече от 59000 на година

Интересно защо белите хората не искат да се възпроизвеждат и размножават?Сложна задача за управляващите рептили.За сметка на това мангали и джагали колкото щеш,ама не работят и дългове не връщат.

Население на България от Уикипедия, свободната енциклопедия Година - Население 1887 - 3 154 375; 1946 - 7 029 349; 1900 - 3 744 283; 1956 - 7 613 709; 1910 - 4 337 513; 1965 - 8 227 966; 1920 - 4 846 971; 1975 - 8 727 771; 1926 - 5 528 741; 1985 - 8 948 649; 1934 - 6 077 939; 1988 - 8 986 600; 1989 - 9 009 018 Дотук е видно, че населението на България е нараствало ежегодно, дори и през войните, но на 10.11.1989г., другарите Луканов, Джуров, Пешо дамаджаната и т.н. извършиха антинароден проамерикански преврат и ведно с дъщерните си дружества СДС, ДПС и пр. и до ден днешен стриктно изпълняват плана на Ран и Ът, разработен по поръчка на БСП-Луканов, след което: 1990 - 8 669 269 1995 - 8 384 700 2000 - 8 149 468 2005 - 7 720 000 2009 - 7 563 710 2015 - 7 153 784 А според ЦРУ към юли 2014 г. - 6 924 716 Сега надали сме и 6 млн., макар да приказват за над 7млн. избиратели?! Е, изпъляват го плана, другарите!

при капитализма(преди 1944 до 1947...) майчинството в бг е било справка моля, някъде дано не греша не с точност пиша около 40 дни, а дали са гейове и проститутки, кой, кой ги стори-системата или ??? всичко отвън дойде-стари жени богати с младоци и стари мъже с млади жени, разлика, разлика, ама разлика от 20-30 не мога да я разбера, на младини както и да е, ама на старини,,,, и закони ще творят, пример ще дават на подрастващите ай сик тир

2 януари 2014 Най-малко бебета през 2013 г. за последните 67 г. 2013 г. постави поредния антирекорд. От 1 януари м.г. до вчера у нас са проплакали 61 365 бебета, показва електронният регистър на ражданията. Това означава, че набор 2013 е най-малоброен от 1946 г. насам.

Как ще се отрази следния баланс: от 2 на 2 =4 от 1 на 3=6

За да се раждат деца трябва да има свестни мъже, които да ги правят и да ги гкедат после. Иначе няма как да стане. Обществото още не приема много радушно самотни майки така че какво очаквате?!

gonzales

не е и до отглеждането. що жените не се откажат от това тежко бреме (отглеждането) и да оставят децата на бащите им? знае се , че при 99% от разводите децата се отделят от бащите им. няма "искам ги - не ти искам" . взимат ти ги. за какво да правя деца за да ми ги отнемат? ако децата се дават на бащите детските , които ги дава държавата ще намалеят. т.е ще е в + за бюджета.

Novae

Има два варианта за излизане от кпризата. Или Фонд "Бъдещи Поколения" или отново под турско, че поне ще се плаща десятък, ще се раждат по четири-пет деца в семейство. А не както сега- четири пъти десятък и едва едва едно дете.

турция до тогава ще бъде съборена от земетресения, фесовете измрели и на мястото на джамиите ще има тоалетни.

Амин дай Боже !

Спешно да се командироват маменцето и бащицата на нашия народ по европейсия съюз да им оправят демографския срив, ние все някакси ще се оправим, като се разкарат може па да ни се върне желанието за секс

всичко е съвсем нормално и логично. След 30години продължаваща мизерия и несигурност. Вие какво очаквате ????????????!!!!!!

Гейове и лесбийки как да правят деца? Бизнеса има нужда от работници, майчинството е само една година. Само циганите имат възможност да правят деца,тока, водата са им безплатни и данъци имоти нямат.

Няма държава с по-продължително майчинство от България. В САЩ майчинството е няколко седмици. Никой не Ви е длъжен да Ви гледа децата.

ОТ КАК Б.Б. КАЗА ,ЧЕ СМЕ ЛОШ ГЕН. МАТРИАЛ И СПРЯХМЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАМЕ.ПРЕДПИСВАМ РЕЦЕПТА: ДА СЕ ПОЛЗВА ГЕН. МАТРИАЛА НА Б.Б. И СИРИЙКИТЕ КОИТО ИДВАТ У НАС.РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е МАЛОУМНИ КОИТО ЩЕ ПРАВЯТ ДЕЦА И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

Българина вече отказа и секса!

Българина си го практикува секса и си отглежда децата в ,,бели"държави,а импотентните русопроститутски тролове практикуващи пасивни мазохистични практики със своите руски господари нямат право да говорят от Наше Българско Име!

Нещатници разни плъзнаха на запад да бършат задници и да го играят извисени в дира... Ха-ха! Изкара ли си за днес осраните доларчета?

Намеци да ни вкарат онея дето само се размножават,а ги мързи да работят да увеличат прираста.Ще унищожат Българите,буферна зона. Избори

Аз

Мангалите "правят" деца. Ние "отглеждаме". А за да отглеждаш дете, имаш тежка нужда от безтиквие.

Искаш да кажеш без савушкинци като теб, които да облъчват хората с невярна информация от люлката до гроба, че и отвъд!

Meanwhile, тъпите руснаци, тотално заебали идеалите на евроатлантизма и демократическите ценности, обърнаха още по-страшния колапс в бавен, но сигурен растеж. Взеха и храна да изнасят, дето през цялата си история са внасяли, изобщо тъпи диваци, които се самоунищожават от простотия.

Аз

Ми... нека им!

Аз

Не е най-тежко. Най-тежко е в Прибалтиките, щото са малки страни и са на изчезване. Ние може и да оцелеем, а господ слезе да ни спасява. За тях няма надежда - обречени са.

Ама да знаеш, АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Тежко и горко на душманите ни, това което правят /ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД/, на себе си го правят -"Ефектът на бумеранга".

Прочетете последния абзац - Световната банка ви пита как ще си плащате външния дълг като не се възпроизвеждате - вие и вашите потомци или траябва да се множите и да работите за без пари или да напуснете територията, т.е. вие не притежавате вече дори собствените си къщи, бойко борисов ви ги ипотекира за да изтегли 16 млрд кредит. На никой не му е зор за вашите гени и баби, живели по кошарите т.н. , вас ви притежава и ви е купила и с парцалите ви световната банка....

правиш се на много знаещ ама не знаеш, че с раждането си си заложен като актив. единствения начин това да не се случи е да нямаш егн, а се съмнявам да е така

Greece. това което се случва на гарция се случва и на нас, по лееекичко по-различен начин, ама сас сащите последствия.

И Крим беше ЗАЛОЖЕН като обезпечение за ЦАРСКИ ЗАЕМ към ФЕД. И какво "взеха" банкерите, от Русия? На путин, голия *?!

къде видя световната банка да пита?

Тежка криза, но това което ме успокоява е че Корнелия каза че като дойде на власт ще ни направи пак 9 милиона.

Благодари на Тиквата, че след 2 непълни негови мандата сме първенци във всички негативни класации.

Отдалече си личи. , че много си прост , а това е заразно в Бг.

gonzales

като цяло раждаемостта спада - това е факт. но е и истина , че много българки раждат в чужбина и записват децата с чуждо гражданство. така жената я броят като българка без да има принос към Родината , а децата попадат в чуждите преброявания. ако не е така другите държави ще ни подминат в отрицателната класация. на по-задоволените не им се отглеждат деца. предпочитат да ти разтварят краката за вкарване , но не и за изкарване. било болка непоносима :-)

Брадчед, нещо се обърка. Тва правило не важи за ЕС. Не може си запишеш детето чужд поданик като се роди.

Брадчед, нещо се обърка. Тва правило не важи за ЕС. Не може си запишеш детето чужд поданик като се роди.

Темата за демографският срив в България и Европа е налазена от полуграмотната пропутинска измет която оплюва Европа и България сякаш Европа е виновна за геноцида на болшевишката власт!

За да дам живот на едно дете,трябва да знам,че ще оставя нещо след себе си.И не говоря за апартамент,кола и пари,а за държава и история.Имам едно дете и след 12-13 години не знам дали няма да е заобиколено само от мангасари.Ще се постарая да му дам резервен вариант от тази държава.Но второ няма да родя...да се скита немило недраго,и сичкото мангал да му е сродната нация!!