Как се раждат ураганите

През последните дни актуални са новините, свързани с катастрофални наводнения и жертви, причинени от тропически циклони. Какво представляват и как се раждат те?

Обратно в новината

Коментари - Как се раждат ураганите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ураганите са исключително важни за оцеляване на сегашния живот на земята. ДОставени са от екип на НЕгово величество и син IYI Тази година бяхме свидетели на обучение на деца урагани под патронажа на НЕйно Величество.Видяхме и усетихме много важни ураганчета кефили се в МЕксиканския залив.

беше да се научат нови неща , поздравления за начина ,по който е обяснено. Браво, Дир!

Статията естествено не е научна публикация, но за популярно ниво е добре. Стига само политика, Боко, Путин и беснеещи араби, верно даге.

Не мога да ги мисля - не плащат отопление през зимата, нека от време на време и те да изпитат малко стрес по тропиците

Яко ще стане, когато и Средиземно море почервенее достатъчно, сега е почнало в най-южната част

Ср море е гьол, май не е достатъчно голям да такова

Тази тема е страхотна! Тук всеки е добре дошъл да покоментира времето и събитията около ураганите, които всички добре знаем са забъркани от Путин и Тръмп.

Много убаа тема. Може ли да се коментира?

В дира

Каква дребна тема, а какъв ураган е предизвикала.

Това показва, че няма шанс като нация за Бг) Няма тема, която да не се обърне на "хората нямат какво да ядат"(аха - кажете го на пътуващите стотици хиляди всеки уикенд за Гърция!). Путин или Бутин)) А тоя флудър явно дори няма по-добро занимание от това да си губи времето по тоя начин в събота.

Искате да кажете, че дори не може да си подрапа чревцето?)))

Сега разбрах ,че да заливаш със злобата си форумците, му плащат и заплата. Пич ходи си изибвай комплексите другаде. Ако си нервен има други начини. Ако имаш нужда от специализирана помощ потърси в нета.Чао

Тъп, неграмотен анонимен флудър, очевидно без социални контакти и с неставаща увиснала шипка, няма как да предизвика ураган. Ще мине и замине, дупка в морето няма да стори.