В САЩ се роди бебе в 12.12 ч. на 12 декември

В САЩ се роди бебе в 12.12 ч. местно време на 12 декември след продължило около 12 часа раждане, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ се роди бебе в 12.12 ч. на 12 декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А първото са го изгубили в чакане на 10:10 на 10.10.2010 г. Простакейшън америкейшън лицемерейшън идиотейшън кошмарейшън.

Само ми е интересно дали случайно са се сетили да отчитат местното астрономическо време (което трябва) или са използвали официалното на съответната часова зона?

Явно днес няма за каво да се пише, че новината за новородено дете от малоумна майка, която с риск да го загуби, си е стискала краката, става новина обиколила свет....

Такова чудо невиждано, само в САЩ може да се случи. Децата са истинската радост. Да са живи и здрави независимо къде и кога са родени.

4100 и 55 см, сладка дебеланка:) Хубаво износено бебе... Да им е честито на мама и тате и да ги радва за две! Дано с късмет си изкара живота.

Ей ся, ако беше и 12кг щях да призная шаманството за наука.

"То е родено в болницата Масачузетс дженеръл в Бостън от майка Колийн и баща Джо Клинкър" . А как така бебчето е родено от майка и баща? :)

предполагам че на стената е имало часовник които е разбира се за персонала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е станало в чест на ББ!!! Няма как просто, ама що не остана още малко да му пререже пъпната връв, ей тъй, като лентичка на нова магистрала...

Интересно дежурния лекар 12ч ли е работил или се сменяват.

"Сменят"...

Глагола е сменявам .А в пипирудистан казвате сменят.

< сменявам >. Речник на българския език. сменявам преходен глагол от несвършен вид (тип 186ti) редактиране. Значение. сменяваш.

12 лекари

Голям праз .Бре депутати , махнете понятието "самотна майка " и ще спре размножаването на цигани и турци в България . Никой от тях не сключва бракове и неприпознава децата си и държавата им ги гледа до 18 год. и ще има пари за по високи детски надбавки за работещите майки.

а с истинските самотни майки какво ще стане според тебе? нали не мислиш, че са само цигани и турци?

Бре,stre,бре,бре скрий се бре,гащник нахален...

Да е живо и здраво детето, но не ми е ясно как през октомври са загубили дете при раждане, а през декември /след два месеца/, се ражда друго.

Не мога да си представя, че някой, докато ражда, ще вземе да гледа часовника. Просто съвпадение или се правят на интересни!