17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори ако за миг забравим, че съществото социалист/комунист не бива да съществува, пак се вижда какви поплювковци са и не можейки да оправят собствения с ибардак, изобщо не дават надежда за смислено управление на държава.

Това е партията наследница,която навермето уби истинските комунисти, с която страната ни стана колония на СССР.

В Пловдив Тотев си призна, че ГЕРБ губят изборите, ако не купят циганските гласове и не правят невалидни бюлетини на конкурентните партии. Има го записан на клип в интернет, с признанията как да фалшифицират изборните резултати и циганските номера на партия ГЕРБ по избори. Няма кой да разследва с тия поробени институции, дето не знаят и те за какво съществуват вече. Политици, полиция, прокуратура, съд, ДАНС - те са вече толкова прогнили, че са за ликвидиране и наново да се формират ръководени от нови хора. Да се направят както трябва а не да са пародиини като сегашните.

Днес е твърде вероятно БСП да се разцепи като политическа партия и да престане да съществува т този си вид. Двете основни фракции които ще се "състезават" днес са : 1.Тази на Нинова(подкрепяна от Румен Овчаров) ...и 2.Тази на Кирил Добрев (подкрепян от Станишев и свинаря Георги Гергов) Феновете на тези две фракции се плюят яко помежду си и се обиждат един друг на "гнусни герберски подлоги" , "бойковисти"....и дори"костовисти"... В БСП обаче има още мощни фракции: 3. Тази на Красимир Янков (подкрепян от Калоян Паргов и Димитър Иванов-Митьо Шестака) 4. Тази на Валери Жаблянов...и 5. Тази на Елена Йончева... Феновете на последните три фракции се мразят и с тези на Нинова и с тези на Кирил Добрев като наричат двамата основни опоненти Нинова и Добрев-"червени соросоиди" и "Бойкови слуги"....Освен това те ще се опитат днес да саботират и "опорочат" "избора" и гласуването... Едно обаче е сигурно: Който и от двамата "основни"претенденти да"бие" ...всички останали НЯМА да признаят избора и ще го обявят за невалиден....:) Екшънът за БСП тепърва започва!...:)

Тези червени боклуци още ли ги има? Пфууууу....

до Абе, (нерегистриран) Абе, останали са още....нищо,че повечето от тях станаха "герберасти" и "костовисти"... А сега двата вида комуняги "герберасти"и "костовисти" се захапаха яко един друг...:)

Това е най-лицемерната и престъпна партияв България. Преименуваха се на социалисти, окрадоха народ и държава и сега ръководството (капиталисти) се бори за правата на бедния окраден народ.

до Българин (нерегистриран) Прав си...Най-лицемерната партия са... По-голямата част от тях отдавна станаха "седерасти","костовисти" и "герберасти"... продължавайки да се мразят помежду си на принципа "всеки срещу всеки"...:)

Проблема е, че единия не умее да работи с хората, а другия няма кураж да тропне по масата!

ти е проблемът! Не си доучил за пълен член... ПроблемЪТ ЕдиниЯТ ДругиЯТ

Проблема е,че четеш буквите, Ане схващаш смисъла! Язък ти за висшето!

Най добре е дасе съберат на бузлуджа и да се качат на летящата чиния и да заминават за Сибир!

до Георги (нерегистриран)Ама да вземат със себе си и своите производни изроди -герберастите,седерастите и костовистите....И не за Сибир,щото Путин ще ги изтрепе всичките....а да заминат в САЩ при Сорос,Хилъри и Джо Деменцията Байдън.... Защото и комунягите и техните производни изроди отдавна са станали техни слуги...:)

Тази вечер, ще го тури.Може с двеста,може с триста,но накрая ще е първа писта.

Тази вечер кака Кури направи им го тури.

Не са единни,като ГЕРБ зад ББ.БСП винаги е била партия,в която има хора с различно мнение.Но това според мен е плюс,а не минус. Ако всички мислят еднакво,значи никой не мисли.

Че не са читави е ясно, ама в ГЕРБ провеждат ли изобщо такива избори??

Че Радан Кънев, Христо Иванов, Слави Трифонов и Костя Копейкин, са гласували за другарката Нинова в палатка на Орлов мост. Пред палатката е издигнат трансперант, на който пише - "Родопите, провинция на Татарстан" ! Поздравителни телеграми са дошли от Дубай, Белград и Северна Корея ! Както по-рано ви съобщихме, в ранните часове на деня Резидента гласува за другарката Нинова с преносима секция. На церемонията присъстваше Аташето Малинов и Аташатката Шаренкова, които му подариха скъп подарък от ген. Решетников - карта на която България е отбелязана, като провинция на Беларус ! Резидента целуна картата и си вдигна юмручето от признателност ! Другарката Йотова, няма да гласува, защото е заета с паленето на мостове и къртенето на павета. Освен това "преносимата" секция не може да стигне до нея от дупките по магистралите на Бойко. Всеки момент се очаква да пристигне и поздравителната телеграма от Венецуела за другарката Мая и майките увредили децата си с южноамерикнска трева.

Току що стана ясно, че си жалък трол!

Вие, г-да другари, едни вътрешни избори не можете да проведете, без да почнете да ги фалшифицирате и да се лъжете взаимно помежду си, а какво остава ако организирате избори за Парламент.

Тъкмо си помислих, че тези се напъват да управляват държавата...

Заради Гергов, Станишев, Кирчо Добрев и още няколко не много интелигентни лица, за първи път няма да гласувам за БСП. Т.е , целта е постигната, омерезение от страна на хора с ляво мислене. Щом партията не може да се отърве от герберските платени подводници, значи не заслужава доверието ми. Или се изчиствате от тях, или унищожавате партия над сто гидини. Не ви ли е ясно? Сигурно ви е ясно, но с такива кадри като Нончето Йотова ли е чертаето бъдещето на партията. Тя даже не може да пее, какво да говорим за законотворчество. В младежкото БСП на една почивка попаднах на масажистка, айде стегнете се, само ни губите енергията без да имате капацитет да я оползотворите.

На снимките само Нинова е пич, другите са като тъпата кърджалийска п....

Защото БСП за да си запазят власта след 1989г.,се клонираха като създадоха и СДС,ДПС и ГЕРБ и сега нямат моралното право да се борят срещу тях.

Как ЗАЩО !!! Кой протестира, срещу себе си?Бсп с помоща на дс и костовистите, създадоха мутрите, мафията и олигарсите.

Чета платените тролове на ГРОБ и ми става смешно, колко били "загрижени" за БСП. А вашият вожд Винету даже е перманентен шеф на ГРОБ, няма избори. И да допълня, същото е с "демократите" либерасти от ЕС, всички по подобен начин са начело за десетки години.

Герб е създадена от Бойко Борисов .А бсп е създадена от ......! Всъшност КОЙ е създал бсп?

Дядото създаде БКП,тя създаде БСП.Лилов я прекръсти от БКП на БСП.

Пародията ще е пълна, ако Кирето, виден богаташ, почти олигарх, стане председател на партията на работническата класа. Наследствен кариерист, не партията, майка си ще продаде за келепир. Другите жалки фигури даже няма да ги коментирам, провинциални цървули, на които ГЕРБ плаща, за да разединяват опозицията. Сигурно има по-добър ръководител от Нинова ,на този етап обаче, който гласува против нея, гласува за ГЕРБ.

Нинова е протеже на Гаргамел и е в БСП с единствена цел да унищожи напълно Партията, в съюз с Боко!

Кире, ти ли тролиш, по тъпотиите те познах.

Стискам палци за госпожа/другарката Нинова да спечели.Със нея БСП-то ще бъде вече окончателно разделена със засилваща се опозиция и ще чакаме окончателно рухване на 100 год.партия под"мъдрото" ръководство на Курнито.Вече 4 год. го доказва.

и никога не съм гласувала за тази партия. Но има четирима негодници - СтаниШЕФ, синът на Дмитрий Станишев, вечно пияния Михаил Миков, Кирчо Добрев - явно кой е освен, че има 44 фирми и свинаря-милионер или свинята Георги Гергов, на когото боко подари 43 милиона държавни лева за дупка във Варна - защо ли? Това е чиста проба покупка на човек. ВСИЧКИ знаят, че ако спечели четворката негодници, БСП ще стане подвластна на ГЕР(БКП), населяващи между другото бившия и настоящ партиен дом на триъгълника на властта.

А не искаш ли да знаеш кой подари "Дупката" на Гергов преди това? Или се досещаш ...

Като гледам вашата групировка отдавна се е сринала ама авнатата от властването ви я държи още иначе като НДСВ ще стане без власт, докато БСП все пак е просъществувала 100 години...

... по някой лев от "Протеста" : Искате ли да ви кажа тарифите в София поне? 30 лева за обикновен статист. 50 лева за статист с плакатче. За тези момчета, които скачат на полицията – 100 лева. За тези, които влизат в бой с полицията – 300 лева. 500 лева за тартор на група от 10 души. Това са тарифите и не се раздават от Светия Синод"...

Знаем, че за да си герберски трол, има изискване айкюто да е под 50. Така че, дерзай, целувай ръка на Мутрагеньо, може да те потупа по рамоото някога. Но ако някой реши да те съди, набързо ще се разбере кой възпитаник на помощните училища драска тези дивотии. Главатят вече е осъден за клевета, та герберски трол ли ? Боже, какви идиоти ражда българска майка юнашка.

корнелия е много умна образована и начетена жена а е много смела а боко се опитва да я смино с кирчо послушков за да си осигури кворум в нс до изборити но няма да стане

.

Трябва да добавим още; крадлива,лъжлива манипулативна,алчна,егойстична и други комунистически качества

боко се опитва да сложи негов човек за да е наред статуквото и да не напускат залата да изкара още някой месец и това е сина на добрев който явно е човека на статуквото

ДГД

Корнелия Нинова е много честна и естествено ще направи честни избори за БСП.

Кака Курла напред!!!!!! Тя ще дсовърши БКП. Кевф!!!!

Кирчо Добрев и наглия Янков са "троянските кобили" на ГЕРБ. Корнелия е най-правилният избор. В сравнение с нея Бойко Борисов е дете-идиотче.

такива и изборите и

боко се опитва да сложи негов човек за да е наред статуквото и да не напускат залата да изкара още някой месец и това е сина на добрев който явно е човека на стотуквото

Я се поинтересувайте Корнелка къде беше преди БСП...в СДС, няма да се изненадам ако утре Доган я предложи за шеф на ДПС :)))

Отново мафиотските манипулации защото Нинова никога НЕ Е била член на СДС.....Изяснявами се защо шайката ви така се перчи защото цялата държавна администрация си мисли че са и ''членове'' макар да знае че поне 50% от нея ги мразят от съното на душата си заради онези други 50% гербераски калинки чиято работа трябва и те да поемат или замазват...

.

Резидента вече гласува за другарката Нинова с преносима секция. На церемонията присъстваше Аташето Малинов и Аташатката Шаренкова, които му подариха скъп подарък от ген. Решетников - карта на която България е отбелязана, като провинция на Беларус ! Резидента целуна картата и си вдигна юмручето от признателност ! Другарката Йотова, няма да гласува, защото е заета с паленето на мостове и къртенето на павета. Освен това "преносимата" секция не може да стигне до нея от дупките по магистралите на Бойко.

Поредното доказателство че писателствате за някой лев:(((((( ащото на бройка ви плащат...

Катунарите си лаят, но метрото си върви ! ДГД ДГД ДГД ДГД... " Спирка Софийски Университет Климент Охридски, Следваща спирка Стадион Васил Левски Внимание вратите се затварят " ДГД ДГД ДГД...

и БСП безплатно.

Още едно и половина десетилетия и повечето приключват земния си път и след това са в Божиите ръце за Неговия Гняв колкото реши!?

Те собствената си партия не могат да управляват; не могат и не искат да организират едни почтени избори, тръгнали държавата да управляват и да претендират, че могат да организират почтени избори на държавно ниво.

Дами и Господа не чакаите цифров резултат защото ще се види ниската електорална подкрепа

Измина една година от ареста на русофила Николай Малинов заради шпионаж в полза на Русия, а все още няма внесен от прокуратурата обвинителен акт в съда. Нещо повече. Малинов свободно се разхожда, дава интервюта, усмихва се и необезпокояван води своите лични и служебни дела. Това изтъкват в свой коментар от Атлантическия съвет на България. Точно на 9 септември 2019 г. лидерът на русофили Николай Малинов бе арестуван и разследван за шпионаж в полза на Москва! Хора задържани за тежки автомобилни катастрофи по непредпазливост, за кражби или даже за заплахи с убийство ги държат месеци в ареста, за да ги разпитват, за да не правят срещи с други свидетели, за да им организират очни ставки и да се извършват експертизи, а разследваният за шпионаж бе пуснат под гаранция от 50 000 лв. още на следващия ден. И Прокуратурата продължава да пази пълно мълчание по този случай, макар триумфално да бе съобщен лично от тогавашните главен прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Иван Гешев на специална пресконференция. Точно преди една година Атлантическият съвет на България публикува приложената позиция по повод ареста на русофила Малинов. И още тогава, наред с изразеното задоволство от работата на специалните служби и решителната крачка, предприета от прокуратурата, предупредихме, че за успеха се съди не по началото, а по крайния резултат. От тогава измина една година, а все още няма никакъв резултат! Даже напротив, направиха Малинов герой и пример за другите руски агенти за влияние у нас, а българският съдия Андон Миталов го пусна да отиде до Москва, за да получи лично от Путин орден за заслуги към Русия. Надали в световната съдебна практика има друг такъв скандален случай за толкова мило отношение към задържан и разследван за шпионаж. Това бе унижение за България и провокация към българското общество. След този срамен акт АСБ публикува остра позиция озаглавена „Кремъл отново ни показа КОЙ командва „парада“ в България”, която пак бе изпратена до държавните институции, до медиите и до посолствата в България на съюзните страни от НАТО и ЕС. Гласът на АСБ се чува от българските граждани и от съюзниците ни, но, за съжаление, продължава да не се чува от правителството и от прокуратурата на България. Особено когато става въпрос за Русия, нейните енергийни проекти и агенти за влияние в България. Дори и след като Държавният департамент на САЩ включи в санкционните си списъци съдията Миталов и неговото семейство със забрана да влизат на територията на САЩ, българските държавни институции не направиха нищо съществено, за да разследват бързо съдията. И днес той пак е съдия в Специализирания наказателен съд, защото явно компетентните български власти не могат или не искат да намерят доказателства за извършени нарушения. Властите явно отново чакат САЩ или някой друг да им ги предостави. Както и до днес чакат доказателства от Великобритания за отравянето на семейство Скрипал от руските тайни служби. И продължава да няма изгонен руски дипломат от посолството в София в знак на солидарност с Лондон, както направиха повечето от съюзниците ни. Нещо повече, българските власти не търсят достатъчно съдействие от съюзниците за разкриването на ролята на руските служби в отравянето на Гебрев, сина му и техен колега. А отровата е същата като при Скрипал - „Новичок“. АСБ многократно е предупреждавал за руската хибридна война срещу евроатлантическа България. Предлагали сме ефективни решения как държавата ни успешно да се противопостави на руската хибридна агресия. Организирали сме редица конференции и дискусионни форуми, където учени, експерти и общественици предоставяха доказателства, правиха анализи и даваха препоръки. Не последва никаква институционална реакция или предприемане на конкретни действия, вследствие на нашите инициативи. Затова стигнахме до по-крайни стъпки, като публично поискаме оставките на тогавашния главен прокурор Сотир Цацаров, на тогавашния министър на вътрешните работи Младен Маринов и на шефа на ДАНС Димитър Георгиев в нашата позиция от февруари 2019 г. със заглавие - призив :„Незабавно да бъде пресечена дейността на руските специални служби в България!" С ареста на Николай Малинов се появи плаха надежда, че може би са ни чули в правителството и прокуратурата, но и тя вече угасва. Една година по-късно със съжаление констатираме, че и тази шпионска акция се оказа, по всичко личи, „пунта-мара“ и само „хвърляне на прах в очите“ на нашите съюзници Видно е, че правителството и прокуратурата продължават да се снишават, когато има опасност от техните решения или действия да бъдат засегнати интересите и агентите на Кремъл. Ако бяха действали навреме и решително срещу проруските партии, организации и агенти, както им препоръчвахме, днес нямаше задкулисните кремълски сили и руска агентура обединени да работят за връщане на България в геополитическата орбита на Москва. Затова днес руската пета колона в България активно се е включила в протестите, като чрез агентите си за влияние Кремъл се опитва да използва гнева на гражданското общество срещу задкулисното управление на България за съставяне на служебно правителство на Румен Радев. Само по този начин би се изпълнил проекта на близкия до Николай Малинов руски генерал Леонид Решетников, който заяви в телевизионно интервю през 2016 г, че Румен Радев „може да изиграе забележителна роля“ за излизане на България от НАТО и ЕС. И допълни, че „това не е достатъчно и трябва формиране на едно правителство, което в бъдеще не може да направи такива неща, като да се откаже от „Южен поток“ например“. Наближава ли този ден, питат атлантиците?

имаш боза в главата си. Не ти се получава. Не се напиняй да оригиналничиш.

А ти просто си путлераст, нали?

То всичко свързано с бсп е в хаос, корупция, манипулация и конспиративни теории. И оня "циркаджията" когато над милион човека наистина протестираха и той ги нарече циркаджии. Това е стилът на другарите и този стил никога няма да се промени. Лъжи, лъжи и лъжи. Ограбване на народа и кражби.

Нямат 4% от българските избиратели. За това БСП е поело път към преврат, а не разчита да вземе властта с честни избори. От повече от 20 години БСП не е участвала сама на избори. Винаги в Коалиция с разни патерици.

А гербавите казаха ли ви колко са???ама на избори държавната администрация си я броят за ''избиратели'', рекетираните бизнеси и тях слагат в бройката защото всичко е на основата на страх да не загубят това що имат...

И много други ще направят като мен, И това е вседствие на тъпите дубайско-платени протесто-метежи на жълтите книжки и отвратителните предизвикващи позиви за повръщане в мен, само като ги видя по телевизията, вмирисани нечистоплътни дядки, самонаричащи се "Отровено трио. Тва - да го имаш впредвид.

Лъжат, лъжат, лъжат и пак лъжат! За това бяха създадени!?

Какви доказателства имате,че социалситите ще манипулират изборите си дир бг,че пишете под съмнение?! Дайте доказателства,не пускайте фалшиви съмнителни новини,с непочиващи на факти констатации. За пръв път ще напарвят опти демократично да си изберат лидер.

Менторите им са казали така а за мисирките парите са много по важни от достойнството... Освен това не виждам за какво се занимават с едни партийни избори които не касаят пряко управлението на държавата..

щото мафията общата с герб се опитва да ги разцепи за да е на власт бб и да няма протести

Нямаше ли ново по малко компрометирано лице за да посъживи опозицията :))) С тези стари познайници на ,,Българския преход ,, нищо ново :)))

Важното е че протестът подкрепя БСП! Допуснаха депутатите и президента да се разхождат свободно сред тях. Продажни гниди.

И ти ще подкрепяш ШЕФА си защото ти плаща :)))

Даааа, списъци с мъртви души, взаимни обвинения в задкулисие и опорочаване на изборите, натиск върху кандидатите сами да се оттеглят, разединение, скандали и пошли битки за власт, но тези същите ни обясняват как ще вържем и ще цъфнем, ако им дадем властта и го вкараме в управлението. Разбира се, Фатмака само ГЕРБ коментира. За партията-майцица няма лоша дума! А и Нинова още не е отговорила на въпроса как се издържа нейната партия, след като дължи пари на държавата и още миналата година по избори трябваше да обяви несъстоятелност? Куенрло, признай си, че си взела пари от Божков! Преди Мая да успее. Изпълняваш поръчка по свалянето на Борисов, което преди това правеше безплатно. Кажете си, комундели мръсни!

Ако повечето българи гласуват на следващите парламентарни избори, БСП няма да може да премине 4% бариера и няма да влезе в следващия парламент.

Истината е че още 1990 г. БКП/БСП...ДПС/ДС трябваше да бъдат забранени !!! Както го направиха други /по успяли бивши соц. държави/

Това показва, че на 10.11.1989 в България нищо не се промени. Обикновен дворцов преврат извършен от КГБ. Истинския Преход в България започна ЕДВА когато през 2009 година ГЕРБ случайно взе властта в България, като резултат на антивот срещу ДпС. Има хиляди доказателства, че ГЕРБ е единствената партия, която работи за хората.

Защо не се погрижите за вашите % дето явно до сега не са ви дали резултат да влезнете в нс ами все с някой друг гледате да се занимавате.. Това сие техен проблем ама пари за храна трябва да изкарате...

С всеки изминал ден протести, расте подкрепата на ... ГЕРБ.

изборът вече е направен-свише!

пеняват се за пред хората...

Динозаврите са изчезнали отдавна . Станаха патерица на Тиквата - предприели ли са едно адекватно действие последните 12 год.

Като едно време в с. Христо Милионерово: Кой е изкарал най- много пари- той ще е кмет!

Не могат в партията си да направят честни избори, а искат да управляват държавата. А онзи харманлийски селяк ги подкрепя и винаги е на тяхна страна.

Па те ни го пробутаха като независим, т.е. от него нищо не зависи - БСП черепите решават

,,Харманлийския,, е издигнат от БСП и избран с гласовете на БСП,ДПС и наивници като мен :)))

Обявен е конкурс за най корумпиран в БСП-ДС...

И най-нагъл :))) Корнелка го може :)))

тия да не ги издирват

Партията я уби Станишев, с флашките и "спонтанните самозапалвания". Тази управлява политически труп. Не случайно самите социалисти се нервят, че сегашното ръководство няма позиция по нито един от наболелите за държавата проблеми. Просто нямат тежест. Никаква тежест.