Публично избраха съдийка за регистрацията на ДОСТ

Съдията от търговското отделение на Софийския градски съд Лилия Илиева ще решава за регистрацията на новата политическа партия на Лютви Местан - ДОСТ.

Обратно в новината

Коментари - Публично избраха съдийка за регистрацията на ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спрете потурчването на България,не се правете на 'демократи",като демокрация няма,у нас е диктатура отвсякъде

От един смачкан и обезверен народ не може да се очаква друго. Затова и не сме се освободили от "съжителството" сами. Днешните политици са взели поука от онези години. Като гледам и Европа не е по-назад от нас. "Рaзмисли и стрaсти ( нерегистриран ) 03.05.2016 15:55 . Все по- често се убеждaвaм,че не,сме нaрод,a мършa,aко не беше тaкa сегa целия нaрод трябвaше дa се вдигне нa протест,дa излезе нa улиците и хa дa видим тогaвa дaли ще им стискa дa регистрирaт тaзи пaртия нa ислямистa убиец Ердогaн ,a ние седим кaто овце и си чaкaме зaколението ! Мизерно робско племе сме и не зaслужaвaме по- добрa съдбa ! "

хаиде българи, сега е моментът да не позволим новата етническа партия, децата ни няма да ни го простят, всички на улицата-тука се казва ескраче, преследваш политика или съдията до дома му , разбира се без насилие-внушаваики му вашата подкрепа, те също са хора със своите слабости.за бога не позволяваите друга етническа партя

Всеки средно интеигентен човек би разбрал, че националистите в България, истинските националисти, а не агентите на ДС, биха имали интерес от рацепени, ослабени турски партии. Колкото повече се цепят, колкото повече турски партии, толкова по-добре. Така накрая може нито една да не влезе в Парламента. Въпросът ми е защо този псевдонационалист Джамбазки, като Матросов на амбразурата, се е захванал с ДОСТ, вместо кротко да ги остави да си регистрират дори 10 турски партии... Дали пък Доган не му плаща на тоя измекяр??? Доган, за когото ДОСТ е заплаха...

Винаги съм се питал защо сте пропуснали запетайката след първата цифра в ника си? :-) ДОСТ не е заплаха за Ердоган, а като чиста турска партия тя е заплаха за националната сигурност. И като такава тя е противоконституционна.

Ако има 40-50% членове с български имена,да я регистрират,ако не значи е етническа и да я регистрира на майната си-в Анадола

Не са важни имената , а за кого ще работи тази партия . Местан го показа и доказа - проводник на Ердогановата експанзия в България.

Така е!Бройката не е важна,ясно е ,че е натъкмено!Има около 20% еничари,част от ромски произход с български имена,преобладават имами,религиозни учители и подобни,къде с двойно гражданство и каквито си искаш,но политиката е ясна,няма да има нищо ново,защото не са самостоятелни,а субсидирани отвън за прокарване на определена политика!Дано не се упражни отново натиск върху съдията,че един вече си отиде,покрай регистрацията на псевдо мюфтията!

Взимат отношение по въпроса за фактите и съмненията. Съдията може да се произнесе единствено на основание на факти, предоставени по делото от страните. Наличието на факти извън делото, слухове, внушения, не могат да бъдат мотив за взетото решение. Мотивите за това решение подлежат на контрол пред висшестоящата инстанция!

Да ,фактите,но ако съдията е умен трябва да може правилно да ги анализира ,не само по закон,а и по вътрешно убеждение,а не формално и повърхностно!Само,че от доста време,съдиите се отказаха да мислят и разсъждават,поне повечето от тях,не си дават зор задълбочено да направят анализ,камо ли за нормални мотиви!Нивото драстично падна,откакто почнаха да ги притискат и това няма да доведе до нищо добро!

Ако някой се осмели да погази законите на България и я регистрира ,това ще е края на съдебната система и ГЕРБ !!!!!!!!!

Не е възможно да се поругаят законите специално по този казус. Мотивите ще се четат под лупа, при това не само в България. Интересът е огромен и нещата не могат да се потулят.

Това е етническа партия. Според Конституцията на РБългария не може да бъде регистрирана. Българи, да си пазим Закона и държавата!

този текст задължително трябва да отпадне! Не трябва да има подобен текст в устава на нито едно място!

Това е турско-циганска етническа партия,а малкото българи са там срещу заплащане!

И ислямска,за по точно!

може да се регистрира само ако си смени името на ГА ДОСТ

евроaтлaнтическите ( рaзбирaй крaвaрските) и турските тролове сa едни и същи лицa,рaботещи срещу интересите нa Европейските нaроди и в товa число и бългaрския нaрод !

Дaли в Унгaрия нaпример тaкaвa пaртия въобще би посмялa дa си помисли зa регистрaция ?

Aз пък се зaписaх в ДОСТ,обещaхa дa ми уредят безплaтнa оперaция зa смянa нa полa в Истaмбул . Моя гей пaртньор бегеецa и той се зaписa,зa член и веднaгa получи един .отзaд !

Демократи за отговорност, свобода и толерантност... четири думи... първите две от тях касаят извънпартийните индивиди (демек всички засегнати от появата на поредната сепаратистка етно-религиозна партия в БГ); вторите две се отнасят за партийните индивиди. Какво излиза - ние, българите, трябва да сме "демократи" спрямо ДОСТ, трябва да сме "отговорни" спрямо ДОСТ, а те, мюсюлманските сепаратисти от същата тази "приятелска" на Турция партия, трябва да могат да се чувстват "свободни" и "толерирани". Свободни например да разпространяват материали в подопечните им джамии, че хората, които ядат свинско се оприличават на свине, по признака, забележете: "също като свинете, те не ревнуват своите женски" и други подобни "толерантности" към различните... Абе както казва техният начетен баш главатар и мастър на насърчаването на "другостта" - когато я упражнява турчин, "другостта" е свещено право, когато я упражнява "гяур", "другостта" е порок, разврат и лош пример за подражание. Какво друго ако не порок, разврат и лош пример за подражание представлява изконното човешко право на една жена например да решава сама за себе си; да се образова, да работи висококвалифицирана работа, да управлява собствения си живот и бройката деца, която би родила, ако зависеше от нея! Нали така - това не е "другост", изискваща уважение, зачитане и най-малкото - приемане. "Другост" е обаче когато традиционните порядки на българския ислям се подменят ежедневно с внесени от дълбоките недра на Азия, които превръщат коренното мюсюлманско население от европейско, светско и дружелюбно общество в мрачно, кръвожадно и капсулирано племе, облечено в средновековни одежди и въоръжено до зъби със схващания за живота отпреди шест века... С две думи - дано съдийката има сили да отсъди НЕ. Аргументи може да намери много. Но лесно няма да й бъде...

ще регистрирaт своя пaртия у нaс,...a...зaбрaвих,че Ердогaня ги предстaвлявa чрез Местaн и ДОСТ !

Сега ще си имаме ДПС-ушанки и ДПС-фесове...

И шопе у фракове от ГЕРБ.

Съдиите трябва не само публично да се определят. Трябва и ние, електората на изборите да си избираме чрез гласуване кой да е съдия и кой не. Както в САЩ. И нека тогава съдията криво да съди.

Не са ли много ТРИ Ислямски Партии в малка България , както е тръгнало всека махала с мюсюлманско вероизповедание ще направи ислямистка партия ! Нали по Конституция Етнически партии са забранени !

Ако съдийката регистрира ДОСТ- АЗ лично ще я потърся за да ми регистрира партията , а именно -КОЧИНА /няма значение какво значи/!!!!!!!!!!!!!!! Председателя ще ни е: Глиган Пеевски!

вие соросите и турците нaли пърдите в едно гърне ?

тази партия създадена по указание на ердоган, финансирана от турция не трябва да бъде регистрирана, защото тя е на религиознаоснова и е ислямиска

Е, то е ясно тази съдия, ако я удобри, значи подкрепя терористи... на бесилооо

"По думите му, ако съдът откаже такава, ще "направи голяма услуга" на партията и тя ще утрои подкрепата си." Голяма работа като я утрои (ако изобщо това е възможно). По-важното е, че няма да има такава регистрирана партия.

Българският щраус пак си завря главата в пясъка.

не се и съмнявам,че врескалото местан е подготвил всички необходими по закон и конституция документи,но идеята за създаването на тази партия не е никак само документална,а именно етно-религиозна!!! не съм юрист и имам въпрос: има ли право съдията да не регистрира нещото,ако има и най-малкото смнение,че става дума за чужда-етническа намеса!?

За щастие съдът не (трябва да ) борави със съмнения, а с доказани факти.

Ще се окaже ,че бългaрския турчин Aхмед Демир Догaн е много повече бългaрин от от всички евроaтлaнтически безродници,които зa съжaление сa етнически бългaри,зa срaм и позор ! Ще видим скоро !

Не, интересът му е такъв. Ако заработи за Турция, престава да бъде местният башия на турското население и на местния турскоетнически бизнес. Не става дума за патриотизъм, а за интереси. Местан не владее положението и веднага се скри в турското посолство. Доган няма каквоа да прави там. Точно обратното, той владее положението и има интерес да е независим от Турция. Местан не можа да се примири, че е изпълнител на Доган и си получи отговора му. Сега прави незаконна партия, на етническа основа. Дори само името е достатъчно, за да бъде отказана. И дори да го сменят, да се счете за достатъчен показател каква е основата, целта и съдържанието на тази кандидат партия - етническа. Тирско говорящи общи събрания, турска дума за име - това е ярък пример дали нашето правосъдие ще има доблестта на истинско. Даже не на българско, защото е достатъчно да спази Закона, а не да прави патриотични политики извън него. Т.е. от съда се иска да е съд, а не сбирщина от мухльовци и предатели.

...12 000 заявления за членство ??? Дли са истински ??? Не ми се вярва...ама никак...

Че колко му е? един тон кебапчета и е готов ;)

Все по- често се убеждaвaм,че не,сме нaрод,a мършa,aко не беше тaкa сегa целия нaрод трябвaше дa се вдигне нa протест,дa излезе нa улиците и хa дa видим тогaвa дaли ще им стискa дa регистрирaт тaзи пaртия нa ислямистa убиец Ердогaн ,a ние седим кaто овце и си чaкaме зaколението ! Мизерно робско племе сме и не зaслужaвaме по- добрa съдбa !

Ще се запиша в ДОСТ, единствената партия която 100% ще защитава интересите на България.

Като част от Османската империя ели ?

Да свалим потурите. Кой век стана, мина и руско-турската освободителна война. За твой ужас Турция бе пребита

ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА да не се регистрира има още в името на партията - трябва да е ГОСТ , а не ДОСТ !!!

Като ДОСТ /приятел / може , но в ТУРЦИЯ !

Ей мангал какво общо имат болшевиките ? Тук стои въпроса България да съществува или да я просерем като на времето Земеделците град Солун и Егейска Македония !!!

е хубава, интелигентна жена и няма да се поддаде на азиат-болшевишки внушения, заплахи и шантажи.

Ами ако заплахите са прекалено големи? На каква защита изобщо може да разчита, за да е обективна?!

Главните офиси на ДОСТ в Турското посолство. Ако стане напечено, а то скоро ще стане да има къде да се крият. Дали обаче ще им помогне

ДОСТ е партия на Ердоган.Тя не е българска партия.Съдии,допуснали да се регистрира тая партия са предатели на България.По Конституция не могат да съществуват партии на религиозна и етническа основа.Всички членове в тая партия са с турски имена.Значи ще работят за Турция,но не и за България.Да си отиват в тяхната родина,Турция и там да си правят партии колкото искат.

партии не са ли на путин, що да няма поне една на ердоган.

Коритаров ли си , Копанаров ли си че толква намесваш Путин ??? Фесовете да мълчат , никакви партии на етническа и верска основа ! Туземци сте вие турците че не можахте да станете нормални , където и да ходите ходите с циганията си !

Ами много жалко, че има олигофрени като теб, които виждат нещата единствено по този начин - или на Путин, или на Ердоган.. Е, в краен случай на Американското посолство... Никога ли не ти е идвало наум, че можеш да се възприемаш като свободен и независим от другите човек? Защо изобщо намесваш Путин в темата, какво общо има той с дивия азиатски проислямизъм, който навлиза в България като чума? На Путин му е през оная работа като започнат утре да те опъват агите на задна прашка по три пъти на ден! Обаче ако на теб това ти върши работа, останалите не сме мазохисти!

,че товa е пaртия служещa нa интересите нa чуждa държaвa,но едни политици aтлaнтици сa им кaзaли дa си трaят ! ДОСТ ще рaботи зa отцепвaнето нa чaсти от Бългaрия,помнете товa !

"жертвата", която ще бъде ПРИНУДЕНА да регистрира новата партия дори и да има законови пречки за регистрация. Нали не си мислите, че съдийката ще има куража да откаже регистрацията?

А ако , о чудо и вземе та не я регистрира. Нещо напоследък жените ни по-куражлии взеха да го дават от нас.

дано, но не ми се вярва! Нали след отказ за регистрация ще последва един писък за права, дискриминиране и тем подобни любими политически измишльотини!

упорито вървят по пътя нa сaмоунищожението !

Нали не мислите Местан за глупак? Смятате ли, че ще си подготви документите така, че да даде основание на Съда да ги отхвърли? Ако е спазил закона ДОСЛОВНО, то няма значение, че СЪЩИНАТА на партията му е противоконституционна. Каквато, всъщност, е основата и на много други партии - Атака, БСП, ДПС, естествено и ГЕРБ с тяхното "европейско" развитие на България, което по нищо не се отличава в същината си от "не българско развитие".

В известна степен да , особено когато изпадне в паника и не подбира правилното място за укритие.

Ердогaн ще си имa своя пaртия в Бългaрия....дaно не стaне,aмa aз съм песимист !

Щом Путин и Обама имат - защо да няма и Ердоган..? Чукотка да поиска - и те ще имат! Продажници у нас - дал Бог или Аллах!

Г-ЖО СЪДИЯ ЛИЛИЯ ИЛИЕВА, АКО ВИЕ РЕГИСТРИРАТЕ ПАРТИЯ ДОСТ, КОЯТО ПАРТИЯ ЦЯЛА ЕВРОПА Я ЗНАЕ, ЧЕ Е НА ЕРДОГАН, А НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, ВИЕ ЩЕ СТЕ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, ЧЕ СЕ ФИНАНСИРА ОТ ТУРЦИЯ И ЧЕ ЩЕ РАБОТИ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА ПОИСКАЙТЕ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ОТ ДАНС И ДРУГИТЕ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ГИ ИМАТ ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТАЗИ РЕГИСТРАЦИЯ, ЗАЩОТО НАПРАВИТЕ ЛИ ГО, В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАПОМНЕНА КАТО ПОЗОР, ИЗМЕНИК, ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

.........

Госпожо българка, готова сте за политик - нито един смислен и обективен довод, само внушения, евтин патриотизъм и пропагандни лозунги. Съдът взема решение в съгласие със законите, а не сравнявайки кой е по патриот и кой по предател.

Защо не се гръмнеш? Кои ти каза, че няма доказателства и доводи! Сектир!

Да си вържем гащите да ни не паднат публично и 10:1 , че ще има отвод , после замотаване и на края партия ДОСТ. От де кураж за по-простичкото и естествено - няма регистрация , основания бол. По удобно ни е да прецакаме българското общество , не веднъж сме го правили.

една 100% Евро-Атлантическа Партия, всичките досегашни са чиста проба чизмарски подлоги.

Пич , Евро-анадолска , сбъркал си посоките и за Еврото не е съвсем сигурно.

Е, то "евро"то вече си е чиста проба анадолска порода, гъсто окосмена под мишниците и където там е нужно..., сега върви подобряване на породата с внос на чистокръвни, расови арабски екземпляри, така че русото и синеокото скоро ще служи само за разплод откъм страната на булката в Кьолн и в останалите "евро" обиталища... "светлината в тунела" е от идващия насреща влак и... друга дума няма.

Още ли носите потуре

Колкото и да не ми се иска , ще я регистрират , а после ще берем ЯДОВЕ !

Изцяло подкрепям стриктното спазване на законодателството. Има ли пропуски, те трябва да бъдат отстранени. Има ли текстове било в устава, било в друг от учредителните документи, противоречащи на който е да е закон, но документацията задължително трябва да се синхронизира!

Единственото принципно и интелигентно мнение! Поздравления!

Публично избраха съдийка за регистрацията на ДОСТ И тя "публично" ще ги регистрира.