Коментари - Карадайъ: ДПС не е искало да сваля кабинета на Орешарски | Днес.dir.bg

Карадайъ: ДПС не е искало да сваля кабинета на Орешарски

ДПС не е искало да сваля правителството на Пламен Орешарски. Ако някой от ДПС го е правил, би трябвало да си носи отговорността.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: ДПС не е искало да сваля кабинета на Орешарски | Днес.dir.bg

Коментари

А Местан е напълно насран

Тоя тъпанар да се научи за говори правилно български, не че турския му е добър. Моля Ви не скривайте коментарите защото и ще излезе, че и Вие сте от тях.Този е пълен гъзолизец.

Опа, еми да ДПС е про-руска партия и с БСП щяха да управляват въпреки протестите, но видиш ли Местан без да пита Ахмет и Станишев каза "Избори до края на годината" и Орешарски напусна залата. После Местан го изгониха от ДПС. Но реално Местан напраив добро на България. Това, че БСП, Патриоти, Атака, дори и ГЕРБ се бореха с ДОСТ да не открадне гласове от любимая партия ДПС на последните избори само показва колко русофилни са всичките ни партии.. Не е изненада, че Румъния ни надмина по всички показатели в последните 10 години.

Хей Българи колко години още ще бъдем под турско иго?

Не искали, но стана. Браво на момчетата

искали да сваляте правителството на Орешарски, а заедно с него и със Станишев да разграбите КТБ. След като изпълнихте задачата с отличен, правителството просто стана ненужно.

Дебили били свалили Орешарски, за да качат тиквата ХАК ДА ВИ Е!!!!!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също не искахме ДПС да сваля правителството на Орешарски. Обаче Л. Местан в заговор с ГЕРБ успя да Ни взема властта, за което Партията няма да му прости. Ние в никакъв случай няма да подкрепим и новото преродено ДПС, но винаги ще следваме обявената от Нас програма на всяка цена да си върнем обратно заграбената от ГЕРБ власт.

ДПС не е искало да сваля Орешарски ,но го свали много жестоко ! Твоя предшественик сол ташака на Ердоган в България го направи с голямо удоволствие след като Джон Мак Кейн му даде карт бланш да спре ЮП и го направи Турски Поток! Така че не се оправдавай , хубаво че Местан не попадна в НС и Реджеп няма човек засега да контролира НС !

Падането на правителството на Орешарски е едно от добрите събития в съвременната българска история.

Българския народ не е прост, той е много,ама много прост. Вече 27г. ДПС и БСП са заедно в управлението.Двете партии са едно цяло: БКП. Това го казвам АЗ кака КУРИ. ВЕРВАЙТЕ МИ.

Да спрат всякаква чужда пропаганда. Джамии, библиотеки и каквито там неща са известни да бъдат блокирани! Новини на майчин език също да няма вече! С моите данъци не искам да се своеволничи!

Точно така, да се спрат и сороските НПО-институтчета, които непрекъснато бълват антибългарска пропаганда.

какво ще правим?

Каквото и да казва Кара Дая, днес президента трябва ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ, трябва да се реши "турския" въпрос, като проблем за националната сигурност. Турците избрали или "принудени" да живеят в Турция и останали да да живеят там, са вече ТУРСКИ ГРАЖДАНИ и е време да се престане с това ,че са "български граждани", защото имат "български" лични документи. А това, че това е турска провокация и намеса на Турция в нашите вътрешни работи е ФАКТА, ЧЕ В ТУРЦИЯ Е ЗАБРАНЕНО, ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, ОСВЕН АКО НЕ ОБСЛУЖВА ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ, ПОВТАРЯМ ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ . Време е вече да се нарекат нещата свързани с истинските им думи ! Да се престане да се спекулира с думите "българско гражданство" ! Да се престане с тези " либерални" приказки за нарушени права и свободи ! Ако искат да са политическа "българска" партия, а не движение и да стоят стабилно в българския политически живот и да използват демократически методи за политика , на български език, а не етнически спекулации и турски методи, на турски език. Това им е майчин език и да го ползват за разговор с майките си! В този коментар не не става дума псевдо "приятелски" образования на турски език. ДНЕС е решаващ ден за БЪЛГАРИЯ! ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ! ОСНОВНО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ ЗА ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ , НЕ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО ! ИЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ И ПОДНОВЯВАНЕТО ИМ ДА СТАВА ПО РЕШЕНИЕ НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ , А ПРЕЗИДЕНТА ДА ОПРЕДЕЛЯ ПРАВОТО ПРАВОТО НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ! ДА БЪДЕШ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДА НИН ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ БЪЛГАРСКИ , ПИСМЕНО И ГОВОРИМО, ТОВА Е ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ! ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ВЪВ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ !

Много интересно "българино" къде беше 27г. когато за всеки вот идваха рейсовете от турция за да гласуват за дпс,тогава мълчахте като пръдня в гащи защото те са креатура на дс и бяха вечната патерица на комуоидите а сега като се разцепиха турците се нададе големия вой,че вече не са вечения "балансьор"......и за децата сте прозрачни и АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!!!!

Да ама аз го исках. Толкоз.

при Орешарски съществуваше алтернатива .Сега милиони българи не сме представени в парламента.Диктат съществува и няма възможност да бъдем представени.Опозиция няма .

...сигурно имате предвид, че Евророма не е в Парламента? ;))

Алтернативата на Орешарски управлява в момента, какво пак си недоволен?

впечатлен съм от и телвктуалното ниво на Карадайъ, няма друг такъв интелект в България, дори Доган е в пъти по-малък като умствен багаж, а политическите му рефлекси са впечатляващи. Такъв лидер трябва на България.

Твоят вчепетлителен Кара ДайьЪЪъъъ (още 2 пъти ако кажа това име и ще трябва да ходя на психолог) дори не може да говори правилно български език. Това му личи много грубо! Но няма как да бъде иначе, защото тази предателска пионка в 90% от времето си говори на бабин език с "илиектуратъ". Всичките им пропаганди, "концерти" и други гастроли са на някакъв псевдо турски език. Грам български няма! А сега просто хленчи, колко добре било при Лешников. Но нека си ближе раните и да свиква, защото до 5 години ДПС трябва да бъде в миналото!!! Само който има мозък, ще разбере какво става тук.

Да, свалянето на Орешарски беше инсцениран преврат. Никога не съм мислила че може да се случи в България

Естествено че ще го инсценират. Нали трябваше някак да се оттегли "с чест" след всичкия резил в половината сектори на управлението?

Да, ама го свалихте. Това ви беше най-голямата грашка и истинска щета за България. И това ви беше последното упражнение във властта. А Местан дори по турските стандарти е много голям боклук и нищожество.

ОРЕШАРСКИ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДАВА ОСТАВКА.ДА СЕ ПОДДАДЕ НА ШАНТАЖ НА ИЗВЕРГИТЕ ОТ ГЕРБ.РЕНЕГАТИТЕ РИФОРМАТОРИ ГЕРБЕРАСТИИТЕ СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ И ВЕЧНО СА Я СЪСИПВАЛИ .ГАДНИ ПОДЛИ МИЖЕТУРКИ.

Гробарите ще ви закопаят и за това е този вой на умряло......това е съдбата ви селски доносници

Като толкова са се замислили за страната, защо им е религиозно-етническа партия? Тя е и противоконстуционна. Дори само това, че са проводник на турските икономически интереси в България. Помака Карадайъ дори не може да говори български език. Могат да членуват и в многобройните неетнически партии в България. И все пак, защо се нарушава конституцията за така наречените "турци". Защо трябва да се толерират. Какви права и свободи има за етническите българи в Турция?

Лъжци и мошеници !

Аз по-скоро се възмущавам от водещия. Този нахален човек си позволяваше меко казано нахален тон , а "великия" Хикимян, мякаше като котка в ъгъла. Уплашен ли, що ли, но пропусна да му напомни. че никоя партия не иска неговата подкрепа. Това го чувахме поне по няколко пъти на ден и от Г-жа Нинова и от Г-н. Борисов, както и всички останали. Защо му се позволява това поведение?

Говори,като спънат кон...в устата...

Да, МЕСТАН свали ОРЕШАРСКИ!

и освен това тези дето протестираха "мирно " осигуриха на тепсия Борисов 2 гробокопача на България.Местан трябва да бъде съден за преврат .

ГРОБИКОПАЧ Е НА КОМУНОИДИТЕ и за това така виете на умряло а на мен мед ми капе на сърцето:))))))))

Аз знам, че той знае, че аз знам, че много други знаят, че не всеки знаео, но, че някои други хора знаят, че не са искХали да сАвалят правЕтелството :)

На този му трябва логопед

Карадайъ в турското посолство няма да се скрие, но ако се наложи в руското посолство ще го приемат с отворени обятия. Както и ментора му - хидроспециалиста Доган.

Аз съм прост и не ми е ясно. Напиши конкретно умнико причините поради които ще бъде приет в посолството на Руската федерация. Не само ще отиде в турското посолство, но и ще направи "сфирка" на посланика. Нивото му е много ниско за да се среща с падишаха, Ердоган, за това има съветници ибрикчии. А този помашки тулуп да се изнася към Турция, в България не са позволени турски етнически партии.

Вероятно не си прост. Сигурно е обаче, че си политически бос. От години се говори, че хидроспециалиста е креатура на КГБ. Ще кажеш - говори се... Ами наблюдавай му движеният и ще разбереш, дали това което се говори е вярно.

Тази сутрин лицето на снимката се нуждаеше от преводач.

за тримата зрители, които му гледат и слушат глупостите..!?

Ясно !Кафето с Борисов , не е било само кафе , а кафе с плик!Продажна гад е тоя Местан , но ще си умре забравен , скапания даскал!

На всички е ясно, че Борисов е подкупил Местан. Само че, КЪДЕ СПИ ПРОКУРАТУРАТА И ЦАЦАРОВ или и за тях е имало куфарче.

Е ясно,като в мъгла,бе другарю-товарищ?...

Коментари - Карадайъ: ДПС не е искало да сваля кабинета на Орешарски | Днес.dir.bg

Карадайъ: ДПС не е искало да сваля кабинета на Орешарски

ДПС не е искало да сваля правителството на Пламен Орешарски. Ако някой от ДПС го е правил, би трябвало да си носи отговорността.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: ДПС не е искало да сваля кабинета на Орешарски | Днес.dir.bg

Коментари

А Местан е напълно насран

Тоя тъпанар да се научи за говори правилно български, не че турския му е добър. Моля Ви не скривайте коментарите защото и ще излезе, че и Вие сте от тях.Този е пълен гъзолизец.

Опа, еми да ДПС е про-руска партия и с БСП щяха да управляват въпреки протестите, но видиш ли Местан без да пита Ахмет и Станишев каза "Избори до края на годината" и Орешарски напусна залата. После Местан го изгониха от ДПС. Но реално Местан напраив добро на България. Това, че БСП, Патриоти, Атака, дори и ГЕРБ се бореха с ДОСТ да не открадне гласове от любимая партия ДПС на последните избори само показва колко русофилни са всичките ни партии.. Не е изненада, че Румъния ни надмина по всички показатели в последните 10 години.

Хей Българи колко години още ще бъдем под турско иго?

Не искали, но стана. Браво на момчетата

искали да сваляте правителството на Орешарски, а заедно с него и със Станишев да разграбите КТБ. След като изпълнихте задачата с отличен, правителството просто стана ненужно.

Дебили били свалили Орешарски, за да качат тиквата ХАК ДА ВИ Е!!!!!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също не искахме ДПС да сваля правителството на Орешарски. Обаче Л. Местан в заговор с ГЕРБ успя да Ни взема властта, за което Партията няма да му прости. Ние в никакъв случай няма да подкрепим и новото преродено ДПС, но винаги ще следваме обявената от Нас програма на всяка цена да си върнем обратно заграбената от ГЕРБ власт.

ДПС не е искало да сваля Орешарски ,но го свали много жестоко ! Твоя предшественик сол ташака на Ердоган в България го направи с голямо удоволствие след като Джон Мак Кейн му даде карт бланш да спре ЮП и го направи Турски Поток! Така че не се оправдавай , хубаво че Местан не попадна в НС и Реджеп няма човек засега да контролира НС !

Падането на правителството на Орешарски е едно от добрите събития в съвременната българска история.

Българския народ не е прост, той е много,ама много прост. Вече 27г. ДПС и БСП са заедно в управлението.Двете партии са едно цяло: БКП. Това го казвам АЗ кака КУРИ. ВЕРВАЙТЕ МИ.

Да спрат всякаква чужда пропаганда. Джамии, библиотеки и каквито там неща са известни да бъдат блокирани! Новини на майчин език също да няма вече! С моите данъци не искам да се своеволничи!

Точно така, да се спрат и сороските НПО-институтчета, които непрекъснато бълват антибългарска пропаганда.

какво ще правим?

Каквото и да казва Кара Дая, днес президента трябва ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ, трябва да се реши "турския" въпрос, като проблем за националната сигурност. Турците избрали или "принудени" да живеят в Турция и останали да да живеят там, са вече ТУРСКИ ГРАЖДАНИ и е време да се престане с това ,че са "български граждани", защото имат "български" лични документи. А това, че това е турска провокация и намеса на Турция в нашите вътрешни работи е ФАКТА, ЧЕ В ТУРЦИЯ Е ЗАБРАНЕНО, ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, ОСВЕН АКО НЕ ОБСЛУЖВА ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ, ПОВТАРЯМ ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ . Време е вече да се нарекат нещата свързани с истинските им думи ! Да се престане да се спекулира с думите "българско гражданство" ! Да се престане с тези " либерални" приказки за нарушени права и свободи ! Ако искат да са политическа "българска" партия, а не движение и да стоят стабилно в българския политически живот и да използват демократически методи за политика , на български език, а не етнически спекулации и турски методи, на турски език. Това им е майчин език и да го ползват за разговор с майките си! В този коментар не не става дума псевдо "приятелски" образования на турски език. ДНЕС е решаващ ден за БЪЛГАРИЯ! ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ! ОСНОВНО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ ЗА ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ , НЕ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО ! ИЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ И ПОДНОВЯВАНЕТО ИМ ДА СТАВА ПО РЕШЕНИЕ НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ , А ПРЕЗИДЕНТА ДА ОПРЕДЕЛЯ ПРАВОТО ПРАВОТО НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ! ДА БЪДЕШ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДА НИН ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ БЪЛГАРСКИ , ПИСМЕНО И ГОВОРИМО, ТОВА Е ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ! ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ВЪВ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ !

Много интересно "българино" къде беше 27г. когато за всеки вот идваха рейсовете от турция за да гласуват за дпс,тогава мълчахте като пръдня в гащи защото те са креатура на дс и бяха вечната патерица на комуоидите а сега като се разцепиха турците се нададе големия вой,че вече не са вечения "балансьор"......и за децата сте прозрачни и АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!!!!

Да ама аз го исках. Толкоз.

при Орешарски съществуваше алтернатива .Сега милиони българи не сме представени в парламента.Диктат съществува и няма възможност да бъдем представени.Опозиция няма .

...сигурно имате предвид, че Евророма не е в Парламента? ;))

Алтернативата на Орешарски управлява в момента, какво пак си недоволен?

впечатлен съм от и телвктуалното ниво на Карадайъ, няма друг такъв интелект в България, дори Доган е в пъти по-малък като умствен багаж, а политическите му рефлекси са впечатляващи. Такъв лидер трябва на България.

Твоят вчепетлителен Кара ДайьЪЪъъъ (още 2 пъти ако кажа това име и ще трябва да ходя на психолог) дори не може да говори правилно български език. Това му личи много грубо! Но няма как да бъде иначе, защото тази предателска пионка в 90% от времето си говори на бабин език с "илиектуратъ". Всичките им пропаганди, "концерти" и други гастроли са на някакъв псевдо турски език. Грам български няма! А сега просто хленчи, колко добре било при Лешников. Но нека си ближе раните и да свиква, защото до 5 години ДПС трябва да бъде в миналото!!! Само който има мозък, ще разбере какво става тук.

Да, свалянето на Орешарски беше инсцениран преврат. Никога не съм мислила че може да се случи в България

Естествено че ще го инсценират. Нали трябваше някак да се оттегли "с чест" след всичкия резил в половината сектори на управлението?

Да, ама го свалихте. Това ви беше най-голямата грашка и истинска щета за България. И това ви беше последното упражнение във властта. А Местан дори по турските стандарти е много голям боклук и нищожество.

ОРЕШАРСКИ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДАВА ОСТАВКА.ДА СЕ ПОДДАДЕ НА ШАНТАЖ НА ИЗВЕРГИТЕ ОТ ГЕРБ.РЕНЕГАТИТЕ РИФОРМАТОРИ ГЕРБЕРАСТИИТЕ СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ И ВЕЧНО СА Я СЪСИПВАЛИ .ГАДНИ ПОДЛИ МИЖЕТУРКИ.

Гробарите ще ви закопаят и за това е този вой на умряло......това е съдбата ви селски доносници

Като толкова са се замислили за страната, защо им е религиозно-етническа партия? Тя е и противоконстуционна. Дори само това, че са проводник на турските икономически интереси в България. Помака Карадайъ дори не може да говори български език. Могат да членуват и в многобройните неетнически партии в България. И все пак, защо се нарушава конституцията за така наречените "турци". Защо трябва да се толерират. Какви права и свободи има за етническите българи в Турция?

Лъжци и мошеници !

Аз по-скоро се възмущавам от водещия. Този нахален човек си позволяваше меко казано нахален тон , а "великия" Хикимян, мякаше като котка в ъгъла. Уплашен ли, що ли, но пропусна да му напомни. че никоя партия не иска неговата подкрепа. Това го чувахме поне по няколко пъти на ден и от Г-жа Нинова и от Г-н. Борисов, както и всички останали. Защо му се позволява това поведение?

Говори,като спънат кон...в устата...

Да, МЕСТАН свали ОРЕШАРСКИ!

и освен това тези дето протестираха "мирно " осигуриха на тепсия Борисов 2 гробокопача на България.Местан трябва да бъде съден за преврат .

ГРОБИКОПАЧ Е НА КОМУНОИДИТЕ и за това така виете на умряло а на мен мед ми капе на сърцето:))))))))

Аз знам, че той знае, че аз знам, че много други знаят, че не всеки знаео, но, че някои други хора знаят, че не са искХали да сАвалят правЕтелството :)

На този му трябва логопед

Карадайъ в турското посолство няма да се скрие, но ако се наложи в руското посолство ще го приемат с отворени обятия. Както и ментора му - хидроспециалиста Доган.

Аз съм прост и не ми е ясно. Напиши конкретно умнико причините поради които ще бъде приет в посолството на Руската федерация. Не само ще отиде в турското посолство, но и ще направи "сфирка" на посланика. Нивото му е много ниско за да се среща с падишаха, Ердоган, за това има съветници ибрикчии. А този помашки тулуп да се изнася към Турция, в България не са позволени турски етнически партии.

Вероятно не си прост. Сигурно е обаче, че си политически бос. От години се говори, че хидроспециалиста е креатура на КГБ. Ще кажеш - говори се... Ами наблюдавай му движеният и ще разбереш, дали това което се говори е вярно.

Тази сутрин лицето на снимката се нуждаеше от преводач.

за тримата зрители, които му гледат и слушат глупостите..!?

Ясно !Кафето с Борисов , не е било само кафе , а кафе с плик!Продажна гад е тоя Местан , но ще си умре забравен , скапания даскал!

На всички е ясно, че Борисов е подкупил Местан. Само че, КЪДЕ СПИ ПРОКУРАТУРАТА И ЦАЦАРОВ или и за тях е имало куфарче.

Е ясно,като в мъгла,бе другарю-товарищ?...