Коментари - Костов: Проклятието ДПС се обезсилва, ще губят на избори | dnes.dir.bg
назад

Костов: Проклятието ДПС се обезсилва, ще губят на избори

Проклятието се снема от нашата страна, ние сме в процес на размитологизиране на това нещо, на обезсилване на това проклятие - ДПС си отива, заяви Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Проклятието ДПС се обезсилва, ще губят на избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лютви Местан призна в скорошно интервю, че е сложил подписа си под този на Станишев на кандидатурата за избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС през 2013 г. link

Васил Филипов : ...Лицето Иван Йорданов Костов трябва да бъде разследвано, за да се види как се въртят проценти и комисиони за милиарди и как се купува банка като КТБ с 10 офшорки

И аз това казвам! Във всичките ми медии.

Няма невинни политици...........за упадъка на България сте виновни всичките, които сте били в парламента ........ колкото и да си прехвърляте топката, това е самата истина...... и колкото и да си говорите глупостите хората не ви вярват.

не са ли виновни? Особено тия дето се продават за тройка кебапчета или двайсетачка? Или бутилка олио преди? Но не си прав! Не авсички маскари! Поне не еднакво. Управлението на Костов беше най-успешното до сега. Тогава бяхме много преди румънците, въпреки ужасното наследство на Виденов. А сега мамалигарите са ни изпреварили. Защо?

Русофил

САМО СЕ ЗАЛЪГВАШ!!!БЯХМЕ ДОБРЕ,ДОКАТО КОСТОВ РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ!!!СЛЕД НЕГОВОТО ЗЛО ДЕЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА ИЗЛИЗАТ НА БЯЛ СВЯТ ПРЕСТЪПНИ ДОГОВОРИ ПОРОБВАЩИ НАРОДА НИ!!!

ОРГАНИЗИРАШЕ И ПРЕДВОЖДАШЕ МИТИНГА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ!!! СЕГА ОСВЕН ЗА КГБ И МОСАД, ЗА КОЙ ЛИ ОЩЕ РАБОТИ???

Толкова ли няма добри ловци в БГ да от стрелят този тъп сокол ?!

А кога ще изчезне, веднъж завинаги проклятието ПРИВАТИЗАТОР ва жълти стотинки и никога повече не се появи в публичното пространство!

трябва частна собственост. След престъпната национализация, извършена от комунистите, единственият начин за постигане на свободен пазар е приватизацията. Така, че това не е мръсна дума. След като осем години никой не я направи (за да се окраде колкото може повече) - трябваше да се действа бързо. Бързането си има своите рискове, обаче. Важното е, че беше направена, че беше призната действаща пазарна икономика у нас и, че България започна да се развива по нормален начин, а не с утопичната човеконенавистническа социалистическа икономика. А за "жълтите стотинки" питай Виденов и икономическите му експерти, разните руменовци, калфи и пр. Прочети му двата списъка - оздравителния и ликвидационния! Би трябвало да ти стане ясно и да звучиш като български вестник.

Слаба Русия и Турция воюващи помежду си, е шанса на България да се освободи от комплексите си, причинени ни от тези две империи. Хем изостанали от цивилизования свят, хем нагли в държанието си към България. Вижда му се края на това и няма здравомислещ човек и патриот, който да не се съгласи с думите на Костов. Браво, командире, отново безупречно точен!

бяха унищожени като политически субекти от рубладжийската пасмина, ръководена от КГБ (разбирай руската мафия) и неговия български филиал ДС. Когато се разбра, въпреки манипулациите на андрейчовци и кънчовци, че ОДС ще спечели убедително и втори мандат. Тогава се задействаха всякакви бурмички на спецслужбите (Митьо Гестапото, Сок/пола, Илия Павлов, генералът-Бригадир Аспарухов, младенчовци, стоянчовци, спасрусевци, тренчевци и т.н.), прокараха магистрала до Мадрид, за да активират Рилски и възползвайки се от наивността на българина (грижовно отгледана от партийната "просвета") му натресоха за премиер едно величество-менте. Това беше сериозна спирачка в развитието на България, но по милиционерски закъсняла - България вече беше сменила посоката и излязла от орбитата на Кремъл (нейното истинско проклятие!) - за радост на всички истински българи и за мъка на продажните рубладжии. Така че, едно голямо БРАВО за Костов и компания!

остави тез песни любовни, по него време цялата власт беще в ръцете на сдс и президент и парламент, и правителство, и гл.прокурор и съд, всичко беще в ръцете на некадърника костууффф!! единственно неговата алчност, и его мислещ се за вечен и правеш се на римски император го доведе до разсипване на сдс и сгромолясване на синята идея на българина!! не си мисли, че ти като си глупав да вярваш в разсипията на костууфф и останалите хора са така!!! погледни му резултатите от всички избори няма и 1 %?? за това пак, друг ли му е виновен, че хората не искат да чуват за него, нещастнико??? ;)) бедняк си и в анализите си, а в коментарите,...глупав!! ;)))

и умен. Но само така си мислиш - жалък си в импотентността си, рублаждийо!

КОСТОФФФФ, АКО СМЯТАШ ХОРАТА ЗА ГЛУПАЦИ ГРЕШИШ. КОЛКОТО Е ОПАСНО ДПС, ТОЛКОВА СИ ОПАСЕН И ИЗЛИШЕН И ТИ. АМА НАЛИ СИ МНОГО ,АМА МНОГО НАГЪЛ ВСЕ СЕ ПРОБУТВАШ ТУК И ТАМ И ВСЕ СЕ ОБЛАЖВАШ И ТО ДОСТА ДОБРЕ. НАЛИ ТИ БЕ НАХАЛНИКО ВЪВ ВАРНА СИ СТИСКАШЕ РЪКАТА С АХМЕД ДОГАН КОГАТО БЯХТЕ ОДС, НАЛИ ТИ ГОВОРЕШЕ ЧЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е СВЪРШЕНО, НАЛИ ТИ НИ БАЛАМОСВАШЕ, ЧЕ ДОГАН ПОДДЪРЖА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР В СТРАНАТА. НАЛИ ТИ ОТИДЕ В ТУРЦИЯ И СЕ ИЗВИНЯВА В ПРЕПЪЛНЕНАТА ЗАЛА, НАЛИ ТИ УНИЩОЖИ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВНАСЯМЕ ТУРСКИТЕ СТОКИ, НАЛИ ТИ ИМАШ ДЯЛ В ТУРЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НА АВТОМАТИЧНИ ПЕРАЛНИ И Т.Н. И Т.Н.. ДАНО СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО НАГЪЛ ЛЪЖЕЦО.

Доган НИКОГА не е бил в ОДС! Договориха се за подкрепа на Петър Стоянов, но за парламентарните избори преговаряха в руския клуб, но без резултат. Даже имаше карикатура: двамата седят на маса, Костов поръчва на келнера две кафета, а Доган казва "На мен само едно".

"кои, не скача е червен"!! къде е сдс бре Bанкоуу???;)) къде е...

Проклятието на България се дължи на алчните и продажни бг."Политици"Разпънахте и държавата и хората на кръст.Дано платите за всичко това.

ти си толкова виновен, колкото и те. да ти напомня БЪЛГАРСКАТА поговорка за ДВАТА ЗЕЛНИКА?!?

Ревете червенотиквеничковчета. Свърши вашето време. Никога вече комунизъм, никога вече руски сателит!

Ура! Ха дано! Ама вие натам ни бутате- към русофилията и руската сфера на влияние! Не виждаш ли? Българинът винаги ще избере руснака пред турчина и американеца.

Робски душици. А кога Българина ще избере България пред русия, турция, германия, сащ и т.н.(умишлено са смалки букви)

с какво те бутат на там бе? като те гледам обаче никога не си излизал от там. а и не искаш, за да не би да видиш друга гледна точка и ъгъл, че ще си развалиш илюзиите.

И Местан и Доган са бивши агенти на ДС. Това е документирано и никой не може да го отрече. Затова подозирам че играят в една театрална трупа докато ние сме публиката и те чакат от нас овации.

куклен театър. Въпросът е: КОЙ дърпа конците?

Заедно с дпс си ходи и ти и рамадан.Такъв интригант и злобен човек като теб няма друг в нашата държава.

Може би Румен?

В българската история се роди нов посран образ:Ахмед Доган посран путкин,за радост на всите български турци в Булгаристан и тия покръстени от него в турско с помоща на ДС и КГБ!тЕ това е Сокола -мършояд!

Момче, меди доганов НИКОГА НЕ Е БИЛ ахмед доган.Той винаги си е бил меди доганов,Дружка на д-р. жмульо,коста тренчев и другите персонажи измислени в голямата бяла къща между конака,цум и банката. Скъпи другари и другарки,не мога да разбера толкова ли ви е трудно да разберете че ПРОСТО НЯМА КАК 35Г(от1944 ДО1980Г),ДА СИ ИМАЛ ВСИЧКАТА ВЛАСТ В БГ-НЕОСПОРИМА,НЕОБОЗРИМА,НЕКОНТРОЛИРУЕМА....И КОГАТО В ЕДИН МОМЕНТ-1980Г-СЕ ОКАЗВА ЧЕ МАНДРАТА СВЪРШВА,ЩОТО СВЪРШВА СЪВЕТСКА РУСИЯ-ТА В ТОА МОМЕНТ ТИ ДА НЕ СИ ДАДЕШ СМЕТКА ЧЕ СИ ЗАМИНАВАШ АКО НЕ ВЗЕМЕШ МЕРКИ.Толкова ли ви е трудно да вденете че като са разбрали че нещата върват на зле другарите са решили да се организират за новата ситуация и са измислили нещата които вече са ни до болка познати-сдс,дпс....

И не може да не ви е бяс на свинара от правец за това дето така ви прекара.Един свинар бе ,един тъп провинциален свинар и така да ви преебе а?Щото нали знаете,пре1982-3г на никой и през ум не му е минавало да играе зад гърба на свинарот.Значи зад всико стои той-свинара от правец и кръга който беше по това време около него-тябва да ги знаете.А и някои от тех са си живи и здрави и ви бъъъркат в ... и как ли ви се подиграват.А и те са свинари като правешкия.Е те това не го разбирам:Как не ви е яд на това? Един задник снощи ме питаше тук у форума що за човек съм бил.Е ми нормален съм бе.Просто като вида колко некои са шибани копелета и ми става кофти

Никога не към харесвал тоя мазен радомирски мънгал ,нито се интересувам от ДПС ! Интересува ме какво стана със "Сапио", кой подписа договорите с американските топлоцентрали - т.н. Марици, кой спонсорира циганите и им плащаме все още тока..........Проклятието за мен се нарича ИВАН ЙОРДАНО КОСТВ !По добре е да говори за себе си, отголкото да бърка в чужди манджи ! Това не ли е преподавателя от УНСС по основи на комунизма?

преподавателят по марксистко-ленинска политикономия от ВМЕИ (сегашен Технически университет), главен асистент от ЦИД (Център по идеологически дисциплини).

Доган е проект на ДС и е окрасяван образ,окичен с титлата "доктор',както се получава със всяко комуномекере!Мъжките му секретарки са три,за да се нконкурират в подмазването и да се дебнат за по голяма сигурност от изневяра!

Безспорно е, че ДПС е създадено от Луканов и агентите на Горбачов и КГБ, за да се контролират българските турци. И за пресичане на евентуални американски или турски опити за овладяването им Безспорно ДПС е един "франкенщайн" от рубли . Дали ДПС е русофилска партия, въпреки че Местан го махнаха защото искаше да ги вкара в орбита

Костов понякога е много прав,но това не променя факта,че е за затвора.

ДПС си отива.Добре. А Костов кога?

И Стефан Стамболов беше обявен за враг на България от поробителя-руснак.

Стефан Стамболов е бил враг на България и народа си,самозабравил се кръволок.

Кръволоци винаги са били само руснаците. Всички атентати са тяхно дело. Още не можем да се освободим от тяхното робство.

бе убит от македонци по поръчение на руснаците,които не му простиха ,че изгони позорно генерал Каулбарс и прекъсна за няколко години дипломатическите отношения с осбодителко-поробителката царска Русия....

ТОВА Е ЯСНО! ПО - ВАЖНО Е РУСКИТЕ АГЕНТИ И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ ДПС !!! 20 ГОДИНИ ДЪРПАТ ЮЗДИТЕ НА РОМА МЕДИ ДОГАНОВ И ПРИЧИНИХА ОГРОМНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ !!!

Явно отчаянието на руснаците е голямо, щом издъниха главния си резидент в България агент Сава. Така рухна митът (раздухван за балъци), че ДПС е протурска партия. Заставайки на страната на Русия, агент Сава направи ритуално харакири на себе се и на партията си. Крайно време е този тумор да се изреже от България.

А бе озьо,до кога трябва да повтарам че днес освен проруски други партии в БГ НЯМА.Всичките те са част от проекта "мирен преход на БГ към пазарна икономика"(дефиницията е моя) разработен в цк на бкп преди 89г И С РАЗРЕШЕНИЕТО,БЛАГОСЛОВИЯТА и... на съветска русия.

Г-н Костов,това което твърдите ,е вярно толкова,колкото и твърдението,че Вие лично Сте били виновен за положението в България!? ИСТИНАТА е,че в България ИМА и УПРАВЛЯВА една ПАРТИЯ,и ТЯ е НАШАТА ПАРТИЯ! Вашата задача на "политиците","анализаторите","иследователите" е да НАЗОВЕТЕ СЪСТАВА и!!! ВРЕМЕ е!

Не знам дали ДПС е проклятие ,но със сигурност мога да кажа ,че ти си бедствие в така наречената българска демокрацията - Другарю Костов.

Почна борбата, за гласовете на българските турци......!Не случайно, имаше задушевна среща Радан/Местан!Не знам, да се радваме ли или да сме разтревожени........., да не стъпим на "турска мина"?

местан каза на кънев някои неща за пеевски щото кънев не го е страх толкова да да се крие из посолствата не чу ли онова за магистралата

Само може да гадаем, какво са си говорили!Но, похватите вече са ясни, срещи..., след това, няколко дни се, канят "анализатори", да ни обяснят - манипулират ситуацията!А, последствията са на наш гръб!

А дано ама надали!Живея в такъв регион и не ми се вярва това да стане.Циганите при нас се купуват единствено от ДПС тази година започнаха да дават пари и на турците по 70 лв.Обещават се дърва работа и т.н.От няколко години бедните българи и те гласуват за ДПС 70 лв.не са за изтърване.Това е икономическа структура която преди избори инвестира яко за да може после да печели на гърба на българина.

Дали си отива ДПС не зная. Но ,,благодарение "на управниците, като този, от последните 26 години ,България си отива.

Костов каза истината не само за ДПС, а за цялата прогнила политическа система и най - важното, че единствения възход през последните 25г бяха по време на неговото управление. Реформите, които бяха направени тогава и правилния външнополитически курс на страната, осигуриха след това още 4-5г ръст в икономиката и благосъстоянието на народа. След него, некадърниците постепенно отново забавиха развитието на България. Политик и държавник, какъвто не сме имали от времето на Стамболов.

Разпродадохме всичко за стотинки и 3-4 години ядохме парите! Това вече се учи в учебниците на Запад и на Изток как не трябва да се прави!

Задължително ли е простотията на комуниста, да "краси" форума!?

В интерес на истината, Костов даде посоката, но ти нали не искаш комунист, да хареса това?!Не е в идеологията!Друг е въпросът, как се осъществиха / за колко / намеренията му........., преходът, в началото, е винаги "див запад"!

Прекрасна посока- "продавай,продавай,продавай срещу комисионни".

Костов, изпитвал СРАМ!!! - Иване ти твоя срам, отдавна го продаде с " Кремиковци," продаден за 1долар и препродаден за 1милиярд, БГА "Балкан," продаден за СРЕДНО скъп, часовник. Нефто- хим.и т. н. т.Поне си трай в лабораторията, знаем за твоите, велики чудеса за по един долар !

едно си тролчо знае, едно си бае. 1000 пъти му е обяснявано, но той не вдява. Важното е copy/paste опорните си точки.

Обясни ми на мен още веднъж икономическият гений на Мавъра?

Затова, сега е голямата битка в ВСС.

костов има повече познания опит и визия за бъдещето от бсп дпс и герб взети заедно :) и това ги изнервя много :) дори онова плямпало дончева призна че е виждала администрацията да работи целенасочено само при костов

А ТИ КОГА,ЩЕ СПРЕШ ДА СЕ МЕСИШ В ПОЛИТИКАТА???ТАКИВА,КАТО ТЕБ СА ЗА ЗАТВОРА!!!

DIDA

Хубавото при коментарите на Костов е това, че до сега нито едно не се е сбъднало!

Каквото имаше да ни казва и показва Костов вече го видяхме и изпитахме на гърба си. Време е вече да се скрие. Точно от неговите съвети няма нужда.

Каквото и да си пишат руските тролове е факт, че с онази си реч преди Нова година агент Сава се издъни и показа истинското си лице на слуга на Русия. Това ще му изяде главата.

Интересно, когато си пазиш народа от съдбата на пушечното месо си руски трол а когато пишеш подобни глупости, като твоите, какъв си?

България е член на НАТО и това означава, че трябва да сме на страната на съюзниците си. Впрочем, агент Сава използва почти същите думи и изрази като Сидеров. Това дали е случайно? А по време на Варшавския договор, какво беше българската армия?

а сега си отива да дойде ислямиско движение начело с местан подпомаган от Анкара/РАКА/ А цацаров мълчи приел е исляма .Страшното тепърва предстои щом запушиха устата на Сидеров .А ти се радваш че ще има правилен ислям а костов.........

БСП създаде ДПС. На колко години си, че не знаеш това? на 15?

Всеки който пътува из България се натъжава от пустеещите земи. Това е автографа на Костов.

правилно, др-ю Костов! Но ако вие се оттеглите от политиката съвсем, проклятието направо ще отпадне!

Връщай парата от БТК,БГА БАЛКАН ,Кремиковци и още други.Пенсионерите на оня таван горе дето ги прати те чакат да те водят в ада

ДПС пое по правилния път на изчезваща БСП.

ЗА ОЛИГАРХИЯТА КОНКРЕТНО: ЦЕНА И ЦИНИЗЪМ В ПРОДАЖБАТА НА НЕФТОХИМ АД Христо Бурдев

Сега остава да се отървеме от проклятията Костов и ДСБ и всичко ни е точно.

Доколкото си спомням Костов продаваше за левче фирми със борчове за стотици мил.

Схемата с борчове и източване я знаем, класика.

Туш! Точен, право в десетката. Само да престане да мъти главата на Радан Кънев.

Абе Костов,ДПС може и да загубят,може и да не загубят,както е решил Всевишният БОГ-Аллах,ама ти отдавна си загубил всички избори и пак не можем да се отървем от твоето проклето грачене,ти другите партии ги остави-я си кажи за сметките в КТБ,за селфито по седалище на Радан,хайде за старите неща няма да питаме,джипа за 100 бона научи ли се да го караш поне,както виждаш теми дал бог,не преписвай по чужди конспекти

защо Костов да каже за КТБ. Питай Венци Горанов - министъра на финансите (който пие кафе с Пеевски), защо крие доклада?

Той ги загуби изборите, защото същата тази машина на ДС го съсипа по медиите. Само в канибализъм не го обвиниха. Сега всичко се връща, и то тъпкано.

кара иван като се изкаже и форумите избухват...

Стига с този Костов. Народът показа, че гласува както ние му кажем - ето ви цар 2мандата, лапахме - после изкарахме неговия бодигард - ето 2ри мандат пак лапаме. КТБ - чакате ли доклад - ще има да чакате.хахахаха. Българите трябва да плащате нашите високи разходи - вили, яхти, жени, имоти, дворци и др. - гласувайте за ГЕРб и никакъв Костов.

нямаш грижи накрая ще ти пръснем големия шкембак, а с това което излезе от него ще изхраним циганската махала, Свинчо!!!

циганската махала (както и нас с ББ, Цецо и Доган), ще ги храни обикновения работещ българин.

Загрижат ли се изведнъж за България такива политици като Доган, Костов и Станишев, то трябва да знаете, че ни е спукана работата! Ама още не го знаем.

Костов може да заблуди само неговите сектанти. Костов бе издигнат от Доган. Продаде Нефтохим на Газпром без пари и ликвидира България. През 1999 година 58% от българската рафинерия Нефтохим-АД Бургас беше продадена на Лукойл от правителството на ОДС с премиер Иван Костов за 101 милиона долара.

един политик от тия...действащите в момента от неговото ниво ...

По голям мизерник, няма прав си.

За защитниците на Костов - той управлява с ДПС в коалиция, хариза чрез приватизация, най-печелившите предприятия, за колко е друг въпрос....., разцепи СДС и прокара американските интереси в страната!Халал да ви е, по костовски!

Единствено той управлява без дпс ,лъжлив идиот-червенотролест.

Да ,с Лютви Местан като депутат в СДС,много си плиткоумен,костовистче

Напиши в гугъл - ОДС!Там си пише.....!

Значи той е ДПС бе лумпен. Елементарно!

Тези гениални съждения ли сътвори червената ти атакаджийска главица?! Прочете ли въобще какво е говорил Костов? Жалки твари сте родоотстъпници български....

Да, четох!Ти?Нещо по темата ли имаш да казваш или ще се обиждаш?