Коментари - Трима депутати и Местан напускат групата на ДПС | Днес.dir.bg

Трима депутати и Местан напускат групата на ДПС

Четирима депутати от ДПС начело с Лютви Местан напускат парламентарната група. Нова партия ще има само, ако електоратът пожелае.

Обратно в новината

Коментари - Трима депутати и Местан напускат групата на ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Местан от групата на ДПС излизат Хюсеин Хафъзов, Айдоан Али и Шабанали Ахмед. Очакват към тях да се присъединят още. +Юмер от Кърджали - на съд за предателство . Турция не е моята държава и аз не я признавам

Тримата глупака и папагала на Ердоган. Който посяга на България, Бог ( Всевишният), ще го накаже!

местан идва от местене. мести се от една парламентарна група в друга

български политик потърси убежище в турско посолство, за да докладва, че колегата му го гони от партията. Защо докладва - защото работи за Турция. Та той е отличник в работата си - първи в света изтича до тв камерите и защити делото със сваления самолет, още докато светът очакваше да се разбере дали е навлизал в турското пространство. Отличник е защото всеки път държи протурски и антибългарски речи от трибуната на българския парламент. Отличник е защото следи и контролира, и открива джамии на християнска територия, открива джамии за нов електорат -циганския. И ДЕ ДА ИДЕ ЧОВЕКЪТ - ПРИ ШЕФОВЕТЕ СИ! ДА СЕ ОПЛАЧЕ ОТ КОЛЕГАТА СИ. Нооо има достъп до камери, до национална трибуна за антинационална пропаганда - рови с пръчка раните от преименуването на иначе работливите, простовати, капсулирани от внушени страхове български мюсюлмани, които мирно съжителстват и търсят прехрана, и имат всички права и достъп до образование и здравеопазване. Но в парламента ни го изслушват блеейки. ЛЕЛЕ, АКО СТАНАТ ДА ВИДЯТ ТОВА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ 1890 ДО 1940г - било то русофили, русофоби, царисти, ..... Какви разпалени патриоти сме имали!!!

България и всички останали партии трябва да си сътрудничат с Ахмед Доган! България трябва да избере по-малкото зло! * Доган е опасен! Но абсолютно пагубна за България би била турска радикална партия, основана от Местан (слугата на Ердоган и Давутоглу), Хафъзов (радикален турски фашист), Касим Дал (основател и член на терористичното Турското Националноосвободително Движение в България) и Шабанали (ислямистки проповедник)

'Преди Момчилград, Местан бе на възпоменателната церемония в село Могиляне пред гроба на убитото момиченце. Той бе в компанията на група турски дипломати, водени от посланика Сюлейман Гьокче."

Потомствените еничари са най - опасни за Родината.Те трябва да бъдат елиминирани със всички възможни средства , при всеки удобен случай.

Този пак използва български думи на които не разбира значението. Той не е подавал оставка, никой не му е искал оставката, изхвърлиха го като мръсно коте, а той говори за оставки.

когато в зората на демокрацията имаше запитване до Конституционния съд дали ДПС е етническа партия - там членовете ѝ почти без изключение казаха - не може да се закрие - тя е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, не е етническа. Проверете - почти всички членове тогава в Конситуционния съд бяха доказани ченгета. Ето защо трябваше лустрация - сега им сърбаме попарата комунистическа.

В случай, че територии от България бъдат отцепени, там за ръководители в никакъв случай няма да бъдат назначени досегашни кадри от ДПС. Там ще бъдат назначени за управители съвсем различни хора. Това ще са със сигурност турци от самата Турция. Без изключение! Абсолютно съм убеден, че списъкът с новите валии е вече изготвен и той стои в нужното чекмедже в Анкара. И съм абсолютно сигурен, че там не се мъдри нито едно име от бивши или настоящи кадри на ДПС. Нашите депесари се смятат от турците за мекушави, недостатъчно правоверни, лоши управници, хора, които освен да грабят и да правят далавери на друго не са способни и т.н. и т.н. Така, че който си храни някакви илюзии, че след предаването на български територии към Турция, след това той ще бъде назначен там за валия, жестоко се заблуждава. Нищо подобно. Тези хора от ДПС, които хипотетично работят против националния интерес на България несъмнено се ръководят от идеята, че българите са втори сорт хора. Но те могат да бъдат абсолютно сигурни, че в тяхната любима Турция те самите минават за втори или даже за трети сорт хора. Това се нарича карма. В новата държава, тези хора, които досега най-усърдно са се борили за отцепването на територии, ще бъдат третирани като втори или като трети сорт хора. Те няма да бъдат желани там. И това ще им бъде показано съвсем недвусмислено. Така, че ако се развие този сценарий тези, които са работили най-старателно и прилежно по него, няма да могат да си намерят след това място под слънцето нито в България, нито в Турция.

Какви цепки ти са в главата бе тъпанар. Готов си ей така да унищожиш БГ. Заради такива като теб БГ е била 500 год. под турско робство. Заради такива като теб парламента е пълен с всякаква екзотична и ориенталска измет!

ДРУГИТЕ ЕТНОСИ /ЦИГАНИ ИЛИ ЕВРЕИ/ ИЛИ ВАРИАНТИ, СЕ ТЪРСЯТ НОВИ ЕТНОСИ ИЛИ ВАРИАНТИ

ТЕЗИ ДОКАЗАХА, ЧЕ СА НЕБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, И НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА, НЕ ЗА БА ВНА. И ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА РУСКО ВЛИЯНИЕ СЪЩО. НИКАКЪВ КОМПРОМИС !!

ЩЕ СТАНА ПОЛИТИК, ПА КОЙТО ИСКА ДА МИ СЕ СМЕЕ

Да, Пол съм и не се срамувам от името си, но ти защо се срамуваш да се наречеш "КОМУНИСТ" ? и още защо столлетната партия си смени името от КОМУНИСТИЧЕСКА на ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКА ? Мимикрия или срам??????

Доган и Местан са от едно и също комунистическо змииско котило. Доган да бъде изгонен в Сибир при Путлер , Местан в Анадола при Ердоган.България е в Европа .Най вярното социологическо проучване е ГРАНИЦАТА .Българския народ иска да живее цивилизовано по Европейски.Затова говори ГРАНИЦАТА,никой не желае да живее или работи в Турция или Русия .Така че всички туркомани и русофили сте бита карта .Цял свят с риск за живота бягат в САщ и Европа ,комунистите от ДС ни лъготат че в Сибир и Азия е по добър живота . Пълни комунистически олигофрени.

Не е луд който яде баницата ,луд е този който му я дава .Другаря Орешков с БСП ,Атака и ДПС ,продаде България на Турците (заради пари и власт. Сега пак тези престъпници правят ортаклък със "спасителя " на бг Ахмед Доган.

ТИ ЗАЩО СИ Пол?сменил си си пола ли?ЧЕ СЕ ТУРЧЕЕШ Е ЯСНО ,ИВАН ВАЗОВ Е СЪЗДАЛ ГЕРОЙ В ПОДИГОТО ,ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ,ТА И СЛЕД 100 ГОДИНИ ДА ВИ РАЗПОЗНАВАМЕ

Да ме прости АЛЛАХ, а ме те КРЕТЕНИТЕ В БГ надминаха тези е Турция!

Като им чета имената та се чудя турският парламент ли ще напускат тия или българският?

...Местан - какво дири в турското посолство??? Нали сме в България, нали са по-българи от българите тези гнусни турци, с нетурската им партия. Абе защо я търпим тази сган, бе, народе - Местан, Доган и сие????

Не мога да разбера тази подкрепа за Местан от българите във форума.Това,че е готов да служи на Турция/ако вече не се е цанил за това/ или,че честно се обявява за турски резидент в България.Местан идва от МАСТИЯ и се подкрепя от българските и турски мастии у нас.

Значи вече освен про-турска ще имаме официална и парламентарно представена джихадиска партия в БГ. Браво!

партията никога НЕ е била ПРО-турска, а чиста ТУРСКА партия - турски тумор в законодателния орган на България. Това, че кучетата се ядат едно друго в момента, няма никакво значение - нито един от тях не е там за доброто на България.

Ахмед Доган(агент Сава) има 100% подкрепа на комунистите в България . 100% от Българския народ го ненавижда.Тска че комунистите сами си вкарват автогол. Комунистическата злоба и безисходица води до лудост и идиотизъм за такава група от примати.!!!

Усещате ли, че ДПС започва да се разбива и ще изчезне лека по-лека? И всичко това се случва след няколко изказвания на полковник Николай Марков и д-р Валентин Вацев.

KIDE SA DEPUTATİTE. OT DPS.--OT SİLİSTRA. SHUMEN RAZGRAD DA DADAT RAMO NA GN. MESTAN. TOVA E GAVRA S TURSKİYA NAROD. V BG.

ТУРСКИ НАРОД има под южната ни граница - ако имате претенции за наместници във властта, ще ви извозим безплатно, а вашата антибългарска партия най-после ще и се случи случка. Вашите хора няма да ги пипаме, но българите членуващи в тази партия, ще бъдат набити на кол живи, първо ще е прасето Пеевски!

Хей,АНТИ - демократе отивате си безвъзвратно с вашия азиятски комунизъм. Най добре ще е да се обединят,Атака,ДПС и БСП ,така по бързо ще идат в небитието. Но с този хот на Доги и реакцията на комунистите инерцията към пропаста и смърта е страхотна .Пожелавам вИ успех.

Местан, Шабанали и Хафъзов са се заканили да изритат Доган от ДПС и сараите му! Доган скоро ще остане на улицата без пукната пара! Този път Доган си намери майстора. Хафъзов бил направо бесен и едвам го удържали да не влезе с ритници в сараите!

Местан се кани да прави партия с радикалния турския фашист Хафъзов, която партия да е подчинена на радикалните турските фашисти-неоосманисти Ердоган и Давутоглу! Хюсеин Хафъзов, интервю за един от водещите български вестници, 4 ноември 2014 "Аз принадлежа на великия турски народ и се гордея с историята на Великата Османска империя. България на три морета, че какъв повод за гордост е това, Османската империя пет века е била на 10 морета, а България 20 години на три, въобще няма база за сравнение. Аз самият съм пряк потомък на пророка Мохамед, Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни, ето тези три имена ме изпълват с гордост, че съм част от великия турски народ" Хюсеин Хафъзов на митинг в Чорлу, Турция "Велик Турски народе. Тебе те очакват Родопите, Айтоското поле, Тракия , Лудогорието. Всичко това е твое, твоя територия" Хюсеин Хафъзов, 15 май 2015 "Хюсеин Хафъзов, обаче излезе на трибуната и заяви: Нека мюсюлманите реагират на обидите като се вслушат в цитати от Корана. Така ще защитим нашия пророк Мохамед" Хюсеин Хафъзов, от трибуната на Българския Парламент, 15 февруари 2014 "Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган", заяви Хюсеин Хафъзов в парламента".

Ще му купя еднопосочен билет за южната ни "ПРИЯТЕЛСКА" съседка. Да се обади.

Маската на Ахмед Доган за пореден път падна:агент Сава ,агент ДС,двоен агент(според ситуацията) на Турция и КГБ (Русия). Проклятието на България с неговото ДПС.Маските паднаха на БСП и Атака,след като изкараха Доган герой .

898 KAK MOJE TAKIV VANDALİZAM. KADE E RAKIVODSTVOTO NA DPS.TOVA SA STALİNİSTKİ METODİ. KIKVO İSKA DA PRAVİ DOGAN.

Струва ми се, че БГ върви по стъпките на Кипър и съществува реална опасност да загубим Родопите, а и не само тях. С два разбити самолета и няколко ръждясали танка не може изобщо да се говори за национална сигурност и безопасност!

те са го измислили МНОООГО по-хитро превземането ни - с циганизация и турцизация българската нация изчезва, младите напускат, почни никой не ражда - айде направи сметката след 20 години само на една майка българка, колко циганки и туркини ще раждат, ами след 30, 40 .... Сещаш ли се как сегашните 7 милиона, след 20 години стават 6 милиона турци и цигани... какви самолети, какви танкове всичко е изчислено как ще стане и кой ще управлява

Време е да се създаде истинска българска партия,стига с тези дпс-та, атаки и разни дс проекти.Българска партия с широка народна подкрепа

Помаците и мохамеданите в България в по-голямата си част са национални предатели от времето на османската окупация за да спасят мизерния си животец. Национални предатели втори път са тези политици със сегашните си действия. ЗАЩО НЕ СА ДЕПОРТИРАНИ ВЕЧЕ И ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ СОБСТВЕНОСТ В България

що за абсурд!?! Чии права са нарушени, чии свободи в България, за да съществува АНТИБЪЛГСКА парития с абсурдното заглавие Движение за права и свободи???? Що за народ сме да търпим 25 години Турция да си развява байрака и да потропва с ятагана от трибуната на Народното ни събрание?????? Аз призовавам тази партия да излезе в Европа и ако докаже, че електоратът им е с нарушени права и свободи - да остане, иначе обаче да си понесат законовите последствия за 25 годишната антибългарска политика.

На Коледа целият български народ празнуваше и масово си превключвахме каналите на празничните праграми. За това какво става с Местан и Доган изобщо не искахме и да чуем. Като си пееш Пенке ле, кой ли ме слуша?

Троловете, много сте бързи - за нула време ми изтрихте коментара

"екзетни" да се чете "екзактни"

Много интересно радикално крило се отцепва от ДПС !

Да попитам-защо само за турците имаше възродителен процес, а за другите етноси в България нямаше. Отговорът е, че ако "би мирно седяло, не би чудо видяло". Турският народ е добър и работлив, както и българският, но има една част от турците, които тръпката им е да са вечно в разпри, мафиотски игри и борби. Щастливи, когато са заядливи.

То възродителен процес нямаше. Много от помохамеданчените Българи не бяха доволни от България а беше забранено да напускаш границите. Тогава бай Тошо им разреши ако желаят да вървят където искат и те си разпродадоха имотите на безценица и отидоха в Турция. И като видяха че там не ги приеха се върнаха, но за жалост бедни. Това им бе Проблема

Не вярвам нито на Доган, нито на Местан. Аз съм доста добър психолог и дълбоко в себе си усещам разиграване на театър между Догани и Местан, с една единствена цел - спечелване на девиденти за себе си. Това е театър, пагубен за България, който се разиграва още от времето на Тодор Живков. Чудя се само на достойнството на българите, членуващи и работещи в тази партия. Тук чета изказвания от рода,че единственият политик, мислещ за България е Доган. Истината е тая,че Доган и Местан МИСЛЯТ единствено за собственото си благополучие и за стореното до сега на българския народ един ден ще си плащат. Догане и Местане, свийте се в собствената си бърлога и дайте възможност на българското правителство да работи за добруването на народа ни. Имате претенции, че сте с европейско мислене. Докажете го.

Какво по-добро за България от разцепване и респ. отслабване на турската партия дпс????? Естествено поръчкова мрежа са недоволни,защото американското посолство е недоволно също.

КОИ СА ТЕЗИ ОТ ТУРСКАТА ПАРТИЯ????? ДА ИЗРЕДИМ ЛИ ХИЛЯДИ ИМЕНА С ДЕКЛАРИРАН ЕТНОС "БГ" НО СА В ТУРСКАТА ПАРТИЯ

И като изредиш хиляди имена с деклариран етнос "БГ", то след всяко име да се слага пояснението "интересчия и еничар"

НА ТЕЗИ ,ДА ИМ СЕ ХАКНАТ ТЕЛЕФОНИТЕ И 24/7 ДА СА НА ПОДСЛУШВАНЕ В ДАНС ,ЯСНО Е ЧЕ НИКОГА 5 ПАРИ НЕ СА ДАВАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Защо местан търси помощ в турското посолство , а не в МВР или някое посолство на страна от европейския съюз - това навежда на мисълта че той работи за турция не за България или ЕС.

От самото си създаване, ДПС работи за Турция. А Лютвито, за това да е валия на Родопите. Истината е, че е радикален ислямист, мразещ българските "турци" и затова ислямизира циганите в България.

Всяко разделение в народа и в ПОЛИТИЦИТЕ е пагубно за България. Съединението прави силата. Политиците и журналистите, МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ ,А НЕ ЗА ПАРИТЕ СИ.

Хахахаха, Политиците много добре знаят че съединението прави силата и точно заради това ни разделят за да могат да ни управляват. Не бъди наивен.

От всичко ставащо ДО СЕГА е време най-после българските политици да си направят извод - само ОБЕДИНЕНИЕТО ЩЕ СПАСИ България, в противен случай ни чака съдбата на Сирия. До сега за всяка предложена инициатива за по-доброто на държавата ни се ДАВАШЕ ОГРОМЕН ОТПОР. Българи, слепи ли сте, това, че се ПРОДАВАТЕ работи срещу вас и вашите деца. ПОЛИТИЦИТЕ, опомнете се!!!

Всяка разправия в ДПС е от полза на България!

Шоуто е неописуемо! Страхотен коледен подарък ни направиха от ДПС - разцепление! Не съм вярвал, че ще го доживея! По Коледа наистина стават чудеса!!!

Много добре направи Доган че разкара това мазно петно. Как може български политик да търси сигурност в турско послоство. И тези ш. турци до кога ще ми реват за възродителния процес , комунистите са избили много повече българи. Да не говорим всъшност каква беше истинската причина за т.н. възродителен процес, тогава нашите съюзници от НАТО ни бяха спретнали една Българска Босна , защо толкова години нито един политик или който и да е не излезе да го каже!!!

Да.Или поне както е в официалните сводки -един "втори Кипър".

На Доганя като му е толкова мила Русията, да си ходи в Моската!

А ти към Анкара!

Темата знаеш ли я, или ти да си кажеш все пак

Където търсиш сигурността си, с него си. Местане. Това е истината. За турците си играл, при тях търсиш сигурността си. Няма чак такива балъци, каквито търсиш в България.

Няма по-толерантен и глупав народ от нас. Турците 138 години си живеят с нас, и ние нищо лошо никога не сме им правили нищо,че са ни тероризирали 5 века,и сега можеше да сме много повече млн. Сега те явно ще ни забият братски нож в гърба. С циганите също не се отнасяме лошо,храним ги, толерираме ги, оставяме ги да ни крадат. Спасихме евреите от газовите камери на Хитлер. Приехме западната демократична сволач като братя, а те също ни забиха нож в гърба. Няма по-големи идиоти от нас. докато не се научи прости бг народ кой ти е приятел и съюзник,и кой не добро няма да види. И политиците ги търпим,а те вредят вече брутално и опасно за живота.

оня Кратун дето разправя за стабилността се покри щом анализаторите се покрира сметай за какви космически пари става въпрос?Медийната машина ДПС подкупи всичко наред мълчание на агнетата.Не смее да се намеси никой не смеят да изцвилят даже ,толкова са купени и правнуците осигуриха с тия пари

Можеше да си избереш и друг НИК! Като например: Неграмотният малоумник от Долно Нанагорнище!

Абе тук някакви безсмислени за мен спорове кой какви интереси защитавал, дали на Русия , дали на САЩ, дали на Турция .... основния проблем е, че никой политик не защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ 1 За какво са ни тогава тия хора? Защо ги търпим да им плащаме заплати и скъпа издръжка?

султана от сарая се натиска да е по българин от българите.Гледаш ли на къде бие то къде се пука?

Дефинирай ги тези прословути бг интереси. И как и с кой да ги постигнем.

Коментари - Трима депутати и Местан напускат групата на ДПС | Днес.dir.bg

Трима депутати и Местан напускат групата на ДПС

Четирима депутати от ДПС начело с Лютви Местан напускат парламентарната група. Нова партия ще има само, ако електоратът пожелае.

Обратно в новината

Коментари - Трима депутати и Местан напускат групата на ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Местан от групата на ДПС излизат Хюсеин Хафъзов, Айдоан Али и Шабанали Ахмед. Очакват към тях да се присъединят още. +Юмер от Кърджали - на съд за предателство . Турция не е моята държава и аз не я признавам

Тримата глупака и папагала на Ердоган. Който посяга на България, Бог ( Всевишният), ще го накаже!

местан идва от местене. мести се от една парламентарна група в друга

български политик потърси убежище в турско посолство, за да докладва, че колегата му го гони от партията. Защо докладва - защото работи за Турция. Та той е отличник в работата си - първи в света изтича до тв камерите и защити делото със сваления самолет, още докато светът очакваше да се разбере дали е навлизал в турското пространство. Отличник е защото всеки път държи протурски и антибългарски речи от трибуната на българския парламент. Отличник е защото следи и контролира, и открива джамии на християнска територия, открива джамии за нов електорат -циганския. И ДЕ ДА ИДЕ ЧОВЕКЪТ - ПРИ ШЕФОВЕТЕ СИ! ДА СЕ ОПЛАЧЕ ОТ КОЛЕГАТА СИ. Нооо има достъп до камери, до национална трибуна за антинационална пропаганда - рови с пръчка раните от преименуването на иначе работливите, простовати, капсулирани от внушени страхове български мюсюлмани, които мирно съжителстват и търсят прехрана, и имат всички права и достъп до образование и здравеопазване. Но в парламента ни го изслушват блеейки. ЛЕЛЕ, АКО СТАНАТ ДА ВИДЯТ ТОВА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ 1890 ДО 1940г - било то русофили, русофоби, царисти, ..... Какви разпалени патриоти сме имали!!!

България и всички останали партии трябва да си сътрудничат с Ахмед Доган! България трябва да избере по-малкото зло! * Доган е опасен! Но абсолютно пагубна за България би била турска радикална партия, основана от Местан (слугата на Ердоган и Давутоглу), Хафъзов (радикален турски фашист), Касим Дал (основател и член на терористичното Турското Националноосвободително Движение в България) и Шабанали (ислямистки проповедник)

'Преди Момчилград, Местан бе на възпоменателната церемония в село Могиляне пред гроба на убитото момиченце. Той бе в компанията на група турски дипломати, водени от посланика Сюлейман Гьокче."

Потомствените еничари са най - опасни за Родината.Те трябва да бъдат елиминирани със всички възможни средства , при всеки удобен случай.

Този пак използва български думи на които не разбира значението. Той не е подавал оставка, никой не му е искал оставката, изхвърлиха го като мръсно коте, а той говори за оставки.

когато в зората на демокрацията имаше запитване до Конституционния съд дали ДПС е етническа партия - там членовете ѝ почти без изключение казаха - не може да се закрие - тя е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, не е етническа. Проверете - почти всички членове тогава в Конситуционния съд бяха доказани ченгета. Ето защо трябваше лустрация - сега им сърбаме попарата комунистическа.

В случай, че територии от България бъдат отцепени, там за ръководители в никакъв случай няма да бъдат назначени досегашни кадри от ДПС. Там ще бъдат назначени за управители съвсем различни хора. Това ще са със сигурност турци от самата Турция. Без изключение! Абсолютно съм убеден, че списъкът с новите валии е вече изготвен и той стои в нужното чекмедже в Анкара. И съм абсолютно сигурен, че там не се мъдри нито едно име от бивши или настоящи кадри на ДПС. Нашите депесари се смятат от турците за мекушави, недостатъчно правоверни, лоши управници, хора, които освен да грабят и да правят далавери на друго не са способни и т.н. и т.н. Така, че който си храни някакви илюзии, че след предаването на български територии към Турция, след това той ще бъде назначен там за валия, жестоко се заблуждава. Нищо подобно. Тези хора от ДПС, които хипотетично работят против националния интерес на България несъмнено се ръководят от идеята, че българите са втори сорт хора. Но те могат да бъдат абсолютно сигурни, че в тяхната любима Турция те самите минават за втори или даже за трети сорт хора. Това се нарича карма. В новата държава, тези хора, които досега най-усърдно са се борили за отцепването на територии, ще бъдат третирани като втори или като трети сорт хора. Те няма да бъдат желани там. И това ще им бъде показано съвсем недвусмислено. Така, че ако се развие този сценарий тези, които са работили най-старателно и прилежно по него, няма да могат да си намерят след това място под слънцето нито в България, нито в Турция.

Какви цепки ти са в главата бе тъпанар. Готов си ей така да унищожиш БГ. Заради такива като теб БГ е била 500 год. под турско робство. Заради такива като теб парламента е пълен с всякаква екзотична и ориенталска измет!

ДРУГИТЕ ЕТНОСИ /ЦИГАНИ ИЛИ ЕВРЕИ/ ИЛИ ВАРИАНТИ, СЕ ТЪРСЯТ НОВИ ЕТНОСИ ИЛИ ВАРИАНТИ

ТЕЗИ ДОКАЗАХА, ЧЕ СА НЕБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, И НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА, НЕ ЗА БА ВНА. И ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА РУСКО ВЛИЯНИЕ СЪЩО. НИКАКЪВ КОМПРОМИС !!

ЩЕ СТАНА ПОЛИТИК, ПА КОЙТО ИСКА ДА МИ СЕ СМЕЕ

Да, Пол съм и не се срамувам от името си, но ти защо се срамуваш да се наречеш "КОМУНИСТ" ? и още защо столлетната партия си смени името от КОМУНИСТИЧЕСКА на ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКА ? Мимикрия или срам??????

Доган и Местан са от едно и също комунистическо змииско котило. Доган да бъде изгонен в Сибир при Путлер , Местан в Анадола при Ердоган.България е в Европа .Най вярното социологическо проучване е ГРАНИЦАТА .Българския народ иска да живее цивилизовано по Европейски.Затова говори ГРАНИЦАТА,никой не желае да живее или работи в Турция или Русия .Така че всички туркомани и русофили сте бита карта .Цял свят с риск за живота бягат в САщ и Европа ,комунистите от ДС ни лъготат че в Сибир и Азия е по добър живота . Пълни комунистически олигофрени.

Не е луд който яде баницата ,луд е този който му я дава .Другаря Орешков с БСП ,Атака и ДПС ,продаде България на Турците (заради пари и власт. Сега пак тези престъпници правят ортаклък със "спасителя " на бг Ахмед Доган.

ТИ ЗАЩО СИ Пол?сменил си си пола ли?ЧЕ СЕ ТУРЧЕЕШ Е ЯСНО ,ИВАН ВАЗОВ Е СЪЗДАЛ ГЕРОЙ В ПОДИГОТО ,ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ,ТА И СЛЕД 100 ГОДИНИ ДА ВИ РАЗПОЗНАВАМЕ

Да ме прости АЛЛАХ, а ме те КРЕТЕНИТЕ В БГ надминаха тези е Турция!

Като им чета имената та се чудя турският парламент ли ще напускат тия или българският?

...Местан - какво дири в турското посолство??? Нали сме в България, нали са по-българи от българите тези гнусни турци, с нетурската им партия. Абе защо я търпим тази сган, бе, народе - Местан, Доган и сие????

Не мога да разбера тази подкрепа за Местан от българите във форума.Това,че е готов да служи на Турция/ако вече не се е цанил за това/ или,че честно се обявява за турски резидент в България.Местан идва от МАСТИЯ и се подкрепя от българските и турски мастии у нас.

Значи вече освен про-турска ще имаме официална и парламентарно представена джихадиска партия в БГ. Браво!

партията никога НЕ е била ПРО-турска, а чиста ТУРСКА партия - турски тумор в законодателния орган на България. Това, че кучетата се ядат едно друго в момента, няма никакво значение - нито един от тях не е там за доброто на България.

Ахмед Доган(агент Сава) има 100% подкрепа на комунистите в България . 100% от Българския народ го ненавижда.Тска че комунистите сами си вкарват автогол. Комунистическата злоба и безисходица води до лудост и идиотизъм за такава група от примати.!!!

Усещате ли, че ДПС започва да се разбива и ще изчезне лека по-лека? И всичко това се случва след няколко изказвания на полковник Николай Марков и д-р Валентин Вацев.

KIDE SA DEPUTATİTE. OT DPS.--OT SİLİSTRA. SHUMEN RAZGRAD DA DADAT RAMO NA GN. MESTAN. TOVA E GAVRA S TURSKİYA NAROD. V BG.

ТУРСКИ НАРОД има под южната ни граница - ако имате претенции за наместници във властта, ще ви извозим безплатно, а вашата антибългарска партия най-после ще и се случи случка. Вашите хора няма да ги пипаме, но българите членуващи в тази партия, ще бъдат набити на кол живи, първо ще е прасето Пеевски!

Хей,АНТИ - демократе отивате си безвъзвратно с вашия азиятски комунизъм. Най добре ще е да се обединят,Атака,ДПС и БСП ,така по бързо ще идат в небитието. Но с този хот на Доги и реакцията на комунистите инерцията към пропаста и смърта е страхотна .Пожелавам вИ успех.

Местан, Шабанали и Хафъзов са се заканили да изритат Доган от ДПС и сараите му! Доган скоро ще остане на улицата без пукната пара! Този път Доган си намери майстора. Хафъзов бил направо бесен и едвам го удържали да не влезе с ритници в сараите!

Местан се кани да прави партия с радикалния турския фашист Хафъзов, която партия да е подчинена на радикалните турските фашисти-неоосманисти Ердоган и Давутоглу! Хюсеин Хафъзов, интервю за един от водещите български вестници, 4 ноември 2014 "Аз принадлежа на великия турски народ и се гордея с историята на Великата Османска империя. България на три морета, че какъв повод за гордост е това, Османската империя пет века е била на 10 морета, а България 20 години на три, въобще няма база за сравнение. Аз самият съм пряк потомък на пророка Мохамед, Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни, ето тези три имена ме изпълват с гордост, че съм част от великия турски народ" Хюсеин Хафъзов на митинг в Чорлу, Турция "Велик Турски народе. Тебе те очакват Родопите, Айтоското поле, Тракия , Лудогорието. Всичко това е твое, твоя територия" Хюсеин Хафъзов, 15 май 2015 "Хюсеин Хафъзов, обаче излезе на трибуната и заяви: Нека мюсюлманите реагират на обидите като се вслушат в цитати от Корана. Така ще защитим нашия пророк Мохамед" Хюсеин Хафъзов, от трибуната на Българския Парламент, 15 февруари 2014 "Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган", заяви Хюсеин Хафъзов в парламента".

Ще му купя еднопосочен билет за южната ни "ПРИЯТЕЛСКА" съседка. Да се обади.

Маската на Ахмед Доган за пореден път падна:агент Сава ,агент ДС,двоен агент(според ситуацията) на Турция и КГБ (Русия). Проклятието на България с неговото ДПС.Маските паднаха на БСП и Атака,след като изкараха Доган герой .

898 KAK MOJE TAKIV VANDALİZAM. KADE E RAKIVODSTVOTO NA DPS.TOVA SA STALİNİSTKİ METODİ. KIKVO İSKA DA PRAVİ DOGAN.

Струва ми се, че БГ върви по стъпките на Кипър и съществува реална опасност да загубим Родопите, а и не само тях. С два разбити самолета и няколко ръждясали танка не може изобщо да се говори за национална сигурност и безопасност!

те са го измислили МНОООГО по-хитро превземането ни - с циганизация и турцизация българската нация изчезва, младите напускат, почни никой не ражда - айде направи сметката след 20 години само на една майка българка, колко циганки и туркини ще раждат, ами след 30, 40 .... Сещаш ли се как сегашните 7 милиона, след 20 години стават 6 милиона турци и цигани... какви самолети, какви танкове всичко е изчислено как ще стане и кой ще управлява

Време е да се създаде истинска българска партия,стига с тези дпс-та, атаки и разни дс проекти.Българска партия с широка народна подкрепа

Помаците и мохамеданите в България в по-голямата си част са национални предатели от времето на османската окупация за да спасят мизерния си животец. Национални предатели втори път са тези политици със сегашните си действия. ЗАЩО НЕ СА ДЕПОРТИРАНИ ВЕЧЕ И ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ СОБСТВЕНОСТ В България

що за абсурд!?! Чии права са нарушени, чии свободи в България, за да съществува АНТИБЪЛГСКА парития с абсурдното заглавие Движение за права и свободи???? Що за народ сме да търпим 25 години Турция да си развява байрака и да потропва с ятагана от трибуната на Народното ни събрание?????? Аз призовавам тази партия да излезе в Европа и ако докаже, че електоратът им е с нарушени права и свободи - да остане, иначе обаче да си понесат законовите последствия за 25 годишната антибългарска политика.

На Коледа целият български народ празнуваше и масово си превключвахме каналите на празничните праграми. За това какво става с Местан и Доган изобщо не искахме и да чуем. Като си пееш Пенке ле, кой ли ме слуша?

Троловете, много сте бързи - за нула време ми изтрихте коментара

"екзетни" да се чете "екзактни"

Много интересно радикално крило се отцепва от ДПС !

Да попитам-защо само за турците имаше възродителен процес, а за другите етноси в България нямаше. Отговорът е, че ако "би мирно седяло, не би чудо видяло". Турският народ е добър и работлив, както и българският, но има една част от турците, които тръпката им е да са вечно в разпри, мафиотски игри и борби. Щастливи, когато са заядливи.

То възродителен процес нямаше. Много от помохамеданчените Българи не бяха доволни от България а беше забранено да напускаш границите. Тогава бай Тошо им разреши ако желаят да вървят където искат и те си разпродадоха имотите на безценица и отидоха в Турция. И като видяха че там не ги приеха се върнаха, но за жалост бедни. Това им бе Проблема

Не вярвам нито на Доган, нито на Местан. Аз съм доста добър психолог и дълбоко в себе си усещам разиграване на театър между Догани и Местан, с една единствена цел - спечелване на девиденти за себе си. Това е театър, пагубен за България, който се разиграва още от времето на Тодор Живков. Чудя се само на достойнството на българите, членуващи и работещи в тази партия. Тук чета изказвания от рода,че единственият политик, мислещ за България е Доган. Истината е тая,че Доган и Местан МИСЛЯТ единствено за собственото си благополучие и за стореното до сега на българския народ един ден ще си плащат. Догане и Местане, свийте се в собствената си бърлога и дайте възможност на българското правителство да работи за добруването на народа ни. Имате претенции, че сте с европейско мислене. Докажете го.

Какво по-добро за България от разцепване и респ. отслабване на турската партия дпс????? Естествено поръчкова мрежа са недоволни,защото американското посолство е недоволно също.

КОИ СА ТЕЗИ ОТ ТУРСКАТА ПАРТИЯ????? ДА ИЗРЕДИМ ЛИ ХИЛЯДИ ИМЕНА С ДЕКЛАРИРАН ЕТНОС "БГ" НО СА В ТУРСКАТА ПАРТИЯ

И като изредиш хиляди имена с деклариран етнос "БГ", то след всяко име да се слага пояснението "интересчия и еничар"

НА ТЕЗИ ,ДА ИМ СЕ ХАКНАТ ТЕЛЕФОНИТЕ И 24/7 ДА СА НА ПОДСЛУШВАНЕ В ДАНС ,ЯСНО Е ЧЕ НИКОГА 5 ПАРИ НЕ СА ДАВАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Защо местан търси помощ в турското посолство , а не в МВР или някое посолство на страна от европейския съюз - това навежда на мисълта че той работи за турция не за България или ЕС.

От самото си създаване, ДПС работи за Турция. А Лютвито, за това да е валия на Родопите. Истината е, че е радикален ислямист, мразещ българските "турци" и затова ислямизира циганите в България.

Всяко разделение в народа и в ПОЛИТИЦИТЕ е пагубно за България. Съединението прави силата. Политиците и журналистите, МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ ,А НЕ ЗА ПАРИТЕ СИ.

Хахахаха, Политиците много добре знаят че съединението прави силата и точно заради това ни разделят за да могат да ни управляват. Не бъди наивен.

От всичко ставащо ДО СЕГА е време най-после българските политици да си направят извод - само ОБЕДИНЕНИЕТО ЩЕ СПАСИ България, в противен случай ни чака съдбата на Сирия. До сега за всяка предложена инициатива за по-доброто на държавата ни се ДАВАШЕ ОГРОМЕН ОТПОР. Българи, слепи ли сте, това, че се ПРОДАВАТЕ работи срещу вас и вашите деца. ПОЛИТИЦИТЕ, опомнете се!!!

Всяка разправия в ДПС е от полза на България!

Шоуто е неописуемо! Страхотен коледен подарък ни направиха от ДПС - разцепление! Не съм вярвал, че ще го доживея! По Коледа наистина стават чудеса!!!

Много добре направи Доган че разкара това мазно петно. Как може български политик да търси сигурност в турско послоство. И тези ш. турци до кога ще ми реват за възродителния процес , комунистите са избили много повече българи. Да не говорим всъшност каква беше истинската причина за т.н. възродителен процес, тогава нашите съюзници от НАТО ни бяха спретнали една Българска Босна , защо толкова години нито един политик или който и да е не излезе да го каже!!!

Да.Или поне както е в официалните сводки -един "втори Кипър".

На Доганя като му е толкова мила Русията, да си ходи в Моската!

А ти към Анкара!

Темата знаеш ли я, или ти да си кажеш все пак

Където търсиш сигурността си, с него си. Местане. Това е истината. За турците си играл, при тях търсиш сигурността си. Няма чак такива балъци, каквито търсиш в България.

Няма по-толерантен и глупав народ от нас. Турците 138 години си живеят с нас, и ние нищо лошо никога не сме им правили нищо,че са ни тероризирали 5 века,и сега можеше да сме много повече млн. Сега те явно ще ни забият братски нож в гърба. С циганите също не се отнасяме лошо,храним ги, толерираме ги, оставяме ги да ни крадат. Спасихме евреите от газовите камери на Хитлер. Приехме западната демократична сволач като братя, а те също ни забиха нож в гърба. Няма по-големи идиоти от нас. докато не се научи прости бг народ кой ти е приятел и съюзник,и кой не добро няма да види. И политиците ги търпим,а те вредят вече брутално и опасно за живота.

оня Кратун дето разправя за стабилността се покри щом анализаторите се покрира сметай за какви космически пари става въпрос?Медийната машина ДПС подкупи всичко наред мълчание на агнетата.Не смее да се намеси никой не смеят да изцвилят даже ,толкова са купени и правнуците осигуриха с тия пари

Можеше да си избереш и друг НИК! Като например: Неграмотният малоумник от Долно Нанагорнище!

Абе тук някакви безсмислени за мен спорове кой какви интереси защитавал, дали на Русия , дали на САЩ, дали на Турция .... основния проблем е, че никой политик не защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ 1 За какво са ни тогава тия хора? Защо ги търпим да им плащаме заплати и скъпа издръжка?

султана от сарая се натиска да е по българин от българите.Гледаш ли на къде бие то къде се пука?

Дефинирай ги тези прословути бг интереси. И как и с кой да ги постигнем.