Напрежение в ДПС преди ключова среща (обновена)

ДПС свиква извънредно заседание на Централния съвет на партията след ключовата реч на почетния председател Ахмед Доган, в която критикува лидера Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в ДПС преди ключова среща (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без много приказки, правителството трбва да свика съвета по национална сигурност и да се набележат мерки за отбрана, да се потърсят срещи с православните народи Гърция, Сърбия, Македония за общ фронт срещу османизма на хитреца Давитоглу и самовлюбения Реджеб Ердоган. Достатъчно е Бойко да отиде на официални посещения в тези страни за да се усети обединението на православните. И за напред повече внимание на отбраната ни.

Има много вредни неща за човечеството - твоите работодатели! А ти, ако имаше поне малко от акъла на Волгин или на Доган, нямаше да им слугуваш.

У "козяците" и "ердоганчетата" мисълта е убита по рождение.

Местан , доган , за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД все боклук отбран . Блядовете разбраха , че с бели златки , гоцета и други нищо не става . Активираха тежката артилерия на петата колона и разни тадаръци , велевици и тем подобни боклуци цъфнаха по телевизиите да ни олъчват ! Следващ ход , АБВто излиза от властта !

За по схватливите е ясно че Доган открива предизборната си кампания за президент.Ясно е като бял ден. Как ще си обясните че речта му беше пусната в медиите.Някой да има спомен някога нещо от сбирките на ДПС да е излизало наяве - никога.Русия става все по агресивна.Опитват се отново да си сложат президент на България.Да обясня - всичко идва от шистовата революция в САЩ.Американците си пуснаха петрола на пазара ,нещо което не бяха правили 40 години.Сега само за миг си представете ако България и Европа като цяло спре да изкупува петрола и газа на руснаците

от дръндарски сигани на Дондуков..

Разширявайте посолствата Разширявайте посолствата 24.12.2015 10:01 ( нерегистриран ) . Местан се скрил в посолството на Турция.Чудя се при нужда,колко ли от нашите така наречени политици ще се скрият в посолствата на САЩ и Израел :)

Кой каквото и да каже ,факт е, че Доган защити България от пълзящата турска ислямизация (по натам ще го разберете) . Де е Бойко ,де е Президента ,де е Миков , де е Първанов или дори Сидеров - крият се като мишки , за нищо не стават .Всички БГ политици са смешници. Това е истината за жалост .

Вярваш ли си? Сигурно има защо, но едва ли защитава интересите на Бг или някои собствени и на Турция интереси - на турци никаква вяра. Някой от ДПС каза на Ани Цолова от НОВА: "и ти ще станеш от ДПС"

Кажи ми къде са ДАНС и Цацаров ???

Къде е новия президент Радко Кънев ? То се вижда кой е пияния между него и Доган .

Крачунов пак ли си тука?

мисля си - дали няма да се разкая толкова дълбоко Местан, та да го САМОУБИЯТ от разкаяние. За какво мислите е бил в турското послство - да ги предупреди че може да се самоубие, та те да направят същото, абе трябва да се застрахова човекът, знае си какво значи КГБ.

Турчалята и в частност Аамед Доган си решават вътрешно-партийни и кадрови проблеми с международното положение. Местан много бърка в очите на Доган защото е по-диалогичен и мноого по честен от онази креатура на тайните служби-Доган.

Щото Павел Местан не е креатура на тайните служби, а?

Доган не лъжел, а нашите политици много лъжели. А ти лично или си лъжец или наивник. По-голям лъжец и крадец от Доган - няма. При него е мафията - кой разпределя порциит? Верно, не винаги лъже - казва и истини - че разпределя порциите, без него правителствата падат - Орешарски. Босът на мафията - това е Доган - всички му се свалят и кланят - без изключение. И нас е впрегнал в менгеме - няма мърдане.Ако му поискаме сметка - веднага - рушиме етническия мир - няма мърдане.

Бойко Борисов пред Доган е като малко кутренце . А Бойко е най-големия бг политик в момента. Според теб защо ?

Къде е Бойко Борисов ? Защо не излезе да коментира ??? Местан е за ареста и съд за държавна измяна !

По-скоро в резултат на мъдрата реч трябва да преориентираме политиката си!

Братче СДС живо ли е още ?!?!

От цялата тази политическа суетня, около кризата в ДПС, разбрах, че Председателя на ДСБ - Радан Кънев не става за политик! Какви пиянски речи на Доган, какви глупости говори този Радан? Май и на него Иван Костов по подобие на Доган, ще му скрои кюлафа!

Браво братче и аз така мисля .Радко освен да носи кафета и ниско да се навежда друго - не може !

Михале, прочети още веднъж речта на Доган, малко по-задълбочено, и ще можеш да си отговориш, защо речта наистина е пиянска! Допускаме, че пияният в общия случай е склонен да се взема насериозно, самочувствието му малко се повишава, използва нецензурни изрази!

Миналата Коледа Доган предупреди Местан да не прекалява със слагането си на Ердоган, но самозабравилият се псевдоинтелигент от Ардино се взе много насериозно. Изпи знайни и незнайни кафета с Боко Рапоня и заедно почнаха да превземат бизнес сферите на Доган. Седеше по бейски до турския посланик при официалното представяне в София на антибългарската "Стратегическа дълбочина" на Давутоглу. Заклейми Русия като виновник за инцидента със сваления в Сирия самолет военния самолет и се солидаризира със заканата на Чавушоглу, че Турция и НАТО могат да окурират Русия за по-малко от 7 дни. Гъз глава затрива е казал народът и вчерашното му демонстративно висене в турското посолство няма да го спаси. Време е интелигентната, умерена и проевропейски ориентирана Филиз Хюсменова да замени разпасалия се османски ибрикчия и успокои духовете на ислямистите в ДПС. Пък после дано видим и провала на другия български приятел на Таип Ердоган и ортак на малкия му син в сонтрабандата на амфетамини за Дайеш - Боко Тиквата, на изборите за президент без подкрепата на ДПС, иншаллах.

Месията ще раздаде справедливост!

Най-голямата мантра е, че нашите политици били по-мъдри, по-опитни от политиците в Западна Европа. Оланд бил слаб президент, Меркел допуснала много грешки. И това се повтаря от всеки журналист, и накрая взехме, че повярвахме. Тази наша наивност обаче е само за нас си, не пречим нито на германци, нито на французи, ни на американци!

Доган пенсионер ли е! Знае ли някой, има ли доходи, и от къде са те!

Този Тадаръков откъде го изкопахте? :)) И на мен да ми дадат милиони, които да не връщам, а после да ме направят шеф на фонд "Земедели" и аз ще съм голям приятел, на когото трябва ;)

Форум от чукчи - малко чете, много пише. И повечето - простотии!

И сега ''БОСТАНА''ще бъде ли развален между БОрисов и меСТАН???? Ахмет Доган се завръща на Бял Кон.

"Светата троица" - Сава, Гоце и Буда.

Вечна слава! Вечна слава!

Изключително тъжно е ,че точно Ахмед Доган,и само той ,е в състояние в навечерието на един от най-големите християнски празници за каже нещо важно,при това важно не само за България а и за ЕС.Християнският модел е в упадък,християнските лидери са в дълбока екзистенциална криза.Виновни не искам да посочвам,искам само да ви обърна внимание на поведението на Радан Кънев-та този човек изглежда непрекъснато пиян,без да е пил алкохол!

От всички политици в момента, единствено Радан се държи нормално и заема единствено вярната позиция. Подозирам, че това е и причината КГБ да изкара "тежката артилерия".

Радко откакто се върна от инструктажа в САЩ много насериозно се взе , но това ще го погуби .

Пич, месиите говорят на цялото човечество, какви християни, какви мюсюлмани!

Ахмед Доган е голям защото казва истината . Нашите политици много лъжат и българите много лъжеме .

Доган-агент Сава днес ни го представят като месия? Не, мерси! Българи и български граждани, театърът е за пред нас, а не защото се борят заради нас! На виСИЛКАТА...

Браво на Доган ! В решаващ момент категорично защитава България . Никой друг освен него не можеше да направи това .

Така са му наредили от американското посолство.:Д

И двете Османски чалми са за затвора, заедно с цялото Османско правителство на Момата и Сачмата, където Чалма раздаваше пенсиите, на пенсионерите на България...

Л

Да сръбнат по една свинска пача и да молят Ердоган и Путин да им теглят по един.

ще гледа парламента от вън.

Да не свършиха парите за крадене, че всичката ДС измет се разквича? По - голяма подигравка към най - светлия християнски празник и по - голяма подигравка към България от "великата" пиянска реч на Доган, не е имало през последните 26г.

А на Станишев и Първанов ,султан-ДОГАН,... ще им дърпа ли УШАЦИТЕ?

В каква държава живеем само и колко ниско ни е паднало всичко. Как може само преди година един от ръководните кадри на тази партия да е съден за пране на пари(независимо от изхода на делото),сега нейният настоящ ръководител се крие в турското посолство като че някой го преследва за нещо и нито президент , нито министър председател , нито главен прокурор да кажат нещо. Как може такава партия да решава кога да има или няма предсрочни или редовни парламентарни избори , а всички да възвеличават А.Доган като някъкъв герой и ненадминат политик. Отвратен съм :((((((

Наистина случващото се е невероятно. Дали животът на Местан не е застрашен обаче, не знаем. Как се развиха нещата с Цветан Василев! Изведнъж почнаха проблемите на Бисеров. Самоуби се Ахмед Емин.

КВО ТЕ БЪРКА ЖИВОТА НА МЕСТАН, след като ни държи протурски и антибългарски речи. Обикаля паметници на разбойници, защо не поиска откриване на паметник на загиналите българи, напр. след погазването на Лондонския договор- мислиш ли че ще присъства на откриване на такъв паметник???

Доган не можа да изчака няколко дни - поне 2-3. Показва кой е, къде сме ние. Ама било Рождество Христово - глупости - няма Христос, има само Алах. Вместо да се пречистим, да сме добри, щедри и съпричастни към всички, то ние си блъскаме главите да бистрим мисълта на Доган - ама защо, как, а ние къде сме? Такова ни и майката и религията Доган. Прав е - нищо не може да го спре - не е негов празник. Това показва колко безпардонен е той, и как ама никак не го интересуват българите - за него има само мафия и обръчи.Трябва да се спасяват. Ясно показа откъде идват - от Русия - там е мафията.

За КГБца няма нито Христос, нито Алах. Те са безбожници.

Докога ще търпите тая политическа СГАН ,В ЦЕНТРАЛАТА НА ДПС-ДС?

Във всички политически партийни централи ,МАТ'РИАЛА Е ВСЕ ЕДИН И СЪЩ.

Случващото се в ДПС е показателно за случващото се в БГ. Речта на Доган Велики връща депутатите в София, свикват конференция и режат главата на председателя на партията. Какво остава да разпореди да се бутне правителство, да се срине банка!

Всяко чудо за три дни това за пет.

просто сме робско племе. Винаги търсим господар. Сега се чудим към кой да се прилипим. Русия или Турция - и на двамата сме сърбали попарата. За мен е дилема кое робство беше по жестико. Първото познавам от историята и литературата, на второто - съветското съм лично сърбал попарата - горчива. Ама нали сме в ЕС - защо плътно не го следваме. Защото там са най-напредналите във всяко отношение страни, те просто не прилягат на нашия робски манталитет - има много азиатщина у нас правилно сме се ориентирали, за разлика от нашите деца.

1. щото ЕС е същата боза.... 2. САЩ не се различават от Турция и Русия. Пич, никой на никого в света не е направил добро от сърце. Винаги всеки ти подава стръв, за да клъвнеш и после да те използва - да те обири и подчини.

демокрацията в европата свърши с падането на ,,стената,,!!! ,,лампата,, на демокрацията ,,изгасна,,!!! ,,мухите,, влезнаха в ,,мухоловката,,!!! явно гледаш ,,дървото,, не и гората!!! а за азиатското??? японците и те са такива!!! ,,..Япония и българите "Става въпрос за водената от Тодор Живков българска делегация на международното изложение EXPO - 70 в Япония. После Живков още два пъти посещава Япония. Според участник от делегацията при визитата на Живков на учудването му от особеното отношение към него и обръщението "братовчеде" той му обяснил, че японските легенди сочат началото на благородническото потекло на императора (той се води син на Слънцето) от конен народ, дошъл в Япония от Азия 1000 г. Пр. Хр. и създал военната организация и военни традиции в Япония."???

,,..Император Хирокито към Тодор Живков при посрещане на българската делегация за популяризиране честването на "1300 годишнината": "Добре дошли отново след 3500 години!"???

Стигнахме дотам да величаем, една от най-мрачните мафиотски фигури в България. Доган просто брани своето с всички средства , също като Боко. Местан просто почна да крои планове зад гърба му, съюзявайки се с Ердоган, и виждайки голямата опасност Доган му реже главата. Така е в мафията. А Вие ,сте просто идиоти.

Добре, ама защо да сме идиоти?

Само Костов се беше справил с Доган. Никой друг. Затова цялата рубладжийска напаст, направи така, че Костов да бъде мразен от всички, използвайки ченгесарските методи на последователна и всекидневна дезинформация

Беше се справил, като си сложи милионите в тяхната банка...А хората го мразят, защото осъществи най-некадърната и крадлива приватизация..Вреден, почти колкото Виденов

И ти си повярвал на дезинформацията. Костов и Виденов слагаш в едно изречение, а разликата между тях е като деня и нощта.

го намразихме заради БГА БАЛКАН, КРЕМИКОВЦИ ЗА ЕДИН ДОЛАР, РАБОТНИЧЕСКО-МЕНИДЖЪРСКАТА УЖ "ПРИВАТИЗАЦИЯ", а в същност - РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! А и за това: " 1998-на година СИН ПОТОК: За да можем да увеличим транзитния си капацитет от 8 до 36 млрд. куб. м, е трябвало да бъдат вложени 350-400 млн. долара. Реално е ставало въпрос за подобрения по около 400 км газопроводи, изграждане на една компресорна станция плюс модернизацията на още две такива." А сега си провери колко ГАЗ ТРЯБВА ДА СЕ ТРАНСПОРТИРА ЗА ЕВРОПА с ХЪБЧЕТО-РЪБЧЕТО НА БАЦЕ..

Костов го намразихте, защото така ви бе спуснато от мафията. Костов го намразихте, понеже показа среден пръст на русия и среден пръст на доган.

"Местан може да подаде оставка" Нали няма да присъства - как ще я подаде? Ще му я подадат ли? Леко насила! ...хахаха.... поредната "демократична" партия у нас, който ще даде пример как се процедира правилно!!!

за секретните документи дадени от местан в турското посолство маи не трябва само ,,оставка,, но и ,,ставка,,!!!

Паисий

а какво секретно има в България за издаване вече?

Тези са по-тъпи дори от създателите си БСП(к)...А разни журналисти ги изкарват дълбоки мислители...И търсят някакви послания, разбираш ли, в пиянските им скандали...

Тази сутрин близогъзеца Тадъръков облиза Доган три пъти, като го изкара най големия хидроинжинер, философ и ядрен физик, който в момента разработва ядрена кафеварка. Доган бил по българин от българите. От какво дърво ги издялват такива професори.

от обикновено дърво, но със остри зелени банкноти вместо нож!

ГЕРБ + ДПС + МАЛКИ ПРОДАЖНИ Бг-ПАРТИИ...

Бокооооооооооо къде сииииии...кажи какво става ..какво ша праим....аааааааааа друг път ша чакаш да гласувам за теб...мм

боката чака ...инструкции!!! такива ,,немаааа...,,!!! ,,кво праим сега,,!!! корабът на автопилот!!! докато се вреже в някоя скала!!!

Доган е нашият месия и затова вижда 10-15 години напред. Той не е като обикновените хора. В Западна Европа, в НАТО няма политици, надарени с подобни качества, поради което не разбират какво се случва в геополитиката. Друг необикновен човек е Волен. Дори Гаджева счита, че е далеч от неговите възможности! Очевидно Господ е българин!

може би затова хората вече не вярват в господ , защото е българин ...

Държавна Сигурност (клон на КГБ) и кремълската агентура (Луканов, Петър Младенов) създадоха ДПС. Не ми казвайте, че едно татарче от варненските села (Доган) може да стане водещ политик ей така, от нищото.

А Атака беше създадена от Мултигруп като "патриотичната" алтернатива (а всъщност "скачен съд" на ДПС).

да си прочетеш изказванията на Кошлуков - за Старозагорския затвор.. А името дет си си избрал, ни показва ясно кво става в главата ти... И ЩО НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ.. Пък и кадрите с радостните турци около Александър Невски - за връщането на имената им, ДА СИ ПРИПОМНИШ С КОИ И ЗАЩО СА ЦИЛУВАХА..

Ако се тресе ДПС, скоро очаквам трусове и в сателитите като Атака и МВРО. Русофилските рубладжии-петоколончици са свързани като скачени съдове.

тези са за предпочитане от ,,дпс-турска партия,, ,,герб-мутрокомуноидна,, , ,,р.б.-тата- бивши костово-комунисти,, и ,,бомбаджиите на касим дал!!! обикновенно ,,резаците,, се подкрепяте, независимо на кои се кланите-мохамед или талмуда!!! важното е християните да страдат!!!

Москва търси всички възможни начини да дестабилизира страната и един от тях е да всява разкол сред българските граждани с турски произход.

да бе!!! спираики ,,клатача,, за турция-местан!!! маи ти харесва повече ,,отоманското клатене,,!!!

Ти ли си на смяна, кутке? Вчера до късно, днес от рано.... ще хапнеш пица с лютеница за Колера.

доиде му вемето боко мъдрият мислител да пада от власт отново,доган събира положителни оценки,изглежда се кани да става президент на държава която се е запътила към изчезването си

щял да даде оттам пресконференция.. /статия пик

,,клатенето,, започна!!! може да обяви ,,временно правителство,, за защита на ,,турското малцинство,,!!! не мога да разбера защо ,,иначе,, патриота ,,борисов,, се е наврял в ,,миши гъз,,!!! в момента ,,местан,, открито показва че дпс е етническа партия подчинена на ердоган!!!

Все пак,сайтът ДИР,слага физиономиите на тези дваминцата,на втори ред.Браво!Бъдни вечер е по-приятната тема,отколкото ченгеджийските крамоли в етническата,крадлива и корумпирана мафиотска структура ДПС. Три дни ни заливат с анализи,дълбокомислени изводи,преводи на някаква си реч,изказана от един дълбоко компрометиран"политик".Такова словоблудство тече по всички медии,все едно се изказал Аллах. Самите ни журналисти,социолози,политолози,анализатори,ни натрапват величието на Доган и партията му.Пресоляват здраво манджата с"мъдростите"му.Наистина става ясно,че Държавата България е премного зависима от подобни субекти. А какво прави през това време Местан в Посолството на Р Турция,с часове? Поредното безобразие.

Доган се е помислил за месия, и цялата държава му помага да си вярва в това. Живеел в Сараите, имал много жени, виждал бъдещето,...

На този светъл християнски празник, защо ни занимават с тази турска партия, гадно е

След Цветан Василев, Диляно/Доганчо ще жертват още една фигура!