Журналист: ”Пиленцата” срещу Доган наесен ще станат на яхния

Информацията за подготвян арест на Ахмед Доган е фалишива новина, коментира известният журналист от Кърджали Илхан Андай.

Обратно в новината

Коментари - Журналист: ”Пиленцата” срещу Доган наесен ще станат на яхния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В един хубав ден старият петел губи от по-младите,които преди това са били невинни пиленца.Въпрос на оцеляване и естествен подбор в природата.

Ами ще ги сготвят, безспорно! Те едни други се готвят вече десетки години на яхнийка, на чеверме и си го подават ... паса!!. И кво последва моля, горят периферните бушони, при готвенето, де!

А порциите от пилешката яхния Доган ли ще я разпределя. Питам и отговор не искам, ама бих си хванал ред да похапна на дърти години.

абе руди нерде виденов нерде костов.първият управлява 2-3 месеца та нема време да пръдне два пъти в мин.председателския клозет.а и всички знаят че твърдият комсомолец не е крал нищо.а вторият-башата на разрухата-крадеца на трите нули от парите ни.действащ и досега.

Абе дедо, не ти ли писна с тези пенизи за честния виденоф ??? По негово време се развихри масовата приватизация, когато яки гуши напълниха Баневи и други подобни кадесар-комсомолци, а пък търговските банки раздаваха като луди милиарди необезпечени кредити, като БНБ-то ги рефинансираше до откат !!! Аман от дърти пенизчии ???

Изслушах "разговора" между недоразумението Цолова и уж известния журналист Андай и дрънкането им във всички посоки едновременно ми напомни необикновената/лудата закуска от Алиса в страната на чудесата. Жалко, че такива "журналисти" неуморно съсипват интелекта на българския гражданин.

кво ша стане с тримата шишкувце?

Едно от пиленцата е Цветан Василев!

Второто е жена му, третото дъщеря му, четвъртото майка му! И какво ще стане с тях?

едно от пиленцата е приятелката на кмета на симитли и не ми прилича на броилер (160 кила е) а на коледно прасе

"....Ако ударят Доган ДПС няма да го има" д асе чете "...ако ударят Доган ДС няма да го има"

Кога това ибне Меди Доганов - хидроинженер, почетен председател, онтолог и т.н. ще бъде на свобода ?

TIREX

кога ще забранят дпс? кога доган и дпс върхушката ще бъде в затвора за национално предателство?

покровители от москва и путлерастката империя на злото се разпадне на стотина автономни области.

шашардисвам от ценностната система и общественото съзнание на дращещата популация ?????????? Абе оланкулута, някакъв субект рано сутрин най-нагло и арогантно ръси закани и заплахи в национален ефир и още не арестуван ????? В нормални държави поне стотици хиляди граждани ще са на улиците да протестират срещу грубото погазване на купища демократични норми, но за туземието правата на човека, толерантността, възпитанието, уважението към другия са гейство, толерастия, либерастия, мекокиткофщина,...???

d4

въпросът е. КОЙ ще седне в престола на Сокола след като той гушне букета?? простичък въпрос със сложен отговор. залагайте! тука има - тука нЕма!

Е как КОЙ?

доган че си заслужава затвора-заслужава го, ама ако падне той тогава идва ибрикчията на ердоган- 'достът' мръстан

Турчин на амбразурата защитава вожда. Нищо ново.

Дрън, дрън, та пляс!

Журналя, колкото и да се наричате "журналисти", няма как да стане! Вие сте далеч от обективното отразяване, просто си продавате задниците, като открито и тенденциозно списвате или говорите за или против някого.

На Илхан Андай май всичките му интервюта се препечатват от блиц и пик. Вече и Нова официално мина към Шишпрес. Но така е, когато Пеевски ти прати много поздрави по Йордан Цонев и играта загрубява. Да си журналист в БГ си е тегава работа. И се започва с компромисите. Не ги обвинявам. Проблемът е в хората, които все още се връзват на тия толкова прозрачни манипулации. Не е луд тоя, КОЙто яде баницата а този, който вярва на нещата по телевизията вече 27г. и не си мърда телесата да се порови за истината и да я отстоява с цената на някакъв дискомфорт. Никой не ни е виновен. Сами си го правим. Тия отгоре само осребряват слабостите ни.

Да ви имам ''известния журналист'' дето май още не се беше събудил та така провлачено бълваше доказвайки че и самия той не вдява какво бъбри. Незнам още какви ще ги сътвори боко и сие за да отвлича вниманието на хората от реалността ама все някога ще трябва да проумее че никакви анкети, никакви лъжи и манипулации могат да заблуждават вечно.

Прав си, цялата държавна машина е впрегнал боко, за да си запази гъза цял, ама един вот за недоверие и ето ти я яхнията!

На пилаф ли,ще стане?

Журналист: Пиленцата срещу Доган наесен ще станат на яхния Знам само , че Доган и компания за 30 г. такава яхния "забъркаха" в България,че сега поне още сто години напред ще им "сърбаме" попарата.

нужда от етнически и ченгесарски партии..на тия паразити времето изтече, но те още не са го разбрали..

Мислиш ли?

"Вчера и от ДПС официално заявиха, че той никога не е бил консултант на "Цанков камък" Тогава какво е правил за проекта,че да вземе хонорар от 2млн. лева?И да не би да е обърнал внимание на тази конкретна новина именно от страх че ще се докаже престъпно деяние от негова страна!? "Но никой няма да се цели в Доган, защото ако ударят Доган, ДПС няма да го има" И ДПС-то да го няма е лошо защото(стоят само в сянка и мрънкат по етническите "въпроси")???Хем Доган лично заяви че от години не се занимава с политиката,хем този баш журналист говори така сякаш Доган не се е пенсионирал и още управлява партията.

проверка

от тях започна разрухата , а те са : ---И.Й.Костов , БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА! ---Р. ОвчЪ., БАЩАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ! ---А. Доган , БАЩАТА НА ХИДРОИНЖЕНЕРИТЕ! ДА ''ПРЕБЪДЕ'' ИМЕТО ИМ !

Костов е следствие от Виденов. Ама комунистите изобщо не искат да си признаят, че фалираха и банките и държавата...

Тоя не беше ли чужд агент ?

Джери, объркал си аудиторията. Савата отдавна го пенсионираха, колкото и да ви се иска да плашите гаргите с него. В България са други подизпълнителите вече.

d4

някой да има информация за дело номер 1, което отлежава в КС вече 29 години?? М? "Голямата" политика иска големи жертви! В т.ч. бройлери, тикви, калинки, ренегати, лумпени, парашутисти и т.н.

"героя Бойко" за да прокара своя проект Лютви Местан. А това означава натиск срещу Ахмет Доган. Сложно е и хватката е желязна. ББ пак ще вдигне кръвното.

Андай,до кога този агентна ДС/КГБ и резидент на Руската мафия ще го защитаваш?!!Нямало за какво?! Та той само граби и разбива в България. Ха дано се намери някой по-ербап, ха дано но надали ,як гръб е Русия иначе отдавна да е сготвено това пиле предател.

Първо си самоорганизира "атентат", за да бъде провъзгласен за мъченик, после се опитва да стане и светец - Ахмед Доган, най-опасният и корумпиран политик в България! Всички знаят, че той, чрез органиацията си ДПС е замесен в ограбването на страната по време на целия преход и това е факт, а не конспирация. КТБ е само една хапка, в сравнение с всичко, което е причинил и взел от България! Днес, той, в качеството си на никакъв е охраняван за сметка на данъкоплатеца от НСО, което струва близо 3 милиона на година. И не само, че никой не го разследва, дори след като бе самоубит негов приближен в Сараите, но и се ползва от пълната протекция на всички институции и политически сили в страната, а говорещите срещу него сме преследвани по всички възможни начини... Бога да пази България от хора като него!

Лакеите защитават стоя Дон. Кръстника на мафията в България има много защитници, готови да излязат на първа фронтова линия, за да го защитават. ДПС и лично Доган са кръвопийците на България. Жалко за тези, които не го осъзнават. А, продажниците като този на снимката...са мнооого. Българската алчност за пари е пословична.

Парите правят човека недосегаем за закона и винаги човек с пари може да си купи едно нищожество, като това на снимката....

Едно не му харесвам на Борисов - че го е страх от доган. Страх го е, че може да дигне безпросветното стадо и да направи етнически размирици, ако го пипне властта. Не че властта може да го пипне, след като половината прокурори от СГП, тая, дето трябва да разследва и обвинява политиците, са хора, лично назначение, на доган. А също и съдиите във ВКС и ВАС.... Така че доган добре си е опекъл работата и никоя власт не може да го пипне, прокуратурата няма да позволи на никого да го разследва... Така че ще трябва да го изтърпим доган, най-важното е ДА НЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА. На никоя цена. Влезе ли във властта, жална ни майка!!!

Той си е страхлив. И от "големите началници " го е страх и чака само заповеди.

А защо ли го е страх?;) И защо ли ми се струва, че освен Баце, има и други партийни лидери, които Доган "страхува"...;) И що така тез' хора са се оставили в положение да бъдат "страхувани"...

много си умно

Борисов го е страх, защото бандита Доган си е бандит и е непобедим. От бандитите всички ги е страх. Мен също ме страх. На теб комшията ако е такъв, влиза ти в двора и мародерства, тебе няма ли да те страх? Звяра си е звяр, реши ли ще те разкъса.

Кочовете Пеевски и Доган са идеален материял за курбан,а не за яхния!Да нахранем народаи го напоим от Цинков ,доганов язовир!

Що за пумия е политическия ни живот и какви хора са там стана видно от изказването на Кирил Добрев за "Цанков камък". Как може да се защитава такава фрапираща нередност? Защо ''отговорният другар" избълва всичко това? Докога ще фалираме банки и източваме милиони за ''национална сигурност"?

Защото Кирил Добрев е част от кръга Доган/Пеевски. Тук, партийната принадлежност няма нищо общо. Не се заблуждавайте.

Андай, Цолова, тъпанари недни, да, става дума за мноооого пари, става дума за НАШИТЕ ПАРИ, парите от бюджета на България, порциите, които разбойникът раздаваше на обръчите си от фирми. Това са парите на Сараите, тяхната плячка, ограбеното от нас. А Цв. Василев още не е разбрал, че дойде времето за ЦЯЛАТА ИСТИНА! За доган, за царя, за БСП, за това колко пари и на кого ги даде за да стане КТБ четвъртата банка в България, докато на власт бяха царят, БСП и доган... Защото ако продължава да предъвква истината, накрая той ще опере целия пешкир. Не че не го е опрал вече де...

Ако не е Бойко Велики да дигне от пепелищата 3 пъти многострадална България ,доганщината,костовщината и ниновщината пак ще безчинстват ,мародерстват и тероризират! Вън отрепките на драгалевския лаборант,курнела паралелната и сарайския порцион от нашата родина!

не работят и са пуснали на свобода пациентите си.

Цанков камък гейт е голям удар срещу БСП и слага край на политическата кариера на Нинова. Нинова е вече трудно избираема, а доверието към БСП смачкано. Вероятно в опита си да се защити БСП е успяло да вкара името на Доган в медиите и да го противопостави на ПП ГЕРБ. Доган не е глупав човек и откъдето и да идва атаката срещу него и замесването му в Цанков камък гейт и когато той е сигурен ще отвърне достойно.

Величайте Доган и ДПС. После ревете, че не можем да се откъснем от мизерията и варварщината. Доган е бащата на Мафията в България, ментора на Пеевски, съдебната система, ДАНС и др. Но...кога ли българина е осъзнавал кои са неговите поробители. ТОй по-скоро ще ги превърне в негови герои, отколкото да се опълчи срещу тях.

Не само Доган е виновен. С Доган е лесно дори и никой да не го закача, в крайна сметка ще останем без него по естествен път. И пак ще бъде същото. Ще бъде същото поради нещо което не осъзнавате. Дървото което дава отровния плод не е изкоренено и изгорено и на негово място не е засадено ново което дава сладък плод. Не е извършена дълбока и всеобхватна декомунизация. Без такава няма верен път напред.

Защо ли този толков ми прилича на агент на ДС? не казвам бивш, защото, както добре знаем, бивш агент, бивша курва и бивш негър няма. Яростната защита на Доган като национален капитал показва само едно - тайните структури на ДС си действат. Те винаги са действали през тези 28 години, но сега са се активизирали. Цветан Василев е агент на ДС и на КГБ - това стана ясно. Доган и цялото ръководство на ДС са доносници на ДС. иначе никой не би им позволил да влязат във ВУЗ с предимство и да стнат професори и доктори. Ако не беше ДС и БКП тия същите щяха да пасат овце някъде по селата. Доган щеше да е овчар в село Дръндар. ДПС е рожба на ДС - това поне е ясно. И няма как тайните структури на ДС да не се грижат за лидера й. Въпреки че след "атентата" с пистолет-тапишник се видя че той е най-обикновен страхливец. Беше напълнил гащите. А онова момче, "атентатора" (нарочно го слагам в кавички, защото той никога не е имал намерение да убива Доган. Ако имаше такова намерение, като бивш боксьор с две тупалки щеше да го прати при др. Тодор Живков) показа на всички колко е жалък Доган. И колко е гола вода НСО. Пълни нещастници. Непрофесионалисти и клатикурчовци. Които освен да разхождат пуделчетата на госпожите за друго не стават. Този т.н. журналист, а всъщност агент на ДС, освен че е изключително неприятен като екземпляр, много ми напомня на политическите агитатори от преди 1989. Некадърни неграмотници, поставени от партията да поучават масите.

Много мразя да се говори без имена и без ДОКАЗАТЕЛСТВА. Кой влиза в "тайните структури", къде се срещат, имена, места, дати..........Иначе - промитите мозъчета може и да ти повярват. Отвличате ни мислите от трудния живот, от беднотията, клошарите, безработните, нарастващата престъпност, непрекъснатия растеж на цените и т.н.

Агент на ДС и на КГБ е те това е върхът на салдоледа! Драги КТБ бе ограбена от тия дето могат! А има една друга група която наля държавни пари вътре и като цяло КТБ бе мястото през което течаха държавните пари. Като плюваш срещу ДС и КГБ задавш ли си въпроса защо Боцата дето е гражданин за европейско развитие не промени този режим? Не спря парите още от 2009г. когато се изкачи на престола! Попитай се де? А Доган си е сам на себе си господар отдавна изигра си добре картите и за това немогат го пипнта нито западняците нито турците нито руснаците! А така като гледам руснаците им е толкова силно лобито в българия че за тва ги спряха от всякъде !

Пълни глупости на търкалета! От къде тоя си мисли че знае всичко което става в държавата, какъв е тоя? Че и заплашва даже - хахаххаха! Доган явно много се е паникьосал и може би точно това е целта - да го работят психически!

Още един купен говорител на Доган се пръкна.

СЛЕД БОЛКАТА НЯМА ДРУГ ИЗХОД, ОСВЕН ДА КОМПЕНСИРА СРАМА С ВЪЗХВАЛА НА НАПЪВАЩИЯ ГО :-)

Добре бе илхан как забогатя този твой доган?Как?С много труд без кражби,без далавери?ти също си на клона.Много сте грабителите на българския народ чрез далавери.Няма никъде по света такава държава където да няма Съдебна система.по точно има но е корумпирана и неработеща за държавата и народа и.Работи само за вас престъпниците.

Хем Сокола не бил консултант на Цанков камък, хем бизнес официален няма, хем 3-ма души се събират и въртят цялата държава на пръст и не смеят да го пипнат щото без него "няма ДПС". Нещо май и тоя журналист е в играта срещу пиленцата. Говори с недомлъвки, паузи и гледа като котак. Дума срещу Доган не каза, само заплаши тези, които биха му посегнали. Правете си изводите защо този е седнал да дава интервюта опитвайки се да не каже нищо конкретно, но да го замаже с "едни хора", "едни мнооого пари"..и т.н. Но хората си се връзват на такива "експерти" няма как.

"Цанков камък" е димка за отклоняване вниманието на раята от случая КТБ, заемите, суджуците и т.н.

надясно заплахи и закани от национален ефир и никой не се сеща да го привика поне за обяснение ???

недосигаеми индивиди в нормална,евродържава няма и не може да има!Та какъв е Доган,за бъде извън законите и правилата?България не зависи нито от Доган,нито от ДПС,които манипулират българските турци за личнното си,незаконно богатеене!

Нека този другар да предаде на госдаря си, че никой не желае да арестува Доган за каквото й да е! Някой хора искат далеч повече от един смешен арест.....нещо да бие на камбана, примерно.

Леко с изказа, че дира ще ти направят whois

Ако беше се случила дълбока и всеобхватна декомунизация когато другите народи я вършеха, то днес отдавна щяхме да сме забравил кой е Ахмед Исмайлов Ахмедов Ангелов, Сергей и Сава от ромски произход и родом от Али бей. Спи блажено народе и недей да се бориш с натрапените ни от окупатора комунисти, милиционерите им и агентите им. Ще добруваш като другите народи - друг път.