17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направили са успешна трансплантация на бебе? нали такива неща ставаха само срещу 200 000 евро в чужбина? пожелавам този, който постоянно блокира айпита, също да изпита радостта да е донор ;)

някаква автоматична система е, като пуснеш 2-3 коментара и ти блокира IP-то за примерно 1 час.

учудващо е как в България изобщо се намират донори на черен дроб.

Намират се, основно благодарение на културата ни на шофиране, както и големи клубове като БМВ-пауър, Ауди, огромното количество мотористи. Ковид затрудни нещата малко, но те се готвят за нови дарителски кампании през 2022г.

Той намеква за консумацията на алкохол. Иронията не е за всеки...

Браво на екипа лекари от ВМА. Поклон пред семейството и близките на момичето решили да спасят два живота. Прекрасна новина. Ето с такива новини си заслужава да бъдат пълни информационните сайтове.

Напротив, такова събитие, за разлика от лошите, трбява да бъде скучно ежедневие, с което всички са свикнали, а не да е новина. Радвай се на лошите новини. Сума народ не си дава сметка, че това им е хубавото - новини са, а не ежедневие. Например, за да сме в тон с последната мода, тогава заглавията щяха да са от сорта на "Вчера беше регистриран първият оцелял от ковид". Много добра новина, нали?

Чудесна новина! Пожелавам здраве на реципиентите и признателност на близките на донора!