17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 10 до 20 години, после да продължи да касапства, чудно...чудна държава, понякога си мисля, да взема да се върна ли? Много хубаво ми се струва

Ми аз намерих един отрязан гъз пред блока, да го предам в полицията ама дали е негов?

Ми значи ставате два руски гъза. Първо се напийте "вместе", после като ти гледам ника, може да го ... "употребиш" по предназначение.

Намерените части от тялото не е успял да хапне ...

В бг няма как да изхвърлиш нещо в кофа за боклук и да мислиш , че си се отървал от него. Кофите се преправят минимум по 3 пъти до дъно от бедния слой население, преди да дойдат боклуджиите. Така че няма скрити покрито в кофа за боклук. Понеже там са намерени отрязаните ръце и крака на жертвата

От БХК подготвят документите, за да обявят убиеца за Човек на годината. Веднъж го направиха с австралийския касапин.

Жертвата е 42-годишен мъж, криминално проявен, неосъждан. Дори ако съдебната система в България не работи, има друг Съд.

От статията се внушава, че лош човек е убит от друг лош човек... Гнусна статия! Какво зачи криминално проявен, който не е осъждан ? Нищо не значи. Самата статия е кръгла нула, но се случва- хората са потиснати от неуспеха с обясненията за коронавируса, който не се оказа нищожно грипче, а ужас без край.

Криминално проявен и неосъждан означава, че е огафил нещо нещата, но се е измъкнал сух. Не казват оправдан, невинен, а криминално проявен. Може също да е бил непълнолетен, когато е нарушил закона. Но в общи линии си схванал, един лош човек се е събрал с друг лош човек и резултата е налице. Но ми е някак странно как след като се осъди човек на 20 години и излезе от затвора след 10 за добро поведение, та как един човек , който е разфасовал друг на котлети, след 10 години ще се разхожда като напълно нормален и реабилитиран човек?

243Win

"Наказанието, което го грози, е от 10 до 20 години затвор." Ма верно ли бе? Такова жестоконаказания за някакво си убийство плюс нищо и никакво накълцване на жертвата? Баси, това нашето е цирк, не правосъдие!

Ше излезе любовна история между педерасти.

разни въоръжени булки взеха да опитват да грабят магазини, какво изобщо обсъждаме тук. Планетата стана неприятно място за живот... И категорично има защо, вероятно затова сме в такава ситуация. Някъде и по някое време сериозно сме сбъркали, няма да ни се прости...

Подвеждащо заглавие ! Млад мъж? На 42 години някои са вече дядовци!

Абе абстрахирам се от това, че и извършителя, и жертвата са бандити. Питам се, нормално ли е в закона да е предвидено наказание от 10 до 20 г. за такова брутално престъпление, извършено от рецидивист? ПИТАМ НОРМАЛНО ЛИ Е?!

И още ... "Криминално проявен, но неосъждан"

Да, и аз точно това се зачудих. Според българския НК какво престъпление би заслужило доживотна присъда, ако не такова безсмислено убийство и поругаване на жертвата, нарязвайки я?

Що не пишат имената на умрелия ??? Ако утрепят някой арабин, сириец, негър или китаец в тъмното, хем взимат пари, хем СПАСЯВАТ България... По имената ще ги познаеш тия- Осман, Али, Семир, Барак Обама, Токуда, Сун, Мун, Лио.. Както и като утрепят предатели- мошеници- Ал Капоне, Веска Меджидиева, Цветан Василев, Банкя-лията Б.Б..

10 до 20 за това зверство?!? Реално след 7-8 години ще е на свобода някъде между нас, защото смъртната присъда не е хуманна, но затова пък той ще заколи още някой без присъда.

от 10 до 20 години затвор за такова престъпление (разчленяване на труп)!!! Що за идиотско наказание? Този на електрическия стол и си решаваме проблема. Що ще ми яде данъците? Не съм съгласен с тази тъпотия.

Ти не разбираш. Той като е в затвора щял повече да се мъчи и да страда и така да си изплати греха

А ядено ли е от него :):)

От 10 до 20 години затвор.... Да ви $ба майк$та нещастни политици.

Криминално проявен, неосъждан... Нещо, като искахме да го осъдим, ама не си призна...

Наказанието, което го грози, е от 10 до 20 години затвор.

Просто едно предположение - напили се, скарали се, сбили се, младият взел, че умрял. По-възрастният се опитал да укрие следите.

Approved !!!!

Главата, къде е главата? В предната статия не стана ясно...... явно сега са я намерили!

Жертвата е 42-годишен мъж, криминално проявен, неосъждан.... Пак ли цигани?

Педерасти мойто момче, педерасти

Криминално проявен, не осъждан! Само тук го има!

Щом е разчленен, значи е или за пари или от любов. Едва ли е за пари, най-вероятно е гей ревност. Просто са били секс-партньори и този 40 годиншният се е залюбил с някой чужденец в Европа.

Докъде стигнаха мъжете, с какво го ядоса?? Сигурно с вечерята??!

Дам, хем двамата криминално проявени, хем не! А един въпрос към разследващи и журналисти, как биха разчленили тяло ако не е с “остър, режещ предмет”? Да не би с химикал и линия ит 30 см да е разчленен? България удря дъното с всяка секунда! Кой убива, кой краде от пенсионери, кой заплашва в супермаркети, кой олигарс крал от народа му е позволено да ди живее живота в чужбина и го възхваляваме..... трагедия

Де да е само в България. Така е - едни "приятели" искаха не особено образовани хора. Така по-лесно се манипулират. Ето ги!

не разбрах убитият бил ли е заразен с корона вирус

не е бил, но вече е! и с ковид и с тетанус!

Заподозреният и жертвата се познавали и били в нормални отношения.  Четете ли какво публикувате?!

Мдааа... и прокурорът казал, че не били клошари, а нормални хора и очевидно в нормални отношения. Сигурно го е нарязал с нормален нож и го е сложил в нормални пликове.... абе нормална работа

Такива новини не се съобщават......

Не си прав, приятелю, ама никак не си прав. Аз имам право да съм информиран. За зло, за добро така е.

Те така навремето и за жоро павето, и за Чикитало не съобщиха за да не се разваля реномето на комунистическата идеология. Пък за Чернобил съвсем премълчаха, защото в Великия Съмветски съюз такива работи не стават- Като си забиеш главата в земята, като онази птица, мисль тюлен се казваше, пробема не изчезва

Две снимки,лична карта и от утре си в редакцията на Дир....,птицо! !!

Стивън Кинг хареса тази новина

Аз също

Някой може ли да ми обясни какво означава - "криминално проявен, неосъждан". Честичко го чувам

ми нещо като добър актьор,на който още не му е присъден оскар!

Ами означва това което четеш-човека е извършил престъпление, за което не е получил наказание. Имаше такъв разказ от Агата Кристи-Престъпление и наказание

Такъв разказ не съм писала! Пак ли ГЕРБ са виновни, че сте невежи!?

Един вид е следствен, но още делото не е внесено в съда?

престъпление и наказание--роман от фьодор михайлович достоевски!

Означава, че всички, освен МВР знаят, че лицето е престъпник!

Ухуу , присъдата чак 10 години. Тоз да не е качвал някой на стоп бе. Кви са тез големи присъди. Той само е убил и разчленил човек.

Наказанието, което го грози, е от 10 до 20 години затвор.

Не се вързвайте на журналистическите мозъчни пръдни! Чл. 116. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) За убийство: .... 6. по начин или със средства, опасни за живота на мнозина, по особено мъчителен начин за убития или с особена жестокост; ... наказанието е лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.