Коментари - Разбиха схема за онлайн измами на бизнесмени за над 1,5 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

европейска столица на културата! Ние - към Шенген, като по пътя ще наминем с куфарите през Берн, Цюрих и банките! Вие - ще чакате, този път до 1-ви януари 2025-та! После ще се отсрочи до 26-та, и т.н. докато ви се изчерпат резервите под дющеците. Имаше някога една песен - "Да знаеш да чака-ааш, да можеш да чака-а-аш, това е любов!" Малкото взимат много, многото им пускат малко, колкото да не изпукат хептен. Че вече само пречат, дори и за избори са непотребни, ония малкото сами си се възпроизвеждат.

Едни бандюги мамят други бандюги. Боли ме кура.

А колко хубаво беше едно време, когато най-много да платиш видинските лагери с банкова акредитация на няколко милионен влог в Лагос, Нигерия...

SEO е нещо много комплексно. Това, че въпросните бизнесмени не са на 1во място по ключова дума, не означава нищо. SEO е процес и който не е доволен, да се спасява. Нищо не са разбили ГДБОП и нищо няма да докажат, просто са пеевали бизнеса на едни хора, за да сложат други. Колелото се върти.

SEO е пълна глупост. НЯМА КАК всички да са на първо място, то е само едно.

Проблемът е, че са имперсонирали.

Нищо комплексно няма. Звънят тия ти ме едераси и викат "Ние сме от гугъл и трябва да платите понеже сайта Ви няма да се показва в търсачката" После пращат фактура с наложен платеж 140лв по спиди.

Кой да има каже на тъпите бизнесмени , че има и други търсачки и там те са никой ! Е все повече хора вече не ползват google !

qwant - 100пъти по-добра от гугле

Спрете мошенгиите и субсидиите и 80% от "бизнесмените" ще фалират.

Поредните ИТ спецялисти и програмисти мамят хората. После откаде тез високи заплати.

СпецИАлисти, а не спецЯлисти! Ами учили са, могат да си го позволят, защото е пълно с неграмотници, твърдящи, че са бизнесмени.

Дано те лекува такъв доктор, ,,учил,, и те умори и ограби, макко умни

Простотията процъфтява, видимо и от бруталната ви неграмотност, както и от желанието да кълнете и да пожелавата смъртта на другите. Но, както е казано, който кълне, кълне себе си! Само изключително проста личност, може да пожелае смъртта на някой друг, само защото този друг е по-интелигентен от него, а е по-интелигентен, защото е ходил на училище и е имал желание да вложи в себе си /не пари, а знания/. Училището все още е безплатно, нямате оправдание за неграмотността и тъпотията си.

Тия не са специалисти, те са просто измамници дето лъжат че са от гугъл, официално представителство и т.н. Схемата върви активно от 4-5 години и са поне десетина такива измамници.

работа - крадци обрали крадци?!

Какви бизнесмени са тия търгаши и далавераджии.

Самообявили се нарциси !

Думата бизнесмен и държавата България, хич, ама хич не ми се връзват.

Тея бизнесмени идиоти ли са или какво??? Как може да вярваш на някаква смотана фирма,че работи директно с Гугъл. Няма ли да поискаш договор,сертификати и т.н? И аз работя с Гугъл екип,и нещата далеч не са толкова лесни и прости. Всъщност,не знам някоя друга фирма която да работи директно с Гугъл в Бг-то.

Страшно много са фирмите в България, които работят директно с Гугъл. Това не е нещо необичайно. Слез от облака, на който се возиш.

Интересно е това което каза, как така много фирми директно работят с централата в Дъблин? Дай пример,

Имал Бол пари дал Няма ....нищо не дава

Поредните ливади са плащали за SEO и за рейтинг... По-добре да са ги дали за каки и за пудра, поне ще са усетили нещо. А това другото е като цветна пръдня, не съществува.

Ми толкос им акъла -"изнесмени" ха, ха ха !