Разбиха схема за дрога с викачите по заведенията в Слънчев бряг (снимки)

Задържани са петима мъже на възраст между 21 и 45 години от Нигерия, Руанда и Гана, постоянно пребиваващи в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само глупак ще посети заведение коетоима "викач" а ако викача е брикет трябва да си идиот та да го послушаш!

на всеки с малко повече от 50 грама мозък му е ясно, че хората са били конкуренция на основния доставчик на Слънчака. Този дето уж все го "съдят" а той все ги гледа още по ококорено с очичките си :) И понеже всички там по морето са ПОД ЧАДЪРА и лапат по веригата навързани като свински черва от пласьорите през босовете, ченгета, началници на РПУ, прокурори и съдии - та, за да върви бизнеса - някаква нелоялна конкуренция от чернилки се отстранява за 24 часа. За толкова могат да спрат и цялата престъпност в България, но са на хранилката... ;)

Като са ги хванали, понеже са малки количества, ще им дадат условно. Ако ги питат кой ги слага там, ще кажат заведението, а ония ще кажат - няма такова нещо, нямаме такива служители, ето списъците и до там. Трябва първо да се проверят заведенията за персонал и договори, а после да им хващат "викачите".

Това да не ви е Тенерифе бе, маймунки ?! На слънчака пипа само бате митьо дъ айс.

Извинете ме за невежеството, но каква точно е работата на един викач в заведение, и защо е нужно чужденци да я изпълняват ? Благодаря !

За тия негри- маймуни- Куршум в тиквата и да ги изхвърлят в морето !!! Хем и да НЕ разпространяват вируси- СПИН ,Ебола, Африканска Чума( маймунска шарка).

Тия ще да са доктор, инженер и математик. От мигрантската квота. За това са и легални в БГ. А гоним братята руснаци които ни подариха ключовете за третата българска държава. Вървим към само затриване.

Обаче не са хванали кой ги зарежда с дрогата и за кой работят, Слънчакастава все по гаден, сега и разни негретяни се мотаят постоянно , ти да видиш...

А истинските мутри кога. Тези като Митьо очите и т.н?

Истинските мутри са в парламента, имат си имунитет и НСО.

Изгоряха

Хахахахахях

Ние работим с класиката - КОПТАГОН. И доставчика ни е истински - швейцареца Маджо. Затова на Златните е тихо и няма "консумация".

А едрите риби кога?

Едрите риби са в парламента с имунитет и НСО.

вместо да хванат ония със саковете пълни с пачки от хемус, хванаха някакви циганета с една шепа хапчета трагедия

чий го крепят тези канибали в бяла европейска държава

крепят бизнеса на някоя мутра... няма нищо по-лесно от това да хванеш чужденци от Африка да ти вършат мръсната работа. Бизнеса с дрога на Слънчака се държи от едни и същи хора вече 30 години - ако тея шоколадчета не работеха за тях отдавна да са станали храна за рибите. Има ли някой който да се съмнява в тази работа?

Бяла, че и европейска.... Хахахахахахха

България беше бяла, европейска държава преди да влезе в ЕС.

Отде ви изравят бе.

Директно от новата лаборатория, На Кирил Петков, ли е била доставена!?

Как беше полета, пристигнахте ли на време с тия щайги, това ви беше в ЕС, сбогом ;)

Не бе, в бг е правено

Хаха, боковците ревът, хубаво ви беше 12г, а?.. хаха....играта свърши!

викачи бая тен са хванали

Каква схема сте разбили бе идиоти, хванали сте дилърите на този който не си плаща рекет и лансирате дилърите на другия.

Какви са тези кюмюри,и такива ли вече имаме в БГ.Ужас.

Зона в Слънчев бряг където да може да се купува и консумира трева и ще преборите голяма част от проблема. Събирайте данъци и пари.

На втората снимка нещо не мога да се ориентирам - лицето на черния надолу към пясъка ли е, или е обърнато към камерата?

Слънчака е превърнат в такъв долнопробен бардак и вертеп, че ако оцелееш там, може само с някоя зараза да се отървеш...

на лежащи негри с лице към земята е малката награда от тоя цирк

Тези са последната брънка от веригата.Голяма акция,няма що! Само отчитане на дейност! А когато стигнете до най-босът, който си пуши пурата на терасата по-горе, тогава ще ви признаем!

Бой по бандюгите!

Само така! Но е крайно време да ударите и изметта по малките градове, като Видин например! Там всички ги знаят кои са! Полицията също, но или си получават хонорара или ги боли фара да си свършат работата!

Като бивши вътрешняк тия снимки ми харесаха. Само няма мангалска кръв по пясъка, ама за следващия път колегите ще се поправят!

Ако някой се замисли има ли по--мръсно място от варна по българското черноморие, ето го отговорът - слънчака.....

с акъл на примати вие какво очаквате? Естествено, че ще се занимават с най-големите гнусотии за да припечелват по някой лев (те с друго просто не могат...).

Сега ще пуснат една жалба за расизъм и от Американското посолство ще насъскат БХК...

Това да им е за урок..... Следващия път да си платят на правилното място.

Някой не си е плащал.

Целият сценарий. Сега за какво да пишат ДИР.РУ?

Тия негри май не са се отчитали където трябва. В Сънито ти пробутват наркотици и проститутки на всеки ъгъл поне от 20 години. Даже на ъгъла до ПУ

Ся ще се развикат, че било расизъм. Но тва е истина. Черните навсякъде по света се занимават само с наркотици и проститутки.

Те така и за източно европейският контингент говорят на запад от Сърбия - мъжете тарикатлъци на дребно и измами, жените - проститутки от евтинитие , някъде едно стъпало под рускините дори :)))

Евала, доста сте хванали... 40гр трева хахахах.

Малко моли, малко , треволяк, малко хаш може би в другия станиол, и големата схема за дрога..Натръшкали три печки последна инстанция, и ни го представят все едно, че са разбили колумбийски наркокартел:)))

Наивно е да се мисли, че некакви печки ще дойдат да извършват легална дейност в страна като България. Или чеченци, албанци, кюрди и т.н. Така че гониш ги наред от страната и спиш спокойно.

Или те са босовете и плащат "дарения" на държавни институции? Сетих се за филма "Бандата на Оушън"....казината ги владееха не негри и кюрди а РУСКИ ЕВРЕИ.

Тези гнусни маймуни защо не ги заринаха живи на плажа???

Всяко действие на полицаи срещу престъпници е добро и следва да се подкрепя и поощрява. А тези следва да бъдат експулсирани

По-добре ликвидирани.

35 таблетки екстази, това е консумацията на слънчака в секунда сигурно. Тия нещо не са се отчели на правилната мицифайка като гледам...

След излежаване на присъдите по бързата процедура завинаги вън от ЕС !!!

Родната полиция работи да осигурява монопол на българските банди срещу чуждите, защото политиците така са наредили след като нашите им са се оплакали по създадените канали за комуникация. Иначе за разпространението на наркотици на никой не му пука. Бас държа че продажбите на дрога няма да спаднат и един процент след арестите. Те така е в татковината.

Днес викачи, утре еб@чи...

нема що...

Почна се с ПР-акциите покрай Асенчо-новото!

Няма да се бутат у бизнеса на нашите викачи, я...

Принципно полицията не закача пласьорите по морето, тези сигурно са били конкуренция на нашите дилъри ;)

Насапун веднага заедно с киро

Бляк лайф метър. Сега бляк лайфа ще мине метър. След 24 часа ще са викачи на плажа отново

Бляк лайф матер в щатите, тук е циганьор лайф матер.

многу нещо препечени тиа сиган метар, бе бате. Нисъ ут наште, ве. Немой ни клевети, бре.