Разбиха мрежа за трафик на момичета към Германия

Полицията стигнала и до други 10 българки, проституиращи в Германия

Обратно в новината

Коментари - Разбиха мрежа за трафик на момичета към Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвлекли я цигани. А тя от какъв етнос е? И другите 10 също

аве убитаци, к’ви ромки ви гонят ве, за швабата се транспортират бели български курвета. Колко искаш има у милата ни родина

Има един евтин бардак в района, от 10 мацки 5 са български мангафи и 5 са румънски. Клиентелата основно шваби и турци.

колко от жертвите са мангалки? защо Анимус не слага в статистиката колко от персонала, занимаващ се с трафик, са цигани?

Еее, жалко. Спират икономическия ни растеж. Така и така други качествени продукти за износ към Германия нямаме. А и милите немци сега при кого ще ходят да разпускат ?

Рядко ми се случва да кажа нещо добро за Меверето, но браво!

Не бързай да се радваш. След 24 часа ще ги пуснат както обикновенно! Явно не са си платили рекета. Не ги ли видим самообесене или скочили (хвърлрни )от 5-тия етаж не им вярвам.

Това е Европа, и се чудя защо до сега не са заловили някой гей, а само жени!!! Това ако не е дискриминация, здраве му кажи....

И кое е българското на нашите момичета? P.S. ваш Фончо

Sm3hurk0

Прах в очите на.. и аз не знам на кой..., може би на кьоравите :)))) Най-големия проблем на ченгетата, е как да прилапат кинтите на младите момичета, дето бръмчат из нета... По-точно .. Момиче си предлага услугите в нета и се връзва на някакъв законен и легален сървър и там разни мераклии я викат в приват чат срещу определена сума на минута.. - според регламента... Там момичето изпълнява разни неща според желанията на клиента....... Момичето знае колко време е прекарала онлайн, в общ чат, в приват чат.., колко токъми са и изпратени... След това тя получава парите по банков път, като преди това са направени удръжки за данъци според това в коя държава се намира сървъра... .. и тия киеци тук не могат да докопат тия пари и са бесни... КАкви пари се изкарват... 6000 - 8000 € за една която, трябва на мен да ми плащат за да я гледам... За момиче, което е симпатично с нормални форми.. цената за месец е двойна.... Вече секса стана демоде.. всички бръмчат онлайн... - по-безопасно е, понеже венерическите болести не се предават по жицата :)))

Тези са толкова момичета, колкото аз съм ескимос! Недейте се бърка в обичаите на извънземните, не забравяйте за римското включване. Нека бъдем европейци и да оставим тъмно зелените да спазват обичаите си, които са част от мултикултурното разнообразие на транснаналноевропейските ценности.

Вкарването на сводниците в затвора е съвсем в унисон с обичаите. В Индия за добавка щяха да изядат и един голям бой с дървени пръчки до припадък. Утайката трябва да стои ниско, иначе ще завладее обществото.

За такива бандити трябва да са много строги!

Нищо няма да последва! Че те тия боклуци са именно масово мангали! Някой досега да сте чули да е в затвора?!

Дано вече да ги тикнат в затвора за дълго!

за бивши индийци