Коментари - Разбиха банда за имотни измами, в нея служители на МВР, ГРАО и адвокат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стигна ли България дъното?

Ако вземем общата престъпност в страната, ще излезе, че само 1% от нея се извършва от редовите граждани, и то предимно от психичноболни. Всичките останали 99% са дело на управляващи и овластени хора, и то предимно бандитски и мафиотски групировки! Това, уважаеми, не се нарича държава, а кална джунгла - там, където нямаш сигурност нито за живота, нито за имуществото си! Европейци, ама друг път!!!

Към 99те % овластени нали, непременно, включваш и "граждани" на БГ с индийски корени!

И на нашата улица живееше една самотна възрастна жена,която нямаше наследници и почина преди повече от 10 години.Къщата и големият двор си стояха така до миналата година,когато не известно как започна строителството на голям жилищен блок,който даже вече е обитаем.Кой ли се сдоби с този апетитен имот?!

КОЙ е частният съдебен изпълнител и какво търси там, освен че е в изключително рисковата група на подлежащи на далавери и измами?!!! И защо се наричат "съдебни", след като изобщо не са съдии и нямат нищо общо със съда, освен че подлежат на евентуално осъждане?!!! Това се безконтролно предоставени права, които сериозно заплашват законите!

Сега им дайте по 20-30 години затвор,конфискация на цялото им имущество и да лапат кал в пандиза.При бай Тошо вече да са осъдени отдавна.А това с участвуващи ченгета е като автоимунно заболяване,когато самия организъм работи против себеси.Т.Е. тези които трябва да пазят държавата ,работят против нея.Голямо падение за МВР,сега да видим какво ще каже вътрешния министър.

Кой е НОТАРИУСА в схемата.ЗАЩО го криете?

Това ако стане в Германия, където съм живял, тези ще лежат най малко 20 години в затвора. Полицаи и служители на есграо да организират група за крадене от мъртъвци,това си е мародерство в особено големи размери. Сега се съмнявам дали дали ще ги уволнят.

алчно и тъпо племе сте туй българите... ако беха изтеглили 600 лева немаше да имат проблем; също и за 6000; за 60 000 почти сигурно немаше да стане, а 600 000 даже и истинския собственик немаше да може братушките имат един лаф, жадность фраера губит.... те ви я нагледно

Хей, заминавай за Русия, никой не те иска тук. След като не си част от нас, а си част от братушките - бегом. От национални предатели ни се повръща!

ми повръщай си щом ти се повръща...

Че какво по-голямо предателство от това да МАРОДЕРСТВАШ собствените си сънародници бе кретен ?????? Прав си е човека - Не иска да живее по този начин и напуска - на теб какъв ти е проблема ?!

Абе тея с качулките направо да ги самоубиват. Най-евтино и чисто за всички. Един пратрон струва около 0.50 стотинки..

Нищо ново под слънцето. Хайде да помислим малко трезво- Лицето Х няма наследници , но за сметка на това има доста имоти и авоари в разни банки. В един момент Х си отива от този свят/защото все още няма безсмъртни/ и какво се случва с имотите му и авоарите в банките- парите остават за банките или някои по-лукави служители си ги присвояват/мисля че в 89% това се случва /, а имотите му би трябвало да останат за държавата - но аз все още не съм сигурен, че това е така, защото веднага след като почине Х, имотите му се преразпределят от услужливи държавни служители.!!! Защо тази схема не се оповести???

къде е със служителите си? Източени данни за апартаменти, давани под наем.

КАТО гледате входната врата и гаражната ще разберете КОЕ Е ЧСИ немога да повярвам

Подобни измами рязко ще намалеят, ако се признава предимството на документите за собственост на измамените и ощетените. Например моят нотариален акт си е у мен и е от 1995г. Идва някой и ми казва, че са ми откраднали апартамента, защото имало нотариален акт от 2015, че аз съм го продал лично или чрез пълномощник. Само, че аз нито съм ходил при нотариус да подписвам, нито съм вадил оценка, скица. Все неща, които при камери навсякъде-в общината, в канторите, подаване за скицата, получаване на скица лесно могат да се докажат. Отделно може да се провери аз къде съм бил на тези дати, има експертизи на подписи и т.н. Кой какво е гледал, какво и на кого е плащал като си мисли, че плаща на собственик мене не ме интересува. Всеки си поема риска за примамливата ниска цена например. Който плаща лошо, плаща два пъти. Да си търси обезщетение от нотариуса, нали имат застраховки. Те нали при продажба прибират стария нотариален акт Как така е у мен.За каква кражба на апартамент може да се говори, като той е недвижим имот и си е там, където е построен. Който по веригата е измамен има си механизъм да си търси правата. Стига с тия приказки за "стабилни актове" и т.н.

вКС обясни, че може да ти продават имота с общо пълномощно. Т.е да пише само, че е за продажба на имот. Няма нужда да се уточнява за какъв имот, къде и т.н. ....

Това никой не го оспорва, въпросът е когато докажа, че не аз съм подписал пълномощното, колкото и време да отнеме. Но когато се окаже, че чисто физически няма как да съм бил при нотариуса за подпиша пълномощно или самата продажба всякакви обяснения, че се явило лице приличащо на мене, че личната карта може да е била фалшива да си остават за изясняване между "добросъвестните купувачи", нотариуса и мнимитя собственик. Да се обезсили техния нотариален акт, моят си е съставен и подписан без фалшификации и десетки години никой не го е оспорил, с него съм теглил кредити, с него съм декларирал имота и съм плащал данъци. Не може да черпиш права от противоправното поведение-свое или на другиго.Имотът не е МПС да го подкараш и да го продадеш в някоя морга и да го няма повече. Ако има законови пречки за такова развитие да се променят законите, ама на никого не му се разправя а е въпрос и на лобизъм.

Така е хората си ползвали служебното полужение за да забогатеят обирайки Държавата или наследниците. Защо за подобни злоупотреби със служебно полужение няма жестоки наказани, а защо не и доживотен затвор. Примерно такъв служител от ЕСГРАОН може така да направи, че да се окаже, че примерно президента не български гражданин и няма дори и ЕГН....

Тази схема е поне от 30 години! Явно тук е станало конфликт на интереси заради апетитният имот и едните милиционери са изпържили другите !

Ей ,тъй ще си отида преди да чуя ,че има престъпление и в него няма намесени полицаи.

Хахаха тоя път и без хакер, бойковите пак накнати. Това е за рекордите на Гинес за не компетентно и неграмотно и без срамно уууууууу-пра-вление на вдовицата България

разбрахте ли къде са базата данни достъпа е свободен сега го няма ТАТО и всеки може да си прави каквото си иска - това наистина да не е пунта МАРА Защо не се посова ЧСИ кой е- да не би да е НЕДЕЛЧО МИТЕВ.

Жената на Цацаров е нотариус, двамката имат близо 100 имота.

Тролове, не бъркайте корумпираната полиция с народната милиция.

Всичко в тази скапана държава е "Пунта Мара " както казва Бибитко .

едни,чичковци и лелки от провинцията,с фалшиво висше образование,ни казваха,че държавата е "лош стопанин" и нотариусите станаха "частници" резултата и видим за всички! Има дейности които в България не може да са в ръцете на частници защото между българите има голям процент алчни,и прости хора!

Наи добре ще е да се закрива тази нашата жалка и мошеническа държавичка Ами защо онези от анадола се бавят по скоро да възстановят османската империя и да режат пак глави и ръце на такива изроди

НЯКОЯ ЖЕРТВА НА ИМОТНА ИЗМАМА ОТ КАМЕН ЗЛАТЕВ И ЖЕНА МУ ДИМИТРИЯ?????

Адвокат Виолета Герова в групата ли е?

Шайка 1: "Бойко, Росен, Цецо и другите"; Шайка 2: "МВР, ГРАО, ЧСИ, адвокат". Антон Тодоров да пише продължението! ... България през ГЕРБ-ерско робство - живи факли и бракове с мъртъвци...

Тази жена, оставила наследство не само в София. Само там има апартамент близо до паметника на СА. Друг апартамент на Позитано, и друг на граф Игнатиев. Свен това имущество в София, има наследство от съпруга си от Плевен- двуетажна къща с бая двор, отделно идеална част от имот в размер на 22, 5 кв.м. в Свищов пак наследство от съпруга си. Имотите са оставени със завещание. За жалост на афераджиите, един от посочените наследници с имот на Позитано е юрист, разследващ полицай в МВР. И какво направили тези лакомии: изпипали акт за граждански брак сключен в Россия. Хванати били по време на дело за по-бързо признаване на наследството, тъй като нямало данни за самоубилата се жена след като била турист на кораб в Северно море и трябвало да минат пет години, за да се издаде акт за смърт. След като починала дъщеря и от рак на гърдата, тя решила да сложи край на живота си, понеже нямала и роднини от Германия; даже е получавала наследство от там. Точно тогава се явява „женихът“.

Много яка система е ЕСГРАОН, щом може статуса на едно лице да стане от починал на жив и да не светнат 10 червени ламби за проверка на лицето, което е направило промяната. Или да изчезнат роднини. Там явно е база от данни със свободен достъп и всеки може да прави каквото си иска. Да вземат да запишат официално тогав - Боеко и Пеефски с граждански брак хахахахаха

Очевидно нямат нива на одобряване на промените. КЗЛД какво ще каже по въпроса?

Каквото каза антикорупционната комисия за апартаментгейт - нищо. Те не са там да казват нещо, там са да получават заплати и да чакат пенсия.

Изключително отвратително!Баси " наследниците"!Никакви признаци на морал.Свинщина!

Щом им крият имената значи са цигани.

Тук удари на камък. Служител на ЕСГРАОН, МВР служители, адвокат... чувал ли си да е сиганин?!?

Абе , българи са , ама си прав, разлика няма и по света не ги делят, българите не са повече от по-заможен и по-бял циганскии клан.

китайския почин на мегдана и по ТВ иначе гадовете ще се множат!

Как бързо ги осъдиха!

Всички полицаи на полиграфа за лоялност. Тези ще продадат и държавата.

Ако се закрият МВР, прокурата и службите - ДАНС, НСО, НРС, НСС,...и особено шефовете им, мигновено престъпността (особено организираната) ще падне поне с 60%! А ако се напраеи това и с Парламента и правителството, - на 100%! (Заедно с банкерите...)

В България няма сериозна организирана престъпба група без полицаи, хора отслужбите (и държавни служители) в нея! И колкото по-голяма е престъпната им дейност, толкова те са повече и по-висшестоящи!

Закривай държавата и гаси ламБата !

И да не забравяте, като ги уволните да им дадете 20 заплати накуп!

На времето бандитите не бяха на държавна служба...

Сашо Атанасов, вещо лице-графолог... Добър човек :)

Димитър Велчев, вещо лице-графолог, също добър човек, политик, бивш служител на ДС :)

Умишлено ли се пропускат нотариусите???

To има ли изобщо далавера дето да мине без настоящ или бивш служител на МВР?

Лешояди сър!

да ги дегизират всичките като медицински сестри и право в Белене..

Сега светна ли ви защо циганите бият полицаите - ами те им станаха конкуренция.Крадат и мамят повече от тях.

Как да не цитирим баце: "Във всяка банда, която разкриваме има поне един дейтсващ полицай." Това от времето на главсекретарстването Му.

Служители на МВР?

Не са се отчитали на Главатаря на Шайката.

Сийка Кайсийка ударно си прави ПР със другия приличащ на наковалня в челото на гърба на някой, който им е отчитал %%% до вчера... Така става винаги Предатели бол

Името на следователя научихме ,а името на мошенниците криете ! Надявах се тайно да е заловена най -голямата имотна мошеничка през годините Даниела Гйошева или нейните покровители са с по -голям ранг ?!?! Повръща ми се от България и неколцина българи без срам и чувство за вина ... Лош материал !

Важна информация в неграмотно написана статия!