Отпадните води на Равда текат в морето след бурята

Отпадните води на село Равда се изтичат директно в морето заради скъсан от бурята в началото на февруари тръбопровод, който е вкопан в непосредствена близост до брега в курортното село, съобщи кметът Андон Бакалов, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Отпадните води на Равда текат в морето след бурята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дълбоко заустване" ... Във всяка сметка за "ВиК" има начисления за канализа и пречистване?! Тия такси са доста по високи от промоционалните "зауствания" дето ги предлагат по гари и магистрали...

БГ Черноморието не е за бели хора. Там си е за пубери, руски колхозници, скандинавски, немски и английски алкохолици и разбира се родните чалгари и грозните им кучки.

Ето заради такива зауствания и други изливания от много години не ходя на БГ море. Кафява вода, мирише на л...а, а местните те убеждават, че водораслите цъфтели... Не, благодаря!

Поуката е: - По нашето Черноморие да привличаме само съвършенни хора, които не серат и непикаят!

Само на Равда ли? Мисля, че по цялото черноморие няма причиствателни станции...И фекалии се изливат в морето.

то не е от сега, добро утро

Ами че то там винаги си имало "ла...нян тайфун над Филипините".Виждал съм таз тръба с очите си, и преди не бяха наред нещата, после се чудат защо винаги имат туристите диария...

Водата тече натам на където са и дали наклона!/Съобразно Разрешението за строеж!/

Това ли и Европа и ЕС - 1/3 от София на септични ями - а морската "столица" ще има дълбоководно заустване. Не пречиствателна станция ,а изсипване на лайната по-далече в морето. А ето и една от управляващите лайнари -министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова съобщи, че най-късно през лятото на 2012 г. е планирано да започне реализацията на проектите за дълбоководното заустване на отпадните води на Варна, Равда и Созопол.

Толкова нови сгради с цел хотелиерски услуги са "насяли" там, че плажната ивица отдавна не стига, после ще се жалват от недоволни туристи.

Мдаа. Проблемът е, че л...та се изливат директно на плажа, пред очите на хората. Обаче ако тръбата бъде малко удължена вътре в морето и л....та се изливат далеч от очите на летуващите, то проблем няма! Нищо, че като се плацикат във водата, всъщност са в тясно и обгръщащо взаимодействие с л...та, но важното е, че не се виждат на пръв поглед!