Сърбия екстрадира Ратко Младич

Министърът на правосъдието на Сърбия Снежана Малович съобщи на специална пресконференция, че бившият лидер на босненските сърби генерал Ратко Младич е екстрадиран от страната.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия екстрадира Ратко Младич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти май не си цар а си някой бей. Много те е грижа за фесовете от Сребреница май?? Тоест правоверните както казват вашите..а да си чул някога мюсюлманите да им пука за избити християни?? Няма такъв филм! Все пак война е било и няма как да се черпят с локуми и балкави - ако той не ги е избил те са щели да избият християните - много е елементарно! Така че може да се каже че малко е избил, жалко че и турско мекере като тебе е пропуснал :)

Истината е само една - американската. Вервайте ми!

Тук във форума един роднина на цар Ивайло се засяга за цар Шишман и някаква снежанка . Пишман станах, да не каже нещо човек за някоя съмнителна особа. Баба ми думаше: пази Боже, гладен турчин, и евреин младоженяк.

Ал

Като гледам днес какво се случва в Либия, и как на черното му викат бяло, чудя се, колко ли истина има в обвиненията към Младич, и кой ли всъщност е извършил тези зверства...

забравиха бомбите,а и сербия .това е човешката памет.

Бугарските нещасници се пишат по-големи сърби от шумадийските.

Цитирам по памет виц: Добре,че се появиха форумите, тъй като преди години такива глупости се пишеха само по стените и вратите на кенефите !! Далаверата= чисти и приятни WC-тата станаха вече .

От половин година започнах да хвърлям по едно око на форумите и се изненадах колко простотия има. Нищо не съм изгубил че не съм чел преди това и май скоро ще престана, щото се нервя понякога на откровените идиотщини и отговарям. Но както е казано " ако се бориш с прасе и двамата ще се окаляте, само дето на него ще му е приятно" та май скоро ще зарежа всякакви форуми. Анонимноста в нета спомага разни фекалоиди да се изявяват на воля. Иначе когато са сред хора явно се въздържат, затова не знаех колко идиоти имало около нас, но останат ли насаме с клавиатурата леле-майко. Не знам може ли да се модерира това нещо, всички реват срещу цензурата, но то не е само да триеш ако има обидна дума, трябва да се трият и всички постове написани от явни идиоти.

Време е сериозните новинарски сайтове да премахнат възможността на всякакви коментари, та дори и на световни политолози, тъй като се вмирисва "новината" в познат онанистичен мириз !

Ал

Да... Има още една изненада за тебе - не може еднозначно да се определи кой е по-по-най-идиот. Ти как би се определил? А околните как те определят? Виж само какви интересни въпроси повдигаш...

Зоран Джинджич го отсвириха сръбските патриоти,а сега да се готваят Борис Тадич и тази клета предателка Снежана,Бог прощава,Сърбин героъ не забравя..Амин.

оди дркай и не причай глупости

...още преди повече от 650 години...ма те, турците, са били мирни и трудолюбиви!!! Пък, когато същите те, извадили сабите дамаскини да режат български глави - ний сме сложили един нескопосен поп да пази Търнов, щото еврейското изчадие Шишман е гонил в това време мацките из Златията!!! Четете Григорий Цамблак и.....целувайте американските копита!!!

правиш ли понякога връзка с главния?

Каза ли си петъчната молитва или последният път беше само да се биеш с аверите си от Атака?

и след 650 години пак е същото, че и по-зле! Попа ни е агент на ДС, Президента ни гони лисици в гората, в НАТО ни води човек, който не е бил войник, а Цара ни сече горите. Хей ,ти, кажи баба нещо ! На баба мушморочето !!

и кво като го съдят.на МЕШЕНА СКАРА ЛИ ША ГО ЯДАТ.ИЛИ изтърканите му нокти на крачуните.А цяла Босна сега гъмжи от муджахидини

ПРОДАДОХА МИЛОШЕВИЧ, А СЕГА И ГЕНЕРАЛ МЛАТИЧ!!!

Глупости....."продали"! Когато изверга изтрепа 8500 човека мирно население, сред които деца и бебета, не говорихте за продажби, нали? Не ви минаваше през ума, че това е по-страшно престъпление от добре познатият ви от българската история кръвен данък. А сега скърбите за един психопат - масов убиец. Аз пък казвам браво на сръбските власти - един изрод по-малко се крие в страната им. Дано да го изтъргуват добре.

е ако имаше и из Бугарско такива патриоти.... Ама вие ги тепахте. Де да го имаше сега Яне, немаше да се чудите кой ви е родния язик - бугарски или туречки

А ФЕСОВЕТЕ КОЛКО ИЗКЛАХА НА БАЛКАНИТЕ?

надупихте ли се...Б

От всичките снежанки, само тая , Маловица, се предлагаше за марципан и чорапогащник. Даже и на албанците, за една боза.

от поста ти лъха злоба и безсилие. сърбин ли си? :)

не , комунист !

Продажници гадни, за членство в ЕС ли го разменихте

а кога ще го последва приятеля му гоце, граф серищнишки? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заразихме и сърбите с нашето дупедавство...

твойто дупедавство си е твоя работа. не бъркай другите българи в него, още повече не бъркай чужди народи.

абсолютно...то е заразно,предателството де...а у нас е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА

капацитет се изходи по въпроса.

Браво Снежи, браво српска лепотице! Европа ти благодари ! Може да се скриеш където пожелаеш .

Браво... то туй що Америчка е рекла... ово ке буде... довреме