Съдебен лекар прегледа Младич ден преди процеса

Бившият командващ силите на босненските сърби Ратко Младич е откаран в затворническа болница в Хага. Здравословното му състояние се влошило заради дългите години на небрежност. Според адвокат, Младич бил лекуван от рак през 2009 г.

Обратно в новината

Коментари - Съдебен лекар прегледа Младич ден преди процеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си прав! Младич никога няма да го пречупят, но и няма да стигне до съд, защото ще започне да говори, а те не искат той да каже какво всъщност се е случило. За това просто ще го убият преди да почне делото.

Защото и здравето на 3-те хиляди разстреляни в Сребреница нещо също се влоши напоследък.

Ти си гледай твоето здраве и не се грижи за проблемите на Вселената!

Tака ли, нали беше здрав? A как изведнъж се разболя? Aми да го лекуват. Aх, кога ще дойде края на всички лъжци и убийци? K о г а?

Добрутру, ХаАгаа , Ратко още ли е жив ?............. Ама кога беее.

Скоро ще го обявят за скоропостижно починал. Явно там климата е нездравословенен

баси сърбите колко са яки - човека се е разболял и са го пратили просто в по-добри болници да се лекува. сигурно сам е искал даже.

ако остане жив ще излезнат на яве мръсните ризи на холандския контингент....за всичко са виновни холандците..техните воиници са били повечето хомосексуалисти и са се дрогирали постоянно...тука по телевизията показаха филм за воиниците участвували във тази операция...ужас..те са изперкали тотално..какви ужаси разказват да ти настръхнат косите...

абе,как когато всички са на свобода са в добро здраве и когато ги хванат се разболяват,баси чудото....ех,блажени да са вярващите,ако тоя изрод до сега не го бяха хванали и до сега щеше да е в цветущо здраве,ама нали го хванаха веднага се разболя,мамка ви комунисти...

и в болница операция са му правили, пък иначе сръбските власти въобще не са знаели къде се крие 16 години и въобще не са му помагали. накрая го продадоха великите сърбежи.

Нали беше здрав, какво стана сега?

Благодаря за хубавия въпрос! Бил е здрав, но небрежен. Имате ли други въпроси? Не ? Тенкю въримейч. На следващата пресконференция ще Ви съобщя за самоубийството му. Бай.

Изтъргуваха го човечеца, въпреки че великите хамериканци нападнаха Югославия и създадоха този конфликт. А защо не вкарат Буш в затвора , толкова мирни хора са избити в Ирак. Или просто двоен стандарт.

Тъй, тъй, казваш, хамериканците нападнали горката Югославия и създали конфликта...

Ами кой нападна Сърбия, бре? Доколкото си спомням, бяха янките! Те така са си свикнали - да нападат разни суверенни държави по света. Малко им е, че онези откачалки сринаха СТЦ! Жалко само, че не избиха политиците, а разни невинни хорица! Но, както казваше Осама, невинни няма, защото невинните с мълчанието си и данъците си подкрепят това! Затова и ще ги взривяват.

Разделяй и владей не е измислено на Балканите а на ЗАПАД

Няма нужда да го казва. И за глухите и слепите е ясно че 'международната общност' - разбирай САЩ създадоха разпадането на Югославия. Разделяй и владей! Иначе откъде накъде при обединяваща се Европа ще се фрагментира една читава държава. А и за европейските боклуци се отвориха нови пазарни ниши..

човека говори за янките, а не за това кой е създал конфликта, те какво правят в такива конфликти навсякъде ? идват добрите за да победят лошите нали , ахахааххаха, вервайте на хамериканците :)))))еййй колко заблудени хора имало ей