Парижкото споразумение за климата влиза в сила през ноември

Парижкото споразумение за климатичните промени ще влезе в сила след 30 дни, след като достатъчен брой страни го ратифицираха, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Парижкото споразумение за климата влиза в сила през ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето защо затвориха едната метеостанция на Мусала и то точно тази дето мери парниковите газове. Явно далаверата с квотите ще е много голяма, ама за съжаление пак за наша сметка.

Иха...' големо лапане ще пада! Сега ще искаме филтри по комините, камионите и автобусите с допълнителни катализатори, а за леките автомобили по два. ГОЛЕМА лапачка ще има. И никакви железници, това е отживелица.

През времето на турско робство е имало данък "димнина", при което се е плащал данък на брой комини на къщата ..."ако трябва да си построиш къща, и да ти запуши комина, плащаш данък димнина: ресм-и духан ако нямаш къщичка и хайманосваш, ще плащаш: ресм-и хаймане.."

става дума за данъци за раята

Мен лично по не ме интересува споразумението за климата от колкото от колко часа е на работа Мелиха Щерева Бегеева...:)))) ! Пък и то сега няма никой в този форум, баааси мамата, сам ли да си пиша и отговарям що ли ?!

Sm3hurk0

днес цената на долара е малко нагоре и за това въпросния, може би ще започне малко по-късно.... :) Не съм му секретарка.... :))))

Sm3hurk0

Това име ми звучи като диагноза : Раз3(тро)ение на личността.

Ха ха, Смехурко май сме само с теб във форума и си пишем ! Абе КО стаа, Дира няма ли да помести новината за гласуването в ООН да си видят някои хора кандидатката Кристалинка на кое место е, не че ме интересува но пак се изложихме пред чужденците и ударихме греда !

смешници сте и такива ше си останете....