Не съм расист, оправда Тръмп израза ”shithole countries”

"Не съм расист", заяви лаконично президентът на САЩ Доналд Тръмп, попитан за предполагаеми обидни коментари по адрес на имигранти.

Обратно в новината

Коментари - Не съм расист, оправда Тръмп израза ”shithole countries” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички защитници на негрите, пожелавам един месец живот в гето, друг едва ли ще има...Омраза, ненавист и вродено чувство за надмощие са основните черти на характера на чернокожите. Работя 15 години с такива, не пожелавам късмета нна никого шефът му да е чернокож. Хитри, горделиви , подмолни дебнещи как да те смачкат само защото си бял. Ако паднеш ще те ритат , защото знаят , че ако станеш ще останат живи , благодарение на закона за дискриминация.

И аз не съм расист. На този свят най-много мразя две неща - расизма и негрите.

Тръмп не е расист, той е завършен идиот. Америка в момента е като във филма Идиокрация.

Хммм... Ако бихме могли да пренесем г-н Тръмб, с помощта на машина на времето, 150-200 години назад, щяхме да видим как си развързва, с готовност и радост, кесията, за да докара в САЩ колкото може повече хора (здрави, млади, силни и вързани с вериги) от Африка, за да му копат, сеят и орат в плантациите, срещу паничка супа. С две думи: Пълен опортюнист.

"Не съм расист" - алтернативна истина казана от Тръмп.

Става все по-забавно с тези думи на Тръмп. Щото: 1. Той не е споменавал конкретни страни в Африка. Тогава, що определени страни там реагират остро? Стана, все едно да се провикнеш в мол-а "Ей, к.рво!" и ще видиш, как няколко жени ще се обърнат... :) Самите те се считат за такива, щом се засягат без да са назовани поименно. 2. Казани са по повод на мигрантите от тези "shithole" страни - ами ако не са такива, а са супер - що бягат от тях и не искат и да чуят за вероятността да се върнат?! Или поне да не се засягат!

А "антирасистите", критикуващи Тръмп, къде живеят, в shithole цветнокожи квартали, или в цивилизованите бели квартали?! Лесно е да се пишат "антирасисти", когато нямат досег с цветнокожите диваци!

Квалификацията, отнасяща се за разни калпави държави няма нищо общо с расата на населението на тази територия, която бива управлявана от въпросната държава. То и България може спокойно да се нарече най-меко казазно "скапана държава", но това е благодарение на управлението, а не на хората, живеещи в нея.

да,но хората зивеещи в бг избират политиците,те не падат от небето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тръмпи прави конкуренция на пернишките винкел лумпени...

Като се напише Trump в гугл се вижда, че е най-оплюваният мъж на планетата. Дори повече от Путин и Русия, че даже и от Сталин, взети заедно, което ще рече, че не е лош човек. Ето и едно логично според мен обяснение за неистовата омраза към него, публикувано още през август миналата година на сайта на френската ПП "Солидарност и прогрес" под заглавието "Рашагейт: детайли от разследването на една измама" ("Russiagate : éléments d'enquête sur une imposture", 24 août 2017, Solidarité et progrès): "...за първи път след Франклин Рузвелт, срещу интересите на Уол Стрийт и Сити-то се изправя един президент, когото те не контролират и който не произхожда от тяхната имперска идеологическа структура. Същите кръгове, които провокираха асиметричните войни в Ирак, Либия, Сирия, Украйна, днес са се хвърлили в широкомащабен антируски лов на вещици чрез медиите, Конгреса и неговите разследващи комисии, тайните служби. А целта е да се отстрани Тръмп от властта ... според някои дори и чрез убийство..." А и не биха простили изречените от него истини: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). Симпатичен ми е с тези изречени истини, бай Дончо. И нашият щеше да ми е симпатичен, ако ги беше изрекъл, ама не е!

Ех , пролетарски мокри сънища. Тръмп бил срещу сититито. Ами без ситито САЩ са нищо, Тръмпо, чак толкова прост и чак такъв голям враг на Америка не е. Пък тук трябва денонощно да се молят за ситито, щото наакат ли се там, тук ще се удавят в гомна, както стана след кризата 2008

Пролетарски мокри сънища, казвате! Ами че това е народът бе, мнозинството! Уж било "демокрация", а то, мокри сънища! Нищо че в превод е "власт на народа. Демос=народ и крацио=власт. "Пролетариат (на немски: Proletariat от на латински: proletarius - които нямат, граждани от най-ниската класа) (ед.ч. - пролетарий) са онези, които са идентифицирани с най-ниската класа, обикновено това е работническата класа. Това е социална класа на производителите на добавъчен продукт, които нямат право на собственост над средствата за производство и за които основният източник на средства за живот се явява продажбата на собствената работна сила..." Виж: Пролетариат от Уикипедия, свободната енциклопедия

Чул съм го в Америка от бял човек. "Най големите расисти са негрите". Но там не трябва да казваш негър а черен защото иначе може негъра да те пребие. Там по едната улица вървят автобуси в които се возят само черни, а по съседната улица автобуси в които се возят само бели. ........ А защо са пускали и негри в Америка, това е във връзка с договора "Технологии срещу генетични експерименти".

Нашият най-близък израз е "завряни на кучето в гъза", защото "лайняни държави" хич не е дипломатично.

Бай Дончо не иска тези 800 000 гласа за демократите на следващите избори.

Бай Тръмп е откровен човек, а това не се цени в лицемерната кочина САЩ. Тези, които го осъждат за израза "лай-няни дупки", следва първо да отидат да поживеят няколко месеца в държави като Афганистан, Пакистан, Нигерия и т.н. и т.н. Убедена съм на 1000%, че ако изобщо оцелеят, ще се върнат в бялата цивилизация като завършени расисти.

келшите, които скачат срещу него да млъкнат защото е прав! И стига са размятали това расист за всичко. какво расистко има да кажеш на мизерник , че е мизерник?!?

Да казваш истината е лошо само в главите на неокомунистите или както всички ги наричат - либерали.

И да си расист какво?! Това даже е нещо благородно гледано от гледната точка на единственият красив, разнообразен, умен и смел човешки вид, който обаче изчезва.

Тръмп каза една истина , а еврогейовете и безполовие наскачаха веднага!

Университетът за дружба между народите се е казвал, забележете, Патрис Лумумба - ковачница за революЦионери ;)))

Такива революционери са изковали, че сега бай дончо се чуди как да им нарече държавите

Щом ген.лейт.от Си Ай ,Джорж Сорос-чифутина, прэзвежда контрареволюционери и мръсници като теб, тогова Русия ще произвежда революционери....

Oт дружеството за защита на ла'ната са били възмутени, че някой ги сравнява с африканци. Всеки си мисли, че разликата е само 9 месеца престой преди появата им, но явно са много повече от цвета им.