Шефът на отбраната се оттегля, оставя на Радев да избере нов

Началникът на отбраната генерал Константин Попов е подал рапорт за освобождаване от заеманата длъжност, съобщиха от Министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на отбраната се оттегля, оставя на Радев да избере нов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля за носни кърпички!

Да не си сбъркал малко? Да става въпрос за ... .сокол.?

В последния брой на в. Галерия ясно е казано, какви ги е вършил Попето от 2008 година до сега - как е лапкал без основание по 1000 лв. летешки всеки месец. Приказките на Перукан и мотивите на оставката са за простите гербОВЦИ и дамската част от населението.

Преди да коментирате прочетете статията която коментирате...задължително е! Човекът ( ген. Попов ) го е казал в прав текст-"Моралът винаги стои над властта". Когато хвърляш пагона полакомен от властта, която са ти обещали, тогава морал няма! Истинският Офицер няма да го направи! А когато хвърляш пагона несъгласен със статуквото, това говори за висок морал, чест и доблест!

Ясно е, че мишоците бягат кораба.. Това дребното генералче представям си как се е държало с подчинените си та панически бяга на 9 месеца служба - последици от Наполеонов комплекс се казва причината.

Нещо много странен поглед има човека. А и тия торбички май не са само от недоспиване.

И Радев и Попов са генерали от армията. Достойни хора!!! Кажете ми само бате ви Бойко какъв генерал е??? Мутра дебеловрата. И той сам си го каза. Когато другите са учили езици, той бил учил Карате. Да може да се бие... Добре, че го изметохме. НАЙ-НАКРАЯ!!!

Ненчев, поне в младши лейтенант произведоха ли те или Плевналиев има още 50 дена направо генерал да те направи. Тази отставка е политически ход и няма общо с това кой е по-голям пилот или военоначалник. Като го гледам по тв и снимката, нещо физиологично не е добре и изглежда минава в запаса. Пък и няма поне тук биографични данни как се е развивал от поне 25г насам, много генерали и полковници в тази д-ва, а армия няма пък и самолети.Ненчев и РП кота ще изпратят поредният контингент в Афганистан вместо да бранят д-вата ни от афгани и други неидентифицирани субекти.

Изключително грамотен и стойностен офицер, първокласен пилот. Но дълги години е командир на боклука Румен Радев и добре го познава. Помнете, че този некадърник Радев такива л*йна ще сътвори , че ще съжаляваме че не сме избрали Митьо Пищова.

Фурнаджийска лопата без никакви доказателства.

А ти да беше помислил аджеба как станаха далаверите на Ненчев.Кой води преговори,кой се облажи от една купчина неизгодни договори на МО.Ненчев само е подписвал накрая.Всички далавери са минавали през Попов.

Когато си тръгваш от някъде, никога не е заради някого или нещо, винаги е заради самия себе си, причината е въртешна. Да кажем "Аз не мога да търпя, че този скапан новобранец ще ми е началник." или "Аз смятам, че мога да бъда нещо повече от това, което сега ми е съдено да съм".

Егото, еготооо...Не може да се примири, че подчиненият му с ава главнокомандващ. Както и п шман генералът Борисов.

Че добре познава боклука Радев и е под достойнството му да гледа политическите му игри.

А, бе народе!? Стига с тия "въздухари", бе!?... И Президент си избрахме!

ЩОМ НЕНЧЕВ Е В ЧАС,ДА НЕ ВДИГНЕ КРЪВНОТО И ТОЗИ.

"" Лека му пръст!"" Амин!

освен връзкари и пълзачи има и стойностни офицери. Той е такъв.

И още един път за ...тебе! "" Лека му пръст!"" Амин!

от авиацията вече не са живи, но лекетата преуспяват.

И Светена вода да пие - все тая!?

Чест му прави. Трябва да умееш и да губиш. След като си оплел конците. Тази история е от десетилетие. При дългогодишно търкане няма как да се стигне до консенсус. По добре единия да си ходи. Никога не е очаквал такъв развой и че ще бъде все отгоре. Но животът е Виенско колело. Днес си отгоре утре ..............

Правилно постъпва! Как ще ни спре??!

Време му е!!!..........

на комунягите. Как успяват да уоплюят една достойна постъпка.

Мето ни натика м ...миша дупка - как ще плюем от тука, бе??!

написал или по-точно подписал докладна за преимуществата на Полша да ремонтира нашите мигове, а сега си трае - страхливец.

щом придворните ,, пачаври,, по тв новините казват само поради излизане в пенсия , има нещо скрито , тоя преди месец незнаеше ли че ще излиза в пенсия та се фана на орото.

нещо непознато за комунягите, особено за Радев-лъжеца.

шляпава, гнойна...!?

Манушев, морския Гербаджия пък ептен не е в час ! Имаме нова обстановка редно да се разбъркат фигурите. Още повече има стари бакии, несъответствия, задкулисия, прецаквания, злословения.

Радев умее да ръководи и е човек с характер,а Попов е нагаждач.

Служил ли си и с двамата,та приказваш глупости бе серсем !

Константин Попов знае неща за Румен Радев които не му позволяват да остане главнокомандващ?!

По-скоро е обратното!

Е, ще "командва" чашката наляво-надясно по масата в ....кръчмата!! малко ли е?

Попов си знае. Винаги е плюл против Радев, който го превъзхожда.. Усети се и е логично да се разкара. Палачинката се обърна и Попов попадна по врящото олио. ПР, Коце, ПР и наколенки и дуене ама до време чадо. Айде може и без тебе.

Грешен ход генерале. Като военослужещ България е над всичко, така че войнската ти чест не е накърнена. Явно има други причини и скоро ше ги разберем.

Същото може да се каже и за генерал Радев .

Шило

Слаб довод за оставка.

истината може да има много лица .... .

Попов може да бъде номиниран за служебен военен министър от Плевнелиев, за да е дразнител на президента Радев. Има и друг вариант пред него - да заеме висок пост в централата на НАТО в Брюксел, където има познати като служещ в различни командвания на алианса в Европа.

Вицеадмирал Пламен Манушев (ГЕРБ) заяви, че не е очаквал от ген. Попов такова нещо. "Не го приемам, той има отговорност към българската армия", заяви Манушев. Той посочи, че генералът не му е казал нищо, а са приятели. а като са приятели, той да не му е изповедник?

Омазано ти е дупето генералчеее! Кой знае колко си приклякал на хорото на текезесара и си рил срещу Радев. Ама вола като рие на гърба му пада. Това е причината да се изнесеш на подскоци!!! Аде махай се плужек такъв!

ГОЛЕМИ НАДЕЖДИ ТАЯТ ПУТИНОИДИТЕ, НАКРАЯ ЩЕ СЕ ЗАДАВЯТ, ХАХАХА

са описани във фрог.

Щом е назначен за началник на ГЩ от герберите и издигнат в чин пълен генерал значи е Американско протеже, че да може и да служи с Ненчев, вече ми идва в повече. Той си знае защо напуска.

И двамата да качествени офицери с характер и собствено мислене!

Генералите ще се оправят. Най-важното е, че Борисов подаде оставка и Ненчев вече не е военен министър. Очертава се скоро да влезе в СЦЗ, за дълъг перид от време. Иначе и той можеше да бъде произведен за генерал от трудовите войски.

РУМЕНИЯ РАДЕВ ЩЯЛ СЛОЖИ КУРНИ ЗА Н-К НА ОТБРАНАТА, ДА НИ ПАЗИ ОТ РУСКИЯ РЕШЕТНИКОВ, ХАХАХА

Бахмааму ,на години съм вече ,служил ,о.з. ,ама не знаех ,че има такива звания в нашата армия . "Пълен генерал" ?!?! По мое време генералите си бяха : - генерал-майор... - генерал-л-т ... - генерал полковник... - армейски генерал ... Пък този ген. Попов хич не е пълен ... дребен и слабичък ми се чини , поне на 1/2 от масата на Каракачанов и на 1/3 от тази на Пеевски :))) Добре ,че Фидосова не я произведоха в генералски чин ,че не ми се мисли какво звание щяха да и дадат :)))

А ПЕЕВСКИ? ХАХАХА

То времето си върви.. Сега йерархията е: бригаден генерал генерал-майор генерал-лейтенант генерал Последната титла се нарича "пълен", защото е без друга степен. ..по ваше време в армията с кремъклийки ли се е стреляло? ;))

генерал-майор генерал-лейтенант генерал Това са генералските звания на славната и непобедима армия на Третата Българска империя по известна като Третото Царство.ТОва трябваше да върнат,а не англо-саксонските простотии на НАТО и англичани и французи сме ги били и то здраво,руснаците тоже...

Фидосова би трябвало да бъде произведена в звание МАРШАЛ - за изключителни заслуги на Кулинарния фронт! Ако са изчезнали Маршалските звезди, няма страшно - и някое тлъсто кюфте ще свърши работа!

Интересна беше и генералската титла на ББ ... при това с прескачане на една позиция. Така правят само в Турция - ХОП и вече си паша!!!

Директора на НСО да си дава рапорт за освобождаване. Той е най вреден от всички силови шефове. Президентът Радев трябва да направи пълна чистка на всички служби от омбашиитие на банкенската мутра.

За катъра Румчо Клепоухи и крантата Деси!

...И да има място за теб като обслужващ персонал...

Да, новият служебен премиер. И всички министрите ще са генерали и офицери.

МНОГО НАЧАЛНИЦИ, МНОГО НЕЩО: ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ВЪОР. СИЛИ, МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА, НАЧАЛНИК НА ГЕН.ЩАБ, НАЧАЛНИК НА ОТБРАНАТА, НАЧАЛНИЦИ НА КУП РОДОВЕ ВОЙСКИ... НЯМА РЕДНИЦИ, ХАХАХА

Константин Попов е подал рапорт САМО за освобождаване от заеманата длъжност, не и за освобождаване от военна служба. Просто казано иска понижение в длъжност. А, ако е поискал и това, но журналистите не са доразбрали, значи ще е новият служебен премиер.

Питане към автора на статията, що е то ПЪЛЕН генерал?! арменйският чин е ГЕНЕРАЛ, не пълен, слаб, среден ....

А, Попов е най слабия (50кг. с униформа и шапка) генерал в досегашната ни история.

"Журналистчета" които са виждали военни само по филмите им е трудно да запомнят няколко армейски чина.....а явно е и жена та асоциацията е пълна-слаб,пълен:))

При тях сега всичко е превод от английски.

Бля_бля протежето на фащ попов си дава оставка добоЗорлем защото откъм кравария задуха друг вятър и го издуха.

ТИ ГЛЕЙ ВЯТЪРЪТ ДА НЕ ИЗДУХА ПИШМАН ПРЕЗИДЕНТА ПИЛОТ, ХАХАХА

Комшиите сърби викат , баш ме брига и мен за радев , аз гласувах на втория тур за него с отвръщение , само да се маха бокоІІбългароубиец, сега ще си го псувам и него ако не е в час с народа.

Хора които не са помирисали военна служба да коментират ген.Попов и ген.Радев. Прости тролове!

ТИ ОТКЪМ КЪДЕ СИ МИРИСАЛ СЛУЖБАТА, ХАХАХА

Какво очакваш от троловете?Те са простовати хора,наети от някого да плюят - понякога даже не знаят защо!Просто някой лев да падне!

Като ПРЕЗИДЕНТА Плевнелиев не беше военен можеше да плюете по него, а след като Румен Пеперудата още дори не е президент, не можем ли?М? Май забравихте, как по руска заръка Плевнелиев се плюеше и още плюе ежедневно?

Бягат като мишки от котка. Лазаров от АПИ, се този генерал, кой ли ще е следващия беглец? Директора на НСО може би?

Ти се замисли кой ще дойде на тяхно място . Че като знам какъв е ресурсът на партията , пак ще се налага да се пали нещо .

Доста хора май не искат да работят с Ал Бънди и се спасяват до като могат.....но нали си има Пеги(някой и казват Пиги) за помощник:)))))))))

хайде да не се надплюваме. Страшна работа. Толкова е изпростял народа, че веднага удря едни майни и едни оплювки по всички военни на мига. Спрете се бе. Ще се изяснят нещата.

Някакво дезертьорче подлога на Русия, да ти бъде командир?! Всеки достоен човек би се оттеглил!