Влак блъсна кола, четирима са ранени

Около 13.05 ч. на жп прелез в междугарието с. Гавраилово - с. Чинтулово (край Сливен) бързият влак 3621 София - Бургас се е сблъскал с лек автомобил, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Обратно в новината

Коментари - Влак блъсна кола, четирима са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си една случка... Бяхме 5-ма души в една кола, шофьорът спира на прелез, при което единия от возещите се изцепи Давай бе, какъв мъж си ти, че те е страх да минеш?!". При което така нареченият шофьор мина на спуснати бариери, и пусната сигнализация! Веднага след това го накарах да спре и продължих пеша. Такива като искат да се трепят - да си се возят сами!... Това е навсякъде! И на прелеза в Банкя е така. Паднали бариерите, дрънка алармата, заформя се опашка. И изведнъж някой тузар" се стрелка в насрещното, няма видимост, но прелира между бариерите и релсите пред самия влак!... Камери и затвор трябват за такива!!!...

Лошото е, че ако момичето оцелее, най-вероятно ще бъде инвалид. С този счупен ломбален прешлен :( Дано да се оправи детето, дано...

абе каде е карал тоя влaк при колите бе...

Сигнализацията е работела.И каквито и бариери да сложат,няма да има спасение за подобни малоумни типове.Дадоха този фейс по всички новини.То бива бива идиотия,простотия,ама чак пък толкова,да затриваш собственото си семейство,нямам думи.

Тия от мургавия етнос ли са били, или и българите вече дотолкова изперколясаха по тия села?! За да преминаваш на спусната бариера и включена сигнализация, и да те блъсне влак, значи той вече е бил видим и един нормален човек не би се метнал на релсите в такъв момент .... пълна идиотия!

ами ако е била повредена сигнализацията ? случвало ми се е...на прелеза в Димово да чакам продължително време пред забравена бариера. Абе нямам думи то цялото БДЖ е повредено и само дрънка, та дрънка...нега да съкращават

защо махнаха дългите бариери-нека се трепят сега

За да можело да минават линейки, полицейски и пожарни коли. На прелеза във Факултета, повече коли минават при спуснати бариери, отколкото спират и чакат.

прелеза е между Чинтулово и Сливен и има добра видимост за тези, които гледат.

живи и здрави на оня свят...

А медицинските процедури на тия самоубийци ще ги плащаме ние, данъкоплатците, нали... щото е неотложна помощ!

страхотен начин да си избиеш семейството!

Крайно време е да се сложат по-дълги бариери на тези прелези ....не че рогача го спират бариери де,ама все пак !

Нарочно не се поставят бариери от край до край. При необходимост ако има превозно средство в прелеза да може да се изтегли. Ако ще и три бариери да се сложат когато не се спазват сигналите винаги се стига до такъв край.

Спомням си една случка... Бяхме 5-ма души в една кола, шофьора спира на прелез, при което единия от возещите се се изцепи "Давай бе, къф мъж си ти, че те е страх да минеш?" При което така нареченивт шофьор мина на спуснати бариери, и пусната сигнализация. Веднага след това го накарах да спре, и продължих пеша. Такива като искат да се трепят - да си се возят сами.

това си е опит за убийство от страна на шофьора

На този прелез всяка седмица ли ще има жертви? Преди няколко дни мисля, че пак там беше станал инцидент. Дано момичето да се оправи!

не мисля, че това може да се нарече "инцидент" - случката е вследствие на напълно глупавите и безотговорни действия на шофьора и няма нищо общо със случайносттта.... не знам как трябва да се чувства сега човек, причинил това на семейството си....

И защо Цв.Цветаново трябва да съобщава и тази новина.Къде е гл.секретар на МВР?

Няма слънце, а пък слънчасал.

дано се оправят всичките а бащата шофор да умре докато не е затрил и други

Е не се научиха тези хора че като свети червено на светофарната уредба трябва да се спре,а не да се рискува и живота на машинистите,които не са виновни за безрасъдството на шофьорите-убиици.

какво ми пука за някакъв който се е правел на батман.тоя бастун кои знае колко хора е засякъл досега

Това е навсякъде! И на прелеза в Банкя е така. Паднали бариерите, дрънка алармата, заформя се опашка. И изведнъж някой "гъзар" се стрелка в насрещното, няма видимост но прелира между бариерите и релсите пред самия влак. Камери и затвор трябват!

Абсолютно за камерите съм и аз.Записите ще покажат дали става дума за неизправно съоръжение или поредния "герой".

Елате да видите какво е, като пуснат бариерите на влака на двата ж.п. прелези в Костинброд...........Ма няма страх и свян, ма няма закон, ма няма нищо! И с талиги, и с джипове, кой както и където свари. Минават през нивата, през разнебитените релси, и никой нищо не им казва. После надуват покрай завода на Кока-Кола в насрещното и така влизат в остър завой покрай един трафопост. Изродите пол, гражданство и социален статус нямат.

Лошо, предполагам че е така..дори съм сигурен..ама нали знаеш Цветанов ако го питаш къде е МВР в такива ситуации ще ти каже "за момчетата от мвр или добро или нищо".. все едно трябва да се правим че не виждаме очевидното

Сега да вземат да платят щетите по Влака. АМАН от Идиоти !!!

...и обезщетение на закъснелите пътници!