Макрон и Тръмп – ръкостискане до побеляване

Френският президент Еманюел Макрон е вложил особено значение в ръкостискането си с президента на САЩ Доналд Тръмп при разговора им в Брюксел на 25 май.

Обратно в новината

Коментари - Макрон и Тръмп – ръкостискане до побеляване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

орангутана се мисли за алфа-мъжкар и се опитва да си придаде такова излъчване. Владее комуникацията на животинско ниво, но общуването с хора не му се отдава.

Да ви разкажа, като става дума за Тръмп какъв приятен и съдържателен разговор, не по моя инициатива, имах къснета да си проведа вчера с негов заклет почитател. Имах среща в банката - Чейз, и жена ми реши да дойде с мен да вземе нещо от сейфа, докато аз си свърша работата. Обаче после "изненадващо" подметна, че имала да си купи някои неща набързо (има си хас да няма тази нужда по всяко време, и да не е набързо - това е човек без представа за времето, както Перуката - за реалността, за нея е въпрос на престиж да закъснява и да я чакат..., 15 минути или половин час за нищо ги няма, те не съществуват в нейната измерителна система за време). Аз, с тази моя добра душа нямаше как да откажа на тази невинна наглед молба и се заредих обиграно с терпение, но ТОЗИ ПЪТ АТАКАТА ДОЙДЕ ОТ ДРУГА ПОСОКА:) Хвърлих я пред магазина, като и казах, че ще я изчакам навън с "15-те й минути", при колата на паркинга и се зачетох там нещо. След около половин час телефонът ми звънна и жена ми приятно ме изненада, че е пред магазина вече. Аз отидох веднага там и спрях колата пред магазина ЗА 10 СЕКУНДИ, след ДВЕ ДРУГИ КОЛИ ПРЕД МЕН, и ЕДНА, КОЯТО ЗАЕДНО С МЕН СПРЯ ЗАД МЕН. Веднага излезнах от колата и слижих пликовете в багажника за има-няма 5-10 секунди. Но по някаква причина - може би хубавата музика, която си бях пуснал - едно хубаво парче на дует "Ритон", един от минаващите американци, на около 50-55 години, добре изглеждащ, с интелигентен вид, бутайки количката си с покупки от магазина реши точно мен да ме заговори.

Та този, отминавайки покрай колата ми след като аз отивах да седна в нея, любезно намери за нужно да ме уведоми: "Тук не се спира!" Аз му посочих спрелите пред и зад нас коли, и му казах, че съм спрял само за секунда да помогна на жена си с покъпките. Този бе явно решен да си общува точно с мен от всичките хора наоколо, за да ме образова и възпитава, и пак само повтори: "Тук не се спира!" А аз се засмях този път и му казах: "Е, аз вече съм спрял, както и всичките тези коли и хора!" Онзи тогава ми каза: "АМА АЗ СЪМ ОТ Ню Йорк!!!" На мен ми стана много смешно, много хора ни гледаха и слушаха, и му отговорих: "Е, и? (So?) Аз пък съм от България, от село Големо Уйново, НА КОЙ МУ ПУКА!" Онзи побесня, но не посмя веднага да отговори, след като седнах зад волана и той се отдалечи на няколко метра, набра кураж и ми каза: "Фък ю!" А аз му отговорих: "Не, ФЪК Ю и ФЪК ОФ!":) И така си разменихме още няколко секунди любезности С ТОЗИ ОЧЕВИДНО ПОСВЕТЕН ЗАКЛЕТ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТРЪМП (американския вариант на българските путинофили и байхуйове), преди да потегля и жена ми да ме смъмри защо изобщо се разправям с простаци, кретени и неудовлетворени от живота си тъпанари. А аз й казах, че и аз имам право и необходимист понякога да се позабавлявам, ище повече когато смехът сам ме намира.

кифло, кво дращиш тука полит-информация за ТКЗС-сарите, изтрещела цървулана си въобразява че разбира политиката на САЩ, ... в последните години отврат хора се довлекоха на Запад от смръдливата комунистическа кочина

Нещо не си убедителен. Малко се превъзнасяш. И това не е бил привърженик на Тръмп, а на Клинтън.

а всъщност всеки един човек занимаващ се със срещи може да ви боасни какво точно се вида на тия снимки. на първата са се премерили- силното ръкостискане се ползва за да определиш доколко човекът срещу теб е уверен в способностите си. до колко твърдо смята да остоява позициите си. на втората снимка се вижда явно доминиращото поведение на Тръмп. той вече е спечелил на първа фаза двубоя си с Макрон и го кара да го приеме на неусъзнато ниво. от тоя момент нататък Тръмп е водещия разговорът. и преди да почнете да ми цъкате минусите - направете си трудът да поровите в нета. има доста статии как и какво се први и най вече защо по време на ръкостискане...

кон да го оножда, не мърда. даже крачка прави, към партньора.

Аре честито и наздраве. Знаех си че няма да е само поляка евреин. След Збишко изприпка и Данчо Василев.

А Меркел заяви: Ние, европейците наистина трябва да вземем съдбата си в свои ръце Макрон и той надига глас от конвръза . . . . . Сега чакаме коментар на Дойчевеле от Иван Бедров и . . естествено . .от "децата на Сорос" А от министрите на бате Бойко един се произнесе да се вика Путин послучай освобождението на БЪлгария . . . . . Все ерерични мисли напоследък . . . . . само ние продължаваме с гайдите . . . .

явно Шорош е увеличил плащанията на на троловете си.

Е нали се радвахте, като Путя инсталира Перуката за прецедент, че тези пусти пари, дето все ви се въртят у празните тикви, за колегите ви тролове на Сорос вече били спрени, бе тъпаци, или вие помните само до 2 часа какви глупости непрекъснато редите? Кажете, помолете бригадирите ви да ви уточнят опорните точки, за да не ставате за подигравка дори инна слабоумните (като вас).

Путин, лично обиди Българският Народ, на връх най-светлият ни празник ПУТИН ЛИЧНО И ПУБЛИЧНО ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПРОШКА

След като малко преди това ни осведоми благосклонно от Анкара, когато се прегръщаше с приятеля си Ердоган, който по погрешка му свали едно самолетче на Путин, което малко ги поскара, но общата им любов към поточллетата и общата им омеаза към гейския ЕС пак ги сприятели... та тогава Путин въпреки огромната си заетост намери време и за нас да ни удостои за чувствата си, които питае към нас, с едно братско и мило признание - възклицание: "ПИСНА МИ ОТ БЪЛГАРИТЕ!" Путъо, НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ОТ КЪМ МОСКВА И КРЕМЪЛ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ПОНЕ 150 ГОДИНИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАС, БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ОТ ВАС, "БРАТЯТА":) Ние - говоря за умните и начетените, истинските българи ВИНАГИ СМЕ ГО ЗНАЕЛИ!

Макрон бил женен за баба си. Ами то тогава тръмп е женен за внучката си.

Журналята, хайде сега ако сте добри, изровете ръкостискането на Макрон с Ален Ротшилд: не е трудно, Getty Images.

Тръмпа така е стиснал ръчицата на бабоевеца, че е пуснал майчиното си млякото.

Сега се сещам за един комедиен лаф за оранжевият отпреди няколко години по HBO.Та Тръмп не мастурбира като останалите мъже на снимки или видеота на жени.Той мастурбира пред снимка на самия себе си ,мастурбирайки.Щото нищо не го възбужда повече от негова собствена снимка.

Е, Тръмп е скучен: сексист, нарцис, жълтобял, открит сребролюбец с откровена жажда за власт, не се поддава лесно на внушения и контрол. Дай сега един анализ на Макрончето да ударим: силен едипов комплекс, прикрито сребролюбие, подмолна жажда за власт, до които е готов да се добере обвързвайки се с други властолюбиви личности, на цена, която явно е твърде висока, за да бъде открито споделена. Аз лично знам кой бих предпочел да ми е президент, а вие?

за макрон не знам толкова много .все пак живея в уса и съвсем скоро го чух.при все това изглежда доста културен и образован .личнiят му живот си е негова работа.но простотиите на тромпета които съм виждал тук за 20 години са безчет.и няма как да си простак о мошенник 70 години и тепърва да се промениш.

това са недостойни гротески както и самия избор на тези посредствени хора

А как мина ръкостискането на Тръмп с Путя ? Тръмп сигурно му е натрошил кокалите на тая кифла. Оооооо.....забравих, че Путя е в края на списъка и срещата му с Тръмп може да е 2020

Ливадаркооо, срещата е късно ,да има време Тато Тръмп да тренира за ,,ръкохуйкането,, ..! Виждаш, че младите сме ...напредничави.

Ей, малките, слагаме .плюсче., ама се трупат .минусчета. - от админа, бе!

Един мармот ти натисна много минуси като си е въобразил, че ще му се повярва на явната манипулация с прокси. Канадски, дуеш се като ръкостискането на ве(Селяка) Тръмп и в същото време се окопаваш като Макарон. Пардон, Макрон :)

Е два пъти по-висок от Путkин, ръкостискането с ботоксовото джудже ако въобще се срещнат някога, ще е много комично. Сигурно си има придворен, който тича зад него с малка табуретка и я подлага преди здрависване, когато фотографите снимат

Бе, четете ли всичко от infoто ? Само аз ли съМ малоумен?

Е, не всичко . НО постоянно благославямe майка му, леля му...

Ами аз имам и други близки и роднини, които са починали, та ако искате и с тях може да опитате да задоволите некрофилията си.

Не само четат, но и помнят, е, доколкото могат, И СИ ВОДЯТ И ЗАПИСКИ В РАЗДАДЕНИТЕ ИМ ТЕТРАДКИ И ТЕФТЕРЧЕТА ОТ БРИГАДИРА ИМ, ти поне това досега не го ли разбра! Ограмотяват се, демек - няма лошо! И не, не си само ти малоумният, споко, и останалите от бригадата са, барбар с бригадира и господарят МУ:) Не се води лесно тази пуста заповядана хибридна война между гейовете, ей!

И това ли да вкараме у тефтера?

Всички са наясно, че Микрон е мека китка. Ако не е баба му с която си ляга всеки би го взел за обратен. Да не говорим за президеството му. Публична тайна е, че Франция реално се управлява от Оланд и другата му баба-Меркел.

Обаче всички знаем отлично, че Тръмп е "корава китка" с вечно разперените нежни и никога не видяли труд малки пръстчета, както и че разликата във възрастта на Тръмп и поредната му, не знам коя по-млада жена на възрастта на щерка му е драстично по-различна от разликата в годините на Макрон и съпругата му, викаш, а:), (НЕ) точен и дълбоко и безнадеждно сбъркан:)

ИМАШ НУЖДА от бързо лечение, друже!

С ПУТИН няма да посмеят да се ръкуват - могат ,,да потънат,, в Путк.... !

Абе, има нещо балканско в тоя ТРЪМБ! Простотиите някак му идат отръки! Алеко К. го е описал много точно, при това 100 г. по-рано!

Айде сега ще се обиждаме на балканщина ли? Това е дълбоко обидно за нас, балканците и особено за българите, голяма обида! Така напромер аз не съм виждал български премиер или президент да избутва свой колега публично за да е отпред на общата снимка. Случаят, когато Борисов би един шут на министъра си Миро Найденов в Япония пред смаяните японци и журналисти няма да го броиме, защото тогава нашият човек просто им даваше безплатен урок по карате на японците. Както и когато приседна на едно фонтанче и си изу обувките, щото му бе много топло на нашия най-велик експерт по всичко, та реши да се поразхлади преди някой да мине и да го погали по главата или да му каже: "Конграчулейшънс". Че после много работа го чакаше - начело с Цецо на багера, горов усилено да рови зарити трупове, когато не се е скрил в някой контакт да си слуша онези хайвани - министрите! Да не мислите, че и на него му е лесно, с тези големи уши, които го издаеат, и куп семейнинприятели и калинки, които го (раз)познават много лесно, дори и когато се е дегизирал в някоя носия или като министър на МВР, или виден законодател по съдебната рИформа!

Абе шменти капели. Олеле, бях го забравил това.

А знаете ли за случая, когато бившата жена на Тръмп, една от бившите му жени де, Ивана, с която Тръмп си остана близък приятел и до днес - няма лошо, дори е много добре - НО СЛЕД МНОГО ОСТРИ И ПУБЛИЧНИ ВЗАИМНИ НАПАДКИ И КОНФЛИКТ ПРИ РАЗВОДА, за пари, естествено, и която и до ден днешен дава съвети на Тръмп и той се вслушва в тах (отново - няма лошо тука) и е майка на щерка му... та знаете ли как я изхвърлиха от самолета на редовен полет на малката и много луксозна и кокетна аерогара на Палм Бийч, защото направи много голям и много просташки скандал пиана в самолета, защото ... МАЛКО ДЕТЕ ТАМ И ПРЕЧЕЛО!?!?! И самолетът не излетя ПРЕДИ ДА Я ИЗХВЪРЛЯТ ПИЯНА И БЪЛВАЩА ГЛУПОСТИ ОТ НЕГО ПО ЗАПОВЕД НА ПИЛОТА! Това д същата Иванка, бивша съпруга на Тръмп и майка на Иванка, която редовно си ходи и чат - пат се поомъжва за някой връстник на щерка си, както и бившия й съпруг Тръмп:) Отново - няма лошо, като се обичат "младите", да си де вземат, докато изконсумират чистата си и безкпристна любов, само припомням тези ФАКТИ И СЪБИТИЯ!

Не забравяй от кои географски ширини произхожда Ивана Тръмп! Това до голяма степен обяснява нещата!

То стискането е ясно! А като са си легнали каква са я свършили?

...ръкохуйкане ...?

А сега нещо сериозно! Най-забавното ми е, че малоумните и неграмотни слепи почитатели на Путин и Тръмп много обичат да въртят темата за "долните (евро)гейове" и непрекъснато те са им в устата, и ТОВА СА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ХОРА С БОТОКС, ИЛИ С НЕЖНО РАЗТВОРЕНИ ЖЕНСТВЕНИ ПРЪСТЧЕТА ВИНАГИ, КОГАТО ГОВОРЯТ, И С УСТА В О-образна СЕКСУАЛНО ОТВОРЕНА И ПОДДЪРЖАНА ФОРМА ВИНАГИ, подобно на труженичките на широко известна много древна професия, КОИТО СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ...ПАРИ:) Спомнете си само танца, който Леруката им изигра на чалмите, добре че не му бяха монтирали и пилон там при посрещането:) А най-големият радетел и проповедник на радикалния ислямизъм, кралят на Саудитска Арабия, който преследва и третира жените по-долу от някои от жиеотните (и птиците си, като сокола баптимер), и дето избова и наказва, преследва всяка жена, която се появява на публично място НЕЗАБРАДЕНАи за нея Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО - от религията им НАУЖКИМ - да се докосват дори, камо ли да се здрависват с чужди мъже СЕ ЗДРАВИСА С НЕЗАБРАДЕНАТА МЕЛАНИЯ ПУБЛИЧНО И ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВАТ!?!? Някой да ми обясни - ТОЗИ ЛИЦЕМЕР ЛИ Е, И НЕВЯРВАЩ В РЕЛИГИЯТА, която уж изповядва и преследва и изисква от другите СЛЯПО да следват, или НЕ ПРИЕМА МЕЛАНИЯ ЗА ИСТИНСКА ЖЕНА?

Що се хабиш, малоумник? Нищо не ти разбрахме. Опитай пак!

Важно е, че човекът намекна, че пишете "еврогейове" а вашия президент Путkин е ботоксов травестит. Поне да беше по-строен, а той на всичкото отгоре е и монголоидно джудже.

уточнение

Подкрепям, нищо не разбрахме. Политиците вече САМО по външен вид ли ги избират? Ако е така, да клонираме Трюдо и Макрон, пък да цари световен мир. Кое в политиката на САЩ спрямо Саудитска Арабия през последните 50 години промени Тръмп, за да сте му така ядосана? Мелания е съпруга на Тръмп от 15тина години, в 21 век това е направо рекорд по поносимост.

Знам, знам...:) Моите постинги не са за малоумни, не са за вас,:)

Тънкопишковци проскубани...

От достоверни източници знам че Тръмп като посети Москва няма да има ръкостискане,куростискане. Понеже Путин е жуже и Тръмп ще си разтвори дюкяна..ха.ха.ха

Американските медии мучат, че Путин назначил Тръмп, а не обратното, нали робе?

И защо ще му е на правещата се упорито на много корав мъж Перука да си отваря дюкяна пред Путкин, за да може онзи да го страбчи за пут.ата ли? Ами не виждаш ли, че дори и Путкин му се подиграва, но дискретно, след като много отдавна го е хвърлил на кантара и го е напазарувал! А и той отдавна ГО ДЪРЖИ ТАМ! И понякога го постисва, а всички се чудят какво му е на Тръмп и говори и се държи така, Ами и тебе да те държат там и от време на време да те постисват, и ти ще се въртиш, плачеш, подскачаш и държиш неадекватно и всички ще ти се чудят и смеят. Зор, голям зор го гони 50-те нюанса оранжеви глупости и проститии, откакто се хвана на хорото с Путкин и ми е интересно как ще излезе от него.

джужето Путkин никой не го бръсне за слива - затова е супер комплексирано и прави глупости

Каква Москва, бе братчед? Като гледахме Кремъл само на 7 ноември? Ама какво ли да очаквате от трудоваци? ? Извинявайте заради брадчеда!

Макрон ще излезе един силен президент.

,,Мека китка,, ,ама силен в ръцете? ..!

мека китка е шефът ти Путkин

Тръмп е това, което наричат в Америка реднек и були, по нашенски - агресивен простак и самовлюбен и арогантен селянин, добрал се до много пари блаходарение на татко му! И всеки, на който му се налага да си има работа трябва добре да го знае, както го знаят отлично всички, които добре го познават или живеят с него.

Искате да кажете че като се погледне Боко в огледалото вижда тръмп?????само дето той от баща си а нашият от мутрите?????

Предимството на Бай Хуй пред Перуката, ако трябва да си говорим сериозно, е че Борисов ИМА ОБРАЗ В ОГЛЕДАЛОТО - НА ОТВРАТИТЕЛЕН "ПРЕУСПЯЛ КАТАРЗИС", да, отблъскващ и неприятен, НО ОБРАЗ, все пак, в който може да се оглежда и го прави от време на време. Проблемът на и с Оранжевата Перука е, ЧЕ ТОЙ МНОГО ОТДАВНА Е СЧУПИЛ ОГЛЕДАЛОТО СИ от ревност дори и ОБРАЗЪТ му там да не му прави КОНКУРЕНЦИЯ. И сега инстинктивно, особено дълбоко вкоренената в него ЖЕНСТВЕНОСТ, която той така упорито, старателно и постоянно се старае да крие с всички средства И ЗАТОВА ВИНАГИ ПРЕИГРАВА И СМАЙВА ХОРАТА С ПРОСТОТИИТЕ СИ, ТОЙ ПОДСЪЗНАТЕЛНО ТЪРСИ И ЯВНО НАМИРА В ... ЩЕРКА СИ, която наистина е хубава жена. ЖЕНА!!

Ами аз тези верни неща за Оранжевата Перука ви ги писах много отдавна, но тогава никой не ми вярваше и бригадата тъпоъгълници и примати тук охотно ми се нахвърли да ме оплюва, а сега гледат втрещени завалиите и мълчат като препикани мушкати, с едно две изключения на най-големите идиоти и олигофрени сред твх, които си представят, че ако някой няма собствен самолет с кичозни позлатени тоалетни в него, значи не е истински мъж и не разбира от нищо и обрагното:)

Да се бяха стиснали за гушите по добре.

И двамата не са в ред в главите ама единия заради възрастта му си личи повече:)))))) Сигурно искал да го попита ''кажи как се чувстваш с майка си за да разбера как се чувства жена ми с баща си''...

Идиоти!

Тръмп по рождение е част от висшето общество, жалак гологъз простак от смрадлива комунистическа кочина няма как да даде правелелни оценки

Какво му е "висшето общество" като е невъзпитан простак, неграмотен, неподготвен за поста си, арогантен, самовлюбен, патологичен лъжец, живеещ в алтернативна реалност и вярващ само на алтернативни истини. Срам за Америка.

това "виШо" общество го има , защото има болни мозъци , в които да се визуализира....напрактика има само едни разлагащи се меса, които мърдат напред наза за много кратно на тая земя, кратко ги има, но затова пък са много злобни и алчни

И най-важното - има голяма къща и частен самолет, в които всичко е обзаведено в имитация на златно покритие и орнаменти, дори и тоалетните, в невероятно кичозен стил, рефлектиращ патологичната му мегаломания и просташки вкус:)

Лумпен, не пиши неща, от които си нямаш и хал хабее. "Висшето общество" в Америка, или т.н. американска аристокрация никога не е приемала назад в годините разни частни строители и предприемачи в градчета и квартали, защото т.н."стари пари" винаги са хледали с презрение на т.н. новозабогатели "селяци", друг въпрос е фоколкобда прави. Така и Тръмп като "стъпи" в Палм Бийч с парите и егото си много бързо го усети и разбра от горчивия си опит - и от "НАЙ-ЕЛИТНИЯ" ЧАСТЕН КЛУБ НА "СТАРАТА АРИСТОКРАЦИЯ" на Палм Бийч, който е разбира се ИЗЦЯЛО ЕВРЕЙСКИ, НА ЕВРЕИ МИЛИАРДЕРИ И МУЛТИМИЛИОНЕРИ, едно силно затворено общество, за което, и живота му, вкл. тайните му има много добре написани няколко книги от наблюдатели от първа ръка! И понеже във въпросния "много елитен клуб" не можеше да се влезе НИТО САМО С ПАРИ, НИТО ДОРИ И САМО С МНОГО ПАРИ, а и с препоръки на поне двама от членовете му И СЛЕД ТОВА С ДИСКРЕТНИ ПРОЦЕДУРИ НА ОБСТОЙНО ОБСЪЖДАНЕ. .., АУТСАЙДЪРЪТ Тръмп така дълбоко се засегна и обиди, ЧЕ НАПРАВИ КУП КРАЙНИ АНТИСЕМИТСКИ ИЗКАЗВАНИЯ ПУБЛИЧНО!!! Заради които разгневи много хора, някои от които тръгнаха да хо съдят и той даде заден ход и бе принуден да се обяснява и извинява и реши някъде тогава да се вживее в ролята на голям патриот - така започнаха и разправиите му и с общината, вкл. с прословутия американски флаг и глобите, които му натресоха, с летището, което искаше да мести, защото му шумяло и пречело, с 50-годишния договор за земята на общината фо летището, на което направи голф клуба си (с вход откъм Сумит Булевард, на юг от кетището...) И така реши и създаде неговия си клуб, Мара Дел Лаго, в който като член може да бъдд приет АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, ДОРИ И ДА НЕ Е "АРИСТОКРАТ", ДОРИ И ДА НЕ Е ЕВРЕИН, ДОРИ И ДА Е ЧЕРЕН..., стига ... ДА ИМА МНОГО ПАРИ, без значение от произхода - НЕГОВИЯ И НА ПАРИТЕ МУ! Да знаеш тези ФАКТИ за ифола ти, та следващият път да не пишеш глупости

Тръмп се оказа по-голям клоун отколкото очаквах. Всичките му селски пинизи (избутвания, блъскания, дълги ръкостискания) могат да минат само в Щатите или друга селска държава... като България. В нормалните страни те правят смешен в очите на хората. Нищо повече.

може и да си прав, само дето не видях никой от представляващите "нормалните страни" да се смее. Точно обратното - всички се бутаха да са по-близо до чичо Тръмп. Така да се каже, неистово искаха да се отъркат в него.

Демонстрираш мислене на американски роб.

Правил има кавички на ''нормалните'' защото там нормални нямаше а само едни подлоги дето чакат сащ да им каже какво да направят за да се докажат като истински подлоги

Нови глупости и пълни лъжи - всички американски телевизии от деа дни въртят кадрите и коментират КАК ТРЪМП СЕ Е ОКАЗАЛ В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ОТ ЛИДЕРИТЕ НА НАТО! Дават лицата им по време на речта му, както и скед бея, когато ТЕ СЕ СЪБИРАТ НА ГРУПИ И ГО ОСТАВЯТ НАПЪЛНО САМ И ИЗОЛИРАН, и мимиките, погледите и израженията си, когато дискретно го коменторат и едва сдържат ПРИСМЕХА СИ! Отново - кадрите тук ги въртят непрекъснато, а коментарите са унищожителни, всички са единодушни, че така както преди питаха защо толкова време откакто Тръмп е президент не е направил посещение вън от страната, сега всички смятат, че е най-добре никъде да не ходи и да си стои тук, ЗА ДА НЕ НИ ИЗЛАГА И ДА НЕ НИ СЕ СМЕЯТ ХОРАТА!

стана като на филм, Червен врат и Бабоеба, представям си келявия изтърсак се е спаружил като вейка в лапите на строителния предприемач дето е свикнал да се здрависва със свирепи, по два метра високи, бачкери

Няма много начини по които един интелигентен човек да отговори на простака - или го подминаваш или падаш на нивото му. Е не винаги може да отминеш, защото простака се мисли за победител.

ганьо, природно, наследствено и по потекло си вулгарин

Среща на 2-ма ненормални - френски геронтофил и американски клоун-лумпен !

Макрон нима една съпруга, която видимо уважава и обича. Дъмпи има 4 брака и си пада по дъщеря си. Да не говорим за просташкото отношение към жените изобщо. Къде е приликата.

Има очни лекари а и едни книжки дето като ги прочете чпвек ще му извадят очите тези неща за които питате...

Добре че не го е изнасилил Че тоя какъвто е млад и нежен!

И ти имаш татковия с оранжевата перука и тези нежни пръстчета, дето толкова обича да ги размахва комично, и който винаги когато говори си отваря устата, като че ли ми е лапнал ... банана за голям мъж, защото умира да избива комплексите като се прави на мъж (по неговите и на себеподобните му примати представи) пред останалите, които обикновено са толерантни и се мазни на тези, които не са, като Путин, Ердоган, Натаняху, китсйският и севернокорейсният премиери и исобено краля на Саудитска Арабия:) Само защото този се е родил много богат и живее в собствения ди свят, в който единствено той съществува и е значим? Колкк е мъжки да се буташ с лакти на срещата на Г-7 така, като че ли си 5-класник - простак на училищната лавка?

В Щатите черните ги стрелят, във Франция им дават дупе. Дали има разлика?

А у вас в Русия им правят като вятъра....

недейте да ни занимавате с ръкостискането на макрон-кажете какво става с Барбито в менепауза. много ме интересува.

Ми кво да става - първа дама на Франция, редовно я задоволява млад мъж, живот си живее. Не е като твойта - по цял ден на касата, а вечер кара на вибратори, щото мъжа й е комплексиран чикиджия. ;)

Аууу недей така бе човек, недей с лошо -нито ме познаваш, нито нещо съм ти направил. Като не ти харесва написаното от мен-просто го подминаваш.

Ега ти мъжа дето може и ''работа да върши'' при тези обстоятелства:)))))

Си разменят по някоя глава някой ден теа!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна и да прекрати насилието в Лугансака и Донецка област, стана ясно от коментар на говорителя на Белия дом Шон Спайсър

Вярвате ли му ? Нищо чудно да е казал вече нещо друго ? Единственият правилен изход е импийчмънт и нищо друго.

Значи станахте двама, които ще потънете в едно дълго, многовековно очакване. Запасете се с всичкото търпение на света!

Това по КОЙ КАНАЛ го е казал Тръмп - по установения или по тайния с руснаците, защото има огромно значение. Всички вече отлично знаят, че той лъжата за нищо я няма що се касае до американския народ, институции и служби. Тръмп САМ ПО СЕБЕ СИ Е ЕДИН БЕЗКРАЕН ИЗТОЧНИК НА ФЕЙК НЮЗ, ТОЙ САМИЯТ Е ФЕЙК (НЮЗ)! 50 НЮАНСА ЛЪЖИ! В ОРАНЖЕВО!!! НАЙ-АЛАРМИРАЩИЯТ ЦВЯТ, КОЙТО ПРИРОДАТА Е СЪЗДАЛА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:)