Саудитска Арабия прехвана 7 балистични ракети от Йемен

Седем балистични ракети, изстреляни от йеменски шиитски бунтовници, бяха прехванати тази нощ над Саудитска Арабия.

Обратно в новината

Коментари - Саудитска Арабия прехвана 7 балистични ракети от Йемен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак пък "балистични" - посмали, манго! Те на Ким Чен Ън не му принават ракетите за балистични, че тия SCUD-ове ли?!

скъд е балистична ракета

Много зрелищни кадри от неприхваната ракета, която се взривява в Рияд има в ютюб!!! Доста впечетляващи са!

е затова ни накараха едно време да нарежем наще сс-22, не се знае кой накъде щеше да ги изстреля, после цяла България щеше да носи последствията

23

По добре да ги бяхме продали, ане да ги рижиме.

Има снимки в нета. Някакви самоделки са, около 300-400 мм диаметър според останките. Не се вижда прехващане, удрят земята.

Най-голямата грешка на Запада е, че от територии населени с племена направи държави и им даде даде оръжия и другите постижения на научнотехническия прогрес!

путин не направи ли наскоро оръжейна сделка със СА?? а и не въоръжава ли тези държави от години?? над риад са прихванати скъд които са руски ракети айде стига с тази пропаганда

Не мой човек! Не Русия, а САЩ подписаха много милиардни договори при визитата на Тръмп в Риад за оръжие! А те са и традиционен доставчик на СА, въпреки, че са радетели за Западната демокрация, а в СА преди месец разрешиха на жени да шофират! Там още режат глави и ръце, убиват с камъни, изтръгват езици и жените са още домашен добитък! Каква симбиоза нали? Подла и двулична западняшка политика!

Малко инфо за ракетите. Има и видео. https://link https://link/houthis-target-four-saudi-airports-with-ballistic-missiles-saudi-patriot-systems-fail-videos/

Апят Вова

изстреляни са модифицирани от иран ракети скъд насочени към някакъв дворец в който е имало съвещание всичките са прихванати имало е дъж от осколки

За СКЪД са много малки! Най-вероятно са от класа на ГРАД или такива дето си ги правят в Газа!

Балистични?! Да не са междуконтинентални?!

Едното не пречи на другото

не разбрах. Как хем свалени, хем има жертви?

От отломки, глупако, то си пише!

над гъсто населената пустиня ли? Аре, аре...

Това което наричат балистичен пуск всъщност са единични ГРАД-ракети изстреляни напосоки от импровизирани установки. Пейтриът са прехванали едва полувината.

И колко е половината от 7?

Бунтовниците-хусити са изстреляли балистична ракета по столицата на Саудитска Арабия Рияд. Опитът на противоракетната отбрана (ПРО) да прехване йеменската ракета зрелищно се е провалил. Изстреляните две ракети Patriot не са успели да унищожат целта едната се е взривила във въздуха, а другата е паднала по балистична траектория на земята.

това пък откъде го научи

Ракети може да са, ама чак пък балистични.....друг път!

другия вариат е да са крилати. Аман от неграмотници...

Иран си го търси и ще си го намери.

ПрИхвана, неграмотници!

в случаят ти си неграмотен. може да се напише прЕхващам, а може и прИхващам. и двете са правилни, защото са дублети. взЕмам или взИмам? още едни дублети. да продължавам ли? мога до утре да го правя.

По същото време били тествани турски балестични ракети, интересно :)

...7 балистични ракети...Я, пак!!!

прехванали са на баба си таратанците. това си е само тяхна версия. тия от Йемен сигурно нямат и понятие, че са изстреляли 7 балистични ракети. в изолираната терористична СА може да се каже всичко и никой не може да го потвърди, защото там хората (в частност жените) ги нямат за живи.

... жив е тои, жив е (не тя)...

Юнак (не юначка) ...