Руска ракета ще изстреля от Гвиана европейски телескоп

Космическият телескоп "Хеопс" на Европейската космическа агенция (ЕКА), ще бъде изстрелян с руска ракета-носител "Союз", информира ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Руска ракета ще изстреля от Гвиана европейски телескоп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските ракети не попадат под санкциите, доколкото разбираме, а за кравария изобщо няма никакви спирки - те си ползват ракети, двигатели, технологии ... Щото, за разлика от техните си - краварски, руските по-често стигат до където са полетели, а не като томахавките, дето не могат да ги съберат по цялата сирийска пустиня ... Къде фърлиха 36 томахавки тия горди тей-бойци, никой не знае, търсят ги сега за вторични суровини! Да изгърмиш ракети за 95 милиона и да нанесеш поражения за 3 милиона - тва не секи го може, само краварските военачалници, Конашенков едва си сдържа смеха докато коментираше техните чутовни подвизи! Но ще има нови поръчки от Пентагона за нови ракети - всичко е точно - военно-промишленият комплекс е един от главните стълбове на империалистическата икономика!

Уж всичко американско хубаво пък пак до руснаците опряха.... Кой казва истината и кой лъже еба ли мама му....

Практични хора са това западняците.

Ще станат нещата. Стига сте хокали хората.

Бре, лошавото джудже началник на фалирала бензиностанция да учи на съвременни технологии модерна богата и напредничава Европа!

Нищо подобно. Просто европейските учени са си извикали такси.

Да бе, това джудже оперира само със ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, накрая се получава БУМ-ТРЯС, НЕЩЕ и кацане в тайгата или Тихия океан! Тоя филм сме го гледали поне 100 пъти!

Поправка - на военни технологии.

Това"ЩЕ" ме притеснява . Щом има руското "ЩЕ" значи е съмнително за добрия резултат.

Краварите все още качват хора на МКС с руски ракети, от Русия. Защото спейссекс ЩЕ започнат да го правят с дракона, ама от следващата година. И така вече над 5 години ... Драконът уж е проектиран за превозване на хора, а до ден днешен само товари търкалят?! Толкова ли не могат да наемат инженери на НАСА? От тия, които пратиха хора на Луната? Нали затова храстът и маймуната орязаха бюджета на НАСА, за да може космическите програми да станат частни и след 20 години да квичат, че частната инициатива е тази, която движи света напред?!

Е,и!? Трябва им товарно муле!

Учени от НАСА дори спецално настояха, да не се ползват ракетите Фалкон 9 с хора, заради безопасността на екипажа. Имат някакво охлаждане, заради което след пълнене с гориво, трябва да излети до 30 минути. А от процедури за безопаснот екипажа се качва след напълването с гориво. Но самото време е твърде малко за подготовка. Така че от самата НАСА се говори срещу тази възможност.

3евзек

А руски телескоп кога? Носи се слух, че с бойните глави ставал много тежък, а без тях много се повреждал.