Препечените картофи крият повишен риск от рак

Британската Агенция по храните насочва вниманието към риска от рак, свързан с готвенето на картофи и други богати на скорбяла храни на високи температури.

Обратно в новината

Коментари - Препечените картофи крият повишен риск от рак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Картофите- рак, лютеницата-наркотик! Сланинката-холестерол! Хляба-въглехидрат! .... ДОКТОРИ НА ПЛЕШИВИТЕ НАУКИ!::(

Абе като предавате новина, правете го грамотно. Става въпрос за прегорелите храни и нищо друго.

Ново 20. Сурови ли да ги ядем?

Единствения начин да не хванете рак е да не се раждате. Аман от тъпотии. Науката все още не знае защо човек се разболява от рак. Знае се само че свързано с гените на човека и че при определени условия рака се отключва. Кои точно са тези условия засега само предполагаме и те са толкова много че реално обхващат почти всичко. Хайде да си живеем живото така както ни харесва а когато е рекъл Създателя ще се върнем пак там от където сме дошли.

Не е лесно да си жив и здрав/колкото и да си го пожелаваме/ Затова: носете си новите дрехи, момчета!

Не били цигарите, алкохолът, стресът, ГМО, пестицидите, замърсения въздух, ами препечените картофи! Ти да видиш!

''Не дръжте суровите картофи в хладилник'' е тъпизъм - всички складове където са картофите поне половин година са с близки и по-ниски температури от температурата в хладилник!

Пак ли британските учени.....явно им е много, много скучно.

А гнусните пилета натъпкани с антибиотици хормони че и накрая шприцовани с още химия за ТЕЖЕСТ

А защо не кажете за САЛАМИТЕ ??? Е 120 Е621-Е625 E 250 плюс ГМО соя!!!!!

А, цигарите?!? А, алкохола? И те, при това в пъти повече, ама ги продават и държавата им лапа данъка и акциза! А, автомобилите? Заводите? Мобилните телефони?

пропуснал си комунистите а те са най вредни

Ако напишеш симптоми за болест в Интернет то със сигурност 95% от резултатите ще бъдат с крайна диагноза рак.И явно по същата логика разни там агенции вървят по отношение на яденето на картофи. Лятото не малко изказвания имаше че всекидневното ядене на картофи(печени,варени,пържени и така нататък) води до рак.Та ако това всичко е вярно както го заявяват то аз сега щях да съм умрял сто пъти от рака.

ПИПО

Баба ми цял живот води здравословен начин на живот. Не пиеше, не пушеше и накрая и тя умря.

Абе то и раждането води до смърт...

Живота в България е РАК.

И пиенето на вода е фатално - досега всеки който е пил вода е умирал.

преди година четох, че и леко препечените пържоли били вредни.