Рахал отмени кастинга и се извини и изтри спорния тв клип

Причината е негативната обществена нагласа към рекламата на Университетската телевизия "Алма матер"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не беше искено !

Клип като клип.Гледах го внимателно.Нищо подсъдно не видях.Закачка,мъж,младо хубаво момиче и толкова.Останалото е пълен спам-цялата"скандална"трактовка,на нещо от ежедневието. Аман от джендърство и "висши"морални критерии.Цялата кампания против това видео беше изкуствено тиражирана и крайно нелепа.Щото,колко от нормалните мъже оглеждаме хубави жени?И какво лошо има в това?

Мазен наглец по природа си беше, такъв и си остана. Жалка работа...

Башар явно се окъка. От личните си срещи с него го познавам като явен сексист и нереализиран женкар. Не съм гледал видеото, но това че е било убидно го свързвам с неговото неприятно в тази си част поведение.

пука му на некой

Като гледам и слушам как реагира част от българското общество ми става доста тъжно, да не кажа гневно! Явно е на мода да възприемаш сляпо т.н. "западна цивилизация", било то и нейните уродливи форми! Не може на всяка една "закачка" някакви, съжалявам за израза, "недоклатени" жени или мъже да се чувстват обидени! Не виждам какво толкова обижда тази реклама, особено, когато се има предвид, че целта на едно такова нещо е да покаже "простотията" на нашето общество, да го осмее и нищо повече! Но веднага се появяват някакви феминистки движения, които казват колко много са се обидили,

Продължение: Това ми напомня една реклама за мастика, и гърдите на една фолк простакеса - и там се оказа, че има много обидени жени.....обикновено се обиждат тези, които няма с друго какво да ги "обидят" !

Светът се побърка! Ако си мъж и не се загледаш неволно в задните части на привлекателна девойка в къса пола, значи си силно повреден! Кой каквото ще да ми твърди! Ако си жена и не се загледат по теб, това би било силно обидно дори за най-върлата феминистка, или както там вече им викат, че съвсем се обърках. И изобщо сериалът "Женени с деца" преди 20 години беше весела и забавна комедия и за жени, и за мъже, а сега е абсолютно невъзможно дори да си помислиш да произведеш подобен "сексистки" продукт. Светът се побърка!

Като оставим настрана тъпите феминистки, трябва да е ясно,че не е комплимент да те заглежда Сульо и Пульо , и да ти подсвиркват от строежите, правиш ли разлика.

Пак криворазбран феминизъм! "Не" на либералната толерастия!!! При нас българите от векове мъжете са харесвали жени, че даже по едно време и са ги крадяли!!! Няма нищо лошо в това да си жена, да си секси и да си желана от мъжете ... даже е в реда на нещата, по закон божий/природен!

Кога ще вземат да ги затворят тия "образователни" заведения - Театралния и другите, дето бълват само способни на "пародии" и "търсена пошлост"? Не е ли ясно вече, че наследството от соца друго не е способно да преподава, освен най-низки страсти "на обикновения труженик" според представите на обикновения селянин, избран за култур-трегер за вярност към партията? Тия е ясно вече, че не са способни да изпълняват задачата на изкуството да формира вкус и култура, ам поне да не се трошат пари за субсидии на "образованието", от което излизат такива.

Рекламата е тъпа като теб самия ) не се извинявай, ти толкова си можеш. Кой те е подвел,че си привлекателен за отсрещния пол, някой с базови изисквания сигурно , карай )

"Башар Рахал" - тоя правоверен ли е или от умерената опозиция?

е оставката и да си ходи откъдето е дошъл

За едно е прав - Няма лоша реклама ! Това не пречи рекламата да е пошла и елементарна и всички да я критикуват ! Все пак като говорим за някоя кабеларка такъв тип реклама въри работа ! Като говорим за тв на СУ нещата са коренно различни !

Разочарован от обществото,ами смени го това общество.то костюм се шие за тяло,а не тяло да се прави за костюм

Тоя шмульо нали се 'фалеше, че е пробил в Холивуд преди години ... Ама май по-далече от ТВ водещ не е бил.

Тази реклама е отражение на обществото. Както за мъжете, така и за жените. Вижте управляващите, те са избрани от себеподобни. Обиждаме се като ни кажат селяни, а иначе ходим във външни нужници и все още се бършем с вестници. Мечтаем за градо и евентуално да намерим някой тлъст зад ник да ближем, че белким да зимаме по некоя парица, а иначе гледаме децата да са добре и ги изпращаме в чужбина, щото тук не е добре, щото не искаме да са селянчета като нас. Но селянин не е лоша дума. Лоши са хората които нямат, чест и достойнство и единствената им мечта е да си напълнят търбуха с лай на.

Не оплаквай бат Пешо. Само гледай вестника да не прясно напечатан, че цапа.

В последните 15-20 години селяните масово изоставихте родителите си да опъват каиша, а се изнесохте в градовете, за да обикаляте кръчмите и ебете курвите. Вие сте едни паразити и търтеи. При това с недоразвити мозъци. Срам сте за селската прослойка.

Рекламата като цяло отговаря на нашата действителност. Всяка кобила с мъртва душа ще ти се лепне, ако се облечеш по-така и слезеш от някоя таратайка. Особено ако прецени, че си достатъчно прост, за да те манипулира. Няма нищо невярно в рекламата, затова и толкова се обидиха путьовците и крантите. Защото разпознаха себе си.

Много си е добър клипа. Ама като има толкова много плювалници, така се получава накрая.

"... Рахал заяви, че "лоша реклама няма"..." Мда, жалкото е, че популярността набира скорост предимно с предимно с лоша реклама...

В страната на Златките и Николетките, може би...