Радосвет Радев: В България са бедни и капиталистите

Много от исканията на протестиращите са правилни, призна шефът на БСК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас, бедни милионери, горките те, тези които не спазват правилата на играта, да ги ужалиш, лош материал лош.

Силно казано е да се наричат капиталисти тъпи и нагли възпитаници на ДС и техните отрочета. Просто сган, бих казал....

Домузчиев да плати 55 млн.-глаба неустойка за БМФ Огнян Донев- 60 млн. лв. ДДС. На Банев да се конфискува имуществото придоблито по престъпен начин. И до всяко такова същество по още едно.Пари в хазната ще има. Много се краде в държавата от управленския елит,полит. класата и олигархията. ТКам десетки милиони,тук милиарди е как няма да е беден народа. После двама трима на въжето и нещата ще тръгнат. Радосвет беше апологет на Костов, а за него защо мълчим?? И неговата дейност доведе до разруха,граблеж и престъпност. Той къде е? Филчев за неговото тврочество доста може да каже. Петайте Филчев. А новото поприще на радосвет и неговата екскурзия в икономиката и юриспруденцията са ОТЧАЙВАЩИ

Така е с назначените капиталисти , рода на комунисти ! В световната история трябват поколения да направят капитал , а у нас лягаш си милиционер и се будиш банкер БАСИ !?

така наречените връэкарско комуностическо ченгежийски капиталисти са с поршета бентлита а хората са с ръчни колички эа вас няма раэлика смятате ги эа не много богати ,при това им е дадено ,да плащат на хората които работят да не са работещи бедни

ОЛИГАРХИЯТА В БГ СЕ ЖАЛВА КОЛКО Е БЕДНА !!!! ТАКА Е , КОГАТО СЪБУЕШ ЦЪРВУЛИТЕ И НАВЛЕЧЕШ МИРИЗЛИВИ НОЗЕ В ТАРНДАФОРИ !!!

Дори не мога допусна, че оправдавате от душа наглото изказване на К. Домусчиев. Интелигентен човек дори от неговите среди не би могъл да съгласен с "откровеното презрение" към тези, които работят за т.н "ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ".

Самозабравиха се!!!

ТОВА Е БРУТАЛЕН ЦИНИЗЪМ......ОТ ВАС КАПИТАЛИСТИТЕ ЗАВИСИ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИВАТ НЕЩАТАТА.......ОТ СЕГА НАТАТЪК ТАКА ЩЕ БЪДЕ, ДОКАТО НЕ СПРЕТЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ И БЕЗОЧЛИВИ.......

Донякъде ще се съглася с тоя, индивид. Да, капиталистите в България са бедни. Бедни са духом, щото са прости. Прости, безотговорни и алчни. Доказва го и поведението им на оядени въшки. Все на чело се мъчат да излязат...

Преди няколко месеца в медиите имаше справка за луксозните коли вкарани в България за една година,то не са Мерцедеси ,Поршета ,Ферарита ,Ламборжинита на бедните ни капиталисти ,които дават по 400 лева заплати в малките градчета,където се коалират да държат ниски заплатите.Май не четат справките за увеличения брутен продукт и задържаните възнаграждения.

Капиталистите ни са неграмотни. И богати.

Капиталистът Роско Пл. в амплоато му на президент каза пред студентите във В. Търново, че смел е по-важно от образован. И се обоснова - "Успешните бизнесмени винаги са смели, но необразовани." А Роско е успешен :)))

Засрами се!

Не, не е лъжец. Наглец е!

Да, в България най-добре са агентите на ДС, като самия Радев.

Радосвет Радев навремето беше голяма клепка в оартийния комитет на БКП....

Радосвет Радев: В България са бедни и капиталистите Мда, и премиера Бойко се оплака, че заплатата не МУ стигала... Беднотия до шия нагоре по веригата - мозъкът им изтекъл в дебелите вратове... БНБ: Всяка седмица в страната се появяват по трима нови милионери. В края на септември броят на депозитите на граждани със суми над 1 млн. лв. в тях е 862, което е рекорд. ... Депозитите на капиталистите растат, бедните теглят спестявания.

"премиерЪТ"

Не плащат,не осигуряват,не може човек да се пенсионира при нормални условия,съкращават,когато наближи време за пенсия и още....куп безобразия. Кога ще се вкарат в пътя нашите работодатели -измамници....Такива като този само дрънкат....

Винаги ми е било интересно това нещо - БСК за какво служи? Тази соц. измишльотина неусетно преля в демокрацията, някакви хора са шефове, участват в съвети, правят съвещания, папкат пари, че и клонове има из страната.

Още един който се върти се върти около властта и се облизва да му дадат нещо.

Те вече му дадоха, от предишната власт. Как се прави радио в началото на 90-те? Айде помисли и ми пиши.

Циркове по комунистически. Състояние се трупа и развива с поколения. Не става с корупция и куфарчета за полавин живот, както Радосвет с Дарик радио. Братя Христо и Евлоги Георгиеви само за Софийския университет даряват 1 милион златни лева. Подобни дарения правят големите българи-промишленици до Девети 1944. Всички имат благотворителни фондове, основно управлявани от съпругете им, с които се строят училища, болници, черкви, изучават се стипендианти. Дори през турско чорбаджиите даряват пари и с тези пари се изучават апостолите на България. Днес никой не е дал и 1 стотинка....освен Светеца Дядо Добри, единствен дарил 35000 лева. Днешните "капиталисти" се занимават само с едно - крадене от държавата. Затова са бедни.

Не е далавера да си богат в България Колкото и пари да имаш мутрите винаги могат да ти ги вземат Самия ти си собственост на мутрите И жена ти ...

Не знам как да коментирам тази брутална наглост,и липса на мярка... Комунзма ,който проповядваше справедливост роди такива морални изроди като този ДС агент,сега капиталист.

Проблемът е "въшката на челото". Проблем и на семейство Баневи! Живи да ги оплачеш!

само комунистите са богати, защото ги финансират мутри и дилъри!

Тия "богати" дето са инвестирали в чужбина са все от едно котило - червено бесепарско. Най-обикновени перачи, след като преперат съответните суми в чужбина ще се върнат като чисти в България. Радев, ние не ядем доматите с колците.

значи да надраждаш непрекъснато духа си надграждайки себе си и всичко останало във вечността освобождавайки се от зависимостите си освобождавайки и другите.

В България само комунистите са богати.

Това,че имат яхти ,самолети,имоти,,само оградата им е колкото една панелка,,в Гърция имоти,в подножието на Витоша къщи,бентлита ,скъпи любовници,а оправданието ,че няма производителност и няма нормални заплати.А да не говоря инвестицийте в самите фирми.И няма закон с който да ги задължат да заплащат труда на клетите работници.

Дааа, жалко че Слави Трифонов и сценаристи толкоз им разбират кратуните. Изтърваха златен шанс да натрият носа на Винету със собствените му глупости, че имало 860 милона чужди инвестиции. Простият прочит на справката показва, че са само реинвестирана печалба /фикция/ и в най-голяма степен - ЗАЕМИ! Реалните инвестиции са - 13 милиона, тоест - отрицателни!

Радосвет беше интересен медиен ПР на системата през 90- те, както Митьо Пищова беше медийна звезда за известно време. И двамата говорят за ситуацията в България и начини за оправянето. Народа нема нужда вече от такива съветници. Поживя на Запад видя как се прави бизнес, стандарт на живот и т.н. Изобщо не му дреме кво си приказват от БСК, другите КРИБ на Домусчиев, разни синдикалисти, Пищови и т.н.

Г-н Радев не знаете какво е бедност.Кофичка кисело мляко и 2 филий хляб на ден.Така са над милион българи!

Точно! Кофичка, филии с мас, лаптоп и по цял ден бухане във фейса! Над милион са, даже 3!

Като са толкова прости, че пукат кафета, цигари, алкохол и карат таратайки, за които отиват по 200 лева на месец, после ще карат на кисело мляко и лютеница.... На гол тумбак чифт пищови.... Главата ни празна, ама щом имаме бракми и някой бюджетен лаптоп за 400 лева, значи сме голямата работа.....

Аз обаче съм богат капиталист.Като излязох от 06 у-ние на ДС ми дадоха да направя Дарик радио.Сега ми дреме на шапката ,че повечето сте бедни.Бедните да го духат.Важно е аз,Киро и още шепа хора да сме добре.Ще кажа и на Киро , ако протестите му пречат на тировете и на "неговата икономика", да немири друга държава в която да си прави бизнеса.Но да има предвид,че законите там ще трябва дори и той самият да ги спазва.Няма да е като тук.

В Турция само германския бизнес е инвестирал над 120 млрд. евро за последните 12- 14 години и продължава да инвестира. Въпреки, че медиите тръбят за висока корупция, диктатура, нестабилна политическа среда в Турция, а турците като процент са по нискобразовани в сравнение с българите. Относно лъжите за неквалифицираните и некадърни българи и уж за това нямало инвестиции- ми да погледнат над 2. 5 млн. българи определени като " некадърни и мързеливи" от такива като Радев, БСК, синдикати и бизнес- работят на най- конкурентния трудов пазар Западния и нямат проблеми да бъдат наемани от западния бизнес- от ферми, шофьори, строители, стругари, шлосери, ел. и ВИК техници до лекари в западни медицински клиники, университетски и частни изследоватески институти като учени!. Излиза, че корупцията държава- бизнес е толкова голяма, по голяма от тази в Турция дори, че чуждестранните инвеститори не инвестират в такава политическа- бизнес среда. Българските работници са достатъчно " кадърни и квалифицирани" за западния бизнес, който без проблем ги наема.- най- лъжливия довод на политици, БСК, синдикати и бизнес- че българите са некадърни и затова няма инвестиции. Това за чуждестранните инвестиции на БСК и Радосвет Радев!

Бедният капиталист Радосвет Радев,собственик на Дарик радио,получил европейска субсидия няколко милиона,нямам време да ровя и уточнявам,живее в ..... квартал на Виена,тих и озеленен.Пътува всеки нен със самолет Виена-София-Виена.Наистина беден и нещастен.Доколкото зная,цяла група бедняци,всеки всеки ден изминава този маршрут.

Агент Карак унищожи с бездарието си над 40 предприятия! С парите си купи хотел във Виена и изнесе децата си с жена му да живеят там! А той дава акъл как да стават нещата...

Виена е любима дестинация на комунистическите кадри.

303 млн. евро български кинти бачкат за прогнилата западна икономика, 60 млд. кинти са на депозит с 0-ва печалба по банките,85% намаление на преките чуждестранни инвестиции! Имали идиоти, дето ще инвестират в мутрорекетьорска икономика, освен ако не са тъща на физкултурник и кръсник на финансов министър.

Според българските стандарти в България са бедни и капиталистите и техните работници. По доход на глава от населението сме на последно място в ЕС

Да им имам бедността. Те знаят само да вземат, но преди това трябва да дадеш.

Интересно.Назначените бизнесмени били бедни?Не съм съгласен,по скоро са комплексари.Вместо да инвестира,за да направи производството си по модерно и производително „капиталиста” си купи нова кола,после кола на зета при това,че той си имаше по скромна.За заплата колкото даде.После държавата не им създава кадри.Темата е обширна и няма край.Препоръчвам им да прочетат за Димитър Кудев-Кудоглу който е почти забравен.

Тези 303 милиона евро са откраднали от България и българския народ пари. Затова и са изнесени от БГ.

PEYTSCH

300 милиона бг-инвестиции в чужбина е бедняшка работа...Смешно е да се сочат дори като инвестция...Та толкова има един-единствен среден, нормален милионер на Запад...

Виж сметките в офшорките, мани ги инвестициите. На Запад инвестират с труда си българите- над 2. 5 млн. българи изгонени от такива като този Радосвет и капиталистите му- дето наричат българите " некадърни и мързеливи". Обаче западния бизнес има друго мнение за българските кадри и ги наема. Да си чул български бизнесмен инвестирал успешно на Запад- няма и да чуеш, щото са " неефективни и некадърни", могат да усвояват милиони и милиарди, да разрушават с приватизации и да висят на закони на депутати за задължителни такси, увеличения на цени за "да не фалират" А тия приказки ги остави за бедния капиталист на извадения от нафталина Радосвет за бизнес ПР срещу протестите на хората срещи ниските доходи и високите цени.

внуците на шумкарите краднали по мандрите кашкавал и сирене

Хахаха как извадиха Радосвет Радев да коментира. Никак не са бедни капиталистите в България на ЕС, беден е народа- над 2. 5 млн. българи за да не фалират заминаха в чужбина, изгонени от капиталистите в България, които ги наричаха и сега ги наричат " неквалифицирани и некадърни". Радосвет Радев защо не даде пример с поне един беден капиталист отишъл " за да не фалира" във фермите в Англия да бере ягоди. Защо ДКЕВР всяка година вдига цените, щом капиталистите ревнат, че " цените са ниски, ще фалират"- пък излязоха информации, че някакъв техен мениджър взимал 100 000 лв. месечно. А да щото много бизнесмени се осигуряват на МРЗ, но си карат колите за по 100 000 лв и си купуват имоти за над 100 000 лв, за любовниците си също.

Българско чудо на чудесата: Народа беден, капиталистите и те , политиците също, а държавата е "стабилна и преуспяваща". Как стават тези неща, не проумявам?

В България спрямо доходите на народа вие сте по богати и от американските капиталисти

в България са богати само евро-окупаторите, европейските агенти и Евро-зомбитата!

Путинофилите и педеруските тролове няма как да забогатеят без да работят!

Другаря Радев е открил топлата вода! В света има един основен вид бизнес с голяма добавена стойност - технологичния. Всичко друго, с голяма добавена стойност, е свързано с технологичния бизнес. В колкото повече дейности успее един бизнесмен да използва машини и технологии, толкова по-продуктивен ще е този бизнес и толкова по-голяма добавена стойност и печалба ще има. За съжаление България е много назад в това отношение. В Германия двама работници с подходяща техника вършат работата на поне десет човека, правещи същото на ръка в България. И съвсем логично получават поне тройно по-високи заплати. Оня ден гледах как ОСЕМ човека с най-прости ръчни инструменти се мъчат да извадят стари повредени тротоарни колчета и да поставят нови. Нещо, което с много по-малко хора и много по-голяма скорост се случва в нормална държава. И най-вероятно на по-ниска цена!

Не е така! Двамата германци за да направят това, преди тях СТО са работили върху направата на машината , която се чупи и пак трябва СТО да я поправят! Така, че работят 102 !

Онзи ден, един бивш министър и мултак, както смело обича да се нарича другаря Рашидов, изказа мнение от трибуната на Народното събрание, че олигарсите били създания на БСП, нещо, с което аз като прост субект съм напълно съгласен, но бих искал да го попитам, какво направи той и новата му партия ГЕРБ по въпроса, за да ги разкара от хранилката:)))??? Защото, както вече казах, те са създания на БСП, нещо, с което съм напълно съгласен, но допълвам и смело заявявам от ниското ниво, на което съм в момента, че те, в този момент и от над 10 години вече са под закрилата на ГЕРБ!!! Веждичка, да имаш нещо за казване по въпроса:)))???

Всички от Костов до Борисов и партиите им са създания на БКП и тайните им служби, минали са през фондации на Сорос, изпълнявали са указания на СБ, МВФ и т.н. Но такава е политиката пребоядисваш се, сменяш господарите и почвате заедно да източвате народа и създаденото от народа и Живков преди 1989 г. Само резерва създаден от Живков е бил над 2 млрд $- валута и злато, ма 2 млрд $ през 1989 са много повече от днешните. Резерва изчезна магически, Живков го свалиха и сега всичко е точно, казва Радев, дори и капиталистите са бедни, защото се осигуряват на МРЗ и нямат нищо на тяхно име- всичко е на фирмите, роднините и бушоните. Иначе колите са им за над 100 000 лв, имоти колкото искаш, любовници, охрани и т.н.

Тези БСК са позьори и стойкаджии само празни приказки ръсят, но още по-лишо е чего броят за работа!

какво е БСК- беден селски капиталист?

В продължение на десетилетия БКП обясняваше на народа, че капитализма е кражби и бандитизъм. А после партията заяви: "Другари, всички ние трябва да станем капиталисти!" Съответно и го направиха.

А ЕС и САЩ ги подкрепят като " стожери на демокрацията и стабилност на политическата система" и бившите комунисти и олигарсите им бурно се развиха под крилото на ЕС и САЩ! Квото Живков и народа бяха създали, всичко го разрушиха и дадоха пазарите на западни компании! Но за всичко е виновен Путин и руснаците!

Радев, капиталистите у нас може да са бедни, но за сметка на това имаме богати политици. Сал един Влади "Мозъка" Горанов живее в харизан мезонет 180 квадрата, завалията.