Радостин Василев: Ако стана вътрешен министър, на мафията Рашков ще ѝ се стори като песен

Виктория Василева, която също напуска ИТН, е била на разговорите с Кирил Петков заедно с останалите отцепници, заяви спортният министър в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокате, що не си гледаш кантората, ами се занимаваш с неща, които не са ти ясни!

Този плужеи как предаде Трифонов така ще предаде цяла България

Тоя задминава по лъжите и Канадчето

SirBob

Абе плужек продажен, кого си тръгнал да плашиш, бе?!? Кретен, ако не беше Трифонов, щеше да гледаш парламента само на снимка! Това го казвам не като фен на Трифонов, какъвто никога не съм бил, просто визирам факти.

Има една българска поговорка, много подходяща за този случай " Те не му дават да влезе в селото, той пита за щерката на попа"!

Радостинчо, ти си пълен провал бе момък! Ако станеш министър ще е на сън.

Колко си жалък!

Долна продажна мутра.Алчен хитър ,ти си мафията

За такива като този трябва да се говори по другия начин: Абе, идиот, ти за няколко месеца оправи спорта и ще станем вече шампиони, сега защо да не оправиш и МВР! Пълен олигофрен, попаднал по грешка на сладко и доходно местенце ! Защо ли да го и спуска???

това значи ли,че Рашков ще е министър на спорта

вие от Плевен (ско) всичките ли сте такива идиоти?!

Разбирам ти ентусиазма. Искаш да кажеш, че като влезеш в обувките на Рашков за година-две покрай мафията и ти ще понатрупаш 20-тина имота.

Тя мафията е във ваще парламентарни групи бе Радостине- ДБ, ГЕРБ,ПП, ДПС,БСП,Слави и прочие са си мафиотско масонски организации.

леле мафията се уплашила вече :) такива са всичките променливи с големи приказки и малки пишки

кой ти каза, че въобще ставаш за нещо, та реши да си министър. а просто киро ли- той така си лъже, не му вярвай. ама си и глуповат и грозноват и евтин- може и да му свършиш някаква работа.

Аве прав си - А, я сега си представи, ако па станеш космонавт, или не астронавт (по модерному), че им се стори МКС-то тесно на руснаците, нали? Ей, чекай манко - то па МКС-то не е към твойто министерство - ама нищо де, че се стреснат само като те видят. Сега сериозно- след седмица като почнеш да се чудиш кой да те земе на работа, нема смисъл да питаш Гришата.

Пази боже сляпо да прогледа

ВАСИЛЕВ , ТИ СИ АУТ ! В МОМЕНТА ,ВЕЧЕ НЕ СТРУВАШ НИЩО !

той и преди си беше евтин

:))))След тези реплики на горкото момче,то явно е било малтретирано като малък,всичката мафия в България е в ступорт-дали да си изяде сама опашката(имаше навремето такава акция на полицията:)) )дали да се саморазспусне или да вземе да му носи пари още от сега,преди да е станал министър:)))Право е момчето,голям проблем ще е за мафията,колкото и пари да са приготвили все ,ще са малко:))))

Горкото момче, бих го сложил на първа страница на вестник Стършел, пълна карикатура!!!

Щом този диван(нямаш си идея от спорт) министър на спорта мечтае да стане министър на вътрешните работи,то да вземем да закриваме нашата мила татковина:((((

Да видяхме те вече как заплашваш жена. Мерси ако някой гласува за тебе ще е пълен глупак.

"Един от най-големият проблем на човечеството, това е Ученият Глупак ". Карел Чапек-1938 година!

Пази Боже, сляпо да прогледне!!!

смешен помяр

Ей предателю, Белене ти е малко, съд и доживотен затвор. Мръсно, жалко, подкупни леке...

Радостинчо, моля те обясни какво имаш предвид под мафия и да посочи поне 5 субекта от нея.

тоя още сънува... ма кой ше те избере тебе... ти си пътник...

Това лайно се има за нещо повече…

Това мазно момче, недолюбвано и съвсем гнусно, дали не се е надценило..?А ако ....КОЙ ще го пази...и дали е реално...?

Ако пък аз взема да стана един вътрешен министър, направо ще изтрия мафията от лицето на земята .Даже няма да е нужно и главен прокурор да ставам.

Това селянче не знае какво е мафия, повтаря клишетата на мунчо и харвардците. Ако мсфиятс е истиндка, а не аматьордка и шуро-баджанашка ще му резнат кратуната още преди да е станал министър

Гнусар, и хич не се интересуваше от постове, нали :)) После чакай полицията да хваща тези дето купуват гласове

и нафукания копелдак! Толкова е изгубил връзка с реалността, че чак си вярва!

Това некадърно и нечистоплътно циг.не въобще няма връзка с реалността. При положение че дамаджаната рашков е еталон за корупция, слагане на мафията и изпълнение на политически поръчки, ясно е тоя нещастник радо гела каво може да направи в МВР. И там ли ще заплашва неудобните, че ще им прати хора, че да правят каквото той, величеството, иска? Самозабрави се, а всъщност е само една долнопробна политическа ку.ва.

На бодлива крава бог рога не дава.

А ние смятахме, че няма по-долни от лъчо мозъка. Ето това е падение.

Хоризонт най-много до края на месеца и тогава сте чао.

Това ли са обещали на този тиквеник.

Този не съм съвсем сигурна че е педал ,но че е ром съм сигурна.

Познавам цигани,тоя е по- долен, моля те не ги обиждай :)))

По голямо нисше българско лай-о от тебе няма Василев. Ти си по степента - Човек, маймуна, хлебарка, слуз и т.н. Ти си срам не за българите, аз за всички на тази земя хора. Гледам и не вярвам какво се случва. Луди ли сме полудяхме ли. Русия да приключва с тази цевилизация и повече да не се мъчим. Това е друг долна новина: Нов закон в Германия ще позволяза ежегодна смяна на пола. Кой прочел прочел. Нямам думи!

Този плиткоумен бандит съвсем полетя в облаците.

Тоя нещастник много си е повярвал , дори в Плевен се е хвалил в компания на негови лизачи че след време и министър председател или президент ще станел. Сега само МВР - министърче искал . Да се смея ли да плача ли незнам ....

Глупави мисли от бунището на историята.

" Ако стана вътрешен министър на мафията, Рашков ще им се стори, като песен " Точно казано !

Много се силиш, ама на приказки всеки може!

Всеки депутат е избран с гласовете на определена група от избиратели подкрепящи определена политическа сила. Всеки депутат който изяви желание да напусне парламентарната си група и премине към друга-то той ПОДМЕНЯ вота на СВОИТЕ избиратели!?! В такъв случай този народен представител следва да НАПУСНЕ Парламента и следващият в листата да го смени!!1 Тези номера които се играят ги наричаме: КУПУВАНЕ на гласове, а това е НАКАЗУЕМО!!! Къке е Прокуратурата в случая????-СПИ или я е страх да се намеси???

ще ти отива Министър на Маалата. Лика-прилика...

Трябва всички депутати, които се отцепят от дадена партия, която и да е тя - моментално да изхвърчат от парламента. В крайна сметка всеки депутат представлява даден избирателен район и след като дадена партия е спечелила този район, то не е важен човекът, а партията. Още повече, че в България почти никой не знае кой е неговият депутат районен представител, към когото да се обърне ако има въпроси или предложения. Всеки един от нас има такъв представител от 240те в парламента. Не че ще обърнат много внимание депутатите на хората, ако искат да говорят с тях, но все пак хората са ги избрали и е редно щом де отказват от партията да изхвърчат моментално от парламента.

И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НЕГО И СЪС СПОРТА СЕ "СПРАВИ "И С ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ДА МУ ДАДАТ И БЮДЖЕТА ДА НАПРАВИ ТОЙ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ НАЛИ ЗА ТОВА Е ОТИШЪЛ ТАМ ДА ГЕПИ НЯКОЙ ЛЕВ НЯМА САМО ТИКВАТА ДА ИМА ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА