Радослав Миленков е предложен за нов подуправител на БНБ

От ноември 2014 г. досега номинираният е председател на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете в банките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миленков е кадър на ПИБ, в която Пеевски прехвърли голяма част от кредити си. Това е поредната марионетка

Честито да му е на Радко - отличникът. Без да членува в никоя партия го избират, ей-така, от никъде за подуправител на БНБ. Ще си взима едни 15 бона заплата на месец, бонусите - отделно. И това, защото е отличник и зад него не стои никой, ама грам. Брейййй, а народът доматите с колците ги хапва за мезе, нали?

Та колко пари от продажбата на активите на КТБ прехвърли ФГВБ на ДЪРЖАВАТА по заем от НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЛЕВА КОИТО МУ БЯХА ОТПУСНАТИ ОТ ДЪРЖАВАТА?? ЩЕ ПОПИТА ЛИ НЯКОЙ КАКВО СЕ СЛУЧИ С АКТИВИТЕ НА КТБ И КАКВИ ПАРИ БЯХА ВЪРНАТИ НА ДЪРЖАВАТА КОЯТО СЕ АНГАЖИРА С ПЛАЩАНИЯ КОИТО НЕ БЯХА В РЕСОРА Й ?? В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА - куча влачи самолет!

АМА КОГАТО НА ПЪРВИ ЮЛИ ОСВОБОДЯТ ФИКСАЦИЯТА НА ЛЕВА КЪМ ЕВРОТО , ще настъпят едни весели времена на които подалият оставтата подуправител веднъж вече преживя през 1996-97 година.

стига сте плашили хората бе, омръзна ми вече...ако се бяхме отворили към Европа, пенсиите и заплатите ни щяха да са поне колкото румънските!

Минал през школата на ПИБ!

Браво на Миленков! Наистина е поготвен за това - нямам съмнения. На всичко от горе искм да ви кажа, че той си тръгна преди много време от ПИБ сърдит... така, че не мисля, че можем да го наречем "кадър на ПИБ". Виж за други хора можем..., но за него не. Добър специалист и отличен координатор и надявам се да работи добре с хората в БНБ и с банките в България. Нямам съмнения, че може да разчита и на вече изпитани свои познати...за всякаква помощ, съдействие и консултации. Още веднъж - Браво и позравления! :)

Тоя "оправи" ФГВБ за 4+ години. Един лев не върна от КТБ в него за целия този период! Сега ще отиде на "оправи" и банковия надзор в БНБ. Не се съмнявайте в това! Страхотни "кадри" дет се вика.

stankow

Народното събрание има право на една кандидатура в БНБ. Която не е нито българска, нито народна. Приватизираха я още преди 20 г. Един глас в управителния съвет, от, колко - 12, 20 човека ! Много демократично, няма що !

Все пак преди десетина дни там беше на посещение-инструктаж американския посланик. Който никак не обича да се меси във вътрешните рабо9ти на независими държави, особено в България. Дано нямат общо двете събития. За да е по-малък срама за колонията България.