Радка Аргирова: До два месеца се очакват адаптирани версии на РНК ваксини срещу Covid-19

В България сега има 4500 болни от спин, заяви председателят на Българското дружество по медицинска вирусология и председател на Българския борд по вирусология към Българския лекарски съюз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радка Аргирова: До няколко месеца де очаква адаптирани версий на ФСЗО - Фашистка Световна Здравна Организация , ваксини за убиване на хора!

Ваксина срещу хрема!!! А Ваксина срещу тъпота КОГА?

Заври си ги в миризливия гъз тия отрови.

Радка да обясни защо не е лежала в затвора за заразяване на пациенти със СПИН. Всички тези днк коригиращи ваксини да се набият на радкиното поколение за да не се продължава рода на психопати като Радка.

колко хубаво си беше когато телефоните бяха с шайби и нямаше интернет. Спокойствие и рахат, нито шефа можеше да ти позвъни на плажа, нито разни печалбари да ти внушават как ако не се боцнеш, затриваш света. Мдааа. Спомени. За доброто старо време.

забий си отровната игла в тъпата кратуна...

Баб'Рацо, това прозвуча почти като призив да се изчака с набождането. Объркваш вярващите с разнопосочни твърдения и може да се обърнат към друга религия. Един е кромИД и тИлИвизорът е неговият пророк!

Айде спри са ма, бабо Радке, спри са!

Да слагаме ли старите или да чакаме за новите "адаптирани версии" или и двете? :) Тези нови "ваксини" са разработени за спайк протеина на оргиналният Омикрон А който вече го няма, Омикрон Б.А.5 спайк протеина няма нищо общо с А.

.....И си ги набийте у ГЪЗО

Каква е тази картинка на евреи към заглавието на публикацията? Какво общо имат с нас и ковид у нас?

Па нали чистят България за нов Израел

Де, бре, Радке, де, бре, Аргирова! А, сапри се малко! От онзи ден съм с 5-ти бустер и чакам поне 120 години да проживея. Какво ме агитираш за 140?! Няма с костенурките да си хортувам, я! Остави ни, нас бъдещите рептили! Вече се набустерихме до преяждане, чак (то с тия 75 лева как да не преядеш). Гони младите, оти они че ви счупят глАвите прости! Макар че и сред тях е пълно с мечтаещи за рептилен живот, но нищо - смЕтаме да ги дочЕкаме при костенурките. И да си носят ония....жисиемите....че да не изпуснем кога дават следващийо бустер.

лелее колко си тъп баце.... ще отидеш на оня свят доста преди тези 120 г. за които мечтаеш...

са и родата и да бъде сред златния милиард.

Да - в обслужващия персонал. Но пак си е нещо, де.

Жената правилно ви казва, не ви лъже. Казва, че ще живеете до биологичните си възможности. Т.е. ако вземете лекарствата или пък се ваксинирате и след 1-2 дена умрете, просто това са били биологичните възможности на организма ви да издържи на тези отрови.

"Според нея вече има 40 лекарства, които удължават човешкия живот до биологичните му възможности." Ако ги взема и 40-те на един път и по същото време си удря 4-5 ваксини дали ще ми се удължи живота и след биологичните му възможности?

УРОДЛИВИТЕ-ОРКИ-ИЗЧАДИЯ,ПИДЛОЖИЛИ НА-ПРИНУДИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ,МИЛИАРДИ ЗДРАВИ ХОРА,НЕЗАСТРАШЕНИ ОТ-НИЩО…ТРЯБВА ДА БЪДАТ: АРЕСТУВАНИ! СЪДЕНИ! ПУБЛИЧНО ЕКЗЕКУТИРАНИ!

Тази платена агетнка на Световната Застрашаваща ни Организация (СЗО) няма ли да престане да рекламира препарати, за които не е ясно какви са и какво са?

- Бабо Радке, где така? - Тичам ковидарчо за ваксина! Ами ти - где със таз бутилка? - Отивам бабо Радке на купон. Днес ще има веселба. - А зимъска ковида кога заблъска - що ще чиниш ти тогъзка? - Бабо Радке, мен не ме мисли. Ковидари другъде си ти търси.

Срещу Омикрон - 4 седмици.

По добре тази жена да си гледа пенсията и да не коментира .

Като рекламират тия нови ваксини, поне сложете снимка с млада ръка, а не тая атрофирала гадост.

И тези ли ваксини ще са толкова неефективни?

СПИН не е болест и няма такова нещо като болен от СПИН. Има инфекция с ХИВ и състояние наречено СПИН, при което има отслабен имунитет следствие нелекувана инфекция с ХИВ. Проф. Аргирова няма как да каже такова нещо.

Член на Европейския парламент хвърля ядрена бомба върху кампанията за универсална ваксина COVID - "Това е най-лошото престъпление, извършвано някога срещу човечеството" (ВИДЕО) От Джулиан Конрадсън Говорейки пред членовете на Европейския парламент, германската депутатка Кристин Андерсън осъди глобалния отговор на общественото здраве на Ковид-19 и програмите за ваксинация, които бяха приложени, за да принудят хората да приемат експерименталната инжекция. "Тази кампания за ваксини ще остане в историята като най-големия скандал в историята на медицината и освен това ще бъде известна като най-голямото престъпление, извършвано някога срещу човечеството." Гледайте: https://www.investmentwatchblog.com/video-german-mp-christine-anderson-the-biggest-crime-ever-committed-on-humanity/ След това Андерсън предупреди, че пандемията "Ковид-19" се използва от "безскрупулни" "глобалистични елити", които са готови да направят всичко възможно, за да наложат тираничния си дневен ред - включително да принудят обществото да се ваксинира. Тя също така отдели време, за да похвали онези, които твърдо са отстоявали убежденията си и са се противопоставяли на глобалистките елити. "Вие сте много смели хора. Смелостта всъщност е това, което е необходимо. Смелост е това, което е необходимо, за да се изправиш на пътя на глобалистките елити, защото те са безскрупулни и ще направят всичко, което могат."

ㅤ

Тая чума скоро не беше кудлудякала.

Юруш на новите адаптирани ваксини, 4-ти,5-ти, 6-ти бустер трябва... :) Станахте за смях! Първо лъжехтее, че ваксините са спасението, сега се видя , че не са, и с ваксина пак може да умреше, нямаш никаква гаранция!, че ще гоо изкараш леко!

С ВАКСИНА ГАРАНТИРАНО ДО 2-3 ГОДИНИ ЩЕ ПРЕМИНЕШ В ОТВЪДНОТО!

Да млъкваш,дърта изкуфелка. Заври си бъркочите в дъртия гъз.

на малоумниците са напъхали пак пари да тормозят населението,заради пълния отпор,който българите дадоха на хазаро-кабал мафията...сложи си ги ти дето ги рекламираш.

Само в България дадоха отпор и затова измряха още 70 000 души над очакваното.

Е то щото ако отвориш сайта на статистическия институт, излиза че в добрите години измират 25-30 000на година.Тук там и повече. Поне от медиите до тук излязоха поне 20 тина случая на млади хора, които реално лекарите в болницата ги умориха. Ама колко са скритите дето не казаха.. кой ти каже.. И да, напълно вероятно доста хора урмяха още в самото начало на пандемията докато нямаше ваксина. А умряха защото това е човешко модифициран вирус! Аз нямам за моя 56г живот спомен, преди да е имало респираторни вируси причиняващи сърдечна недостатъчност, депресия, апатия, загуба на памет и координация и да ти станат на вълна белите дробове.. А ти като искаш, набоцкай се с още, срещу грипче, заплес, сенна хрема.. Напълни си шкафа с антидепресанти, да кръвно, за холестерол, за памет, за жлъчка, за сън... Че тия фармацефти и те трябва да ядат!

Adaptirana vesriya na Kovid...tova mi haresa.

Znam koi gi dava eftino. Iska6 li da si kypi6?

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - авторите отбелязват, че симптомите, които се наблюдават след ваксинацията, са много сходни със симптомите на Лонг Ковид след инфекцията, с изключение на това, че не включват задух и загуба на обоняние и вкус. В предишно проучване, същите автори са извършили еквивалентен анализ на лица, изпитващи симптоми на Long Covid след инфекция, и са установили сходно повишени нива на протеина spike в имунните клетки и сходно възпаление на имунната система. Така spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, като се има предвид, че spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция. Дори след инфекция може да е причинен или удължен от spike протеина от ваксината, а не от инфекцията.

Ало, spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация троле наш, След като лонг ковид може да е удължен от спайк протеина от ваксината, тогава защо при ваксинирани преболедували лонг ковид се наблюдава значително по-рядко? Пише ли го това в изследването ти?

И тия "ваксини" ще са много добре тествани. Поне по 10 години минимум. И ще са много сигурни - 100%. И супер ефективни - ще трябват само 6 , докато дойдат следващите.

Вирусът е тестван вече 20 години и е доказано безопасен и трябват да си минал през 5 щама, докато дойде следващия. Нали?

https://etana.substack.com/p/turbo-cancer Д-р Уте Крюгер е изследовател и старши лекар в университета Лундс в Швеция. Тя е бивш началник на патология - област, в която работи през последните 25 години, като през последните 18 години е специализирала в диагностиката на рака на гърдата. Изследвала е хиляди аутопсии и проби от рак на гърдата. Тя е изключително добре запозната с бранша, а възрастта на пациентите, размерът на тумора и степента на злокачественост са в нейната област на компетентност и имат естествен ритъм през цялата ѝ кариера. Този естествен ритъм спира през 2021 г., след като започва въвеждането на ваксината. Възраст - Средната възраст на пробите, които е получила, е намаляла, като се е увеличил броят на пробите fr хора на възраст 30-50 години. Размер - Преди беше необичайно за Крюгер да открие тумор с размер 3 см в с В тази нова среда тя редовно вижда тумори с размер 4 см см, 10 см. Множествени тумори - д-р Крюгер ха започнала да вижда повече случаи на тумори, растящи в една и съща, понякога дори в двете гърди имала 3 случая в рамките на 3 седмици на пациенти, които са имали тумори, растящи в множество органи. Един от тях е имал тумор в гърдата, панкреаса и lu в рамките на няколко месеца след поставянето на ваксина. Рецидив - Наблюдава се увеличение на броя на пациентите, които са били в ремисия от рак в продължение на години, но внезапно получават влошен рецидив на рака малко след ваксинацията. Д-р Крюгер заяви, че според нея ваксинацията е спусък за бързоразвиващи се тумори и автоимунни заболявания. Тя наблюдава много възпаления покрай туморите и, разбира се, това не е само ракът на гърдата. Много други патолози са съобщили на д-р Крюгер, че виждат повишаване на броя на раковите заболявания, на раковите заболявания в множество органи и на редките видове рак. Тя завърши с думите: "Изучавах медицина, защото исках да помагам на хората. Но сега имам чувството, че гледам как убиват хора и не мога да направя нищо". Първата стъпка към разрешаването на всеки проблем е да се признае, че има проблем. Имаме огромен проблем и за да започнем да го решаваме, той трябва да бъде признат. Време е да започнем да оказваме натиск върху лекарите да говорят открито. Всеки лекар, който е достатъчно съзнателен, за да разбере, че нещо не е наред, трябва да започне да се занимава с проблема. Допълнителна мотивация може да бъде натискът на съзнанието, че всичко това ще избухне и те не искат да стоят на мръсната страна, когато това се случи.

Ако бяха направили изследването докрай, щяха да устаовят, че туморите са предимно сред прекарали ковид преди ваксинацията. Освен ако този вирус е тестван от десетилетия и не може да отключи нищо, защото е доказано безопасен.

За това ти си го направил докрай и си експерт по ковид. Лягай да спиш и недей да пишеш глупости. Тролът вика дръжте трола.

Тая Баба Яга пак изпълзя....

Аман от теб, Радке, ненаяде се...

Аргирова, защо не ходиш на майка си у пу. ката

Нали ваксърите още миналата година твърдяха, че ваксината ще им върне живота и чакаха на опашки, а сега се оказва, че са пак в изходна позиция.

Ами то и антиваксърите казваха, че трябва всички да го преболедуват, за да изчезне, макар и с цената на сухите съчки, обаче сега ей ги на - сухите съчки вече изгорели, а те пак са в изходна позиция и ще чакат още някой наръч да се подпали.

Изгорели са фалшивите тестове, които изкарват починалите хора, че имали SARS-CoV-2, но не показват наличие на жив или активен вирус, нито са основание за диагноза....

Правя Партия с Единствена Програма - Изготване на листа на НеоМенгелистити- Аргирова, Тромб, Кънчев и т.н. и не само Осъждането им, но Отнемане на Цялото имущество на Р0днините им до 10-то Коляно и Изселването им от България с Отнемане на Гражданство, т.е. Изтриване на Токсичното им семе от Земите на Майка България!

Таз дърта вещица още ли диша?

Изпълзя пак гнусната дърта мърша

Трибунал за НеоМенгелистите и ЗеленоСертификатчиците!

"В края на месец септември, или през октомври се очакват адаптирани версии на одобрените в рамките на ЕС РНК ваксини срещу Covid-19" Това според мен е лъжа. Може да имат разрешение за употреба под условие, това се прави, когато медикамент отговаря на неудовлетворените медицински нужди на пациентите въз основа на по-малко изчерпателни данни, отколкото обикновено се изисква и заявителят трябва да бъде в състояние да предостави изчерпателни данни в бъдеще. Тоест това е поредния експериментален биопродукт.

Всички директори на болници са милионери.

ИЗВИНЕТЕ МЕ, думата е ЦИНИЗЪМ.

Благодаря за цензурата. Вие сте неповторими ДИР. РАЗБИРАМ, че пиша нормални постове и не използвам циизми!

Една майска вечер на 2010-та бях във фитнеса. Много мръсно се напомпах и за финал 1 час кардио на колелото, когато слязох от него ми бяха изтръпнали нещата. Прибрах се в къщи и нямах търпение да си взема креатина. Тъкмо ми беше пристигнал по куриерр по-рано през деня с фруктоза и овкусен на касис. Взех си доза и половина, изкъпах се и се обадих на един милф, която одавна исках да тресна и сега ми се беше отворила възможност. Отиваме с каката на таванската на един колега, който услужливо ми я беше преодстъпил преди няколко месеца, и започна любовната игра. Таванската беше стая 2 на 3 метра и баня с тоалетна, която беше толкова малка, че бойлера беше точно над тоалетната чинния и ако я ползваш седеики трябва да си силно приведен напред. По средата на любовните занимания, както съм се хвърлил върху нея и я припомпвам усетих, че нещо не е наред. Изведнъж усетих рязка болка в стомаха и повишаване на налягането в задната тръба и.......пррррррррр....изрязах се аз но усетих и че се насрах. Обръщам се гледам по леглото няма нищо, но на стенатааа, там беше се изсипал целия ужас от креатина с цвят на касис, сякаш някой го беше лиснал с кофа. Погледнах жената под мен, никога не бях ввиждал подобен поглед, тя се така се беше ококолила и като зина да се смее, като обезумяла. Наложи се да лепя тапети на следващия ден. А овцата ме разнесе по целия град.

ПИСАТЕЛ - НЕОСЪЩЕСТВЕН ;-) ........................... АМА ТОЙ КИРО СЕ ПОСРА ПРЕД ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И СИ ГО ПИСА ДОБРОДЕТЕЛ !!!! ............................ БЕГАЙ ЗА ХАРВАРД НЕКОЙ ПО-ЕВТИН ПУЦ АКО ИМА И ЩЕ НАПРЕДНЕШ С МАТЕРИАЛА

Да си жив и здрав, да имаш сили да повториш пак целия епос!

Баба Радка да си ги навре на едно място тия ваксини. Няма да казвам кое, всеки сам ще се сети. Първите буквички са името на тоя сайт, а последните са "ника".

Дано до два месеца да чуем че Радка е гушнала чемшира.

Не е вярно, че проф. д-р Радка Аргирова е единствения учен по темата HIV / AIDS в България. Това е лъжа и тотална глупост. Специалисти по темата са също доц. Ивайло Алексиев от НЦЗПБ-София (който има много повече научни публикации и цитирания, съгласно Scopus и Web of Science), проф. д-р Мария Николова също от НЦЗПБ-София (която също има много повече от Радка Аргирова научни публикации в журнали с Импакт Фактор), проф. д-р Иван Диков (покойник, инфекционист, който има 2-3 монографии по темата и първият български лекар инфекционист лекувал български граждани болни от AIDS), проф. д-р Марияна Стойчева от МУ-Пловдив и УМБАЛ "Св. Георги" - Пловдив и още много други. Така, че не е вярно, че Радка Аргирова е единствения български учен който разбира от HIV / AIDS, дори напротив - изброените от мен учени са многократно по-добри от Радка Аргирова и то по обективни международни критерии (публикации и цитирания, съгласно Scopus и Web of Science). Чисто и просто Радка Аргирова е по-често в медиите и това за масовия зрител и журналист създава впечатление, че тя е единствения специалист по HIV / AIDS в България, а това не е вярно, дори напротив - Радка Аргирова е много по-слаб учен по темата HIV / AIDS в сравнение с доц. Ивайло Алексиев от НЦЗПБ-София и проф. д-р Мария Николова също от НЦЗПБ-София. Реалността е следната: Радка Аргирова е повече медийна звезда, отколкото сериозен учен и изследовател, ама това кой го интересува.

ЕХ ПРОФЕСОРКЕ ИМА ПО СТРАШНО ЗАБОЛЯНАНЕ НАРИЧА СЕ СВУН - СИНДРОМ НА ВРОДЕНА УМСТВЕНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ . АНАДЪМО ?

Таман ще им стигнат за дебелите зЪдници.