Обвинените за проповядване на война окончателно в ареста

Пловдивският апелативен съд остави окончателно в ареста 7-те задържани при акцията на ДАНС срещу проповядване на радикален ислям.

Обратно в новината

Коментари - Обвинените за проповядване на война окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом са радикали и искат война дайте им я ! бомбите вързани през на кръста и на полигона !

Наистина трудно е за вярване, че днес има хора които да са обсебени от религия, характерна за 14 век.(без да се е развила) Странно е , че те сами си казват че са неуки, че има не малко неща от религията им които са несъвместими със съвременните реалности, че са използвани, а и нищо не правят за да проумеят разликите.

Дойде тази зараза и в България!!!

първо да кажа на т.нар. мерикше: 2-10. Носят в сърцата си болест и им надбави Аллах болест. За тях има болезнено мъчение, защото са лъгали./ "Според защитника имамът проявявал признаци на шизофрения, имал фатален стремеж към Аллах и налудничави способности да бъде лидер.". ако в това определение заменим Аллах с печалби и мръсотии, то ще получим едно съвсем точно определение за 99.9% от ръководещите земните дела./ доводът на другарката панкова, че щом нещо се продава в турция и не е забранено, това значи че в него няма нищо нередно е просто несъстоятелен и определен само за идиоти, каквито ние определено никак не сме. подобно поведение е твърде обидно за нас и напълно неоправдателно.

Срам за българските адвокати,защитаващи тези отрепки, които за пари са готови на всичко!

Явно крайно време е да развием радикален българизъм :) Все по-често се замислям за смъртното наказание, рязане на крайници и други все по-крайни мерки. Предвид това ,че няма един осъден крупен разбойник за последните години е явен знак или, че сме най-уникалната държава в целия свят или нещо е изгнило много навътре :)

То и простотията, двете много си приличат и по това, че болните рядко разбират.

Сенатор - Данъците са непосилни, годината беше лоша, мизерия и глад, легионите се бунтуват, провинциите въстават. Император - Направете някое представление, хвърлете няколко престъпника на лъвовете и ще се успокоят.

Добре, ще го напиша пак, без ''обиди,цинизми и накърняване доброто име '' на адвокатите марковски и харалампиев: считам, че много често те казват неистини пред Българският Съд за да оправдаят очевидни престъпници. Толерантно ли го написах този път..?

господа съдии,поне този път помислете за нас,обикновените хорица.ние обичаме домовете и децата си,не искаме воина!!! мястото на тези хора е в затвора,при строг режим,не в общежитие от общ характер.

Срещу някои неща, българите трябва да сме единни. Защото не се ли реагира в началото, после ще е късно.

Живеем в последните времена и е логично падналият да мобилизира своите последователи срещу истинските християни.

Защо ги съдят? Кого са убили, изнасилили, ограбили, излъгали, оклеветили? Коя банка са фалирали, кое предприятие са източили, кои фондове са присвоили, каква контрабанда са направили, кои избори са фалшифицирали?

подсъдни са и намеренията за изброените от теб престъпления, а също и подтикването на други хора да ги извършат. Да им лепнат една хубава ефективна присъда и да се радват, че живеят в България, защото в САЩ отдавна щяха да са в Гуантанамо, без никой да знае за тях.

трябваше да изчакат да се лее кръв за да ги съдят?-така ли да разбирам твоето изказване.

отговора е никой. дай сега твоето мнение, каква ти е идеята

Тия седмината в сливенския затвор:))))да видят кон боб яде ли.

Недей така, сливенския затвор е само за "дами". там не е публичен дом на затворите в България.

Аман, меркише, заман! Ква я мислихме каква стана тя! Йок салам, чок зандан - вай вай вай! И как само всичките отрепки веднага се разболяват след арести...

Докато не изгние никакво махане от ареста...

Sm3hurk0

за превод на книга, която се продава свободно някъде и е преведена и това ли е подсъдно. Ако събирам информация или имам сайт ( има линкове към други сайтове и материали в нета ) в който се казва как се правят бомби и имам увлечние по експлозиви, ТОВА ПРАВИ ЛИ МЕ БОМБАДЖИЯТА НА СОФИЯ ? Това ми се вижда целенасоченон! Все едно да забраниш на бяла жена да прави секс с негри или араби. Това е някакъв вид дискриминация според мен, насочена към тези, които са имали акъл и са научили "странен език и писменост".

Sm3hurk0

има хора болни от ревност, но тях не ги съдят. Търсчките в нета, макат и виртуални - тях също не ги съдят. Не съдят хората открили ядрената енергия, но тя може да се ползва и мирни цели, както и за масово унищозение.

ТЕБ ТЕ БОЛИ МОЗЪКА ОТИВАЙ ПРИ ТЯХ В СОФИЯ ДА ТИ ГО ОПРАВЯТ ОТЗАТ ДОЛЕН БОКЛУК

Sm3hurk0

Когато човек е безсилен и страда от малоумие - тогава почва да обижда. Мисли малко по-мащабно и виж, как тези действия могат да се върнат към теб, като бумеранг ( виж примера за сайт за експлозиви ). За теб разбрах, че не знаеш чужди езици и че не си излизал зад граница - типичен манталитет на изтормозен българин.

Tази Mарикша не е болна от щитовидна жлеза, а от омраза и фанати3ъм. Aз съм със сериозно заболяване на щитовидната жлеза, но работя усилено и живея пълноценно. лъжата и измаматa са в основата на цялото им учение.

В кой век живеят тези хора, толкова да са изостанали, ПРОСТОТИЯТА Е СТРАШНО НЕЩО !

Интересно как като ги вкарат в съда всички ослепяват, укоцяват, углошават, заболяват ги зъби и др. Ами мислете преди това, че това което вършите може да ви вкара в съдебната зала не като свидетел, а като обвиняем.

тия животни изобщо да не ги пускат от затвора там им е мястото за да не си помислят и други да правят подобно нещо -на змията главата да се реже в зародиш