Радев за партия "3 март": Явно гражданите търсят алтернатива, а политическите лидери се притесняват

В армията ни има недостиг на ресурси, технологична изостаналост, липса на личен състав, каза президентът, който участва в гдишната конференция на началника на отбраната адм. Емил Ефтимов

Обратно в новината

Коментари - Радев за партия "3 март": Явно гражданите търсят алтернатива, а политическите лидери се притесняват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде да спрете да манипулирате гласуването! С влизането в коментарите вече сте гласували за мен "правилно", и аз ако гласувам по моето "правилно" /антируско/ размествате гласовете. С това няма да увеличите броя на русоробите, но пък ще започнете да приличате на патрона си Путю!!

Аз пък ще си кръстя партията ТАНГРА! Тогава ще увяхнете всички, БСП, ДПС, Възраждане, ИТН, нещастни продажници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Колкото и да се молите на Христос да ви управи държавата, няма да стане, БОКЛУЦИ! Докато изповядвате чужди религии, България ще тъне в мизерия, селяния и простотия!!!!!!!!!!!!!

виж на каква долна курва е заприличала дъщеря ти, пък после ми говори за новата ти партия

са отявлени русофилски отрепки, боклуците от ДС в инициативния комитет на Рублен, ретрогради, трудно членоразделящи селяндури, зелени чорапи и вонящи партенки.

Това сайт на предателя на България и евроатлантизма Радев ли е или освободен от путинизъм информационен продукт? Нещо второто не ви се получава. Замислете се...ако не сте назначени.

Новият политически "проект" на Мунчагата – няк‘ва смешна кат самия него партийка. Мунчоооо, къв проект бе, пич, ти да не си архитект??!! Ти си един смрадлив, непран, зелен чорап, фатмак, най-обикновен шофьор на самолет(при това некадърен) и най-вече долнопробен американски агент. Нов политически "проект" с "По пътя на копринката" напред и корупция до открития космос. Хахахахаха. И кои са лицата на този "проект"? На Мунеца солташаците - крадливите, корумпирани копринки, узунки, че и веселата вдовица Веселка(Лечева) - мултимилионерка от тъмночервеното ДС-комунистическо котило с куфарчетата с пари от другаря Андрей Карлович(Луканов). Хахахахаха. Мунчооо, да си знаеш отсега - твоят "проект" ще отиде при "проекта" АБВ на другаря агент Гоцето, т.е. на политическото бунище, чието място е отдавна запазено там за теб. Хахахахаха.

Радев не съм простак, но като видя новина с теб ми се допардява. Извинявам се възпитаните хора, но това е единственият начин да изразя не приязанността си към този лицемер и борсук. Мяу мяу БОРСУК!!!.

Излагацията която видях на този боклук радев пред паметника на Левски, не ща повече да ни занимавате с неговите идиотизми.

се казва Русия, дано го разбере... Иначе поредната пръдня.

И каква алтернатива предлага про33ия на света?!

Предимно подигравки към Радев и проекта му. Почти никакъв интерес. Виж да пуснат статия, как Путин се наакал, ще избухне форумът.

Мунчо!

sawo

Не хората, Русия си търси алтернатива в България за да продължи да краде и руши.

Радев, Кой каза, че е убил Навални? Че аз нещо не разбрах от твоето мрънкане!

Напускай президентството и си прави партия, фатмак!

шубе

Ако искаше бързо и евтино модернизиране на БА със западно въоръжение, твоите служебни правителства можеше да сключат триъгълни сделки за замяна на съветско въоържение (за Украйна). Само че не ти се искаше (и на другите червени тумбаци от БА) да изпращате оръжие срещу вашата истинска родина!

Парекселанс !

Абе той говори така все едно не е 8 години върховен главнокомоандващ или пък че не е бил шеф на цялата военна авиация дълги години ! Е уредил си любовницата с апартамен и заплата ама забравил за останалото

Всички Пътища - Водят Към Рим ! …а Рим - Също Е паднал. ———- т.е.правИ Нов(и) Път/Пътища !…НЕ се осланяй Само на ВечеСъществуващи.

Ой ви вазе, незнамколкоДъСъ “питаш” ! —> #Кой Качи ви На кирпича ! ————- НЕ на москвичите ! …НЕ на кирпичите ! И ! - С Технология В-ръката —> Да таковаме задунайГаулатерята !

“питаш” (Извинения!)

Пак сте свалили парите за тролене. Трафика ли падна? Кви са ти тотални олигофрени? На по 15 ли ги наемате вече? Може си сложите още някоя награда за Джурналистика.БУХАХАХА

КАКВО ТЪРСЯТ БОЛНИ МОЗЪЦИ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО НА ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ

Винаги разсъждавате елементарно. Според вашата логика 45 години сме били под съветско робство. Пак според вашата логика в момента част от Украйна е под руско робство.

Факти. Два. …и то Доказани,

Пп-големи паразити от военните и милицията няма! Цял живот лешперят, чакайки 25 заплати на пенсия, и сега като пукнаха малко пушки в усрайна и искат всички пари на държавата. Боклуци!

Би ли ми посочил държава избрала за национален празник свързано с чужда държава събитие???? Трети март България освободена от турско робство и поделена между Русия и Турция- княжество България подчинено на Русия и източна Румелия турски васал. На това ли казваш освобождение? Освен това не е лошо да прочетеш за сключения между Турция и Русия 50 години по-рано одрински договор. Когато Русия връща на Турция българските земи защото това било исконна турска територия. И за подарък подарява на султана над 200 хиляди черкези мюсюлмани които да засели на територията на България. И само да припомня че 3 март не беше национален празник по времето на любимия ви комунизъм.

Майка ти те търси.

Вие руските слуги само мъжко мляко пиете.

Каквито и споразумения да е имало , ако не беше тази руско-турска война досега щяхме да сме като кюрдите , без държава някъде в Турция . Те нямаха късмет да бъдат "освободени" и виж съдбата им. Затова трябва да има 3 март ,колкото и да не ви се иск на някои

След Първата световна война и разпадането на империите в Европа, са създадени нови държави и може да се приеме, че получават независимост благодарение на победителите във войната - чужди държави.

е прост. Губерния, протекторат или вилает. За независимост сме много малки и продажни.

НЕ проумявам Настойчивото “изчезване” на коментаритеМи ! …казах - Против ! …и Предложих Замисляне : - Да станеМ Феномен ? , т.е. ДобраПремиера по ТазиПланета.

живот зад ''желязната завеса''. Избираме свободата.

Радев Мобилизация СВО

Ли ще прави партия бе, миднил тъп?

Радев прави партия Връщане на задължителната казарма Мобилизация СВО

Когато руззкият император "асвабаждава" България - не оставя българите да се управляват, не слага българин за цар, а слага негов "роднина". Ако Путин завладее България, няма да сложи Радев за цар, а ще сложи някой си племенник на Аркадий Ротенберг или приятел на сина на Кадиров.

Българската аналтернатива.

С азиатски наклоностти…

по-добре от деменции

страх

С отвращението.

Истинската партия

НЕ е добре партия да се казва на някаква ДАТА... На 3 март 1878 г, България е ОСВОБОДЕНА от Мюсюлманско РОбство... Тази ДАТА е на ЦЯЛА БЪлгария, а НЕ само на няколко души... Би трябвало ВСИЧКИ български партии на се СЪБИРАТ на ТРЕТИ март за да ПРАЗНУВАТ... Само турски ШПИОНИ не се събират на трети март... Това е все едно някоя партия да се казва- Васил Левски или Христо Ботев... Би трябвало партиите да са с име за някаква ЦЕНННОСТ, ВАЖНО нещо в живота на хората... По- добре би звучала партия- "" България за Хилядолетия"" или "" България за милиони години"""

Името на тая партия, както и на Възраждане е с цел примитивен, маймунски популизъм да предизвикат чувства от най-примитивната и необразована част от обществото, която е чувала нещо за 3 март, но точно, какво не знае.

"България за милиони години" звучи достатъчно умно като за патрона си. Даже може и още по-умно - "България за милиони светлинни години".

Сдружението 3-ти март е кръстено така, защото целта му не е става партия, а да се бори за запазване на националния празник. Просто като чуха, че е дело на президента и ги втресе да не би да влезе на политическата сцена и да им обърка всичките сметки!

Бе, то и НДСВ беше движение, пък видяхте какво стана...

абе РадевФФФ, какво се обърка, твоя господар говори за специална операция, каква война, я да се поправиш, че да не те прати джуджето в Сибир при Навални

Дълбоко грешиш моето момче- не хората търсят алтернативи. Просто има твърде много идиоти в България- защото твърде много свестни се изнесоха в чужбина- които са готови да се хвърлят на врата на всеки следващ мисия който им обещава от чешмите да тече мед и масло. Без дори да се замислят. Само си припомни колко хора изгоряха на времето при ония пирамиди и колко от изгорелите още в първата пирамида се хвърлиха и на втора и на трета. Тия дни прочетох едно много хубаво изразче- ако ползваш нещо безплатно значи стоката си ти. Да ти го префразирам- когато някой ти обещава ей сега още утре светлото бъдеще и богатство- то този има предвид своето светло бъдеще и своето богатство- за сметка на теб. И когато хората в България започнат да го проумяват- тогава вече държавата ще започне да се движи в правилната посока. И тогава може би- ако все още са останали българи в България- ще заприличаме на европейската България която трябваше да бъдем като една от най-старите държави в Европа.

Браво ! …което Отново Ни адресира ЗА ОтдавнаПредложеното.

3 март ще помете всякакви сглобки, шишовци, боковци и кировци ...

Бе те всичките все помитат, после се насират и ние, народът, плащаме масрафа... С малоумни избиратели толкоз.

Хората от години търсят алтернатива. Ма и до сега няма.

Русия няма достатъчно войници ли бе, миндил тъп. Ще чакат на Възраждане ли бе? НАТО прави най-голямото си учение от студената война насам. 90 000 военни. Под половината пехота, със съмнителна подготовка. Само на Запорожският фронт има над 100 000 Руски военни. Тукашните мазохисти сте уникални бе. Най-умиращата държава в света. Нямате земеделие. Рупата единствени от света отровите на Монсанто Украйна. ПВО то ви е аут. Два пъти платихте ф16 ки на чертежи на цената на Ф35. Дадохте си последните БТРи на укрофашистите да ви дадат шанс да си купите поредните чертежи. Ма важно е ЕССР да ви контролира какво мислите, какво ядете и как живеете. Щото сте лидери след укрите за награда Дарвин:) ХАХАХАХАХАХ

И въпреки всичко това се натискаш да седиш тук а не да се върнеш в родната Рассия. Що така бляд?

Искам да питам, ти, който раздаваш акъли, в Русия ли живееш?

Трябва ли всички с акъл да живеят извън България???

Щото Мустафата му даде команда да вкара ПП в играта и да започне тоталното убиване на суверенитета, колкото и малко да беше остана. МЕДАЛ И ДАДЕ БЕ МЪРШИ. МЕДАЛ.

Емулират омраза към него. Да му дадат легитимност. Ма не е толкова лесно. Радев си е НАТО кадър от до.

Ами другар руски трол самия Радев каза че трябват на България повече хора като Кирчо и кокорчо- ама гледам много бързо го забравихте нали????? За какво на България и трябват предатели като вас слугуващи на Русия и лицемерни нагли същества като Радев???? Относно събирането им на едно място нямам нищо против ама това място нека да е един влак в посока любимата ви Русия-; и за вас ще се намери място. Но нееееееееее- дори и най-отчайните путинисти искат в Европа а не в Русия. И искат европейски заплати и европейски човешки права.

Събери поредната фатмако-ченгеджийска пасмина.... и ни "спасявай, фатмак тъп!

Ха сложете си един шапкар за премиер да започне да организира избори с един кандидат, че му се услади кокала и да не се различаваме много от юатушак. Ще има да развява миризливи кубинки и да бълва злоба всеки ден.

Хайде събирайте се с Опозицията на Сглобката БСП и Възраждане и 3ти Март и създавайте едно нормално ,Анти Евроатлантическо и При Българско управление!!! . ПП ДБ ДПС и ГЕРБ да препълнят затворите,и хазната на България с Конфискуваните милиарди ограбени от Нас! . Посолството да бъде ограничено само на улица Козяк.

Това което искаш не позволява да имаш собствено мнение предателю. И няма нищо общо с България и желанията на българския народ. Като за да пробваш може ли да те вкараме за 20 години в затвора както правят в любимата ти Русия?

Може ли да ни обясниш, какво ще ядем след това? Не всички в тая държава са милиционери и са на държавна издръжка? Някои работим, произвеждаме и продаваме в чужбина, за да получим пари, с които да си купим храната и да си платим данъците, от които се хранят мутро-милиционерите. Лентайите, няма ли да се научите, че ако искате да ядете има два варианта - или да работите или да мълчите. Не си режете клончето, на което седите, не серете, където се храните.

Това лъжливо лицемерно нагло същество ли е алтернативата?????????? На Какво по-точно е алтернатива ако мога да попитам? На здравия разум? На държавността? На свободата която имаме все пак в момента???? Е ако припознавате в това същество алтернатива- значи е време да закриваме тая държава и да поканим тук вместо нас да дойде някой друг народ. Аз препоръчвам японците-работливи, не се оплакват и най-важното могат да си защитават до смърт интересите.

Медиите преди всичко му правят реклама на този руски слуга

Радев може да влиза и прави партия след като му свърши мандата на президент. Вече е било правено 3 пъти от Желю Желев, Петър Стоянов и Първанов, така че няма нищо ново. А тези дето искат да махат 3 март като национален празник и оспорват освобождението, защо отчитат почит на Левски? Мен би ме било срам да застана до предателя Тагарев, но сигурно служебните задължения на Радев го задължават.

Наистина ми е любопитно не ви ли е срам националния празник на държавата да е свързан с друга държава, многократно обявявала се против България??? И всъщност вие нещо против Съединението имате ли за национален празник????

Националният празник на Гърция бил освобождаването от османско робство. Националният празник на Сърбия бил освобождаването от османско робство. Какво различно виждаш?

Бамумамата. То не останха уеб адреси за стотиците партии и политчески проекти на територия колко един китайски град и население колко една истанбулска махала!!!

С Плевнелиев си мислих, че сме стигнали дъното.Лъгала съм се.

То е много просто - всеки следващ е по-зле от предишния. Вика му се низходяща тенденция. На фона на Кокорко, Малкия Мук и хер Флик са титани на финансовата наука...

А как така Радев не говори за неговата политическа партия, а всички все за нея говорят за да му правят услуга и пиар? Уж са един срещу друг, уж ги плаши партията на Радев, а говорят все за нея и я пиарят? И хората като били търсели алтернатива, какво общо има това с неговата партия? От едни мутри на друга мутра не е алтернатива, а фалшива алтернатива. Много е лесно да се правиш на защитник на народа на приказки и да умуваш че нещата не са добре,а на практика нищо да не правиш за да има подобрение. По всичко личи че мутрите разбират че на народа му е писнало от тях и се опитват да ни излъжат че другараят им мутра Радев бил алтернатива. И промените против президента уж били срещу Радев, като че той е пожизнен президент, а всъщност сега ще се махне, ще направи партийка в която ще се прелеят всички мутрафони, и ще си правят каквото си искат без новият президент да има думата, за да не им пречи. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Колега ! - няма Нищо лошо Човек да Е напорист като Вас ! …ама туй това Вашето Ачик путинясване - къде Ще го шовнете ?

Нищо против Радев. Харесва ми какво говори и как се държи (поне пред публиката). Но какво е това "3-ти Март"??? Още една партия, още един политически проект, още един Спасител, още един едноличен лидер от когото ВСИЧКО трябва да зависим! Не се прави така!!!! Не го ли доказахме вече многократно?! Трябват много хора като Радев, и всичките те да имат ЕДНА партия! Така ще се положат основите за истинска политическа сила, която няма да зависи само от един човек! Всички в България говорят "Партията на Бойко, Партията на Костадин, Партията на тоя или оня и сега Партията на Радев!" Кой в САЩ вика "Партията на Байдън"? Дори в Русия не казват "Партията на Путин". Да се съберат Радев, Костадинов и други свестни хора (има...макар не много) и да направят една партия! Стига с тея еднолични еднодневки!!! Кат им падне лидера и партията отича в канала заедно с него!

Окончателно Опорочен е Принципът, Колега ! ..принципът що Е партия, и Как/Защо/НаКого Служи - т.е. Същото като отн.АбсолютноВсичко дето ДъСъ “сътвори” виа “Прехода”.

"Радев, Костадинов и други свестни хора ..." Ти тези ли наричаш свястни, хора, които са на командване от руското посолство и ще направят всичко, което им се каже, без значение как предават националните интереси? Ако гледа отгоре Апостола какво става с България, сигурно му се реве ...

Хората винаги търсят алтернатива. Затова се роди СДС, затова се и разпадна. Затова дойде царя, затова си и отиде. Затова дойде Бойко. Затова в политиката се появяват хора като Сидеров, Бареков, Слави и ИТН. Затова в политиката днес е "Възраждане". Затова в политиката са и "Продължаваме промяната" и ДБ. Единствените изключения от горното правило са електоратите на БСП, ДПС и нашите братя-роми - те не търсят алтернативи. Но фатмака алтернатива на кого и на какво е? Издигнат е от БСП и без тях днес той нямаше да е никой. Утре, като му приключи мандата, и с тях и без тях пак ще е никой. Първанов, къде, къде по-обигран политик и изправил БСП на крака от нищото, беше забравен и от свои и от чужди, за добро или за лошо. И за Радев никой няма да си спомня, както не никой не си спомня и за протежето му Стефан Янев, който също трябваше да е уж алтернатива. Радев е просто поредния, който бърка уважението към институцията със собствения си чар, както и мажоритарния си избор с тежестта на партийната подкрепа и делът на личния му принос. Е, скоро ще се научи и той по трудния начин, както Желев и Първанов се научиха преди него.

Ако позволите, Колега - Реалността с “избориТЕ” (ВсичкитеДосега) и “избранниците” - докарва на Спектакъл, където НиеВсички - Сме Зрители на Фокуси ! …т.е. Ясно#Кой “невидим” “фокусник” - Ни “предлага” от ВълшебнатаКутия ДъСъ изскочи я зайче, я цвете ..я ИзобщоНещо Добро… И ! - вади ли вади - Пацули ! Нонстоп. …а НиеВсички - Плащаме ли Плащамеее…. ———- …та Затова ми Е Предложението (така “изненадващо” ;-)

…и понеже Се вижда Доколко ДъСъ Притеснени Ясно#Кой от Премахване партиите Изобщо - Дискретно упътване : - Всеки Човек - Сам да тегли калема Колко Годзилиарда Ни костват Вси”наште” Нонстоп”развиващи”&”разнообразяващи” се партии ! …и то Всяка година. …и то Без АбсолютноНикакъв Резултат.

даде фира във Фрога?

Най-достойния русофил

И аз търся алтернатива, но ти не си такава.

Ами подай си оставката и се пробвай на избори бе Мунчо. То коремното и маймунките го могат :)

Премахване партиите Изобщо. …това Е Начинът ! …и АбсолютноВсички Вси”наште” - Към НовияНюрнберг !

Ходи на изток. Там още минават такива идеи.

И Наистина НЕ се усещате Доколко Ви “лъснА” айкюто ?!

Stanko

Да бе трети март.Пишете Путинска Русия или нещо по ясно.Така трети март не се знае за кво иде реч.или направо приятели на Русия,пета руска колона.такива работи

Колко пъти да ти обяснявам, че много прост и не трябва да се опитваш да разсъждаваш? Блaгoдapeниe нa "pуcкaтa вoeннa aгpecия" пpeз 1878 Бългapия ce пoяви oтнoвo нa тoзи cвят cлeд 500 г. туpcкo poбcтвo. Блaгoдapeниe нa "pуcкaтa вoeннa aгpecия" пpeз 2022 Укpaйнa щe ce ocвoбoди oт бaндepoвcкaтa пacминa и щe cтaнe нopмaлнa дъpжaвa.

Колко пъти да ни обясняваш, че си тъпанар???

Не си много добър в обясненията. Вижда се, че имаш опит в опорките.

Аман от любители историци... 1. Робството е вид държавен строй, какъвто при тия джагали не е имало във вида, който си мислите. Престанете с това самоунижение, че сме били роби. 2. Алжир, Либия, Тунис, Египет, Сирия, Ирак, половин Саудитска Арабия, Сърбия и т.н. пак ли руснаците са ги били освободили? Империята така или иначе е била пътник, даже дълго се е задържала, в исторически план. За капак, бащата на Турция - син на солунски евреин и българка. 3. Украйна ще стане толкова нормална държава, колкото и Афганистан.