Радев удостои посланика на ОАЕ у нас с орден "Мадарски конник" първа степен

Дипломатът получи висшето държавно отличие за заслугите си за развитието на двустранните отношения между София и Абу Даби

Обратно в новината

Коментари - Радев удостои посланика на ОАЕ у нас с орден "Мадарски конник" първа степен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютен лобист и продажник!

Браво, Радев, ашколсун, аферим и машалла, ефендимиз! Опита се пак да покажеш, че на раменете нямаш тиква, кратуна или овнешка глава, а нещо голямо, могъщо, което по цял ден мисли, умува, премисля, разсъждава! Альо, старшина Радев, тези дейности са за умните хора, не за казармени шапкари с непрани синьо-зелени чорапи! Пръскате с пародията Йотова и цял батальон съветници и тайни агенти народни пари, не се спряхте по воайяжи и екскурзии на наша сметка да търчите! Поредната глупост е награждаването на този, дето клати дърветата в гората! Ще кажеш, че полза и изгода има! На далавера щели да ни пробутват с изтекъл срок на годност мушмули, стафиди, жълъди, фурми, пъпеши, тикви и карпузи, местно производство, както и препарирани камили, жирафи и диви прасета! От оплакване и реване от всички и всичко, свършил ли си нещо полезно, било и за един лев, Радев?! Я отидете цялата ти кохорта при Наградения и му помагайте да клати дърветата в гората! За друго не ставате! И не се връщайте! Петров, Редник от запаса

Радев е умен политик и мъж. За разлика от мръшляците, алчни и ненаситни за пари, той има образование, авторитетна професия и достойнство. Затова народът го преизбра!

'Радев е умен' само за някой роден в каравана..

Светът върви към деколконизация, нова система без хегемон. Периферията на златния милиард трябваше да бъде послушна, в противен случай война,цветна революция... В момента този нов световен ред се руши, периферията иска естественото право да се развива, цялата тази измама с СО2 емисии, целеща да спре развитието не само на Африка и Азия а навсякъде, но в полза на златния милиард се руши. Радев е много наясно с нещата, не само това никой нормален човек не би искал тази съдба на западния човек, сатанизъм в най чист вид. Искаме ние или не процеса върви, света се консолидира за освобождение от глобалисткото иго, в момента процеса върви и везните са на тяхната страна, на страната на свободата.

Ако този нещастник Хазин беше сложен на мястото на 'либерастката' Набиулина (една от малкото читави професионалисти решили да си продадат душата), спецобосрацията ВЕЧЕ щеше да е фалирала..

Какви са ни добрите отношения и търговските връзки с обединените Арабски Емирства. Някой знае ли?

ама Мунчо се сешааа , и сигурно ще забегне натам :)

На половината метростанции в Дубай има реклама на българско кисело мляко. Само, че в техните магазини се продава в кофи от 3 или 5 кила. Защото там имат по 4 жени в семейство с по 10 деца.

- това ни е 'президента'..

В случая трябваше да е орден "Мъдарска камила"

верния пудел на путлер като му свирват и върти опашка

И с какво точно са допринесли ОАЕ, че не мога да се сетя? Освен факта, че всички престъпници се крият там. Същевременно, България няма посолства с няколкоевропейски страни, където има българи. Няма и с Канада, нищо, че там има поне 6-7 хляди българи. Но пък имаме с Ватикана, защото сигурно ни е много важно.

Едно вярно нещо не сте написал. И за това трябва сигурно талант. Първо, орденът е протоколен и всички посланици го получават, когато си заминават. Второ, България има посолство в Канада. Трето, посолствата не се откриват затова, че имало не-знам-си-колко българи. Интересът на държавата невинаги съвпада с броя на българите някъде си.

Правилно. Всички видяха кой е новият господар на близкия изток - Русия. Правилен ход.

те доста добре припечелват тези от конфликта .. а путлер е закъсал за пари преди изборите ... има неква договорка и пак мунчо изпълнява поръчки които нямат нищо общо с интереса на българите.

Как разбра за финансовите проблеми на путлер?

Шило

Протоколна работа. Явно мандатът на този посланик приключва. Това е практика по отношение на всички посланици при приключване на мандата им.

Повечето посланици са си заминавали от България без ордени.

100%

И защо го е наградил тоя чаршаф??!? Защото е в комбина с руските негодяи ли?!? Вероятно е това!!

Хубаво е да имаме умерени политици които да си оставят вратички за утрешния ден !!! Ние сме малка държава, голямата геополитика не зависи от нас !!!

https://infra.economictimes.indiatimes.com/news/ports-shipping/kazakhstan-recruits-abu-dhabi-ports-to-develop-caspian-tanker-fleet/97086838

А Владимир Владимирович кога питам аз? Такъв миротворец и миролюбец! Геополитически титан в късо тяло!

Мадарският конник ще му напомня за хан Тервел, разбил заедно с византийците арбската обсада 717г на Цариград!

Всъщност Тервел спасява Европа. Това е неизвестно на Запад. Те си знаят,че франките са ни избавили от арабите в 732г.при Поатие.

Радев веднага да предложи на дорогой посланика членство в проРуската масонска ложа"Слънце Ориент 036 Пловдив

в знак на благодарност, че ОЕА на драго сърце канят Пеевски там на почивка.

посланикът на ОЕА май целия умира от радост, че е получил ордена...

Путин бе посрещнат с почести в ОАЕ. Четири СУ-35C го охраняваха по пътя https://glasove.com/novini/putin-be-posreshtnat-s-pochesti-v-oae-chetiri-su-35c-go-ohranyavaha-po-patya

???

кормилото на запад

Само дето арабите не инвестира в Русия откакто почнаха санкциите... :)) Иначе ги харесват, но отдалече. Така харесват и палестинците. От далече.

Арабухите кога ЩЕ върнат милиардите на ТАКИ,ШИШИ,Вичо Касичката ,Ружа 1койна ,Нексото и БОКО от ДУБАЙ

Това мероприятие на РеZидента е синхронизирано и по препоръка на Мутрофанова и руското посолство в България. Датата не е избрана случайно - само 5 дни след срещата на Путин с Мохамед ибн Заид ал-Нахаян (Емир на Абу Даби и Президент на ОАЕ), провела се тържествено в Абу Даби. Така че настоящото мероприятие на нашия РеZидент е в пряк синхрон с действията на Путин и неговата наложница тук Мутрофанова. Както се казва - думи на нашия РеZидент към руската агентура в Майка България: "Другари, спокойно, движим се по план, всички служби са в моите ръце, така че нашите общи интереси ще бъдат защитени. Доложете това на Другаря Путин". Това е реалността и голата истина за нашия прескъп РеZидент.

Тоя път бих казал, че е единствения, който прави политика за България, толкова падна летвата след ревоюциите и превратите от 2020 насам

за благодарност относно екскурзията си с крантата,нали?!

Най после Радев направи нещо за България!

Комунягата Радев си подготвя бягството в Дубай.

Репресии ли ще има?

Официално! Вече не желая да коментирам онлайн. И спрете да ме "таковате" за мнение. Моето мнение си струва. Деба и гадните ви бисквитки. :)))

само доказваш какъв неандерталец си 2023 година е а ГАНьО още не разбира най простата част от интерната

Малко му е, трябва по-висока награда за човека. Всички от "елита" ни, които го "закъсат малко", намират спокоен пристан в Дубай докато се "уталожат нещата". ОАЕ изпълняват ролята на гарант за физическата сигурност на българските "политици" и "бизнесмени". Е, един път Шиши го ошамариха малко дори там, ама можеше да е по-лошо, ако не беше в Дубай, а другаде. Пък може и Радев да отиде да поживее година-две там след мандата си - кой знае дотогава кой ще коли и беси в прокуратурата.

Много прости българи ми дават акъл без да съм искал. Защо така ?

Фатмакът е един празен човек с празни мисли! Освен да раздава ордени и медали, за друго не става. Само преди месец награди един престъпник, който беше вицепрезидент на Мултигруп! Жалка картинка!!!

А двустранните отношения на безпрецедентно високо ниво ли са?

За кво ?

Президентът се опитва да обърка посоката на държавата

От продажен лайномет като Мунчо юмучето друго не се и очаква

за какви заслуги към нашата Родина "чаршафът" е удостоен с един от най-високите ордени?

Зеленочораплякът тъкмо го бях забравил. Пак се появи. Като хлебарка е, все изкача от някъде.

БНБ иска от двамата най-големи акционера в банката – „Бромак“ АД и Фондът на Генералния държавен резерв на Султаната на Оман (ФГДРСО) да представят предложения за капиталова и ликвидна подкрепа до 31 август[20]. На 27 октомври БНБ внася в Народното събрание доклад „Събитията и предприетите действия, свързани с „Корпоративна търговска банка“ АД и Търговска банка „Виктория“ ЕАД“.

Цялото "православие", нещо започва да се преориентира към мюслитата... Да не съм им обещали, че ще могта да си пият тайно и да си бият жените явно?