Радев: Цветанов трябва да се притеснява за миналото си, не аз

Явно председателят на ПГ на ГЕРБ трудно осмисля това, което чете, каза президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо трябва да се притеснява най-вече за бъдещето си в затвора!:)))))...Да обръща джендъра отсега , че да му е леко после!:))))

Вярно ли, че Цецо щял да става премиер, а Боеисов - президент ??? А Радев им пречел ...

Цецко тоя път удари челно гредата. Ще му припомнят за апартаментите, дето ги купил със заем от тъста, за МВР пикчърс представя, за неразрешените СРС- та срещу корумпирания шеф на БОП В. Търново, за убития бизнесмен от В. Търново- спонсор на ГЕРБ и лично на Цецко и за още много други неща...

Прав е Радев за Цвъ - функционално неграмотен (чете, но не разбира). Той не разбира и какво говори де, реди някакви думи, от които обаче ... не може да се направи изречение.

Ама май не си сигурен в това което си написал.

От КОЙ е ЗАВИСИМ Румен Радев ? а/ от Патриарха на Русия; б/ от Арменския Поп; в/ от втората Първа Дама.

След като това недоразумение (т.н. президент Румен Радев) е президент, няма какво да се учудваме, че нацията се стопява и младите заминават на запад (не на Изток).

Абе дрисльо. Радев е президент от малко повече от година. Сигурно имаш предвид Плевнята.

По-безличен президент няма

Радев е виждал кауна да чете. Щото аз не съм.

С минало в ДС по бащина лини, физкултурно образование и помощно училище просто няма от какво да се притеснява. Класическа мутра. Срам, голям срам. Язък за народа и държавата ни при такива лидери. Просто не можахме да влезем в този нов демократичен свят. Останахме си някъде в посткомунизма.

Е как си от ДС по бащина линия? По наследство ли се предава?

ЛЕЛЕ,ТОВА Е СУПЕР НАГЛЕЦ.. НЯМАМ ДУМИ.РАДЕВ МНОГО Г=ДОБРЕ ЗНАЕ ОАКАНИЯ СИ ГЪЗ НО НАГЛЕЕ. РАДЕВ,СЕЛСКА ГЛАВО,ЗА ТЕБ НЯМА ЛИ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО,ЧЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ЦИГАНИН,КАТО ПОВТАРЯШ ДУМИТЕ НА ОПОНЕНТА СИ,БЕЗ ДА ПРЕДЛАГАШ ФАКТИ,КОИТО ДА ТЕ ОПРАВДАЯТ

ЦРУ и САЩ искат да сменят Боко с Цвъки. Това е факта. Всички го знаем. Цвъки е невероятен продажник. Явно САЩ са си го харесали ама няма да стане. Гроб са бита карта. София при сегашната раждаемост на деца и при този брой първолаци пада под 1 милион не след много време. А точно в СОфия живее младото население на страната и пак няма деца. А за провинцията - нищо. За умрял добро или нищо. Добро няма - остава нищото. След кражбите на гроб идва нищото. Цвъки кауня е най-мразения човек в България.

Пешев, ако някой е селска глава, то това си ти! И то най-тъпите! Радев е достоен президент! Колкото и да ти плащат, за да злословиш няма да промениш мнението на над 2 милиона българи, които са гласували за този достоен човек!

Е, не си напълно прав. Чак толкова да плюеш по Министъра на МВР - Радев?

Тия кравари,щом редовно хранят Цецо на закуска,защо не си го осиновят? Той е тъй послушен и изпълнителен. ВЗЕМЕТЕ СИ ГО БЕ,КРАВАРИ! БЕЗ ПАРИ ВИ ГО ДАВАМЕ. НАЛИ БЕЗ ПАРИ СИ НАТРАПИХТЕ И НАТОвските БАЗИ У НАС. ЦЕЦКО Е ЕВРОАТЛАНТИК. ОБРАЗОВАН,УМЕН И УМЕЕ ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ.ХАЛАЛ ДА ВИ Е....

ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ , ЧЕ С ТАЗИ ДО ТЕБ И ОНАЗИ ДЕТО ТЕ НАТРЕСЕ ТУК ПРОСТО ТИ Е СПУКАНА ГУМАТА НА САМОЛЕТА !

На гроб ви се спука гърнето с награбеното и сте пътници. Вземай си лопатката и 2 метра надолуу копаш, лягаш и забравяш. С гроб у гроб.

Разбира се , че ЦЦ трябва да се притеснява за миналото си. Той е единственият ,който се опълчи срещу мафията и като министър успя да хване Наглите и да ги вкара в затвора.Сега мафията иска да си отмъщава. За какво да се притеснява фатмака, като всичко което е свършил е в ползу рода- кремълския. Решетников си му плаща и рублите си текат. За БГ нишо не е свършил.

Цвъки гуменката е най-мразения политик в България за всички времена. Той не е политик той е каун. Ушат каун. Американски агент. Продажник. Кога ще си плати за делата , в които България е осъдена заради произвола му. Истината за наглите не я знаем и няма да я разберем. Просто настъпаха някого погрешно или нв си платиха на някого, а по избори пари си трябват - прмерно говоря.

А пък видял ли си ушите на президента ? няма други такива в републиката!

Компрометиран сам от себе си, не е нужно да бъде обсъждан. Не съм сигурен, че помага с нещо. Не е зле да си прочете и научи задълженията, ако има възможност и да надгради. Жалко.

"...председателят на ПГ на ГЕРБ трудно осмисля това, което чете..." Не знаех, че Цвъки може да чете.

Много пъти като са показвали другаря Цветанов са ми идвали подобни мисли, но президентът така блестящо го е обрисувал, че нищо не мога да допълня. БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! Поставихте това недоразумение там, където му е мястото.

И, не само ЦВ.ЦВ. !... В очакване на Видьов ден !!

Другари комунопитеки 99% от българския народ не иска КОМУНИЗМА. Даже и вИЕ не го искате ,защото никой не отива да работи и живее в РУСИЯ,КУБА или СЕВ КОРЕЯ,справка,децата на КОМУНОПИТЕКИТЕ(РАФАЕЛ'чо,синчето на КРАДНЕЛИЯ...... ТАКА ЧЕ СТЕБИТИ ......КОМУНОПИТЕКИТЕ ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ ДА ЖИВЕЯТ В СИБИР А ТЕ НА ЗАПАД ....ДА АМА НЕ... ПЕТКО БОЧАРОВ

Диангноза : ДЕБИЛ !

80 %

Много пъти казвах, че бившите комунисти са най-големите"бояджии" - сега са обърнали палачинката на Запад и пак сервилничат, както едно време на СССР. Основната им грижа е да осигурят "светло бъдеще" за отрочетата си, и понеже на Запад се живее най - комфортно, ги пращат там. Въобще комунисти и западнофили са един дол дренки.

Ха, а Цветанов що не "осветлява"?? За да не може да бъде подведен за клевета:-((!! Подъл, мръсен и гаден човек!!

Г-н Премиер, Узаптете г-н Цветанов за известно време. Тези двубои между президента и него на никой не са нужни. Поне на обикновените, простосмъртни българи. Вниманието трябва да се насочи към доходите на "богоизбраните" от нас депутати, министри и други от този тип, които превъсхождат десетократно нашите, на простосмътните.

Гец уведомявам те, че всички депутати и министри вземат по-малки заплати от колегите ми и съжалявам, че не си се развил и не отговаряш на съвременните критерии така е с мн. некадърни.

За пореден път Цвъки се "изцвъка " на метеното,уж иска да каже нещо-хем да е оригинално,хем-просташки-нахакано,но не му се получава,дето се казва ,тъпото си е тъпо,вари го ,печи го -това си е,и започна да понатежава като воденичен камък на шията на Боко,а той ако не иска да го завлече на дъното е крайно време да се отърве от него,а иначе ,Радев си го постави там където му е мястото-в ъгъла,не можете драги гербери да се мерите с президента-далеч сте под нивото му ,светлинни години е преди вас щете или не щете това е положението Боко , нито разни мижитурки Горанчовци разни и застаряващи лелки ,нито дори ти,сте му на нивото...

Нашите почитания, г-н Президент. Отново сте ясен и точен в отговора си към политическия травестит Цветанов. Потвърждавате мнението и разбирането на хората към този, с извинение, политик

Нашите почитания,господин Президент. Благодаря, че ни говорите натъртено, бавно и напоително, като на идиоти. Всичко разбрахме. ГЕРБ са лошите а БСП и ДПС (които ви избраха) добрите. Разделете нацията, после направете партия и влезте в парламента. Само има един проблем. Дали Корнелия ще ви даде от нейното пространство? Невярвам. Така, че Цецо ще е най-малкия ти проблем.

ДРУГАРЮ РЕЗИДЕНТ,КОГАТО СИ РАЗОБЛИЧЕН И НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПРАВДАЕШ,ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е ДА ОБИЖДАШ..... ЗАЩО НЕ ГОВОРИШ ПО ТЕМАТА???????

Ти не си Професор Дебилов . Ти си Гений !!

КЪМ ЕВРОПА Сега, кат Емус стари от страх се цял потресе, и турската свирепост премина секи край, и ужас, възмущенье по целий свят пронесе - попитал бих Европа веч може ли да трай? Тя верува ли още, че тоз народ омразен, научен кръв да пие, и с пот да се кърми, от дивите пустини тук нявга дотътразен, ще може да напредне, да се опитоми? Попитал бих я ази възможно ли е вече след тия страшни зверства да вярва пак сега, че тигърът ще нявга да се очеловечи, че брат ще да ти бъде тоз, който е ага? Ще може ли раята да найде състраданье, раята, що работи, оре и се поти, от тия паразити, аги, кадий, тирани, хайдути и черкези, дервиши и софти? Но Боже! Що съглеждам? Европа се заклина тиранина да пази и бича на света, и милост християнска в душата й застина, и смей се безпощадно над нашите тегла! И дума, като мисли за плячка само тлъста: "Хасан е нам потребен, нам требува мирът". И гледа как Коранът безчести, тъпче кръста, и милиони души как в робството пищът! Какво? Дали грехът ни сè йоще не изплати и с нашта кръв и сълзи ще правят вечно пир? Дал тряба да сме роби мирът да се не клати? О, с толкова ли жертви?!... Проклет да е тоз мир! ........................................ С тиран борба почнахме усилна и велика, и кат един потънал във бурний океан, вам цял народ съсипан отчаяно ви вика: "Европо! Дай ръка си - и аз съм отърван!" Дали бедите наши би радвали Европа? И наший вопъл жален ще би приятен ней! О, доста е да викне, о само да потропа, та бледний полумесец завчас да потъмней! Да, тоз трон обезславен и кървав, и коварен, от бурите разклатен и в блудството изгнил, тоз трон - скелет бездушен и с клетви претоварен, от най-нищожний удар на прах се би сторил! О, европейци, вий живейте на свобода, не като нас под иго във този край проклет, де грозните убийства станали са на мода, и жертвите от нази, що падат, са безчет; о, европейци, вие не сте кат нас злочести! В домът си не видяхте зъл варварин такъв, кой вашта челяд мила без страх да обезчести, да ви удави в сълзи, да ви обагри с кръв! Я вижте как страдайме, в какъв огън, премежди... Как падат наште майки и как бащи ни мрат, как гинат на бесило нам скъпите надежди, моми ни как се робят ил в пламъка горят! Нали били сте друг път и вий в такваз несгода? И за свобода лели сте кървави реки? Нали и днес високо сè викате: свобода! А що към нас са ледни тъй вашите души? О, срам за нашът век е така да се остават Мильони християни, родени за прогрес, На варварите жертва и за напред да стават, о, срам е на Босфора да влада турчин днес. О, доста е бесняло туй азиятско племе във таз земя прекрасна, която разори, сега е ред на роба местò му да завземе, та щастие, най-после, и там да се вцари! 1876, юлий 17.

Цветанов и Курнелия трябва да се притесняват от миналото си а ти КЛЕПОУХ ПЪПЕШ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ОТ НАСТОЯЩЕТО. КОМУНИСТИЧЕСКО АЗИЯТСКА ПОДЛОГА....

Прекрасно изявление на Радев - особено в частта за образованието на цветанов (физкултурник в МВР) и как трудно осмисля прочетеното - право в целта ! Браво !

Най-добрият президент, който сме имали до сега. Доказателство за това е масираната тролска кампнания, целяща да го съсипе, на чело на която стои не кой да е а великият Цвъ-Цвъ.

Г-н Радев да не се оправдава, като сгафила ученичка, ами незабавно да разпореди отмяна на планираното посещение в Москва за 21 май! Той няма никаква работа в Москва около най-святия празник за България! Няма какво да договаря или за какво да "посредничи", защото никой отникъде не му възлага такива отговорности! Това посещение в Москва е единствено в угода на Путин и кремълската хунта, и в ущърб на България! Чрез това ненужно и вредно посещение, Радев се превръща в инструмент на Путин и российската олигархия! НЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО В РОССИЯ!

на продажника...

Много го е обрулил живота тоз Цветанов! Съвсем безпомощен изглежда, като ранен звяр,притиснат в ъгъла,наточил нокти за последната си битка.Жалка картина - все предизвиква президента,всеки път си го получава в двоен размер ама не мирясва.

Тези си мерят пишките, но е очевадно, че и двамата не са за голямата политика. Жалко за България!

Труженичката на руска издръжка Радев ще почнат да го канят само в бившите съветски реСпублики, да лоши забранени видове :) Как е рублата, дрогари?

за сега джобчето му е празно на Грипена...

Е руски кавал Позор за пагона и слуга на най-големия враг на България , руската империя Първо ше ви извади от НАТО , после от ЕС и пак ще рИвете 45 години докато САЩ ви освободят от поредното руско робство.

Мери си думите мухльо! Пишеш за български президент, избран от нас българите.

Пишеш за един зелен чорап , неуважаван от никого друг освен от русофилистиците. Този продажник на чужди кремълски интереси не заслужава толкова меко отношение.

Цветанов защо въобще се появява в публичния живот? Само дразни и се излага. Нрка да се наслаждава на безбройните си любивници и стотиците откраднати милиони и да не се излага. Тива е човек който след като обещае нещо, то никога не се случва.

Цветанов защо въобще се появява в публичния живот? Само дразни и се излага. Нрка да се наслаждава на безбройните си любивници и стотиците откраднати милиони и да не се излага. Тива е човек който след като обещае нещо, то никога не се случва.

Радев е спестил, че ЦвИтанът на мисълта не само трудно осмисля прочетеното, но и трудно чете.

Но замислете се за старите вицове за Милиционери колко верни са били Симеоново, школата за милиционери. Обучават бъдещите кадри, как да се държат в обществото. За целта, всяка сутрин докладват, как е минала вечерта им. - Снощи, бях на танци - докладва ефрейтор Петров. Танцувах с една девойка, ама не издържах и й викам: - "Абе, момиче - много ти мирише устата бе!" Тя се обиди, връцна се и си отиде. - Да, не е било възпитано. Можел си да й го кажеш, ама по така! Следващата събота Петров отново отива на танци, вижда същото момиче и отново го кани. По време на танца прави опит да се извини: - Не беше много възпитано миналият път, но исках да Ви попитам - дали имате мост в устата си? - Да! - Мамка му, сигурно някой се е изсрал под него!

Въпрос към радио Ереван: - Какво е хамелеон? Радиото: - Ми това е милиционер, станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат…

Нашия герой е вечно миризлив,защото все го навират на коня в ауспуха

Интересно,защо така президентите на САЩ закусват с Цветанов ,а не с Радев ,щом като Радев е евроантлантика ? Евроантлантика Радев го канят само в Русия да "закусва" с инструкции.

Ако Радев си плати, както си плаща Цвък за удоволствието да закусва заедно с хиляди други, които също са си платили за удоволствието, също би бил поканен. Обаче длъжността на Радев му позволява да се вижда с президентите на други страни насаме. И потърсете и прочетете подробностите за прословутата закуска с президента, за да разберете, че тя не е това, което ни внушава и баламосва фукльото Цвък.

Защото Цветанов е по-послушен и би маправил всичко за пари.

Хайде напиши КОЙ избира закусващите с американските президенти! И дали Обама или Тръмп са чували името Цецко от село Шума!

цензурата е убиствена хаххаха

Понеже не намерих къде да коментирам под анкетата за цветанов и Президента да попитам на някой направило му е впечатление че около 10 при 700 гласували резултата беше 75/25 в полза на Президента. Сега при 900 е 52/48 за цц. Толкова ОЧЕВАДНА манипулация. Та вие ДИР ли сте в играта на цецко изнервения необразован трудно мислещ или с нашите пари и партийна субсидия е платил на боклуците си бързо да навакса и обърне резултата???? 75/25 от 700 и след 8 часа 48/52 0т 900. Няма да смятам колко от 200 гласа са за пинокио ама не енормално. ИЗМАМА

Странен начин на мислене!... Значи, щом анкетата е в полза на любимият ти Шаро, всичко е ОК и от честно по-честно. Щом, обаче, резултата се обърна, надаваш вой за манипулации и измами! Хахахаха! Вярно казват хората, че нашето гардже най-хубаво пее!

Аз мисля, че Цветанов трябва да се притеснява преди всичко за бъдещето си.

бъдещето на бавноразвиващият се цветанов е 6 стъпки под земята

Браво Dir.bg Ясно оформено текстово поле.

"...ТРУДНО ОСМИСЛЯ.." точните Думи, за поредния "Милиционер".

Точната дума не е ли "олигофрен"-уикипедия

Браво генерале, зври го този плъх в миша дупка!

Разликата в класите е очевидна. Ако някой не го вижда, явно на истина му е трудно да осъзнава нещата или е с ограничен кръгозор. Радев е изключително добронамерен и толерантен като политик, но цървуланщината може да издразни всеки.

Напротив ,Радев е много зъл и глупав човек!

За някой друг Радев говорите. Нашият президент е толкова сдържан и добронамерен. Ако аз лично трябваше да изтърпя това, което той търпи, бих изпратил цирвуланковците на берат моркови, още в самото начало.

Харалане,ти май си от идиотите на проф. Иво Христов (Дебила)

Моите уважения, господин Президент, но вече е късно за нас, българите: твърде много търпяхме разни "играчи" да унищожават държавата, суверенитета и морала ни! Сега само Господ може да спаси от унищожение онова, което векове наред нашите предци са успявали да съхранят !