Радев се срещна с Нехамер, беше единственият държавник, поканен на концерта на Виенската филхармония

Охраната на външните граници на Европейския съюз е общ ангажимент на всички държави членки и е от ключово значение за справяне с нелегалната миграция, заявиха двамата лидери

Обратно в новината

Коментари - Радев се срещна с Нехамер, беше единственият държавник, поканен на концерта на Виенската филхармония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката филхармония - Мунчо да им е Ehrengast!!!

Ползва GSM по време на концерта! Толкова с културните му интереси!

И двамата играят в тима на Путин. След блокирането ни за Шенген от Австрия посещението във Виена може да бъде само проява на мазохизъм!

Ъхъ, и щото е единственият поканен, затова са го сложили долу при плебса, а не в ложите. Толкова относно "уважението" към зеленият ни чорап.

Ейййй, тия кумуняги винаги имат слабост към Виена открай време ! И Мунчо не прави изключение,особенно щом е държавен гювеч ! Но той е объркал представлението . Искал е горкия да посети "Сибирския бръснар ", за да се натегне на Путин.

ПРОСТОЛЮДИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОБРАЗОВА И УЧИ НА МАНИЕРИ , НЕ МОЖЕ ДВА МАНДАТА ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕЗИДЕНТША И СЪЩИТЕ ПРОСТАЦИ , И ЗА ДА НЕ ГИ ОДУМВАТ ПОСЛЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРИЕМИ ПО ДОБРЕ ДА НЕ КАНИМ ДРУГИ ГОСТИ ЧЕ РЕЗИЛА ЩЕ Е ГОЛЯМ ОСОБЕНО С дЕСА

продал москалите :)))?

Мунчо е паркирал колите и е прибирал връхните дрехи в гардероба.

Размечтал си се и теб да те поканят да паркираш коли,но явно и затова не ставаш.

А теб явно те бива само да лижеш задника на един лъжец и национален предател.

Чудно,какво означава на дипломатически език "поканен"? Австриецът му е купил билети за концерта ли? А билетите за самолета, както и престой - храна и спане, на него и на дъщерята - кой? Изглежда, че просто българинът отива във Виена по частна, по-точно - лична, работа? Снимката с австриеца актуална ли е?

Само такива глупаци като теб могат да пишат глупости.

А Мунчагата що го досрамя да вземе със себе си и Каминото на екскурзийката до Австрия? Екскурзийка платена както винаги не от някой друг, а отново от БГ-раята.

да сервира на табличка пуканки и кола между редовете.

Беше при обикновените зрители,а Деса Простакеса я нямаше.

Че къде да го сложат тоя обслужващ персонал? Шабос гойчето трябва да си знае мястото.

Браво на г-н Президента уважаван не като предния тюфлек

Комунистите са се развихрили да плюват президента.

Какво ли е усещането да си предател на родината и американска подлога. Сигурно този ЕДИНСТВЕНИЯ на света поканен ще разкаже някой ден

Глупости! Нито е единственият поканен, нито е кой зане какво бяха го шльопнали на задвите редову, а не в правителствената ложа където би трябвало да бъде.

Завист и омраза

Този човек съвсем заприлича на бай Тошо. Започна да влачи и дъщеря си със себе си.За нея бяха писали ,че е върла фенка на попфолка , чудя се как е издържала на класическа музика.

Наш Мунчо,Шенген няма ама те поканиха да гледаш една опера във Виена на аванта от последния ред а не в официалната ложа никой не ви уважава срам и позор тридесет години тези продажници съсипват България и такива като него се мислят вече за големи интелектуалци,как не разбраха че за да се ползваш с авторитет зад теб трябва да седи силна и просперираща държава.Могат да си мечтаят да бъдат на нивото на Живков който е бил уважаван и е посрещан с най-големи почести навсякъде където е стъпил както и Людмила Живкова която е допринесла много за културното развитие но тогава България е имала един силен държавник който е управлявал една силна държава а днес имаме слаби,корумпирани,алчни без никаква чест и почтеност политици

да те поканят за да присъстваш на концерта. Едва ли е бил единственият българин в залата...

Триеш ли мама ти долна. На 1 януари в неделя, жалък си като мунчо.

А иначе герберастите плюят как никъде не го канили, как никъде "не искали" Президента.

Ако си чел внимателно щеше да разбереш че да го викнали твоя приятел Лайньо Радев за да му набият чемберите. Споменаването на сравнението на българската и гръцката граница с Турция, на прост български език означава. Абе, дришльо, виж как го правят гърците. И докато не го направите и вие ще гледате Шенген през крив макарон Но кой да го разбере. Тъпия фатмак с генералски лампази си мълчи като гъз. И вероятно меца и се обяснява като ученичка преди първия си полов акт. Има опит в тия работи Лайньо Радев. По същия начин мецаше преди няколко години пред един не особено високопоставен офицер от КГБ. Вовка Гундяев се казва и понастоящем изпълнява длъжността Патриарх на Москва и на цяла Русия. Онзи как му набиваше чемберите....

Когато те заплювт в лицето, най малкото очакваш подобаващо извинение. Преди месец България в лицето наЛайньо Радев получи звучен шамар от Австрия и Холандия за Шенген. И вместо да покажем достойнство, този дришльо Лайньо Радев се мазни като последния утепляк. Да е чак такъв любител на музиката не му личи. А да реабилитиран онзи, който му се е изплюл в лицето е признак на долна селения. Щото Лайньо Радев си е един селяндур. Годен за фатмак. Абе жалка работа...

В телевизионния кадър от концерта във Виена показаха една доволна усмихната мутра (познайте на кого ), до него една млада руса невеста и до нея ...Атанас Пеканов, човекът който управлява европейските фондове. Честита Нова Година братя българи! И въпреки ,че се свиреше Радецки марш, мутрата не беше вдигнала юмрук?! Боже пази България поне през 2023 година, явно е че досега се въздържаш да ни пазиш.

До президента не е ли щерка му? В Ютюбе, при търсене /Concerto di Capodanno 2023 da Vienna/, вижда се на 46-48 секунда.

Австрийчето как не му е подал ключовете да му паркира колата, да се чуди човек.

Ако имаше достойнство щеше да откаже поканата. Ама нали си е мекотело, така че нормално

Той ако имаше достойнство нямаше да лъже избирателите си.

Не лъжете! И румънския президент го поканиха но той не е разлигавена съветска минджа и има достойнството да откаже.

КЪДЕ ПРОЧЕТЕ,МА?

Няма такива подлоги като нашите жалки марионетки, наричащи себе си държавници. Първо спирането за Шенген, сега "поканен" на концерта на Виенската филхармония, но не е в официалната ложа и комплексара се радва. Пълен срам.

Ами всички останали държавници първо са по-културни и по-умни и много добре съзнават, когато техните държави са в криза, да не пилеят пари за щяло и нещало. Да де ама зеленочорапестия си зеленочорапест.Сега му паднало да похойка на държавна сметка , пък и Деситу да хване новогодишните намаления. Ами тъй де -навремето се твъдеше, че Людмила Живкова вземала правителствения самолет и кеф ти Париж, кеф ти Виена да хване коледните и новогодишни намаления и всички се възмущаваха, ама тогава поне не бяхме в криза а какъв убав живот си живеехме, ех ех ех!

Има поведението и тъпата мутра на Боко. Само е интерсно, кога ще стане безполезен на козяк и ще почнат да излизат снимки със скъпи курви.

Що ходи да излага себе си и България тоя патак си няма хал хабер от класическа музика

а маршовете на Българската армия са си своеобразна класика ?! И тоя ги знае много добре, все пак цял живот военен , все е вдянал нещо...!

Как така ходи без първата селян..., пардон, първата дама на концерт)? .

Хората са го казали: Как да остарееш като катедрала, когато си роден цървул!

Отворковци, България е ОТРЯЗАНА по ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ. И само ПОЛИТИЦИТЕ / разговорите на 4 очи / могат ДА ОТСТРАНЯТ политическите пречки.

затворко, разговорите на четири очи с муню-путинофиляка и баща на шарлатаните, могат само да влошат нещата! защото муню, втори мандат за пРезидентин е най-страшната възможна ПОЛИТИЧЕСКА ПРИЧИНА да ни отпишат отвсякъде, та камо ли да ни пускат в шенгени и еврозони(където ни сложиха в чакалнята заедно с хърватска при "лошия" бб), затворко....

"... втори мандат за пРезидентин е най-страшната възможна ПОЛИТИЧЕСКА ПРИЧИНА да ни отпишат отвсякъде, та камо ли да ни пускат в шенгени и еврозони..."?! :))) Отворко, ти си бил голям майтапчия. === За "Шенген" вратата ни е ЗАТВОРЕНА заради КОРУМПИРАНТЕ служби, които държат чадър над ИМИГРАНТИТЕ; В "Еврозоната" НИ ТИКАТ НАСИЛА. Имат ПОЛЗА от България. НИСКИТЕ доходи на българина са НАЙ-ГОЛЯМАТА пречка за Клуба на БОГАТИТЕ.

Защо няма снимка на онова плашило-щерка му? Този става все по-неприятен с поведението си, прави реклама на дъщеря си. Нима няма етикет за благоприличие и до него да застане жена му( настоящата му приятелка)?

Радев дали различава флейта от контрабас ?

трябва да са му правили

Първо РЕЖАТ България; После правят МИЛИ ОЧИ... ... ЛИЦЕМЕРИЕ е ключовата дума на ЕС...

На рожденния ден на Алеко, гледаме представлението на "бай Ганьо из Европа" на живо.

И боко са канили ма той не отишъл!

Няма време. Боко си брои евраците и кюлчетата.

троляк, много късно пускаш опорките за боко, кюлчетата и барселоните. вече доста хора си казаха реалното мнение за муню, а троляците още изтрезнявате от парцуцата, която може да си позволите след две години "промени" , юмруци и шарлатании....

Генерал Радев доказва, че най-добре може да марширува и да козирува. Независимо в каква посока - на запад, или на изток

Имаше един филм “ един идиот в Париж”, българския вариянт е “ един идиот във виена”..

Всичката Мара втасала и на концерт във Виена ще ходи ...

Мунчо глупендера не е бил канен, а се е самопоканил и посолството му е купило няколко билета за него, щерка му и гавазите… беше седнал в галерията и се кикотеше с отворена уста като аборигрн

Рундьо вече няма да се кара на австрийците и ще говори политкоректни тези.

Първо Радев не е държавник така че не се брои.Второ те ни отрязаха за Шенген той ще им ходи да им стиска ръцете?!Малко чест бе!!

1. Това кой е държавник и кой не няма да го опредлеиш ти. Дори не си се постарал нешо да се аргументира за срамотиите. 2. Най=логичното нещо е да водим дипломация точно с тези които са н ивдигнали вето, за да го свалят. Ама тези логики не са посилни за торлската ти глава.

Никой не е канил мунчо, той се е самопоканил

У вас някой може ли да се самопокани?

Съвсем почна да мяза на Бай Тошо.

1. Не лъжете, имаше поне 20тина държавници от ЕС и два пъти повече азиятци. 2. Мунчо не седеше в ложите на държавниците, а в галерията и беше с широко отворена уста на смаян туземец. 3. Не забелязахме достолепната деса, сигурно е била по покупки, защо ще си губи времето по разни концерти на класическа музика, тя е по чалгата.

тоя път се е замъкнал с щерка си. нали е актриса с голяма роля във филм на големия режисьор мартин скросезе, пардон-максим генчев...

Бягайте нозогодишно селяндури на Тиквата..............................

Не знам дали се усещате, но това спиране за Шенген без мотиви и внушенията срещу България ни правят буквално 2 категория. По тоя начин се праща послание, че едва ли не ние трябва да сме им благодарни, ако ни пуснат някъде. Това си е чист цинизъм и ксенофобия. Срамно е, че нямаше един политик с гръбнак. Точно заради този беден регион на Бавария ние затворихме 4 реактора на Козлодуй. Тогава идиотското обяснение беше, че били същите, като в Чернобил.

гласувайте да ви управлява втора категория банкянска тиква и после чакайте да ви приемат някъде за първа категория

Хвала на Боци и Валерката че не сложиха стабилна ограда по границата! Да си харчат парите и кюлчетата със здраве! Ще гласуваме за Бойко с хартиена бюлетина..предварително попълнена ! Аллах акбар !

Да не би австрийците да ни се мазнят, след като ни наложиха спиране за Шенген? Искат да се сдобрим?

По-достойно бе Радев да откаже поканата на австриеца