Радев повдигна пред Байдън въпроса за отпадането на визите за САЩ

Българският държавен глава поздрави американския си колега за 4 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев ,ти,както се казва на мутренски,съвсем изтрещя. За какво са ни визи за една кочина,която всеки момент ще бъде бомбандирана и където денем и нощем се пукат като както у Филиповци,Столипиново,Израел и република Чад? Ти си болничък,Радев....б. о. о. о. л н. и. ч. ъъъъ к!

Те не пускат любимите им украинци без визи, та нас ли. Бабата и дядото в Америка, внуците само си мечтаят да бяха се родили при тях, мечти надежди копнежи.

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

На Народа само визи са му в главата. Мунчоооо, пази Боже сляпо да прогледа. Кога и ти се научи да въртиш опашка като пес.

Айде сичкото сиганин да се готви за абордаж на хамериката, що жилезу има там , нема а ви прикаам, айде! ! !

Не сме народ а мърша защото избираме атлантически продажни мърши да ни управляват. Шута в мазните педерастки атлантически задници. Само Възраждане!

Стига с тия визи като дойде американец 200 $ и виза за 10 дена , като дойде германец 200 евро , къв е проблема .

И аз повдигнах въпроса да я клатя пред комшийката, ама още не ми е пуснала и едва ли ще ме огрее, та така и с визите :)

Ако няма визи , в БГ само циганите ще останат !

Каквото и да говори Радев в България, се оказва че в чужбина сякаш е подменен с клонинг. Някаква шизофрения се получава на практика. Или е лъжец или е болен човек . Народа трябва да заклейми хора които лъжат безобразно и нагло. слугинажа в полза на чужди интереси продължава с пълна сила. Страхът от Възраждане става все по панически

Най великата опасност за щатите! Колкото повече се мъчи да им станем партньори ще си останем само безличен донор.

а защо преди 1989 г магазините беха празни , спираха тока през два часа и пуснаха купони за храна , кът всичко е било на шест ? а защо преди 1989 г над 600 000 българи сечаха и бичеха дървета в КОМИ АССР при минус 50 градуса , а накрая останаха и без пенсии от там , а защо стотици хиляди българи слугуваха на арабелите и африканците за без пари в Либия , Сирия ..Мароко ...Алжир и т.н.т. при плюс 50 градуса , кът всичко е било окей в НРБ при Правешкио Кърпен Чорап Бай Трошо ? ние от радиото научихме че комунетата са свалили Правешкия чорап с помоща на Добри Джуров, руския посланник и други важни комунета от Политбюро и ЦК ! никакви американци и либерали не са дръпнали шалтера на комунизма ..комунетата сами го направиха и обраха всичко в БГ

чаршафосаните арабели си беха наред , ама комунетата не беха наред , ако не Zнаеш да те светна , НРБ т.е. държавата вZимаше/удържаше над 60 % от Zaплатите на българите работещи там , прибираха им и цялата валута , а има даваха книжни бонове да паZaруват в Кореком ! едно време да си купиш телевиZот от кореком ( примерно Сони или Панасоник ) е все едно да си купиш слон от Цейлон :) такова нечувано и невиждано събитие беше това Zа останалите българи , които не можеха да работят Zад граница

перестройка, лозунги, технологична изостаналост. Сега пак сме на лозунгите, макар и с друго съдържание.

ДРУГАРЮ СРАВНЯВАШ НЕСРАВНИМОТО : преди 1989 г нареждаха от Москва да се ликвидира опозицията и цвета на БГ нацията , а сега русофилите ги награждава лично Путята :))) схВащаш ли разликата ? преди хората попълваха при постъпване на работа , в университета , в гимназията и къде ли не въпросници : имаш ли роднини капиталисти или зад граница , какви са майка ти и баща ти , членове ли са на БКП или членували ли са в Буржоазни партии преди 1944 г ..преди когато ни командореха от Евразия опозицията я изселваха от градовете и заселваха в най забутаните села , преди не можеше и да сънуваш да излезнеш зад граница на Запад ..не можеше от село да отидеш в града ..камоли в Софията , защото имаше крепостно жителство ..където си се родил ..там ще си умреш ..освен ако БКП-МВР-ДС не ти разреши да живееш в град или в столицата ! преди за един виц или говорене с/у Москва и партията влизаш в Панделата , а сега можеш от сабахлем до вечерта да плюеш по властта и Запада , можеш да напуснеш България или да учиш в чужбина без да искаш разрешение от властта ..кеф ти Москва :))) кеф ти Запада ...джиткаш си на воля

Визи ще има, докато сме пета колона на Русия!

и за укритте няма, така че като украинска губерния същото ни чака. А Байдън едва ли е осъзнал нито кой го пита, нито за какво го пита, нито администрацията му ни брои за нещо освен слугинаж.

4% за НАТО, явно е обещал допълнителните 2% да ги вземат от образование, здравеопазване и култура. Няма от къде другаде ! Продажници ей, безродни.

Малко са 4%! Докато я има Русия, все ще сме под заплаха!

Когато сееш вятър, жънеш буря! Запада Започва да чувства полъхът на идващо то енергийно, ценово, икономическо, финансово... Торнадо!! Същото и за целият ЕС, САЩ и Англия. България вече е отвеяна от слабият полъх... Торнадото започва на есен... И ще остане завинаги! Запада Уби Благоденствието на което се радваше след Втората световна война. Благоденствие изградено на Евтините ресурси от СССР и Русия! САЩ Отрязаха всичко това, и Плениха ЕС като Заложник! Запада се Самоуби по команда от САЩ!

Въпроса за отпадането на визите за САЩ e тъпа пиар партенка която има за цел да скрие подписано принципно съгласие че ще даваме 4% от БВП за натовските терористи и заделянето на 80 милиона като начало за т.н "иновационен фонд на НАТО" както и тотално заличаване на българският суверинитет под названието "Италия-рамкова държава" за България...... Това е истината.

Я го духай бе манаф

путлераст си

Каква ирония,визи за роднините от Русия и без визи за вечните врагове на България.

Р.Р. : от БГ-то съм, кога ще ни пусне.... Д.Б.: работете, юнак, има още до последния

Докато не изгоним копейковците от България няма да има визи.

Визите ще отпаднат. Ама друг път.

We'll think about that.... In a thousand years, hohohoho

Като разкара и останалите руски шпиони от България, ще си помисли по въпроса!!!

Коце вземай властта и марш на 4 те бази от България. Чии го дирят у нас?

Да ви еба и тъпият пиар. То и друго не може и да се измисли при тази продажна политика. Избори и шута в гъза на продажните атлантически нищожества

Браво г-н Президент! Другите ни политици са по-ниски от тревата. Сакън да не ги натирят!

се вика на посрано дете! Като се изака, и Браво, браво моето момче... Та и Мунчака голямо Браво е направил!

Браво се казва на мъжко магаре,педал

Трябваше вече да си разбрал, че нас, българите никой от западняците не ни бръсне за слива. Единствена цел им е, ако могат да "откопчат" нещо от нас и после лицемерно да ни забравят.

Тоя измекяр не знае ли че САЩ са враг на народа? Не знае ли че ни забиха ножа в гърба за Македония, за газта и за кво ли не. Подлогата да се прибира че аман от атлантически предатели и курви минетчийки.

еми като неможе да ги пита защо поощряват война в Европа и близост до България барем да пита за визи да се изнесем като стане напечено ли ! ?

нема ли да ни пущат най-после да видим тая "най-голяма демокрация в действие", че скоро може да изчезне

Отпадане на звизити, защо/ За да може всичките комундета дето плюят по ЕС и САЩ да се замъкнат зад океана, ли! Никаква отмяна на визите!

всички промосковски тролеи са паника и пускат нонстоп тъпни в сайтовете , Zащото мутрофанпова може да хлопне кепенците на шпинско-корупционната евраZийска централа и да им спире копейките ! Zа какво са ѝ такиви жалки страхливци , които даже един минималистичен бутиков протест не можаха да органиZират в Zащита на прогонените евраZийски шпиончета :)))) ..?!..

На срещата на НАТО го показаха как разписва някакъв документ , но в България думичка нямаше какъв е документа. Много щастливо беше нищожеството, но ще се разбере скоро какво е подписал. Гарантирано ще е някаква гнусна декларация легализираща отказ от държавен суверинитет. Мръсна душичка е. Лъже в България, а в чужбина свирки прави. Нищожество.

Юрий Гагарин никога не е летял в Космоса , още по малко е бил първия космонавт в Света ! това е най голямата иZмама на Съветския Съюз ! Мосфилм е заснел постановката с Гагарин в нейно студио , но на по късен етап , понеже Юри както всеки руснак си пийвал повече и Zапочвал да раZкрива , че никога не е летял , се е наложило КГБ да го утилиZира/ликвидира/ под формата на Авиокатастрофа !

Все едно през 18 век Африканските лидер да иска безвизов режим за африкнаците. Радев е толкова безсмислен и ненужен с политиката ни, полезем симулант за полезност, но особено вреден за държавата

откакто ФАЩ се захванаха да се "борят" с тероризма.. той се увеличил на 1000 пъти.. откакто нату се разширява уж за сигурност - сигурността е на ръба на ядрен апокалипсис

а какво стана със застъпничеството на ЕС ...нали щяха да въвеждат визи за американци за ЕС ....пак стигнахме до майсторите на двойните стандарти и лицемерието на бюрократите от ЕС. Но иначе ще си дадем гласа "да се премахне единодушното вземане на решения по редица въпроси" . Големите братя ни подритват на къси пасове говорейки помежу си за равноправие. Тази игра е доста забавна тези дето ритат топката , но ние си знаем какво е да си топката.

Вчера и този трябваше да го качат на самолета! радев е троянски кон на руснаците в НАТО! Руско-комунистическа подлога, назначена от Решетников!

Русия е бита карта. За да си 'троянски' кон, трябва да има силна държава (град) зад него, а Русия вече не е такава, и все по-малка и слаба ще става, говоря икономически. Това е като да се притесняваме, че Северна Македония може да е троянски кон на Северна Корея. Просто Северна Корея не е фактор, който може да си позволи да построи нещо подобно като 'троянски' кон, а и дори да го направи, това ще и глътне толкова ресурси, че по-скоро ще е катастрофа за самата нея.

Визите за САЩ не ни интересуват, попитайте Байдън защо резолюция 741 на американския конгрес стои още за гласуване. В нея се говори за приноса на македонците за американското общество, при положение, че тези хора са се гордяли, че са българи от Македония. https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-resolution/741/text Защо САЩ помага на РСМ да шири измамата за многовековния македонски народ?

а ти питай твоя спнсор Вова Путкин Zащо каZва че славянската аZбука е дошла от Македония ?

Руската агентура ще бъде разчистена в България и на Балканите. Русия е бита карта и повече няма да е фактор тук. Това обаче не променя факта, че САЩ са против България по темата РСМ. Опорката на САЩ в България, която пренасят ПП и ДБ, че който не иска да клекнем на северномакедонците е руски агент е смешна. В България има поне милион човека, които са с корени от Егейска, Вардарска или Пиринска Македония, тези хора най-много искат справедливост заради дедите им, някои от които са дали живота си за Македония. В България около 80% от хората са против продажбата на българия национален интерес спрямо РСМ и тези, които го правят ще платят цената за своите действия на следващите избори.

Радев написал картичка на Байдън. Какво точно е повдигнал!?

Да уреди безвизов режим с Путин. Тогава Тогава чемодан вокзал и през Беринговия проток та у США.

то и сега може, какво ти пречи, отиди първо у сибир и оттам нататък ще се оправиш

Радев е подлога назначена от Козяк ! Той също дълго време работеше за прекъсване на българо-руските отношения във вреда на народ и държава. Подлостта му е, че се крие в сенките и вреди тихо и подмолно. Атлантически Паразит под прикритие.

Кви визи, бе, фатмак брадавичест?! САЩ отдавна са с безвизов режим, както знае вече и последният ни циганин - летиш за Мексико сити, от там хващаш нещо за Хуарез, преджапваш реката с тълпата мигранти, либералните власти те товарят на автобус и те разселват във вътрешността на страната, за да не става струпване в Ню Мексико и Тексас и си готов. визите са за балъците. Фатмакът дето ще повдига въпроса за визите, да беше повдигнал и въпроса за озоновата дупка...

Ей го още един разбирач

А, не, бе, и аз съм от село като теб и нямам изобщо представа какво се случва по Рио Гранде. За Естадос Унидос де Мехико престоят до 180 дни е безвизов, стига да имаш задграничен паспорт и това го знаят отдавна и циганите "екскурзианти".

А нормалните хора които кандидатстват за работа те какви условия ще получат? Как да попаднеш под законите за закрила на труда ако си нелегален?

Да те светна, че за отпадане на работните визи никога и дума не е ставало, а само за туристическите/бизнес визите до 90 дни, така че "нормалните хора" тази история сега изобщо не ги касае. Или ти си мислиш, че примерно на датчанин не му трябва поне Е-1, ако има сключен трудов договор в САЩ, ами просто се товари на самолета и се нанася за постоянно?

Такива като теб лесно ще минат за мексиканци, даже за бразилци, никой няма да се усъмни

Викаш ако решиш да изгледаш някой мач на НБА или да идеш до Дисни за 5 дни с децата през Рио треа да джапаш?

Ха, ха, ще се вдигнеш от България с дечурлята, за да гледаш негри как мятат топка в кош - не мога вече. Ти знаеш ли колко е пътят и какъв jet lag те чака дори и до Орландо, хеле пък до Анахайм, да се въртите в тъпите паркове на Дрисни... За такива малоумници действително трябва да има визи, за да ви пазят от самите вас и от глупостите ви.

Той да прави това което от нас зависи, визи за американците да иска да се сложат. Подлога нещастна. И продължават да наливат народна пара в частни триморски фондове и простотии. Много подло същество се оказа Радев, мръсно и двулично. Едно говори в България, а иначе мощно се гъзи да го шибат и НАТО и САЩ

Мене ми е през дедовия за визите за САЩ. По-добре да беше поискал безвъзмездна финансова или военна помощ....

и ти е преZ ушанката , ама само в чикаго има почти 160 000 българи , които имат над 300 000 роднини в БГ , Zа тях това ще бъде много добре !

Социалистите все безвъзмезни помощи искате. Кои ли други са с вашето поведение?

Радев е един двуличник

Изобщо не е двуличен, като проумееш, че той е назначен от Козяк. Просто ниският коефициент на нителегентност на българина му пречи да проумее реалполитиката. Когато проумееш този аспект и всъщност разбираш колко праволинеен в действията си е.

Пак старата партенка за натовсия генерал... Абе ватници, не разбахте ли, че никой вече не се вързва на тая опорка? Радев си е чист чугенен комунист русофил!

TheBeast

И не разбирам какво са се загрижили за тези туристически визи ! Ще каже човек , че цяла БГ е тръгнала на екскурзия в САЩ !

Е утка майна, нещеш ли и ние като другите равноправни държави да пътуваме без визи??

Еми утка ти майна Гено, за теб специално ще докараме чернило да те оноди тук на място..

Визите ли са му проблема зеления чорап. Война се води на две крачки от границата ни, армията ни е окрадена и символична, тоя се загричжил за визи.

А кат проблема ти е Радев. Ти кво искаш да го пита Байдън? За прогнозата за времето ли да си говорят. Айде у лево че ми пусна от такива мрънкачи като тебе

Много простичко бе маце! Аз бих го питал какво се случва с поръчката ни за Ф-16 например. Или теб такива "глупости" не те интересуват? А като ти е писнало от нещо, свободна си да напуснеш да се разкараш....

САЩ са ни най-братския народ - визи. Русия са ни най-големият враг - визи. Но вярно си е, че имаме много долари и ни снабдяват с евтин газ с танкери, Уестингхаус ни поддържа и захранва АЕЦ-а, евтин петрол от САЩ също получаваме благодарение на Киро. Можеше да е много по-зле. Трябва да защитаваме братските си евроатлантически ценности. Надявам, се Румен Радев да има трети мандат.

е брат само парите. Ти си му никакъв. Дори не знаят къде сме

глейте само как ни се подиграват !!!

Радю повдигна, а бидон му отговори: На руски агенти визи йок!