Коментари - Радев постави пред Макрон проблема с антибългарските прояви на Скопие | Днес.dir.bg

Радев постави пред Макрон проблема с антибългарските прояви на Скопие

Институциите в РСМ трябва да докажат с резултати, че наистина се стремят към европейска интеграция, каза българският президент пред френския си колега

Обратно в новината

Коментари - Радев постави пред Макрон проблема с антибългарските прояви на Скопие | Днес.dir.bg

Коментари

Кога постави въпроса, докато му ближеше обувки и махаше евро-атлантически с опашка ли. Няма такова падение.

Истината е много проста.Т.н.Македония на всяка цена трябва да стане член на ЕС и,разбира се,на НАТО.Тя ще влезе в т.н.буферна зона срещу Русия.ЕС и НАТО се интересуват от Македония единствено като територия в която ще се вкарат американски бази.Така че тя ще стане член на ЕС и НАТО,без никой да се съобразява с мнението на България.

Радев се оплакал на "молядругарката"... Като малките деца. Ега и генерала какви топки има. Нали си много ербап, оправяй се с макетата. Шибни им ветото и не се занимавай.

Френската никога няма да ни простят,че Цар Калоян ги е набил и пленил Балдуин,както и за селяните от Плевен скоро които набира командоси им

И какво ти каза Макрон?

Крайно време беше!

Аз само предложих а продажниците ви ГЕРБ„ПП„ДБ И ДПС се надупиха? Не обвинявай мен а ПП кото сам си избра

Бабоебецът го боли Уяят

действията на рсм спрямо Българите ее равнява на халок оста!!!!

Усмивката на Макрон е като на МЕФИСТОТЕЛ ,така си представям че изглежда дявола ,

Макарон, види ми се се дърпа на снимката. Ех, навремето какви Напальони имаше във Франция...

боли го кура макрон за тебе и твойте проблеми прост народ

А какво е казал Макрон???? Не разбрах и не прочетох! Разбрах нашия мрънкал нещо… Българите казват: Гаранция Франция… иронично го казват

Как да разбереш какво е казал Макрон, като той през целия монолог на зеленото чорапче се е опитвал да разбере какво му говори някакъв клоун !!!

Премиера,външния министър,дипломатите,евродепутатите,трябва постоянно с факти да разясняват ситуацията в Македония и нашата позиция.Погрешно е било да си мълчим защото макетата са българи.И не само това.Трябва да се помисли да се въведат визи за македонци и да се спре с издаването на паспорти за македонци,които не живеят в България

Аз да попитам, нищо все чакаме друг да ни свърши работата? Гърция не помня да направиха сато нас. Пускай вето и спирай преговори и толкова да си седят дебилите в 1990 г. Дреме ни на нас. Ма какво искала Франция, какво значение има.

Френското предложение беше изцяло в полза на северомакските интереси. С някакво си включване на българите в конституция (в която е включено куцо и сакато) макетата можеха да се изкарат големи европци. От северомакетата се искаше един символичен жест на добра воля. Но те направиха друго - не само че отказаха да направят дори този символичен жест, ами влошиха нещата на ента степен. Франция сега е длъжна на набие канчето северомакедонско, или просто трябва да приеме, че е допуснала най-големият си вънпен провал след Ватерло.

Макроне, 6 млн бългати тлк и 4.5 млн по чужбина сега те гледат под лупа. Едно да знаеш - не можеш да заметеш точно този въпрос под килима!

Тоя рапон само ни излага . Северните макита да го духат о да се оправят в живота . Балкански лайна .

както гарантира минските съглашения, тъй и ни го нахлузи с изродчетата

Гаранция -Франция! Те и в Минск са гарантирали нещо, пък се оказва, че просто са печелели време за плановете си! Какви ли са плановете им за България се питам и дали си спомнят изобщо какво са ни обещавали преди да ни наведат?

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Че макетата много се впечатляват,когато им се каже,че докато са били в Югославия сърбите са отклонявали част от техните пари към Сърбия и сега живеят много по-добре от македонците които са беднш. Другото което гш стъписва е като им се каже,че тормозят българите в Македония и ние няма да позволим това.

Аз съм малък и нежен ,не ме нагрубявай ,жена ми е само за параван ,ти Радев си едър мъж и аз те харесвам нека се видим на саме.....?

Радев подмени нашите искания за спиране с историческите фалшификации и сега се надява, че някой още вярва, че неговото изобретение - вписването българите в Конституцията на РСМ, ще се приеме като нещо невероятно. Това вписване няма да промени нищо и то не зависи от България. Ковачевски днес отговори на Радев: "Ние вече преговаряме с ЕС, а не с България.

преди фотосесията Орбан не аплодирал зеленски, а нашият?

Не само Орбан а и австрийския и румънския не аплодираха

Та кво е рекъл макрон че не разбрах

Рекъл е : "Ще стане" и го преместил в другия крачол.

Дреме му на някой за руската подлога радев какво е казал. Ще остане в историята, като руска пионка, а децата и внуците му ще се СРАМУВАТ да му кажат името. Ама да си прост е за цял живот.

отдавна да са ни нае*али и продали на евроджендърската пасмина.

Конфликтът е изкуствено създаден от Сърбите и Русия. Тези две държави не желаят Маке в Европа. Ние нямаме особен избор в цялата ситуация.

Какъв проблем има да представя на бабоеба... Дали Крум или Симеон са се жалвали така!!! Да звъни на македонеца и да му казва да си е.е майката и това е! 1.8 милионна държава са! Какво им се церемоним!

ако рекат за два дни са у Сънито.

Западните българи харесват дир, много добре четат книжовния си език, но пишат на шльокавица. Иначе Макрон, ще се премести Макарона. Помогни си сам, за да ти помогнат и другите. Врътни крачнчетата на тези, които незнаят какви са и си сменят името на държавата и народността по чужда гайда и им виж сеира.

И пак същото. Абе български льольо ела с българската кочина като те мъчат арабите във Франция

Абе, македонски льольо, я си гледай кочината.

Ебати наглите бугари. Нали ни подкрепяте во Украината срещу рашистите?! Нашите партизани и режимът на Зеленски прави истото с всичко руско. Няма и помен да остане от Русия и руснаците во Украина. Поддържайте Северна Македония в борбата й срещу бугарския фашизъм. Дякую.

Още един титовски простак слаб 2 по човешка история. БЪЛГАРИЯ е Вашата майка изроди прости юго говеда лайнярски.

пак е ръгнал по концерти със семейните си уродливци за сметка на нашия джоб. От мъка ей сега ще стана да застрелям съседа.

Соросчета ко стана Нещо не сте на кеф Някоя черна патка ще ви развесели

Ама да тръгне наред да поставя проблема - пред Далай Лама, Моника Люински, Робин Худ, Дейвид Бекъм ... Белким някой ни оправи, щото видно е, че не ставаме за нищо.

Много гербаво стана в този форум....

Другарю Радев,не гледайте на Франция като на Държава на Французи,нито на Макрон като на Французин.Живея във Франция от 12 години и Ви казвам,че тук са циганин до циганина,арабин до арабина,индиец до индиеца,идиот до идиота.Преди около 35 години все оше имале Френски съпротивителни общносги тук,но към днешна дата Франция е мъртва. Не се длверявайте на Макрон,защото жестовете му към България са свързани с тактика за черпене на ресурси,каквито ултраконсуматорското мелезйо общество във Франция вече няма.Франция е жива погребана.Тук се закусва с дюнери,обядва с кус -кус и вечеря с хашиш.

Последните анкети само 40% од македонците веруваат дека можеме да влеземе во ЕУ. Така да можете да плачете во Брисел и да ставате уште 100 пати вето. Баш не заболе за рускиот шпион Радев и вашето вето. Анкетираните изјавиле дека Бугарија ни е најголем непријател а Србија најголем пријател . Супер ви е политиката.

Какво ме занимаваш с вашта провинция, боли ме отзад

Много диалектно пишеш на родния си език - български.

Додадай :D

Е па нормално за селяци като вас! Като ви чета селския диалект, на който му казвате "език", всеки път се смея на глас! Жалка работа сте. Хора като вас, които са забравили род и родина не заслужават не само никакво уважение и внимание, а откровено и открито презрение. Нека да е ясно! - пет пари не даваме за вас. За нас вие сте посърбаци, и най-вече ЕНИЧАРИ! ЮГОЕНИЧАРИ с баща Тито! КАЗАХ!

Изля ли си злобата, а така, хайде сега спокойно да нанкаш, че утре те чака работа, която явно много те комплексира. Не е лесно да си беден, зъл и прост.

Откачете се од нас. Оставете не да си живееме на мира. Што сте се закачиле за нас. Мрш. Секој ден плачете во Брисел. Ние сме македонци а не бугари. Никогаш не сме биле и нема да бидеме бугари. Можете да ставате вето до кога сакате.

Вие юго говеда от РСМ неблагодарни изчадия. България е Вашата майка! България е Вашата родина! България е Вашия път към Европа! Не виждате ли колко сте с промити мозъци, югославски башибозук. Целувайте ръка на България и хоп в ЕС иначе скоро Скопие ще се казва Град Енвер Ходжа.

Кой се занимава с вас? Вие се занимавате с нас! Вшия смисъл на съществуване и вашата идентичност са основани на омразата с/у България и българите! Фалшива идентичност с основа измама, манипулация и кражба. Ще "ви оставим" на мира, когато спрете с тези ексцесии, и когато дойдат нормални хора, които да ви управляват, а не УДБА-ши 2ро. 3то поколение с досиета в Белград! - град създаден от Цар Борис I. А това е почти невъзможна мисия. Накратко - с крадци на история, и на култура не може да се преговаря и да се има добри отношения. Това е удар по фундамента на държавата. Може да даваме временни реверанси, тактически във времето, но в дългосрочен план няма как да минат вашите селски номера, за да валидирате лъжите си пред световната общност. Това няма кой да ви го позволи. Измамите в САЩ не ви минаха, с купените от вас сенатори за "Ден на макдоналдс културата". Хванаха ви натясно, че сте лъжци и всичко пропадна. Това е само началото и пример за такива като вас у Вардаро, и важен прецедент, че такива лъжи и манипулации няма кой да ги допуска никъде вече. Може някъде в Африка да ви мине номера! Еничарите, никой не пита за нищо!

Bugarive ce ispadnat najgolemi tapanari

Що на Макрон се плаче, Борисов ще свърши по-добре работата, нека го помоли...

По държането на нашия ТОЛУП-президента може да се съди за хода на войната в Украйна! - Когато руските изроди нахлуха в Украйна и напредваха - това го нарече СВО, а Крим беше руски! - Когато офанзивата на украинците стана успешна - почна да говори за война! - Сега започва офанзива на изродите и той ще прави ВЕТО на санкции срещу Русия! Държане не на мъж а на един полов орган дето пък е име на началника му! Даже Орбан се държи по-достойно!!!

Той толупа е един на света, "баце" му казуват!

Боли го гза Макрон. Чуди се как да си прокара пенсионната реформа, че там още на 62 се пенсионират, а искат и на 60, Зеленски му е виснал да проси, големите индустрии се изнасят за Сащ поради скъпата енергия тук и американският протекционизъм, последна грижа сме

а снимка със зеленски, като Борис Трети с Хитлер

Резидентът се репчи като Путлер за вътрешна употреба пред полезните идиоти у на и в посолья.

Пак е с класи над селския президент на провинция Македония

Самолетът от Брюксел да не получава разрешение за кацане на българска територия с Радев на борда!

Нещата не са добре. Дори са по-зле...Радев не прави нищо повече от козирувания в Брюксел. България е в партер и чака да бъде туширана. От две-три години протести и псевдо промени на експериментални келеши стигнахме дотам да станем подчинени на Скопие. Те ни се подиграват. С право...

нещо по различно от козирувсне и дупене?

Националният предател мунчо фатмака е директно за разжалване и разстрел. А на макарона му е през оная работа, той си изпълнява заповедите, както и мунчо козяшката курва върши предатествата и си измива ръцете с други.

А Макрон знае ли?!

Знае, но се прави на разсеян !

Тук проблема е, че Макрон си мисли ....."Щом тоя цървул е избран за президент на българите, какви ли са другите.....!?

Макетата са типични укри ! Фани едните, удари другите !

Коментари - Радев постави пред Макрон проблема с антибългарските прояви на Скопие | Днес.dir.bg

Радев постави пред Макрон проблема с антибългарските прояви на Скопие

Институциите в РСМ трябва да докажат с резултати, че наистина се стремят към европейска интеграция, каза българският президент пред френския си колега

Обратно в новината

Коментари - Радев постави пред Макрон проблема с антибългарските прояви на Скопие | Днес.dir.bg

Коментари

Кога постави въпроса, докато му ближеше обувки и махаше евро-атлантически с опашка ли. Няма такова падение.

Истината е много проста.Т.н.Македония на всяка цена трябва да стане член на ЕС и,разбира се,на НАТО.Тя ще влезе в т.н.буферна зона срещу Русия.ЕС и НАТО се интересуват от Македония единствено като територия в която ще се вкарат американски бази.Така че тя ще стане член на ЕС и НАТО,без никой да се съобразява с мнението на България.

Радев се оплакал на "молядругарката"... Като малките деца. Ега и генерала какви топки има. Нали си много ербап, оправяй се с макетата. Шибни им ветото и не се занимавай.

Френската никога няма да ни простят,че Цар Калоян ги е набил и пленил Балдуин,както и за селяните от Плевен скоро които набира командоси им

И какво ти каза Макрон?

Крайно време беше!

Аз само предложих а продажниците ви ГЕРБ„ПП„ДБ И ДПС се надупиха? Не обвинявай мен а ПП кото сам си избра

Бабоебецът го боли Уяят

действията на рсм спрямо Българите ее равнява на халок оста!!!!

Усмивката на Макрон е като на МЕФИСТОТЕЛ ,така си представям че изглежда дявола ,

Макарон, види ми се се дърпа на снимката. Ех, навремето какви Напальони имаше във Франция...

боли го кура макрон за тебе и твойте проблеми прост народ

А какво е казал Макрон???? Не разбрах и не прочетох! Разбрах нашия мрънкал нещо… Българите казват: Гаранция Франция… иронично го казват

Как да разбереш какво е казал Макрон, като той през целия монолог на зеленото чорапче се е опитвал да разбере какво му говори някакъв клоун !!!

Премиера,външния министър,дипломатите,евродепутатите,трябва постоянно с факти да разясняват ситуацията в Македония и нашата позиция.Погрешно е било да си мълчим защото макетата са българи.И не само това.Трябва да се помисли да се въведат визи за македонци и да се спре с издаването на паспорти за македонци,които не живеят в България

Аз да попитам, нищо все чакаме друг да ни свърши работата? Гърция не помня да направиха сато нас. Пускай вето и спирай преговори и толкова да си седят дебилите в 1990 г. Дреме ни на нас. Ма какво искала Франция, какво значение има.

Френското предложение беше изцяло в полза на северомакските интереси. С някакво си включване на българите в конституция (в която е включено куцо и сакато) макетата можеха да се изкарат големи европци. От северомакетата се искаше един символичен жест на добра воля. Но те направиха друго - не само че отказаха да направят дори този символичен жест, ами влошиха нещата на ента степен. Франция сега е длъжна на набие канчето северомакедонско, или просто трябва да приеме, че е допуснала най-големият си вънпен провал след Ватерло.

Макроне, 6 млн бългати тлк и 4.5 млн по чужбина сега те гледат под лупа. Едно да знаеш - не можеш да заметеш точно този въпрос под килима!

Тоя рапон само ни излага . Северните макита да го духат о да се оправят в живота . Балкански лайна .

както гарантира минските съглашения, тъй и ни го нахлузи с изродчетата

Гаранция -Франция! Те и в Минск са гарантирали нещо, пък се оказва, че просто са печелели време за плановете си! Какви ли са плановете им за България се питам и дали си спомнят изобщо какво са ни обещавали преди да ни наведат?

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Че макетата много се впечатляват,когато им се каже,че докато са били в Югославия сърбите са отклонявали част от техните пари към Сърбия и сега живеят много по-добре от македонците които са беднш. Другото което гш стъписва е като им се каже,че тормозят българите в Македония и ние няма да позволим това.

Аз съм малък и нежен ,не ме нагрубявай ,жена ми е само за параван ,ти Радев си едър мъж и аз те харесвам нека се видим на саме.....?

Радев подмени нашите искания за спиране с историческите фалшификации и сега се надява, че някой още вярва, че неговото изобретение - вписването българите в Конституцията на РСМ, ще се приеме като нещо невероятно. Това вписване няма да промени нищо и то не зависи от България. Ковачевски днес отговори на Радев: "Ние вече преговаряме с ЕС, а не с България.

преди фотосесията Орбан не аплодирал зеленски, а нашият?

Не само Орбан а и австрийския и румънския не аплодираха

Та кво е рекъл макрон че не разбрах

Рекъл е : "Ще стане" и го преместил в другия крачол.

Дреме му на някой за руската подлога радев какво е казал. Ще остане в историята, като руска пионка, а децата и внуците му ще се СРАМУВАТ да му кажат името. Ама да си прост е за цял живот.

отдавна да са ни нае*али и продали на евроджендърската пасмина.

Конфликтът е изкуствено създаден от Сърбите и Русия. Тези две държави не желаят Маке в Европа. Ние нямаме особен избор в цялата ситуация.

Какъв проблем има да представя на бабоеба... Дали Крум или Симеон са се жалвали така!!! Да звъни на македонеца и да му казва да си е.е майката и това е! 1.8 милионна държава са! Какво им се церемоним!

ако рекат за два дни са у Сънито.

Западните българи харесват дир, много добре четат книжовния си език, но пишат на шльокавица. Иначе Макрон, ще се премести Макарона. Помогни си сам, за да ти помогнат и другите. Врътни крачнчетата на тези, които незнаят какви са и си сменят името на държавата и народността по чужда гайда и им виж сеира.

И пак същото. Абе български льольо ела с българската кочина като те мъчат арабите във Франция

Абе, македонски льольо, я си гледай кочината.

Ебати наглите бугари. Нали ни подкрепяте во Украината срещу рашистите?! Нашите партизани и режимът на Зеленски прави истото с всичко руско. Няма и помен да остане от Русия и руснаците во Украина. Поддържайте Северна Македония в борбата й срещу бугарския фашизъм. Дякую.

Още един титовски простак слаб 2 по човешка история. БЪЛГАРИЯ е Вашата майка изроди прости юго говеда лайнярски.

пак е ръгнал по концерти със семейните си уродливци за сметка на нашия джоб. От мъка ей сега ще стана да застрелям съседа.

Соросчета ко стана Нещо не сте на кеф Някоя черна патка ще ви развесели

Ама да тръгне наред да поставя проблема - пред Далай Лама, Моника Люински, Робин Худ, Дейвид Бекъм ... Белким някой ни оправи, щото видно е, че не ставаме за нищо.

Много гербаво стана в този форум....

Другарю Радев,не гледайте на Франция като на Държава на Французи,нито на Макрон като на Французин.Живея във Франция от 12 години и Ви казвам,че тук са циганин до циганина,арабин до арабина,индиец до индиеца,идиот до идиота.Преди около 35 години все оше имале Френски съпротивителни общносги тук,но към днешна дата Франция е мъртва. Не се длверявайте на Макрон,защото жестовете му към България са свързани с тактика за черпене на ресурси,каквито ултраконсуматорското мелезйо общество във Франция вече няма.Франция е жива погребана.Тук се закусва с дюнери,обядва с кус -кус и вечеря с хашиш.

Последните анкети само 40% од македонците веруваат дека можеме да влеземе во ЕУ. Така да можете да плачете во Брисел и да ставате уште 100 пати вето. Баш не заболе за рускиот шпион Радев и вашето вето. Анкетираните изјавиле дека Бугарија ни е најголем непријател а Србија најголем пријател . Супер ви е политиката.

Какво ме занимаваш с вашта провинция, боли ме отзад

Много диалектно пишеш на родния си език - български.

Додадай :D

Е па нормално за селяци като вас! Като ви чета селския диалект, на който му казвате "език", всеки път се смея на глас! Жалка работа сте. Хора като вас, които са забравили род и родина не заслужават не само никакво уважение и внимание, а откровено и открито презрение. Нека да е ясно! - пет пари не даваме за вас. За нас вие сте посърбаци, и най-вече ЕНИЧАРИ! ЮГОЕНИЧАРИ с баща Тито! КАЗАХ!

Изля ли си злобата, а така, хайде сега спокойно да нанкаш, че утре те чака работа, която явно много те комплексира. Не е лесно да си беден, зъл и прост.

Откачете се од нас. Оставете не да си живееме на мира. Што сте се закачиле за нас. Мрш. Секој ден плачете во Брисел. Ние сме македонци а не бугари. Никогаш не сме биле и нема да бидеме бугари. Можете да ставате вето до кога сакате.

Вие юго говеда от РСМ неблагодарни изчадия. България е Вашата майка! България е Вашата родина! България е Вашия път към Европа! Не виждате ли колко сте с промити мозъци, югославски башибозук. Целувайте ръка на България и хоп в ЕС иначе скоро Скопие ще се казва Град Енвер Ходжа.

Кой се занимава с вас? Вие се занимавате с нас! Вшия смисъл на съществуване и вашата идентичност са основани на омразата с/у България и българите! Фалшива идентичност с основа измама, манипулация и кражба. Ще "ви оставим" на мира, когато спрете с тези ексцесии, и когато дойдат нормални хора, които да ви управляват, а не УДБА-ши 2ро. 3то поколение с досиета в Белград! - град създаден от Цар Борис I. А това е почти невъзможна мисия. Накратко - с крадци на история, и на култура не може да се преговаря и да се има добри отношения. Това е удар по фундамента на държавата. Може да даваме временни реверанси, тактически във времето, но в дългосрочен план няма как да минат вашите селски номера, за да валидирате лъжите си пред световната общност. Това няма кой да ви го позволи. Измамите в САЩ не ви минаха, с купените от вас сенатори за "Ден на макдоналдс културата". Хванаха ви натясно, че сте лъжци и всичко пропадна. Това е само началото и пример за такива като вас у Вардаро, и важен прецедент, че такива лъжи и манипулации няма кой да ги допуска никъде вече. Може някъде в Африка да ви мине номера! Еничарите, никой не пита за нищо!

Bugarive ce ispadnat najgolemi tapanari

Що на Макрон се плаче, Борисов ще свърши по-добре работата, нека го помоли...

По държането на нашия ТОЛУП-президента може да се съди за хода на войната в Украйна! - Когато руските изроди нахлуха в Украйна и напредваха - това го нарече СВО, а Крим беше руски! - Когато офанзивата на украинците стана успешна - почна да говори за война! - Сега започва офанзива на изродите и той ще прави ВЕТО на санкции срещу Русия! Държане не на мъж а на един полов орган дето пък е име на началника му! Даже Орбан се държи по-достойно!!!

Той толупа е един на света, "баце" му казуват!

Боли го гза Макрон. Чуди се как да си прокара пенсионната реформа, че там още на 62 се пенсионират, а искат и на 60, Зеленски му е виснал да проси, големите индустрии се изнасят за Сащ поради скъпата енергия тук и американският протекционизъм, последна грижа сме

а снимка със зеленски, като Борис Трети с Хитлер

Резидентът се репчи като Путлер за вътрешна употреба пред полезните идиоти у на и в посолья.

Пак е с класи над селския президент на провинция Македония

Самолетът от Брюксел да не получава разрешение за кацане на българска територия с Радев на борда!

Нещата не са добре. Дори са по-зле...Радев не прави нищо повече от козирувания в Брюксел. България е в партер и чака да бъде туширана. От две-три години протести и псевдо промени на експериментални келеши стигнахме дотам да станем подчинени на Скопие. Те ни се подиграват. С право...

нещо по различно от козирувсне и дупене?

Националният предател мунчо фатмака е директно за разжалване и разстрел. А на макарона му е през оная работа, той си изпълнява заповедите, както и мунчо козяшката курва върши предатествата и си измива ръцете с други.

А Макрон знае ли?!

Знае, но се прави на разсеян !

Тук проблема е, че Макрон си мисли ....."Щом тоя цървул е избран за президент на българите, какви ли са другите.....!?

Макетата са типични укри ! Фани едните, удари другите !