Радев: Политиците трябва да работят за съхраняване и развитие на отбранителните способности на армията

Президентът е в Маджарово за Националното поклонение "Ден на тракийската памет"в Мемориалния комплекс с пантеон костница

Обратно в новината

Коментари - Радев: Политиците трябва да работят за съхраняване и развитие на отбранителните способности на армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ме напушват на смях думи "отбранителни сили ".Точно нашите отбранителни сили надупчиха тази "непробиваема ограда" на границата .За да прекарват хиляди незнайни воини ,та едва покрай София успяват да хванат някой друг бус.Щото единствено София е непробиваема всички знаят къде са постоянните 4 патрулки на входовете и .Благодаря че ме развеселихте отново.България няма отбранителни сили или ако има ще са на нивото на сапьора обезвреждащ дрон .Начина и скоростта на проведената операция бяха изключителни.И Костурица не би ги режисирал по -дибре.

Аз и приятели играем редовно на стрелички дартс. Конструирали сме дъска за дартс с лика на Румен Радев и страхотно се кефим, когато му дупчим физиономията. Често пъти, като си пийнем повечко бирица играем на залагания. Който уцели три пъти последователно брадавицата на носа му получава 700 лв., а този който забие стреличката три пъти последователно в брадавицата на бузата му получава 1000 лв. Имаме и други награди, но тези са най-високи. До сега имаме четири победи за носната брадавица и само една за брадавицата на бузата. Кефът е екзалтиращ! Играйте и вие.

А другарят Радев, за какво трябва да работи?! Против България, разбира се!!!

Муньооо ,умри бре да еба твоя мама селски каун

Слава на президента Радев! Винаги точен и ясен!

Мяяяяуууууу

Мяуууу кокарджата

Требе да са прогонят сички руски кавали от държавна служба От Царя до Падаря

Крайно време е този непоправим иди.от и де.бил ,РАДЕВ ,да бъде изправен ,пред СЪДА за държавна измяна !!!! Ние народ ли сме ,или мър.ша ???? Това ,което се случва около този изменник ,не може да стане в никоя африканска държава !!!!

Другари, ако не беше премахното смъртното наказание, Муньо е обесен с главата надолу на жълтите павета за национално предателство - най-малкото за бойкота за модернизирането на армията.

Мунчо да бъде набит на Роженския пилон.

Мунчо стига приказва сине. Само зе резилиш.

Дираджиите нямат доблестта да постнат СЛОВОТО на президинта. :( Президентът: Погромът над тракийските българи е не само памет, а наша съвест и убеждение, че не трябва да допускаме компромис с нашата сигурност и защитата на дома и децата си Държавният глава Румен Радев участва в Националното тракийско поклонение пред Пантеона на загиналите тракийци в Маджарово Погромът над тракийските българи е не само памет, а наша вяра, съвест, кръвна връзка с предците ни и наша идентичност, а днес е и нашето убеждение и призив, че не трябва да допускаме компромис с нашата сигурност и с нашата способност да защитим дома и децата си. Държавният глава изтъкна значението на Паметникът костница в Маджарово като едно от свещените места у нас, съхранили трагичния спомен за погрома над тракийските българи. „За хилядите зверски избити от свирепия башибозук, за невинните мъченици и безбройните разорени бежанци от Одринска и Беломорска Тракия“, посочи още президентът и добави, че паметникът почита и малцината самоотвержени защитници, съумели да спасят живота и честта на хиляди жени, деца и старци. По думите му предците ни, запазили достойнството си, са успели да съхранят здравия тракийски корен, от който днес израстват нови всеотдайни поколения. „Днес те носят благородния завет на тракийци да не забравяме страшните уроци на миналото, но и да не търсим отмъщение“, заяви Румен Радев. „Ние, хората от този край, знаем за този трагичен епизод не от учебниците по история, а от нашите баби и дядовци“, посочи президентът и добави, че това е и причината познанията и паметта за трагичните събития от 1913 г. да са живи и емоционални, защото тракийските българи са закърмени с песните за тях. Румен Радев изрази съжаление, че информацията в учебниците по темата става все по-малко, а описанието в тях все повече се отдалечава от обективността и истината. Държавният глава приветства усилията за обновяването на Пантеона и облагороденото пространство около него, като изказа признателност към дарителите, тракийските дружества и местната власт. „Вие показвате на дело силата на градивното родолюбие и правите и невъзможното, за да може паметта и достойнството на нашите предци да бъдат уважени“, заяви президентът. Старозагорският митрополит Киприан връчи на държавния глава орден „Св. Апостол Карп Първа степен“, а президентът Радев посочи, че го приема с признателност, но и задължение българската история, дух и идентичност да продължат да бъдат отстоявани. В рамките на своето посещение в Маджарово държавният глава разгледа тематична изложба, подготвена от Съюза на тракийските дружества в България и Тракийския научен институт, посветена на 110-годишнината от разорението на тракийските българи и 120-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

и пеевски така мисли

Словото на Муньо, когато не е на власт през служебно правителство винаги е едно и също: "Мън, мън, мън, правителството лошо. Мън,мън,мън, правителството не дава на червените фирми пари - много лошо. Мън, мън, мън , правителството е виновно за дъжда ( или сушата ) . И т.н. в същия дух

Хей, Мунчо, пак ли тънтъра-мънтъра, бе, каунь?? Не ти ли омръзна вече 7 години все едно и също, бе?! Рецитации в стил "дъра-бъра два чадъра"! В американската колониална кочина България, неписано правило е всичкия политически боклук да облича патриотичния костюм и да се прави на патриот за пред раята. Най-големите предатели - съответно и най-големите "патриоти". Жалка работа.

Си идиот,но защо American, като и нашенски дебил???

Колко го мъчих да чете в училище, Рундьо. Така и не можах да го науча да чете Все сричаше та и досега завалията. Най-големия ми провал

Муньо, стигарива кату женску.

Радев да си запази съветите за синчето си .

Ми то нищо не става от него ва.

Махни се от поста на държавен глава , за да подсилиш армията и България.

Имаше лаф -излез от терена да подсили отбора. Та и на Рундьо работата такава. Да се маха това сричащо създание. Да взема и катъра Деса и да правят лицеви опори и коремни преси.

И магарето Дарина дъщеря му. Кат пъйрдит изкуство прави. Викат го Радев да боядисва с Коремното навсякъде лайхня ааааааа ха ха х

Този е създал анклав от путлераси в президентството и върти антибългарска политика

Къде е Деса джендъра пак ли зеллоно чорапестият потурнак я е пратил в чужбина да троши народна пара.

И този чорап е с лозунги подобни на жирафа Габриел.

Най-разумното нещо е да се разпусне армията, въобще да няма тзи ненужна глупост. Всички огромни пари дето се дават за тази глупост да се насочат към развойни дейности, наука, образование, култура, инфраструктура, все пак света върви напред, не н зад няма кой да воюва за някакви си средновековни тъпи каузи.

"...Румен Радев произнесе СЛОВО пред пантеона костница." Бравос бе, дираджии, няма ли да отразите СЛОВОТО на президента?!

На любовницата си апартаменти,бонуси и по няколко щата ,май не мислеше така.

Ген. Радев назначил бъдещата си съпруга Десислава за ВРЕМЕННО изпълняваща дръжността пиар/ връзки с общественноста СЛЕД 2 ПРОВАЛЕНИ КОНКУРСА за ДЛЪЖНОСТТА. ПРОВАЛЕНИ, защото обявеното място било за МРЗ. А желаещи за МРЗ - ЙОК. Ген. БОЙЧО пък като премиер нареди ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПЛАЩАНИЯ да митават през БАНКАТА на Цветелина Карагьозова.

Бъдещата си съпруга?Дето Нинова ги ожени ,за да се докопат до властта.

Си,че това и беше втори щат.Тоест две заплати.

Руска подлога.

Само купешки лафове от тоа Тъпчо. Много се изучи коремнаджията и заглади гребена със служебниците.

Политиците трябва да работят, а той да пречи.