Радев обяви само една промяна в служебния кабинет, Найден Тодоров става министър на културата

Президентът подписа укази за разпускане на Народното събрание на 3 февруари и за назначаване на служебно правителство

Обратно в новината

Коментари - Радев обяви само една промяна в служебния кабинет, Найден Тодоров става министър на културата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев свали юмрука от ГЕРБ и Пеевски като смени единственният боец за Ротондата,квадратната зала и Нар.театър!!

Този фатмак е същият боклук като божков.тия двамата са за въжето, но ганьо все реве, че герб и светът му били виновни.

Минеков се заяде с ПР-ката на народния театър Иван Вазов, за която е ясно, че е дружка на Доган и главата му хвръкна! Румба, какво стана, нали уж щяхме да борим мутрите?!?!?!

още като започна се видя, че девизът му е. "сега ще видите кон боб яде ли и на поп вика ли се пезевенк" много си беше повярвал. защо се отказа да изгони ГЕРБ от централата им?

Трябваше да смени неадекватния Зарков.

Ами да време беше! То културата започва с паметниците на културата нали, бузлуджа беше произведен като културен паметник! Сега на новия паметник нов министър! Колко да ги е грижа за другите! Окопаването със сдобитото върви с пълна сила! Другото са активни мероприятия и дезинформация! културна методичка от любянка!

според Цвайг, с политика се занимават тези, които не могат да се реализират в професията си, та погледнете ги, кой от тях се е реализирал в професията си - Нинова, Борисов, Христо Иванов, Петков, Костадинов, никой! само президентът, спечели изборите защото борисов си въобрази че все още може да предлага "магарета", които да избираме, поне за мен беше непознат.

Даа, изходът е само и единствено импийчмънт, че няма хаир докато тоя обявява служебните си кабинети!

Това правителство , ако има една единствена цел . Вечна дружба с КПСС и ДС . Толкова може бившият военен.

те и в Брюксел са вмирисана ,гнила , корумпирана измет ,само баламосват хората и пълнят джобовете на бюрократи и олигарси......

КПСС вече няма! Има само Мустафа ханъм и подопечният й Мунчо с неговите харвардски полуграмотни идиоти, лъжци и престъпници, джендъри, чалги, продажни комундета и пр. шорошки уруспии и антибългари!

знам че сте руски подлоги и вие си го знаете, и аз знам че сте бивши комуняри и вие го з наете... ама времената се смениха и господарите се скараха... та сега не може по ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ и СНИШАВАНЕ да лъскате бастуна на вашингтон, да обслужвате брюксел и да се кланяте и кълнете пред москва... тия времен свършиха... събирате се и сядате да бачкате - бъдете благодарни, че нямаше разправия с вас по румънски примерно...

Мунчо -селският ни идиот , борец срещу мутрите и верен закрилник на гнусните олигарси .......достоен наследик на Винету .

Нищо нередно, сл. правителство по конституция, а кой е в него няма никакво значение. Номера е че и на следващите избори ще се повтори предишната ситуация, първо, няма партия фаворит, да е грабнала акъла на народа и той да и даде повече от половината мандати на нея, второ старите партии БСП, ДПС, ДБ, ВМРО нямат вътък, толкова им е капацитета, нямат достатъчно избиратели и трето другите партии, ПП, на генерала, Възраждане, АБВ, на Мая на Томов, на Софиянски, на протестърите, на Марешки, разните му патриоти са за парлама на изборите. Най-важното е че партиите в България не могат да направят и коалиция, никой никого не признава, не уважава, всеки си е наумил нещо и се тръшка да го прокарва като гениално творение. България върви и без редовно правителство, живота подсказва какво трябва да се прави и се прави. Излизане от кризата само по един начин, първия прави коалиционно правителство с една или две следващи партии да станат 121 депутати и започват яка работа и където трябва вкл. и приоритетите си.

Освен МинеТов трябваше да разкара поне още 3-ма - двете недоносчета "недо-Пеканото" и маминия Крумчо, както и онзи безличник с женското гласче Лазар Лазаров

Защо сменихте Минеков като министър на културата

Защото е завършен некадърник като творец и като министър.

Какъв тип е далаверимпекс фалшив, който задига хонорарите на свои колеги и лъже нагло и не много умно? Скоро ще има инфо и за неговата алчна измамност!

Единствения, дето не беше слуга на ДПС, изхвърча с 200! Каква случайност!

още като започна се видя, че девизът му е. "сега ще видите кон боб яде ли и на поп вика ли се пезевенк" много си беше повярвал. защо се отказа да изгони ГЕРБ от централата им?

Разбрахте ли накрая... Минеков е боклук Минеков за нищо не става Минеков е само за площада, да крещи и да се прави на клоун Минеков е л@йновоз

Минеков е велик

Измислен герой е Тодоров. Конюктурчик надупен, и затова постоянно го величаят и ви го показват по телевизията, защото в един момент ще ви го пробутат да им изпълнява нарежданията.

Какъвто ни е Президента такова ще ни бъде и правителството. Почти всички не стават за обикновенни служители в администрацията, а той ги прави МИНИСТРИ. Пример регионалния, екология.... и т. н.

комунисти са от кол и въже - иска се само да слушаша КПСС и БКП висшата върхушка... може да си тотоално тъп, но ако си верен и слушкаш - ще папкаш и ще растеш... добре показано във филма Маргарит и Маргарита и другаря Неризанов....

А защото тези от партиите ставаха за нещо.

Като какъв раздаваш квалификации и оценки!? Познаваш ли ги лично и какъв допир имаш с тяхната работа? Или си обикновен лаладжия!? Щот БАЦЕ, тия свършиха работа, колкото другите не можаха за десет години. Знам какво казвам!

Докато българите не проумеят, че ГЕРБ. ДПС и БСП са чистокръвна, 100% МАФИЯ и спрат да гласуват за тях , ще тъпчем на едно мястои и ще оплакваме съдбата си.

и трите са с руска закалка.. БСП - висшо БКП, ГЕРБ - низшо БКП - да обере атлантиците, ДПС - да стъпи на врата на българските турци и помаци и да се ползва удобно години наред за какво ли не... те са мафията и създателите на мутрите и добре облечените бизнесмени...

А какво ти е мнението за хубавците от ПП и възраждане.

Израждане - ако може една нова Атака да се направи със златен пръст много добре - там тактиката е ясна събираме български ПАТРЕОТАРИ но които обаче Русия им е по мила и от майка им - щото истинския патриот знае и москалите какво и как са сторили на България - но тва е тема табу за ПАТРЕОТАРА.... ПП - не знам - на русия ли се кланят , на америка ли, проект на лукановите комунисти искащи реванш ми седи най-добре... но наистина не знам... мнгог са нови, малко управляваха и е трудно да ги познаеш по делата още....

А ДБ защо изпусна.Там са най много от БКП

като нямаше лустрация... кой не е от БКП бил по някакъв начин... незначителни са... за тва ги пропсунах... не съм ДъБар...

и БВ - пропсунах по същата причина - незначителни са...

Огледал се Илия - пак в тия. Аре.

Радката си управялява държавата, реди си правителства и така 3 години вече. А па вие още си гласувайте за ДБ, ПП и не знам си кой

Митингите и протестите бяха за това Ако някой не го е разбрал.... За да се дестабилизира държавата. Корупция... хаха. Навсякъде и винаги е имало и ще има. Който мисли, че ще дойде някой да премахне Корупцията...е пълен ГЛУПАК.

За да има редовно правителство, на следващите избори на ГЕРБ %-те трябва да паднат доста, но тия в администрацията все още гласуват масово за тях.

трябва да се качат на ГЕРБ процентите. А за администрацията се заблуждаваш силно, там винаги са били комуняги

Трябва, ама балъците свършиха, хи хи хи!

Има резон в написаното от теб. Герберите произлизат от комунистически семейства, малко пребоядисване и готов гербер. Там , където има аванта, ги пиши точно тях! И преди и сега, все за тях облагите, пък и са толкова нагли....

Уви, герберастите са истинските (потомци на) комунисти, а БСП-то са жалка картинка. И това е големият проблем, който много хора не виждат или се правят, че не виждат.

БСП са от висшите етажи на БКПО, ГЕРБ са от тези надолу в БКП йерархията...

Че те ГЕРБ какви са - обслужващия персонал на комунягите.

в киреча,май?!

Ще изплува...л@йното винаги изплува...и боклука също

Вижте го Мунпо Срлинджъра как се е одървил. Много на сериозно се е взел.

Най-големият тъпак в това измислено правителство е министърът на икономиката Никола Лукоил Стоянов. Следва го Росен Газпрома.

ЗАЩО ТОЗИ МОЙ КОМЕНТАР БЕ ИЗТРИТ? ВИЕ ИДИОТИ ЛИ СТЕ?ТУРСКИ СВИНЕ АНТИБЪЛГАРСКИ И АНТИИЗРАЕЛСКИ ! "Радващо е да се има за Министър на Културата човек,чиито труд е признат от способни дейци на Културата в този крив свят.Дано направи нещо за децата,тъй-че да са мотивирани в растеж научен и културен.България има нужда от това да си възстанови културният подем,който имахме в Социалистическото общество.Радва ме връзката с Израел.Защото трябва да си върнем огорчените от политическата ,културната,икономипеската,моралната деградация на тази никому потребна Демократура.Отново ще повторя,че без евреите занаятчии и културни деятели никога няма дс успеем да си възстановим Духът .Благодаря за добрият избор !"

Искате Мунчо да ви уоравлява, получавате управление на Мунчо. Те това е Тиквен Мунчостан. Тиквата направи така, че Мунчо да ви управлява. Наслаждавайте му се. Инфлация в Европа за януари 8%, в България 18%. Гаранстирано от Мунчо и случайниците му.

Мълчи продажнико !! Управлението на Просто Киро с оня зелен талибан Сандов и пияндето Рашков или пък това на Чекмеджан Бибитков с тъпата овца Теменужка + Владко бездомника сякаш бяха по-добри.

Още ли се стряскаш от Тиквата... хаха. БатБойко е и ще бъде. Хаха. От както няма правителство на ГЕРБ...няма държава, корупцията и кражбите задминаха Тиквата.

Руска подлога до руска подлога,барабар с черпак...

...чорапа да кажа ..

Къде събират подписи за референдума за еврото в София .Ще отида специално

Във варненският цигански квартал -при копейкин,там събират...

Ще видим,хората виждат с какво се занимава предателите ПП И ДА(УКРАЙНА).Също и гроб.Цените с 100 ,% нагоре в България,а те плачат за Украйна и макета.Народен съд е необходим.

Каква новина....Радев разпусна временното правителство и назначи ново.Ми то 2 години все едно и също.

Щом Кремъл е одобрил кабинета, хохлите ще са доволни... поне до разпада на терористичната руска кочина.

Кремъл ли одобрява кабинетите в държавите от ЕС?

Ясно, след ГЕРБ вече и ДПС се намърда при гълъбът на мира Радев!

Поздравявам ги тия всичките с песента "Пляс, пляс педалите...".

Има в НС -понеже им е за последно! Повече от сто няма нужда,те сега вълк и мечка ще станат ,само да са вътре на кифтетата. Не че са бедни ама друго си е да лапкаш антиинфлационни кифтета и шкембе чорба. По сладко е някак си,всички им завиждаме с възхищение ! Докъде ги доведе демокрацията да комунизъма, а те 45 години се чудеха как да го построят?! Пък то било просто стани депутат и си директно в комунизма-жените общи и от единия чучур тече мляко от другия мед! И с кифтета става де. Както едно време беше важно да гласуваме заедно за социализъма,сега е важно да гласуваме за демокрацията ,не е важно за коя партия на всеки човек партия ще направим дет се вика-демокрация да има! Гласувайте за да гладувате после с евра и военни купони! Или гласувайте за Възраждане те пък ще ви отведат във Велика България на три морета ! Или пък за Домусчиев той ще изведе Лудогорец на първо място в националната лига!На САЩ!

Да гласуваме за изхождане, за да ни изведат на три морета??? По-скоро тъпаците дето гласуват за изхождане ще помогнат на копейката да си построи три къщи още...

ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ !! С ТОВА ФАТМАЧЕ НАЧЕЛО НЕ СМЕ ЗА НИКЪДЕ !! ПОДЛОГА БЕШЕ И ТАКЪВ СИ ОСТАНА !!КАКВО РАБОТИ ЗА ТЕЗИ 55 БОНА С КОИТО ГО ХРАНТУТИМЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ !! ШАРЛАТАНИ БИЛИ ПП !! АМИ НАЛИ ТОЙ ГИ ДОМЪКНА ОТНЯКЪДЕ ТЕЗИ ЖАЛКАРИ СЕЛСКИ !! СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ЗА НУЛА ВРЕМЕ !!

Трябваше да изпъдят и крадлата Лечева.Служебното правителство и президентската двойка на Халкидики/в имението и вилното селище на Лечева/ ли ще почиват тази година?.Затова ли я оставиха тази патица?

Не мога да си представя по-добър министър на културата, жалко, че ще трябва да остави музиката и филхармонията.

Да видим дали няма да го преназначи и в края на май.

За да си изчисти министерството на културата до край от некадърници дрябва да се махне и бидона за сисело зеле Борислава Танева.

Скрийте го тоя Татко Шарлатан.

Да остави ВСИЧКИ други и да махне Минеков, значи има някаква причина. Едва ли ще ни я каже, но е повече от ясно, че този човек не става за министър. Той не става и за скулптор, нищо, че баща му беше такъв., нищо, че беше от антуража на Тодор Живков. Самата идея да носиш ковчези по улиците на София трябваше да подскаже на Радев, че не е това човека, който ще оглавява една институция. Освен това се покриха някой неуредици от зам. министър Танева, която беше споделила едни държавни пари със сина си. Медиите не писаха за това, но се носеха едни слухове, които явно са стигнали до ушите на Радев. Във всеки случай ерата на гръмогласното НИЩО приключи. Така преминава световната слава/ sic transit gloriq mundi/

Бъркаш, войната обедини руските маши Буци, Доги и фат мака срещу ПП и ДСБ!

Защо маха Минеков? Единственият с чувство за хумор и последователен антигербераст.

Защото освен антигербераст е и голям ташак и нищо не става от него.Баща му беше придворен лакей на Бай Тошо ,сега този голям демократ.Заядлив и прост-това е най точното определение за този смешник.

МунДьо вместо да направи Кацамунчето Констуционен съдя, го остави да лапа пацата на Гешо.

Мунчо, за пари ли се продаде на Доган и Бойко? За много ли? За това, че си единствения слуга на Путин в Европа няма да отваряме дима.

Оставането на същото служебно правителство означава 2 неща: 1. липса на кадри 2. вече е трудно да се балансират интересите на лобистките групи. Почти всяка мафия/лобистка група има представители в служебното правителство.

Нарочно го прави за да ни тласка към преZидентска республика.

Президентската република е необходимост, когато липсва консенсус в лобитата. Възможно е, да. Но аз не съм съгласен така. Предпочитам във всяко служебно да са нови хора. Хората във властта трябва да се сменят често. Това е гаранция за демокрация. Президентската република, сама по себе си, не може да реши проблема в полза на хората. Може да го реши в полза на лобитата.

Фатмака Моузес взе много да кадрува....

Служебното правителство е на ГЕРБДПС. Мунчо се прегърна с Боко и Доган, забрави за вдигнатото юмруче и “Мутри вън”. Да не си прави илюзии, че това остана незабелязано и че няма да има последствия.

Културата няма да има министър на практика, защото Найден е толкова зает с дирижиране и правене на музика по цял свят, че почти не спи, освен това не живее в България.

Ами, че с този от отровното трио, имаше ли... ? Добре, че тия не влязоха в парламента, че щеше да е още по-зле....