Радев обсъди с посланици санкциите на САЩ, политическата ситуация и диалога със Скопие

Служебното правителство работи за повишаване на прозрачността в институциите, заяви президентът на среща с акредитирани дипломати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След срещата със Заев се изяви освен като крадец и осъден лъжец,а вече и като национален предател

Защо се излагат да разкарват посланиците за едно няма нищо. Това правителство е временно. Какво може да направи правителство, което след месец няма да го има? А той рисува някакви дългосрочни перспективи. Всичко което прави това правителство е работа на следващото. Уволненията са безсмислени, тъй като по логиката на това правителство, че всеки работи с негови си хора, тези които ги назначават сега е логично следващото правителство след месец да ги уволни. Така че за едно са прави ГЕРБ - това правителство е предизборен щаб.

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

„Съпредседателят на комисията със Северна Македония: Колегите ОТКАЗАХА ДА ВОДИМ РАЗГОВОР.“ „Държавният глава оцени високо позитивните сигнали през последните седмици в отношенията между България и Република Северна Македония и преди всичко ВЕЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ДИАЛОГА на най-високо равнище.“ Радев, ти добре ли си?!?

Важното е да се дрънка нещо, Празнословия!

Радев дали си спомня какво говореше за макетата, та чак беше събрал някакви служби и беше обвинен за намеса във вътрешните им работи. Призоваваше да се работи практически за защита на българите там. Сега нещо различно поведение и то цялата власт е във него. Давай, покажи как се прави или да плюеш отстрани е по лесно.

Този е най добър в празните приказки! Подкрепя Македония за членство в ЕС ? Подкрепя я с цялата и фалшива история ли ? Да не стане така ние да си променяме историята ? Когато вдигаше юмрук в стил Че Гевара беше доста по сигурен , а сега кърши меки китки , подкрепял бил...

Ушака ке ни продаде утре на среща со макетата тоя каун го клатят руснаци и американци

Защо така спада ентусиазма на боковистите? Досега трябваше да са нанизали 300 поста.

Спада ти на теб педал и никога няма да го вдигаш щото си чистокръвен педо

Къде е Херо?или вече не е посланик.С Дронът на Радев ли си играе? Десито и тя се покри.Льотчикът си прави реклама на държавна сметка. Пред президентството бездомни кучета,хокрива тече -така остави и Граф Игнатиево като се запъти към новия пост. Забрави за хората и за добрия стопанин. Семейството с неотгледани деца в трудна възраст остави,та народа ли ще мисли!? Срам,срам....

За България.Или се излага ,или предава интересите на страната си.Този път комунистите яко изпързаляха българския народ.Радев взе властта защото освен БСП го подкрепиха ИТН ИМВ ДБ.

Изглежда, че Дир-ът се храни все още от ГЕРБ, но не се съмняваме, че и тези финансови ручейчета скоро ще секнат. А после ще има самобичувания и покаяния в стил белоруския блогър.

Мунчо е по-вреден за България и от родоотстъпника Г. Димитров.

мунчо вън! Всички го видяхме, разбрахме, елементарен е. Кво повече за тоя?

Тоя ни предаде,Блъсков каква статия е написал ,че в испански медий писало и за територията България.Направо се вбесих от действията на тоя.Политически труп,аминнннн

Радев Клишето не може да обсъжда. Той може да изчете някое изявление. Да изрежда клишета, редувани с банални коментари за дружба, разбирателство, Единение, "прозрачност." .

Обсъдил той с "посланиците у нас на държавите членки от ЕС, Швейцария и САЩ". И те какво казали? Или той казал каквото на тях им се е искало да чуят. Стига с това ЕС, Нато, с тази морета, с Македония, и всички други простотии. 30 години тази манджа я претопляхме, и нищо. Много обещаващо да продължим така. Хората искат да чуят нещо за България, и как ще я карат, а не колко още ще ни цедят тези "демократи".

А тая дебелата другарка на снимката ,с разплетената дамаджана на раменете, дето се смее като сцепен домат на международно шосе, дали е чувала народната мъдрост "който се смее последен най добре се смее"??? Тик так, тик так! Идва 11.07! После и октомври...

Радев е лъжел посланиците, че е президент, а не московски фигурант. Те пък са се правели, че му вярват.

Каквъв разговор на четири очи, като кремълското жуже не говори бъкел английски, а само знае да съска на руски? Путин да не е бил на четири крака?

Путин говори добре немски, все пак, е работил в КГБ в ГДР. Английският му не е чак толкова добър.

И на къф език е "разговарял"? Питам за един приятел? Щото чух за прокисналият МУ английски с московски акцент. Жената, дето всяка сутрин ходи при Рашкофф и компания ми каза...

Противно на болшинството постове по темата, считам, че утре Зайко ще бъде посрещнат с усмивка и след разговор с льотчиците ще трябва да признае,че още не са готови за ЕС, защото не са доизследвали българското си потекло и имат желание да се поправят.

Не му вярвайте и на една дума на този измамник Радев. Днес уволниха и шефа на разузнаването Атанас Атанасов един достоен български офицер, който разкри и шпионската афера с българо-руските шпиони. Хунтата превзема власта! Бий, Гешев предателите в президенството! Народа е с теб!

Тоя ни закопа. Ще остане в историята по-мразен от Фердинант и Гошо тарабата взети заедно.

Не знам за вас, но на мен ми се струва много по-приятно, когато не ми се мярка всеки ден, във всеки сайт хитрата, но свинска мутра на Фатмака.

Мунчо Фърчилото се оказа един от най-корумпираните политици в България. На власт е от един месец, а държавата се къса по шевовете от шуробадженащина, внедрени хора на Божков, руски шпиони, комунистически кадри, подаръчни торбички с пачки, и какво ли още не. Дано Гешев си свърши работата и Радев и xyнтата му да почнат да влизат в затвора.

Не знам за вас, но на мен ми се струва много по - приятно, когато не ми се мярка всеки ден, във всеки сайт хитрата, но свинска мутра на бокича.

Докато не развиете нетърпимост към лицемерите и хитреците, а се опитвате да бъдете лицемери и хитреци като рецепта за успех нещата няма да вървят нещата.

Радев ще предаде България до края на лятото по Македонското членство. Магнитски и санкциите са му предупреждение.. Не се знае службите с какво разполагат, щом бяха осъкатени за 20 дни от служебния кабинет. Дано Тези хора имат смелостта да покажат на народа си , кои са сегашните управляващи, въпреки засекретената информация с която боравят.

гълтате полюциите на Радев бе гробари,даже и хълцането

Дир официално мина на ГЕРБ издръжка или така ми се струва? Радев ги е пуснал по тъча дипломатично, но след 12г каруцарски лъжи за пред журналята и "йессър" на заден фон е трудно да се върнем към нормалното...

Другарю Р. , ти какво решил си с чука , с тоя трясък и искри ....... !!!!! ТИ предаде БЪЛГАРИЯ и народа си ! Срамувам се !!!!!!!!

Мхм, тоз нещо с българският народ не смята ли да обсъди? Кръст не му остана да се кланя на тез чужденци, баси дървеният чеп, сякаш сме му завещали държавата. Император Радев от династията Пръц!

Радев започва много опасно да се доближава до предателството по темата с Македония. До момента, не чухме нито един довод по отношение организацията на честни избори, но за сметка на това видяхме подмяна в управлението на всички важни държавни агенции, нямащи никакво отношение към изборите. Много опасна е тенденцията по отношение на Агенцията по вписванията, където нещата излизат извън контрол след смяната на началника. Вече знам за няколко нотариуса, които празнуваха победата на БСП , а знаем , че нотариусите и АВ са под министерство на правосъдието. Повечето са с доживотен мандат, разбирайте назначавани преди 2009. Македонския въпрос става много опасен, защото комунистите от ден едно са предали каузата за единна България и Македония е била предадена на Сърбия след извиване ръцете ни от Русия. До момента всичко , което виждаме е как Москва превзема отново, както и 1944г. Бъларските управленски позиции. Радев се изявява, като един прост предател особенно имайки предвид, че 90% от кадрите му са БСП от които повечето гласували за Пеевски, който пък по случайност с мрежа от фирми строи всички руски Газопроводи. Много тъжно време за родината ни! Скоро свободата на словото, ще е равна на тази в Русия, защото Руските служби в момента предават знанията си в политическия инженеринг на Българските наследници на БКП с цел превземане на властта. Фейсбук е пълен с пропаганда и русофилия, която заблуждава огромна част от населението с нисък или нулев коефициент на интелигентност.

БАСИ ТЪПНЯТА!!!

Има ли нещо по- голямо от вицепрезидента Йотова? Огромна мамашка.

Или плямпалото Дариткова

Семейство Радеви отиват на ресторант. Радева си поръчва: - За мен както обикновено - лайна с праз. Радев: - А за мен същото, но без праз - ще имам публична изява.

полюциите на Радев бе гьотверен,не ги гълтай лакомо

Радев ще ни предаде по темата Македония... Развръзката е близо. Но това е нормално за гнусен комунист - все пак комунисти създадоха недоразумението Република Македония

Без коментар!

Участниците се извини ха, че не носят торбички - както в Президентството са свикнали, но не могли да се ориентират в кой магазин да ги търсят....

Зайо идва утре, за да провери докъде е стигнал натиска от ЕС и САЩ върху Радев... Обаче, много омекнаха изказванията от наша страна, та сигурно Зайо Байо ще се върне на бял кон в Македония

раздавали ли са?!

Приземяване ,приземяване, а днес навеждане ,навеждане със събути гащи!!!

защото,пак чакат нареждане -свише!

:))) симулиране на дейнсот и международна активност какавато имаше и преди 2010, тези хора нищо не правеха по темата с македония умишлено, иманието им е известно по цял свят, но никой няма право да говори защото корумпират политици от цял свят Радев е представител на първородната мафия от соц времената, която разпордаде държавата ни за да легитимира бизнесите си по чужбина и да уреди децата си на топли места в мултинационалните компании които разграбват България

Торбички има ли?

какво е решила чужда държава? Тоя,направо се пльосна по очи,на килима...

Гешев прекали с правенето на луд не трябваше да влиза при летеца, направо ми го наби с 200 с тая акция

Ти да не мислиш, че още сме лято 2020

Силите на злото, които превзеха с измама и двуличие властта, на среща с посланиците. Виципрезидент е представителката на прехода и на онези сили, които организраха погрома. Подготвят партия Възраждане другия им лъжлив проект, подгряват е !!!!!!! Бойко е бил нещо излязло изън конротла на силите на злото. Те са кучи синове, но Бойко не етехния кучи син

е най-големия кучи син

искаш да кажеш?!

той е кучи син ама не е кучия син на първородната мафия от която е Йотова и Радев