Радев не приема Фейсбук поста на Заев за извинение

Според президента българското правителство не реагира така, както трябва

Обратно в новината

Коментари - Радев не приема Фейсбук поста на Заев за извинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Москва бързо активира и Радев , след като гърците се опълчиха.

Е български президент който предано служи на интересите на Москва! Сега Москва иска да разпали напрежение между Бъргария и Македония за да не допусне приемане на Македония в NATO и ЕС и Радев и шефката му Нинова правят всичко възможно за руските интереси

Поне един мъж в нашата политика. Браво! Македонския посланник да се търкаля с текмета до родна Србия. Що е маке све е рядко щастие. Бугари са само за ЕС пашапорт, а после пак подигравки с историята ни. Нека да Реват за родна ЮгослИвия.

Москва вадейсгва хиридната война с тежката артилелия-въпрса е да се налива масло в огъня

Вето на всички тяхни кандидатури и членства! Всичко друго е предателство и измяна на народ и страна - Боце е държавна шун.да не държавен глава.

Тоя Радев няма срама !!! Не се колебае да прави международен скандал , в името на прокарване на интересите на руските си господари ! Тоя да погледне първо служебната си булка какви ги плещи във Фейсбук , после да се занимава с политика , която и без това не му се отдава !

Такива предатели за 5 лв. надник сте за разстрел пред козяк

Долните рубладжии никак не са доволни от подобряване на отношенията с Македония...Направо пощуряват от възможността Македония да стане член на НАТО и ЕС...Българите за пореден път с прецакаха с това нещо, дето го наместиха за президент. Сякаш Гоце Хотела не им стигаше

Убеден съм, че когато станем президентска република, Радев ще постави по познат военен начин всекиго на местото му.

Румен Рашастански вече влезе в историята на България , редом до Гошо Тарабата , предали националните интереси , за няколко рубли повече !

Прав е Радев- кво се дуе Заев за наша сметка, а на мутрата не му се занимава, неговата далавера си върви

Който е с Радев е червен , защото не е гербер , а това че неговата позиция е по-достойна от вашата...ех кратуни зомбирани!?

След като разбрахме че Борисов се е обаждал сутринта на Заев...и той после е пуснал поста си във Фейсбук ...след подкана ...ми става още по-обидно. Така не се прави..Борисов да го кара нещо да напише. Прави се по официалния ред писмено до държавата. Нито получихме извинения,нито Заев има намерение да си промини поведението. А за Каракачанов и Джамбазки нямам думи....те са карикатури на патриоти.

Абсолютно правилно. Зайчето го игра "Проба-грешка"или "И вако,и тако". Хем съм колУега на голУемото момче от София,хем не до там. "Извинение"....смешно!Всеки политик трябва да си знае устата.Всяко нещо,което изрича,се следи под лупа.Объркал се бил,грешка направил...да бе,да! Пълен македонстващ несретник! Но не е виновен той-нашият пожарникар-международник,с неговите фиксации и мании,ни постави в положение "партер"пред една измислена Държава и Нация! На времето,комунягите от Коминтерна/безродниците Димитров и Коларов/,свирят по дебелите струни на Сталин за Македония.Сега,един тлъст "балканоуправник",върши достойно техните повели. Напълно прав е Президентът.Въпросът ми към него е-защо толкова време мина,преди да посочи своята позиция????Къде спа досега????

и ко прам ся? война ли? кво ли? ша са цупим, ли? а?

ся не че нещо де, ама щото стана въпроса за хилядите, даже десетките и стотиците хиляди български жертви дадени в не едно въстания за свободата на Тракия и Македония. Тва са и на Петрова нива и Илинденското и Първата световна. Тва са и българите отказали да се пишат за сърби и клани от Тито. Па и след 1944 в Пиринско има загинали от комунистите дето караха хората да се пишат за макета. Та чудно ми е кой е тоя народ, друг народ, дето е дал толкова много жертви и накрая вместо на тях е направил в центъра на столицата си на баша дет се вика грамаданска статуя вместо на тях на тези жертви на окупаторска армия??? Няма друго такова чудо никъде

Искрица надежда е Румен Радев за нормален политик на България!!!!Да го подкрепяме защото СУДЖУК Шайката не търпи достойните хора да работят в полза роду!!!!!!!!!!!

Иначе "чест" му прави на льотчика , че поне изчака да минат 40 дни от смъртта на Божидар Димитров , и тогава се и.ака на делото му и паметта ! ПроРашастански продажници !!!

А и не видях думата “извинение”.

Тука един трол бълва злъч срещу президента на България. Няма обаче късмет, защото аз съм фен на Президента и дО КАТО съм тук. Разликата между Бойко и Радев не е голяма .До като Радев пазеше България на небето, а в същото време Бойко пазеше мутрите на земята. Все пазачи, нали?

Какъв Решетников бе да виепм, просто вашия кон беше куц!

Поредните гербераски защитници дето си ги знаем че са един дол дренки антибългарски пак с Радев искат да си обършат зад,,те.. Само факта че насионалната им телевизия заев избълва един куп глупости с тези си приказки а след това по ''личнатата си'' страница във фейса сякаш всички македонци имат фейст като телевизор започна да прави едно ''извинение'' през девет дола приказки забравяйки даже да каже ИЗВИНЯВАМ се ама наш боко и сие тръбят какво ''извинение'' имало досущ като техните...

Интересно ми е дали Радев има фейсбук профил , или влиза в профила на Корни , че тя да може по-лесно да го контролира какво чете и пише !?

Разликата между двамата генерали Радев и Борисов е, че единият генерал е истински.

Радев приема само това което му заповяда Кремъл. а Кремъл не искат обединени балкани

на Заев каквото и да каже в наш ущърб....какво е това бе гербаджии? Значи при всякакви обстоятелства ние трябва да подкрепяме Македония...така ли? С какво сте по различни тогава от русофилите? Само се кланяте в различни посоки,а? Какво е за вас България?

Като ти е толкова „истински” , вземи си го и си го гледай в къщи !

Ама умирате да си мерите вождовете с баце Боко...Що тъй ? Комплексарщина?

ФБ "извинение"....от Премиер,макар и на измислена"Държава".... До тук не чух дума по случая от българският външен Министър. Най-жалката и отвратителна е позицията на т-нар."Патриоте"....просто защото тези люде,унесени в припечелването на милиони за спасяването на разни редници,изобщо са забравили с какви апломби са били избрани."Патриоте"без позиция.Премиер....хайде да оставим този спам. Президент-сети се и той...на 7 -мия ден.Караянчева-къде си буля по темата?

Радев явно прави пропаст между хората в страната , влияе положително на още по силното разделение на нацията с което застрашава сигурността й !

Браво на Радев, това е думите на истински президент и генерал.

не приемаме никакви евтини северомакедонски номера. Добре че у нас освен някои страхливи пожарникари имаме и някои доблестни военни.

как би реагирал вицето Плевнлиев?

Да слушаш Радев е все едно другарката Нинова да ти говори , все едно е!

Воеводата Каракачанов къде си клати шкембето сега?

За тия бездарни постове и стотинка не бух ти дал ако бях ПР на Гроб. Постарай се повече

Един български политик помолил Радев да го повози на самолет. Самолета рулирал и очаквал с форсирани двигатели разрешение за излитане. Политика погледнал през прозореца и казал. Боже, вече съм се издигнал толкова високо, че обикновените хора на земята ми се виждат малки като мравки. Радев му отговорил. Това са наистина мравки, защото ние още не сме излетели. Яко, нали2

се е разплул и нагъва македонска наденици с винце.

Не си чул , НЕ значи че не се е изказала по въпроса!

Със задните части.Не те ли досрамя да го споменаваш този плужек.

Путин му е приготвил тенекиена значка за заслуги....Ех, да беше президент на Гърция, че да ''работи'' така...Вече щеше да виси на простор..Като изпран потник

Лека му пръст на Божидар Димитров , но човекът казваше , че Македония е най-романтичната част от историята на България . Така че сега льотчика и Корнелия си вкарват голям автогол , като генерират скандали м/у двете държави , с цел защита на имперските интереси на Джуджьо в Кремъл ! Всеки истински българин е израснал с историите на Гоце Делчев , Яне Сандански , Миле Попйорданов и т.н. , с борбата на поробените ни братя по поречието на река Вардар , и всякакви политически игрички като на двете руски марионетки , ще им се върнат тъпкано ! Май ще се излиза на протест пред сградата на президентството , така както сега са излезнали в Букурещ !

Радев си е един ветропоказател и послушко на БКП/БСП и респективно Русия !

През Радев “говорит Москва” Ще се опитат всячески да спрат Макетата от ЕС и Нато,да си останат в Сръбско-рашански лапи.

През Радев “говорит Москва” Ще се опитат всячески да спрат Макетата от ЕС и Нато,да си останат в Сръбско-рашански лапи.

Цък 10 стотинки

Все сте глупаци! Вземете се синца и към Анадола и Сибир. Пазете се докато....сметнете за добре

Захариева и Бай Хой ще останат в историята. Как? Преценете сами

Този на земята е босът на мутрите.

През зад,,а ви говори Козяк че и той не иска да ви ползва устата...