Коментари - Радев: Не знаем дали Пригожин цели свалянето на Путин или са стари негови разправии с руското МО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та, чий е Крим?

и какво значение има? да знаеш към коя страна да се надупиш ли? боклуче нещастно

Пригожин никога не е имал проблем с Путин. Но нашата журналистика отново удари дъното като един журналист зададе въпрос на Радев - каква позиция трябва да има България в този конфликт? От това по-глупав въпрос не бях чувал.

Мунчо, кажи си ти за кого си? Путин като го обесят на червения площад да не обърнеш палачинката?

Кремълски слуги като теб не ги информират за всичко.

Бензиностанцията с ракетите пак се излагат пред цял свят, ама какво ново? Цялата история на тая руска кочина е такава, скапана държава

Аз не разбрах сега - Радев иска ли мир в Русия? Трябва ли руската армия да защитава Москва или по-добре да я дадат на Пригожин, за да има мир там?

А, бе, фатмак, едното не изключва другото, за да ги представяш за алтернативни хипотези.

Ако дойде такъв като Пригожин начело на Русия ще разкатае Украйна и не само.Пригожин иска по-решителни действия.Затова и на Запад не му се радват.

Начало и край на митинг против Вагнер след призив на путин в рycия , времетраене : 5 минути ,,,,,,,,,,,,,,,,, и Вагнер ги разпръсна !!!

Мунчо обсъжда конфликта все едно е пресаташе на някое руско министерство, а не президент на независима държава, членка на НАТО и ЕС.

Оставка, е, фатмак!! Путинска курва..

Тоз не беше ли за мир? Защо не помоли учтиво руската армия да се изтегли от Москва, за да няма кръвопролития?

Путин да се предава, съпротивата е безсмислена, само жертви ще има ... нали така говорихте за Украйна, русороби?

Аре за яката и на село!

Радев чии задник ще лижеш сега , на Путин или на Пригожин? Нещо смутен ми се виждаш ,объркан.Бягай при Митрофанова на инструктаж.

Точно, Пригожин иска да се сменят Герасимов и Шойгу, обвинява ги в некадърност и има отдавнашна вражда с тях. Пригожин твърди , че снощи са обстрелвали лагерите на Вагнер от тила и затова е предприел тези действия. Дали е театър с някаква цел, дали е някакъв опит за метеж отдавна подготвян все пак руснаците не губят в украйна и няма пробив на отбранителните линии при контанастъплението, никой не знае, ще се разбере.

Ще ми разкатае дедовия.. ако НАТО наистина се включи, от русия ще остане само едно мокро петно..

Питам Мунчо сега Ростов на Дон чии е ?

Жендърите вече обърнаха палачинката и пускат опорка, че Пригожин ще е по лош от Путин.

Радев като какъв дава акъл?!?

Руски е бе тъпако.

- Изключете микрофоните да не чува Митрофанова и ще ви кажа какъв е Крим.

Този ,ГНУСЕН ПУТИНОИДЕН изменник - МУН.ЧО - веднага на съд и в затвора !!! Злобен ,миризлив руски плъх ...

Не, частен град е.

Този човек съвсем излезе извън реалността - защо отговаря на въпроси, които въобще няма връзка с неговото посещение във Виена. Каква становище трябва да вземе президент на страна-членка на ЕС за междуособиците в Русия?! Това да не е въпрос кой ще победи Левски или ЦСКА. Този човек продължава с неадекватното си поведение - вече и извън България.

След отваряне капаците на шахтите на руските ядрени ракети, ще последва МАСИРАН ЗАЛП от държавите от НАТО. От просташка пРоссия ще остане локва разтопено стъкло … Понял ???

Радев се е загрижил повече за Русия, вместо за България! Жалък предател.

Само тъпите сороси се хващат на поредния театър на Пригожин. Утре ще млъкнат пак наакани и засрамени като предните пъти.

Ние сме за мир и тази война да приключи възможно най-скоро, така че Путин трябва да се откаже от сражения с Пригожин

Чорапната врачка се обади. Той така позна и падането на Украйна за три дни. Значи скоро Вагнер ще маршируват на Червения площад. Атанас Чобанов

Този коментира, като вътрешен човек на Кремъл!

какво очакваш да каже. Реалността е, че на територията има 5 милиона население, от което 2,5 са пенсионери. Армия 25 000, от които полувината са по канцелариите.

Не слагайте Радев в Източния блок. Той си е откровен натовец и следва западните глобалисти. Каквото не са казали това не е изпълнил - то не бяха зелени сертификати, Шенген, еврозона и т.н. а националния интерес кучета го яли.

Чиба в просташка пРоссия да ръсиш тези руски глупости ….

А ти защо си толкова загрижен за вътрешните проблеми на Русия, мунчо?

А рублата летииии

Само много много наивен може да се хване на тази кукичка, че частна армия от затворници може да се изправи срещу държавата. Русия, няма да бъде победена, колкото и да се напъвате тук жалки, продали душата си тролчета. Ако се окаже, че в момента се прави точно такъв опит, да бъде свален руският президент и то по време на тотално неуспешното катастрофално украинско контранастъпление, то означава, че Западът пада в клопката на руския главнокомандващ и всичките му слуги в руските специални служби и в армията сега ще бъдат осветени.

не е ястно кой в един момент ще бъде на ядреното копче за това се притеснява президента и с право

След експеримента Ковид от 2020г. ВЯРВАМ на всичко, което ми казват по медиите и по новините. На всякааа дума. Безусловна вяра.

Бахмут все пак е имал доста голямо стратегическо значение...

да, това не е метеж а опит за преврат от страна на пригожин. защото той знае че ако сега той не опита, след месец някой друг ще го изпревари. от доста време путин тотално е изолиран и се води голяма борба за това кой да е на негово място. но да не си помислите че и другите подобни на пригожин са някакви големи патриоти или нещо такова? Не, та са си същите бандити и престъпници. пригожин всички го знаят какъв е...осъждан престъпник който се бори за пари и власт.

Мунчо се напъва да мисли , но само му расте цирея на лицето .

Радев, Радев.... Заложи на куц кон.

Още по-зле. Оня влашки циганин Тошко поне не беше военен, а този е и това, т.е. трудоустроен нагаждач.

Пригожин: Нахлуването в Украйна е основано на лъжи Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2023/06/23/prigojin-s-ataka-kym-kremyl-nahluvaneto-v-ukraina-e-osnovano-na-lyji.574161

Само много много наивен може да се хване на тази кукичка, че частна армия от затворници може да се изправи срещу държавата.

Срам за тези ,които избраха този изключително нагъл ,злобен и тъп руски агент РАДЕВ !!!!!!!!!!!!!! Върна България 10 години назад с плана " Решетников ^ ,за дестабилизиране и забавяне развитието на страната ни в Европа ... Незабавно на съд, за държавна измяна !!

Мунчо повтаря опорките на тукашните тролове! Бахти жалкият боклук! Не сме имало по-бездушен и жалък президент от тая московска подлога!

на кого да се предаде? На Столтенберг или на Байден?