Радев: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди друго, освен отвращение

Президентът е в Молдова, където представлява страната ни на Втората среща на върха на Европейската политическа общност

Обратно в новината

Коментари - Радев: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди друго, освен отвращение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо,ти си измекяр.

Отвратителното нещо в българския политически живот е съвкуплението между Румен Радев и Костадин Костадинов. По-долнопробен брак все още няма.

Това е отвратително изказване. Това е отвращаващо за мен точно толкова, колкото за Радев изтеклите записи. Само че, записът е на разговор между определени близки хора и е за вътрешна употреба, а "целувката" на Радев е пряко изказване с цел да стигне до всички ни. Нещо ми прилича на двоен стандарт.

Другари от Възраждане, ДПС,ИТН и БСП не изпадайте в безсилие!!! Имам предложение към вас! За да няма на кой да връчат папката с ОМРАЗНИТЕ ви министри, ОТВЛЕЧЕТЕ Радев!!!!Затворете го в руската амбасада щото България е американска колония- нали така! Само си го "ОПОЗНАЙТЕ" по библейски, но не го трепете , щото тогава ще го замести другарката Йотова!!!

Целувката м/у първи братовчеди К.Нинова и Решетников родиха Мунчо

Поздравления г-н Радев!

Бъди точет! ....."другарю Радев".....!!!!

Муни Мунев е разочарован от собствените си протежета или всичко е само за цирк пред електората?! Но да не обиждаме цирка, защото той е сериозно изкуство...

Този е президент. Но не на България а на Пидорусия!

Не знаех че незаконния ми син ще стане по-голям русофил и от мен. Позор за тебе Мунчо.

Най - голямото отвръщение е снимката ти приклекнал до путин да изглеждаш по - нисък .

Мунчо трябва да бъде импийчнат, Разжалван от армията, отнета пенсия. После да бъде разстрелян за държавна измяна. Да бъде препариран и натъпкан със слама и изпратен на Пиздин.. той ще си го окачи над камината в бункера.

Сега като отговаряме на такива постове по ГЕРБ ли да плюем или по ПП-ДБ? Много объркано стана.

Гласуваш за Промяната, получаваш Борисов. На гласувалите за Промяната, честито! Здраво ги пуснаха по пързалката!

Г-н Радев а за целувката между вас и Кирчо и Кокорчо които вие ни натресохте какво ще кажете

Как по точно ни ги е натресъл? Нали участваха в изборите и съгласно теорията на Проф Иво Христов сега са в парламента благодарение на голяма част от българския народ. Визирам и тези които не гласуват.

Резидента съвсем изплиска легена напоследък...

Който спят с катъри Не щем

Много порно гледаш Радев.

1. Правителство по на-бързия начин 2. Импичмънт на пРезидента 3. Отстраняване на Гешев, 4. Възраждане под съдебна отговорност за открита подкрепа на обявена за терористична държава. 5. Много.друго .... УСПЕХ!!!!

Не президент, а мръсник!!!!!!!!

Радев е доста директен което ми харесва. Мисля, че с политик като него България извади късмет след десетилетия на политически боклуци. Казвам късмет защото появата му на политическата сцена беше инцидентна и не е обвързан с нито една от компрометираните политически партии. В момента е единствения център на политическа стабилност и реално е единствения политик с достойнство, уважаван както вътре така и вън от страната. Клиентелата на корумпираните политически проекти (не искам да казвам "партии" защото така изглежда само фасадата им) го мрази искрено, но това е добре и има оздравяващ ефект за страната.

Тъп ли ии или наивен?!!!

И от Молдова ще го изритат узурпатора радев, даже няма да е така елегантно, както го сториха прибалтийците преди време. Може да му бият такъв шут, че чак в любимата му московия да се приземи.

Който е скочил срещу президента не е прокопсал. Ще видите що е то национална сигурност :) Докато има президент на ниво там няма как да пипате.

Идва на власт Израждане. Обявяват 2,5 милиона българи в чужбина за национални предатели и невъзвращенци. Конфискуват имуществото им и парите им. Въвеждат гранична зона (заобиколени сме от страни на НАТО) и визов режим. Огради по границите и разстрел на опитващите да напуснат България. Ограничават предвижването в страната чрез въвеждане на гражданство. Кариерно развитие ще бъде възможно само ако си член на Израждане. Останалате партии ще бъдат обявяни за народни врагове и ликвидирани, а лидерите изпратени в Белене и дадени за храна на прасета. Въвеждане на задължителна военна служба и поставяне армията на разположение на Путин. Връщат чл.1 на конституцията, с който утвърждават ръководната роля на партията, в случая Израждане. В училищата униформи и пионерски организации. Комсомол за по-големите. И много още други.... Ще разберете що бе социализЪма и комунизЪма по най-трудния начин.

Глупости, достатъчен един референдум за напускане на ЕС и НАТО, но само след промяна на закона за референдумите в България, защото в момента референдумите съществуват само на хартия. А какво като сме заобиколени от натовски държави, все пак НАТО е само отбранителен военен съюз, нали така?

А дано някоя пияна руска ракета ти се бухне в кратуната докато си в тея бивши съветски губернии. Няма да липсваш на никой.

Привържениците на ПП-ДБ заплашват с МАЙДАН!!! Какво да се прави, как да се постъпи да кажат от ЕП, ЕС, и всички други правни органи, не от посолството???? Това заплаха ли е срещу българското общество? Демократично ли е??? СРАМ, ПОЗОР, ПОМИЯРЩИНА! https://www.facebook.com/watch/?v=204800059164573

От Молдова отивай в Москва и докато не договориш мир и Крим да стане български, да не си посмял да се връщаш.

Г- н Радев като се погледнете в огледалото кого виждате първо : Путин, Пеевски, Доган или Копейкин???? Кажете го на европейските лидери , не се срамувайте !!! Те отдавна знаят какъв сте !!!

Напълно сте прав г-н Президент, но пачките идващи от Сорос са много. До като не изгоним Сорос от България няма да се отлепим от дъното. Освен Вас никой не опонира на ЕС и не отстоява българските интереси. Никой.

Ке се дигне народа и ке изхвърли Мунчо!

Първо 100 тояги на голо.

Най-първо ке се надигне Столипиново, техния вожд Винету III Симитлийски ке ги предвожда.

Браво Генерале, мачкай гнидите на Посолството!

Призив към държавен преврат и разрушаване на конституционния ред в Републиката ли е това? Нещо фашизъм ли виждам?

Чети пак, за посолство става дума не за Република!

И какъв боклук си....есента те сменяме, мършо

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Дали е удобно да направиш един паралел с България на Плевненлиев, тогава по-добре ли беше?

Не помня Плевнелиев да е управлявал 3 години като този руски куросмук мунчо

Еее щом помниш да е управлявал пак добре, аз и това не помня.

Ролята на президента в парламентарната република не е да управлява.

Съгласен съм с АМА, но защо го казваш на мен, аз не твърдя, че президента управлява?

То и от вас ни се повдига , г-н Недоразумение.

А ти, защо се прегърна с Доган, Костя и Каскета ???

Праволинеен фатмак, мисли се за голям стратег а всъщност се оказа поредния диктатор.

Поредния диктатор след кого?

Тоя да не хване самолета за Беларус направо хахахаха. Ще го черпи Путкин чайче

Може и рукола:))))

От стари хора знам: " Под фуражка мозък не вирее"!

Сгафѝ Мунчо, не ти мина метежа дето от КГБ ти го беха приготвили. Лошо изпълни ролята, сигурно едно чаепитие те очаква

Хахааааааа.... Рублен ГаZев размрази преговорите и състави правителство.... хахааааааа

Отвън зелен а отвътре червен... Що е то?

Динята! И Муньо

Зеления чорап се оказа червен гнилоч.

Първо да си спомни неговата целувка с киро и кокорчо до какво доведе!!!

дебил, ако ти си безгрешен, иди хвърли камък в иконата на Господ! Ако си съвършен, стани Господ! А ако не си нищо от двете, млъкни и моли за прошка.

грухтящите да спрат да тролят, щото колкото повече се напъват толкова по-зле става за кучите синове на посолството/посолствата. Радев е прав.

Радев е пример как човек вижда в другите, това което той представлява и се плаши! Предатели, еничари, пълзяща диктатура и др. ИНТ, БСП и Възраждане са му демократични Излезе дребнав, страхлив и отмъстителлен селянин, КАКВИТО СА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ. Вижте Радев и Борисов и си правете изводите какво представляват повечето хорат в България

Пример е за помиярския руски навик да обвиняваш другите в това което ти правиш.

Ако погледнем голямата картинка ще видим един Борисов, който умели играеше на две игрища едновременно и му позволяваха да бележи голове. Путин не случайно най- добре се разбираше с него, а от Европа го търпяха, защото по - добро нямаше. Плевнелиев слушаше Борисов, но не и Путин. Затова се разбраха, че им трябва друг тип президент и се спряха на Радев. Разкраченото положение на Борисов почна да дотогава и се появиха протестите, а на Радев му трябваше втори мандат. Прислмачи се към протестиращите, докато спечели изборите и след това си влезна в първоначалната си роля. Войната ошашави всички и настана вакум и хаос.

Ох, вопли ли чувам? Музика за ушите ми :)

Импийчмънт за тоя руски ибрик!

Руски, къф да е

Тоя ревнува ,малко ли се поцелува с Кирчо и Кокорчо ? Наши ти ги сложи на власт а после те казваха: с вас сне господин президен и ти върнаха е... целувките ,:) от комунисти по-нагли хора няма ,две правителства събори служебното явно че нищо не става ,всеки ден говорят кои цени били паднали хахахахахах наглеци

Като гледам в какъв синхрон са изказванията и на кауна и на циганчето късопишкин, очевидно един и същ ръководещ офицер им спуска съдържанието.

Как са го пуснали Молдова въобще тоя руZки измекяр!?